Rekisteröidy

kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Marras 26, 2018 1:19 pm

Kaarina Vihava ja Ville Vähätalo tulivat kertomaan,että Vihavan entinen seurustelukumppani oli ollut vierailulla Vihavan luona.

Ylläolevan perusteella voikin sanoa ettei kummastakaan henkilöstä ole rehellisyyteen koska ei ole käymässä kylässä jos asuvat yhdessä.Näitä valeita on riittänyt molemmilta henkilöiltä.
Ville jopa varustautui mailankanssa ja yritti tappaa ryöstettävänsä Leilan kanssa.

Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » La Joulu 01, 2018 12:16 pm

Vieras kirjoitti:Moikka kaikille!

Tulin vain kertomaan muille siitä, ettei kannata ottaa tämän aloittajan juttuja tosissaan.
Keskustelun aloittaja on henkisesti epävakaa 65-vuotias forssalaismies. Hänet jätettiin viime kesänä omien tekojensa ansiosta, josta hän katkeroitui.
Pakkomielteidensä johdosta hän on jatkanut tätä valheellista sekä raukkamaista "puskista huutelua" kuukaudesta toiseen eri keskustelupalstoilla, eikä ymmärrä lopettaa. Hän on myös ansainnut teoillaan lähestymiskiellon sekä nipun syytteitä, joista hän tulee saamaan tuomion (mm. vainoaminen, pahoinpitely sekä toisen omaisuuden tuhoaminen, jnejne.). Hän koittaa mustamaalata tavalla tai toisella tiettyjen henkilöiden elämää törkeästi värittämällä todellisuudenkuvia ja jopa sellaisia keksimällä, mitä koskaan ei ole tapahtunut.
Suosittelen sinulle "Pertsa", että kasvatat itsellesi ne kuuluisat pallit, sillä näemmä ne eivät ole sinun kohdallasi vieläkään laskeutuneet. Kanna vastuu teoistasi kuin mies ja jatka omaa elämääsi eteenpäin.

Mukavaa syksyn jatkoa.


Kukahan on henkisesti epävakaa Ville.Näkemykseni on,että epävakaa ihminen on sellainen joka varustautuu mailankanssa ryöstämään ihmisiä ja yrittää tappaa,kuten sinä teit.On selvää,ettei terve ihminen mene kenenkään taskuille eikä varasta toisen omaisuutta.

Mitä tulee siihen kuka jätti kenenkä niin asiathan on niin,että juoppo äitisi tuli jätetyksi ja sen jälkeen molemmat aloitte tehtailemaan perättömiä syytöksiä ja tuhositte toisen omaisuutta.

Noi kuuluisat pallit joista puhuit niin sinullahan niitä ei koskaan ole edes ollut,kun puhut jopa äidillesi naismurheesi ja valitat,kun naiset on sinunmielestä vain jakorasioita sekä soittelet hänelle jopa yöaikaan ja häiritsit,kun toiset oli naimassa joten on turha luulla,että äitisi kanssa pidimme vain kädestä kiini.Jos haluat voin tietenkin kertoa minkälainen äitisi oli sängyssä,kun naimme noi joka toinen päivä.

Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Joulu 12, 2018 9:35 pm

Niinkuin rouva huomaa sinun ei olisi pitänyt pilata toisen omaisuutta josta kaikki sai alkunsa ja sinun ja Villen perättömästä ja valheellisesta ilmiannosta.Sinun olisi kannattanut myöntää toisen omaisuuden tuhoaminen,ettei kaikkia olisi tarvinnut tänne laittaa.Olit varmasti jo sisällä sotkenut tavarani jotka olivat kaapissa,kun lähdin.Jopa Ville todistaa miten oli sekaista,kun tuli viikonpäästä.

Rouvalla oli aikaa tuhota toisen omaisuus ja keksiä mitä perättömyyksiä puhuu.

Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » La Joulu 15, 2018 10:11 am

Rouva puhui hyvästä naapurisovusta keskenään,mutta kuitenkin Matias Mäkeä on haykkunut varkaaksi joka yöaikaan käy hänen autossaan varkaustarkoituksella.Raitasien kanssa taas ei halua olla missään tekemisissä koska se ei osallistu tien kunnostamiseen ja pelleä on uhkaillut ampua monet kerrat.

Myöskin,kun ottaa huomioon rouvan kaikki perättömät syytökset mitä on tehtaillut ja toisen omaisuuden tuhoamiset sekä perättömyyksien puhuminen totuudessapysymis velvollisena sekä virkavallan tahallisena erehdyttämisellä poikansa kanssa jotka on laissa luokiteltu rikoksiksi.

Edellinen

Paluu » Yleinen keskustelu