Rekisteröidy

Lääkäri/osasto/mielipiteitä + koulu

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Viestit: 10
Liittynyt: Pe Kesä 18, 2010 3:37 pm
Paikkakunta: Jyväskylä

Lääkäri/osasto/mielipiteitä + koulu

ViestiKirjoittaja tii-ke » Ma Kesä 21, 2010 1:55 pm

Eli kysyn mielipiteitä kaikki samaan viestiin josko jollain ollut lapsella lääkärinä Sinikka Korvenmaa, Marianna Savio, Tanveer Sandhu

Entä muita Jyväskyläläisiä tai lähikunnista käyttänyt lasten foniatrian, neuron ja tai psykiatrian palveluita?

Entä yksityisiä? Sandhu on Tampereen Mehiläisen lääkäri, onko antaa muita nimiä? Honkinen Turussa asti..

Jyväskylän koulut siis ala-asteet, Pupuhuhdan koulussa ainakin opettajien taholtakin tunnustettuja ongelmia tuleva 5lk jota toinen lapseni käy,, onko kokemuksia muista kouluista, opettajista, rehtoreista. Erityisopettajista, pienryhmistä. Toinen lapseni siis menee 5lle norm luokka toinen käynyt IPR pienryhmää menee 4lle.

Vaikka yvtä olisn todella kiitollinen. Olen asunut täälä vähän aikaa enkä tunne ketään puskaradiolta ei saa tietoa.
Yh-äiti 2 erityislasta

Viestit: 10
Liittynyt: Pe Kesä 18, 2010 3:37 pm
Paikkakunta: Jyväskylä

Kuinkahan lapsilleni käy

ViestiKirjoittaja tii-ke » To Kesä 24, 2010 7:14 am

Mä oon ihan yksin, ei miestä, ei tuttuja, lasten isälle yrittäny puhua mutta tietenkin pesee kätensä etteivät vain häneltä kysy mitään..


http://keskustelu.suomi24.fi/node/88995 ... t-44196484

Haukkala diagnosoi lapsia bisneksen tarpeisiin kätevää24.5.2010 23:21
"Mielestäni olisi hyvin aiheellista puhua Jyväskylän ongelmien ratkaisemisessa esimerkiksi siitä, mikä mahtaa olla Haukkalan lastenpsykiatrisen osaston rooli lasten huostaanottobisneksessä. Haukkalan toiminnasta on kuulunut hyvin hämmästyttäviä kertomuksia tavallisilta keskisuomalaisilta lapsiperheiltä. Haukkala sortuu jopa sellaiseen virheeseen, että se alkaa puolustaa saada lapsi omaan laitokseensa tilanteessa, jossa lapsen oireet eivät johdu psyykkisistä ongelmista, vaan neurologisista.

Psykiatria ja neurologia lähtevät taistelemaan keskenään arvovaltasodassa, eikä sodan melskeessä kukaan välitä enää lapsesta.

Haukkalaan tuodusta lapsesta diagnosoidaan mielellään ja kerkeästi jokin psyykkinen oire, vaikka lapsen on jo vuosia tiedetty kärsivän sosiaalisista ongelmista, kuten koulukiusaamisesta. Haukkalassa rakennetaan perustaa lasten huostaanotolle. Haukkala on mukana bisneksessä. Kilttinä apurina. "
Yh-äiti 2 erityislasta

Törkeää

Re: Lääkäri/osasto/mielipiteitä + koulu

ViestiKirjoittaja Törkeää » Su Helmi 18, 2018 11:52 pm

Moi.Vastaan vähän myöhässä,mutta Sinikka Korvenmaa,joka kai eläkkeellä tätänykyä ,eli hänellä aikaa miettiä tekojaan.Korvenmaa yllytti lausunnossaan lastensuojelua kiireellistä sijoitusta tekemään lapselleni.Korvenmaa kirjoitti tuon launtonsa kunnian ja omantunnon kautta :shock: .Tarja Sorvali oli siihen aikaan samassa paikassa lääkärinä ja teki lapselleni väärät diagnoosit.Sinikka Korvenmaa perusti tämän yllytyksensä tuohon Sorvalin tekemiin vääriin diagnooseihin.Lapseni on nyt ollut lähes 2v huostassa ja vointinsa mennyt vain huonommaksi.Lapsellani on neurologiset sairaudet eikä hän ole päässyt vieläkään asianmukaisiin tutkimuksiin.

Paluu » Yleinen keskustelu