Rekisteröidy

Susanna Verainen

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Loka 24, 2018 11:06 pm

Vieras kirjoitti:Hyvin olet samanlainen,kun avopuolisosi Jussi Vähätalo.Epärehellisesti Jussi todistaa,ettei muka ollut Villen taholta väkivaltaa joka on Jussilta valetta.Jopa silloin,kun Jussi tuli vasta noin puolentunnin päästä paikalle Ville väkisin käänsi päätä ja sanoi katso kuka täällä on.

Jussihan rikollisesti salasi että tuli vasta paikalle puolentunnin päästä eikä näin voi tietää Villen väkivaltaisuudesta yhtään mitään.

Myöskin asioiden salaaminen ja väärän lausunnon antaminen on rikos.

Näin Jussi Vähätalo on syyllistynyt tahallisesti rikokseen.


Tällä aloittajalla tosiaan avanne tehty. Oli lähtenyt nuorehkon tumman orin matkaan. No eipähän ymmärtänyt, että kun tumma tulee rajusti ilman varoituksia sisään, niin paikathan siinä repeää.

30cm peräsuolta poistettiin ja avanne kyljessä.

Nyt viikon ollut osastolla opettelemassa avanteen käyttöä. Eihän siitä ole oikein tullut mitään, kun lääkeriippuvainen ei saa lääkkeitään, alkaa hermot sekä kroppa huutamaan. Tällä hetkellä vieroitusohjelmassa.

VAROITUS MUILLE! TÄLLÄ ALOITTAJALLA ON HIV!

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » To Loka 25, 2018 8:57 am

Eiköhän päänaukpminen lopu,kun Jussista lähtee reklaama Uudenkaupunkin autotehtaalle.
Pitää kertoa miten epärehellinen hän on ja pyytää seuraamaan hänen käytöstä muita työntekijöitä kohtaan.Jussin ei olisi näin pitänyt lähteä "valehtelemaan" ja on ansainnut sen,että hänestä kerrotaan työnantajalle minkälainen hän on ja hyvä mainita samalla hänen väkivaltaisesta veljestään joka ryöstelee ihmisiä ja laittaa heidät "hengenvaaraan" tahallisesti.

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » To Loka 25, 2018 1:28 pm

En tunne sinua tai Jussia, mutta jos Jussi näyttää nämä sinun kirjoitukset, luultavasti pääset viikoksi kahvipöydän naurun kohteeksi.

Mikäli joku asianosainen lukee näitä, niin ota jo valmiiksi kopiot näistä keskusteluista, tulosta useampi kopio työpaikalle luettavaksi. Tämä aloittaja täysi vitsi :D

Luultavasti olet sen verran pelkuri, ettet soita vaan lähetät sähköpostitse asiasi. No eipä siinä, tyhmyyteen ei ole lääkettä.

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » To Loka 25, 2018 2:02 pm

Entisenä työnantajana tiedän miten asiat pelaa.Varmaan siinä vaiheessa viimeistään,kun henkilökuntaa vähennetään joutuu ensimmäisenä pois.

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Loka 26, 2018 10:40 am

Vieras kirjoitti:Entisenä työnantajana tiedän miten asiat pelaa.Varmaan siinä vaiheessa viimeistään,kun henkilökuntaa vähennetään joutuu ensimmäisenä pois.


Hyvä juttu että tiedät. Valitettavasti on todettava, että autotehtaalla huutava pula työntekijöistä, että siinä vaiheessa kun vähentävät työntekijöitä, tämä on jo unohdettu ja aloittaja luultavasti jo dementoitunut.

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Loka 26, 2018 11:05 am

Tiedän asian ihan tarkkaan mikä tilanne on.Myöskin tiedän jos autotehtaalla sattuu jotakin niin katseet kääntyvät hyvin herkästi tiettyä henkilöä kohtaan ja tuo epäluotettavuus ei unohdu.

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Loka 29, 2018 8:02 am

Vieras kirjoitti:Onko tullut kutsu vai ovatko ihan kotona käyneet.


Jouduimme lastensuojelun ilmoituksen kohteeksi ja nyt sitten olemme soskujen kirjoissa lopun elämämme.Ehkä kannattaisi nyt hetken elää rauhallisemmin ja viedä lapsikin neuvolaan silloin,kun sillä ei ole mustelmia ja sanoa anopillekkin,että tulee aina selvinpäin kylään emmekä päästä sitä viskitupaan.

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Marras 07, 2018 9:25 pm

Tällainen on Jussi Vähätalo joka antaa perättömiä valheellisia lausuntoja vaikkei ollut paikalla,kun puolituntia tapahtumien jälkeen.

Asia laitettu valtakunnansyyttäjälle.
Tässä pieni pätkä joka on mennyt valtakunnansyyttäjälle.

Muussa yhteydessä joka myöskin koskee samaa asiaa Jussi Vähätalo todistaa,ettei väkivaltaa muka ollut vaikka ei ollut paikalla,kun vasta puolituntia tapahtuman jälkeen jonka salasi tutkinnassa ja näin ei voi todistaa asiassa.

Näkemykseni mukaan kyseessä on törkeä ryöstö,kun etukäteen varustaudutaan mailankanssa,kun haen tavaroita saan mailasta jonka etukäteen oli laittanut :twisted: autoonsa.

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » La Marras 10, 2018 7:14 pm

Susanna Verainen silloin,kun alat haukkumaan ihmisiä väkivaltaiseksi ja tasapainottomaksi ilman ensimmäistäkään todistetta "olet rikollinen".

Koska et ole nähnyt sinulla ei ole varaa haukkua ketään väkivaltaiseksi etkä ole lääkäri joten et myöskään voi haukkua ketään tasapainottomaksi.

