Rekisteröidy

kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Loka 09, 2018 9:08 pm

Yksi hyväpuoli noissa lastensuojeluilmoituksissa on,että sosku tutkii aina on herra,tai tavallinen työläinen ja se on lapsen etu.
Tietää sitä,että joutuu soskujen kirjoihin josta ei pääse pois koskaan.Pahimmassa tapauksessa lapsi otetaan huostaan varsinkin viinan takia.

Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Loka 16, 2018 10:12 pm

Joko rouvan tuttu ja poika on saanut kutsun vai onko ihan käynyt vieraita eräästä virastosta.

Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Loka 17, 2018 10:26 pm

Vieras kirjoitti:Moikka kaikille!

Tulin vain kertomaan muille siitä, ettei kannata ottaa tämän aloittajan juttuja tosissaan.
Keskustelun aloittaja on henkisesti epävakaa 65-vuotias forssalaismies. Hänet jätettiin viime kesänä omien tekojensa ansiosta, josta hän katkeroitui.
Pakkomielteidensä johdosta hän on jatkanut tätä valheellista sekä raukkamaista "puskista huutelua" kuukaudesta toiseen eri keskustelupalstoilla, eikä ymmärrä lopettaa. Hän on myös ansainnut teoillaan lähestymiskiellon sekä nipun syytteitä, joista hän tulee saamaan tuomion (mm. vainoaminen, pahoinpitely sekä toisen omaisuuden tuhoaminen, jnejne.). Hän koittaa mustamaalata tavalla tai toisella tiettyjen henkilöiden elämää törkeästi värittämällä todellisuudenkuvia ja jopa sellaisia keksimällä, mitä koskaan ei ole tapahtunut.
Suosittelen sinulle "Pertsa", että kasvatat itsellesi ne kuuluisat pallit, sillä näemmä ne eivät ole sinun kohdallasi vieläkään laskeutuneet. Kanna vastuu teoistasi kuin mies ja jatka omaa elämääsi eteenpäin.

Mukavaa syksyn jatkoa.


Eipä Kaarina eikä Ville tiennyt kuka ylläolevan on kirjoittanut joka on palturia eli valetta.Voikin kysyä minkälaiset ihmiset valehtelevat vaikka ovat totuudessa pysymis velvollisia olleet.Joten Villekin voi itse kasvattaa ne kuuluisat pallinsa mistä täällä puhuu.

Sattumalta asiat,kun eivät ole noin mitä poika täällä kirjoittaa koska minä jätin hänen äitinsä luottamuspulan ja hänen runsaan alkoholin käytön takia.

Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » To Loka 18, 2018 5:29 pm

Hienoa,kun rouvan perättömyyksien takia jopa pojan avopuoliso saa kärsiä sekä pieni ihminen.Rouvan olisikin kannattanut olla rehellinen alusta alkaen eikä levitellä valheellista tietoa jopa lapsilleen.

Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » La Loka 20, 2018 12:11 am

Kappas, tuo meidän potilaamme on päässyt vahingossa vierailijoille tarkoitetulle tietokoneelle. Tosissaan, aloittaja on sairaalassa.

Tuli akuuttina ensihoidon kuljetuksella, koska kovat vatsa/peräsuolikivut, runsas verenvuoto päivystykseen. Ohjasimme suoraan gastroenterologin vastaanotolle. Peräsuolessa useita repemiä, siemennestettä sekä ulostetta päässyt veriteihin.

gastroenterologi sekä yleislääkärin yrityksestä huolimatta ei valitettavasti suolen parsiminen enää onnistunut, joten suolesta poistettiin 30cm matkalta ja tilalle jouduttiin leikkaushoitona tekemään avanne. Peräreikä luonnollisesti katkaistiin sisältä ja ulkoa laitettiin tikeillä kiinni, että umpeutuu.

Tällä hetkellä aloittaja saa tipan kautta diapamia sekä morfiinia.

Ennuste:

Lähetteet psykopatian, sosiopatian ja antisosiaaliseen testiin.
Sen aikaa lepäilee osastolla, syy:

bipolaarinen mielialahäiriö
Tahdosta riippumaton psykiatrinen sairaalahoito.


Erikoislääkäri
Jarmo Hartsa
22023

Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » La Loka 20, 2018 10:21 am

Näyttää olevan Kaarina Vihavalla ja Ville Vähätalolla sairaaloisia kavereita lisää,kuten tuo Riina Suominenkin joka lähettelee vieraille ihmisille haukkumaviestejä.

Mutta eihän tuollaiset terveitä voikkaan olla jotka tehtailevat perättömiä syytöksiä ja ryöstelevät ihmisiä,kuten tuo Ville.

Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Loka 22, 2018 5:05 pm

Varmaan seuraava askel onkin kertoa työnantajille rouvan ja pojan toivomuksesta,koska lähtivät perättömyyksiin taloudellisen hyödyn toivossa.Voin laittaa myöskin heille linkin näihin kirjotuksiin ja antaa oman selvityksen.Silloin asia koskee useita henkilöitä molempia poikia sekä yhden avopuolisoa.
Eiköhän Kaarinan pitäisi sitten oppia,ettei lähde valheellisesti perättömyyksiin poikansa kanssa.

Niin mistähän joku voi saada salaisen puhelinnumeron kai rouvalla ja pojalla on hyvä selitys?

Pojastahan ei ole ollut selvittämään mitä etsitte toisen rahapussista muuta,kun rahaa varkaustarkoituksella eikä ole ollut selvittämään mitä etsitte toisen puhelimesta ja miksi yleensäkkään mennä toisen taskuille.Tuo on ryöstö ja varkaus yritys ja laitoittehan toisen tahallisesti hengenvaaraan.Voi silloin sanoa tapon yritys.
Tekemäsi ryöstön ja muut on hyvä työnantajasi saadakkin tietoonsa. :evil:

Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Loka 22, 2018 9:52 pm

Kelaan sekä verottajalle ilmoitan aina,kun pentulistalla on pentuja.

Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Loka 23, 2018 10:06 am

Jos olen oikein ymmärtänyt, niin aloittaja ei tule pääsemään tästä ylitse.Ymmärrätkö aloittaja, että olet sairas. HIV ei buranalla parane.
Uskon vahvasti, että tulemme lukemaan lehdistä kun olet tartuttanut "vahingossa" tuota tautiasi.


Terveisin
Jutta Haapasalo

Edellinen

Paluu » Yleinen keskustelu