Rekisteröidy

Tapon yritys Mynämäellä

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

Tapon yritys Mynämäellä

ViestiKirjoittaja Vieras » To Marras 22, 2018 4:21 am

Koska yleinenetu ja turvallisuus vaatii tuon esille tuon tapon yrityksen joka tapahtui jo elokuussa 2016 Mynämäellä.

Tapon yritykseen ja ryöstöön osallistui Ville Vähätalo joka on Kaarina Vihavan nuorin poika.Toinen joka osallisti ryöstöän ja tapon yritykseen oli Leila Henttula Mynämäeltä.Molempien yhteistiedot löytyvät netistä.

Ville oli suunnitellut ryöstön etukäteen ja laittanut aseen autoon jonka avulla tekee ryöstön.(mailan)

Ville teki aseellisen ryöstön Vihavantie 21 lähellä yleisellä tiellä.Ville hyökkäsi uhrinsa kimppuun maila kädessä hullunkiilto silmissä ja oli lyömässä mailalla uhrin päähän,kun uhri sai sen pois ja jos ei olisi saanut mailaa pois olisi se osunut päähän ja olisi voinut "kuolla".

Seuraavaksi Ville löi nyrkillä uhria päähän,että silmälasit lensivät maantielle.Epätoivoisesti Ville yritti myöskin astua lasien päälle ja rikkoa ne.Tuossa yhteydessä Ville sai kaadettua uhrinsa ja hyppi sen selänpäällä rikkoen selän joka aiheutti vuosien kivut.

Myöskin ville tuossa yhteydessä hakkasi silmittömästi nyrkillä päähän.

Hetkenpäästä paikalle tuli myöskin rikostoveri Leila Henttula.
Henttulankanssa Ville alkoi penkomaan taskuja etsien rahaa jotka olisivat "varastaneet" kun yritin estää rahapussini ottoa Ville alkoi kuristamaan ja vääntään kättä.Villen tarkoitus oli tappaa tuossa yhteydessä ja vääntää niskat nurin.Väkivaltaa käyttäen ryöstäjät ottivat myöskin puhelimen jonka avasivat ja tutkivat rahapussin etsien rahaa.
Henttula varasti nitrosumutteeni ja olisin tarvinnut sitä koska sain sairaskohtauksen ryöstön ja pahoinpitelyn seurauksena ja pyysin nitroni takaisi niin Vähätalo sanoi etteivät anna ja,että kyllä ampulanssi vie.Leila Henttula myöskin sanoi ettei anna joka on tuoltakin osin molemmilta "TAPON YRITYS"

Jatkuu seuraavassa viestissä.kuitenkin tähän rikollisesta todistuksesta.Jussi Vähätalo todista suojellakseen veljeään,että väkivaltaa ei ollu.Kuitenkaan Jussi.Vähätalo ei ollut paikalla tapahtumien aikaan "vaan pulituntia tapahtuman jälkeen" Eli rikollinen todistus ja näin myöskin Jussi Vähätalo on syyllistynyt rikoksee.

Laitan tämän viestin myöskin Facebookiin ja toivon viestin levitystä koska kansallinen turvallisuus.vaatii sitä. :idea:

Vieras

Re: Tapon yritys Mynämäellä

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Marras 26, 2018 10:40 pm

Mikähän on tehnyt noista kahdesta rikollisia jotka ryöstelevät ja laittaa ihmisiä hengenvaaraan?

Vieras

Re: Tapon yritys Mynämäellä

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Marras 28, 2018 11:28 am

Vieläkö tuo poika on hyökännyt ihmisten päälle mailojenkanssa tai pojan kuuluisan linkkarin.

Onneksi ei tuolloin kaivanut esille linkkariaan tai puukkoaan vaikka muuten yrittikin tappaa.

Vieras

Re: Tapon yritys Mynämäellä

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Marras 30, 2018 6:24 pm

Voi sanoa,että kohtalo on tullut avuksi,ettei kuollut.Poika,kun oli etukäteen suunnitellut ryöstön ja tapon yrityksen laittamalla etukäteen mailan autoonsa jonka tiesi varmasti hänen äitinsäkkin jonka kanssa oli suunnitellut kaikki perättömyydet uhria vastaan.

Oli tuuria,että uhri sai napattua mailan pois villeltä,kun se oli lyömässä päähän jolloin varmasti olisi kuollut,tai jäänyt invaliidiksi lopun ikäänsä.

Seuraavaksi Ville sai kaadettua uhrin,kun se oli ottamassa silmälaseja maasta ja alkoi hyppimään selänpäällä ja hakkasi nyrkillä päähän.
Tuon jälkeen Ville alkoi kuristamaan ja yrityi taittaa niskat nurin muttei onnistunut joka on Villen huonoa tuuria koska jos olisi saanut niskat katkaistua istuisi poika nyt linnassa.

Leila ja Ville anasti myöskin elintärkeät lääkkeet muun ohella jota silloin olisi tarvinnut saatuaan sairaskohtauksen kuristamisen ja pahoinpitelyn seurauksena,mutta Ville kielsi Henttulan Leilaa antamasta niitä uhrille jotta saisi tapettua uhrin.Henttula ei antanut nitrosumutetta vaan tokaisi,ettei hän anna.Näin molemmilta henkilöiltä "TAPON YRITY" :cry:

Vieras

Re: Tapon yritys Mynämäellä

ViestiKirjoittaja Vieras » La Joulu 01, 2018 12:22 pm

Molempien ryöstäjien kuvat löytyvät Facebookista

Vieras

Re: Tapon yritys Mynämäellä

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Joulu 02, 2018 3:35 pm

Onko Mynämäellä tuo kaksikko jatkanut ryöstöjä mailan sekä linkkarinkanssa ja yrittänyt ihmisiä tappaa?

Vieras

Re: Tapon yritys Mynämäellä

ViestiKirjoittaja Vieras » La Joulu 15, 2018 8:58 am

Haloo Mynämäki.Varokaa ettette joudu ryöstön ja tapon yrityksen kohteeksi koska Mynämäellä on kaksikko joka ryöstelee ihmisiä tavoitteena rahan ja lääkkeiden saanti.Myöskin saattavat yrittää tappaa.

Paluu » Yleinen keskustelu