Rekisteröidy

Suomi on ainakin vielä kristillinen valtio

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

Suomi on ainakin vielä kristillinen valtio

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Joulu 02, 2014 5:45 pm

Vaikka Jumalan ja luonnon vastainen laki homojen avioliitosta menisi lopullisesti läpi, niin Suomi on edelleen kristillinen valtio. Valtiomme virallinen kanta on että Jumala on todellinen samoin kuin myös iankaikkisuuskohtalo taivaassa tai kadotuksessa. Ateistit ja homot viettävät Raamatun mukaan ikuisuutensa helvetissä. Se on järjetöntä että kristillisessä valtiossa ateismi ja homous ovat sallittuja. Joka tapauksessa valtion virallinen kanta on että homot ja ateistit joutuvat ikuiseen helvetin piinaan. Raamattu kertoo tämän tosiasian selvin sanoin:

Mark.16:15-16 "Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen."

1Kor.6:9-11 "Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet, eivät varkaat eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät. Tällaisia jotkut teistä olivat ennen, mutta nyt teidät on pesty puhtaiksi ja tehty pyhiksi ja vanhurskaiksi Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä ja Jumalamme Hengen voimasta."

Ilm.14:11 "Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä"

Vieras

Re: Suomi on ainakin vielä kristillinen valtio

ViestiKirjoittaja Vieras » La Helmi 20, 2016 8:24 am

Ei enää 20 vuoden kuluttua.

Vieras

Re: Suomi on ainakin vielä kristillinen valtio

ViestiKirjoittaja Vieras » To Helmi 25, 2016 3:38 pm

Kuuliaisuus Jumalan lakia kohtaan tuo siunauksen. Jumalan hylkääminen tuo katkeruuden ja tuhon. Se tullaan taas todistamaan, valitettavasti.

Vieras

Re: Suomi on ainakin vielä kristillinen valtio

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Kesä 20, 2018 7:15 pm

"Valtiomme virallinen kanta on että Jumala on todellinen samoin kuin myös iankaikkisuuskohtalo taivaassa tai kadotuksessa."
" Joka tapauksessa valtion virallinen kanta on että homot ja ateistit joutuvat ikuiseen helvetin piinaan."

Täysin valheellisia väitteitä!

Mahtaako avaajalla olla kaikki kohdallaan?

Paluu » Yleinen keskustelu