Kyseinen henkilö ei ole,kuten avopuolisosesi veli joka on väkivaltainen ryöstäjä sekä ihmisten hengenvaaraan laittaja ja osaahan avopuolisosesikin antaa jopa perättömiä lausuntoja asiassa jossa ei olut paikalla,kun puolituntia tapahtumasta eli voi hänestäkin sanoa,että kyseessä rikollinen lausunto.
Eiköhän Veraisen olisi syytä mennä peilinetern ja miettiä kukahan on väkivaltainen ja löytyyköhän se hyvin läheltä sinua. :twisted:

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Marras 20, 2018 6:53 pm

Tällainen on Susanna Veraisen avopuolison Jussi Vähätalon veli Ville Vähätalo joka ryöstelee ihmisiä väkivaltaisesti.
Kaikki viittaa törkeään väkivaltaiseen ryöstöön.
1.Ennakkoon laitettu maila autoon.(suunniteltu rikos)
2.päällekäynti mailankanssa.
3.Väkivaltainen käytös.(hakkailu,potkiminen)
4.Kuristaminen
5.Selänrikkominen hyppimällä
6.Yritti vääntää niskat nurin(Tapon yritys)
7.Väkivaltainen taskujentyhjennys etsien rahaa.
Tämä on rikollisesta Ville Vähätalosta

Ehkä pitäisi kaikkien myöskin poikotoida Veraisten leipomon tuotteita,kuten minä teen koska tytär jopa leimaa ihmisiä "valheellisin perustein" pystyykö edes hoitamaan lastaan?

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Joulu 09, 2018 5:20 pm

Eihän tuosta Veraisesta ole rehellisyyteen,kun pitää alkaa keksimään rikolöisesti perättömyyksiä ja vielä leimata ihmisiä ilman ensimmäistäkään todistetta ja näin voi sanoa,että olet "rikollinen".

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Joulu 14, 2018 4:40 pm

Vaikka oletkin ilmoittanut tämän ketjun asiattomaksi et saa sitä pois.

Edes se ei auta vaikka kuinka vetoaisit harvinaiseen nimeesi koska ketjussa ei ole mitään perätöntä sinusta.

Olisit miettinyt ensin ennenkuin leimasit ihmistä väkivaltaiseksi valheellisesti,tai että haukut tasapainottomaksi.Rouvan onkin syytä katsoa peiliin ja miettiä minkälaisen ihmisen siellä näkee.

Silloin,kun rouva lähti perättömyyksiin valitsi hän julkisuuden

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Joulu 19, 2018 4:16 pm

Rouva varmasti on huomannut ettei sinun perättömyydet kannata ja et ole yhtään parempi,kun muut.Sinun ei olisi pitänyt leimata henkilöä joka koskaan ei ole ollut väkivaltainen väkivaltaiseksi,kun et ole koskaan nähnyt.Tuollainen on sinulla rikollisen toiminta,kun sekin,että leimaat tasapainottomaksi.

Henkilö ei ole,kuten avopuolisosi veli joka ryöstää ihmisiä ja yrittää tappaa heidät mailankanssa,kuristamalla ja anastamalla elintärkeät lääkkeet joita silloin olisi tarvinnut.

Kerroit,että olisin uhannut laittaa lisää aleita nettiin anopistasi ja Villestä joka on sinulta sairasta valetta koska olen puhunut aina totta ja tulen puhumaankin ja jos joku on jotakin uhannut niin sinä veljelläsi joka on sinulta raukkamaista toimintaa.Varmasti tiedät,että tiedän myöskin sinun työpaikkasi jota voin invormoida mikä olet henkilö.

Se mitä olen puhunut anopistasi pitää paikkansa juominen ja toisten tavaroiden tuhoaminen pitää paikkansa,kuten sekin,että anoppisi tehtaili perättömiä syytöksiä Villen kanssa ja antoi jopa perättömän lausunnon tuomioistuimessa josta tehty rikosilmoituksen,kuten eräästä toisesta asiastakin.
Mitä tulee anoppisi juomiseen se pitää paikkansa joka viikko iso koskenkorvaviinapullo ja 6-10 siideriä.Tuon juopottelun takia olin viikon pois kyseisenä keväänä ja pitihän anoppisi ryypätä itsensä räkäkänniin vaikka pieni lapsi oli kylässä. :mrgreen:

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » La Tammi 05, 2019 3:08 pm

Sinäkö pilasit noi toisetkin tavarat,kun olit niihin hanakkaasti koskemassa ja kaadoit niihen lohiöljyä jota oli anoppisi jääkaapissa.Onneksi muut aukaisi tuon pussin ja joutuivat heittämään ne menemään joten tuostakin on todistaja.
Myöskin ensinhaetuista tavaroista on todistajia,että nekin oli pilattu eivätkä olleet pakattu,kuten anoppisi ja Ville "VALEHTELIVAT"

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Tammi 09, 2019 11:27 pm

Onkohan anoppisi tuttu ampunut montakin sutta luvatta?
Silloin,kun riistakamera oli Kaarinalla lainassa,kun joku oli kaivanut koiran hautaa.Kaarinan tuttu esitteli riistakamerasta suden kuvaa ja kehui,että tuokin on entinen susi,kun hän ampui sen.Kehui ampuvansa kaikki sudet tavatessa.
Jussi myös on tietoinen tuosta,kun Kaarina puhui hänelle susien kaadosta ja Jussikin hyväksyy sen,mutta sinulle ei kuulemma saa puhua,kun suutut siittä.

EdellinenSeuraava

Paluu » Yleinen keskustelu