Rekisteröidy

Susanna Verainen

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » La Syys 15, 2018 9:05 am

Tällainen on Susanna Verainen.Henkilö haukkuu ihmisiä väkivaltaiseksi vaikkei koskaan ole nähnyt.Myöskin haukkuu tasapainottamaksi ja menee penkomaan toisten tavaroita luvatta.
Susanna asuu Jussi Vähätalon kanssa jonka veli Ville Vähätalo on syyllistynyt väkivaltaiseen ryöstöön ja hengenvaaraan asettamisesta Mynämäellä.Tämä poika väkivalloin tyhjensi toisen taskut tutkien rahapussin ja tarkoituksellaan anastaa rahat jos olisi ollut.Myöskin poika tutki luvatta Henttulan kanssa toisen puhelimen ja anasti toisen elintärkeät lääkkeet.

Tämä Susanna Verainen on jopa huonoissa väleissä sora Veraisen kanssa vaikka on sukua keskenään..

Susanna jopa väittää perättömästi,että olisin ottanut häneen yhteyttä messengerin kautta vaikka hän itse otti.

Susanna Veraisen on syytä katsoa peiliin ja miettiä kuka on tasapainoton ja miettiä kukahan on väkivaltainen ihan lähiomaisistaan.
Asiat on laitettu tänne ihan Veraisen omista kirjoituksista joihin hänellä ei ole ainoataan todistetta ja jotka perustuu hänen perättömyyksiinsä.

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » La Syys 15, 2018 3:17 pm

Sinulla on varsinainen anoppi,kun juo itsensä räkäkänniin,kun pieniä lapsia on kylässä.Juopottelu ja lapset ei kuulu yhteen.Tuollainen on jo lastensuojelu asiakin.
Tuosta löytyy todisteita joten turha väittää,että asia olisi valetta.

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » La Syys 15, 2018 5:35 pm

Tuosta avopuolesi veljestä Ville Vähätalosta.Sellainen ihminen joka varta vasten varustautuu etukäteen toista vastaan mailankanssa ryöstääkseen hänet kyseessä on hyvinkin törkeä ryöstö.

Edes omat lapseni ei koskaan ole mennyt rahapussilleni,kuten Ville ja hänen apuri Leila.Tuosta voi sanoa,että kyseessä oli varkaus yritys.Myöskin toisen puhelimen aukaisu on rikos eli kyseessä silloin rikollinen ja anastihan noista jompi kumpi elintärkeät lääkkeet joita olisi silloin tarvinnut näin ollen kumpikin syyllistyi vielä hengenvaaraan laitosta.

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Syys 17, 2018 9:53 am

Susanna jopa väittää,että olisin kirjoittanut hänen anopista ja pojasta valheita vaikkei tunne asiaa laisinkaan koska asiat ovat tosia.
Myöskin rouva uhkaili veljellänsä.
Susanna Verainen lopeta valehtelu koska en ole uhannut laittaa mitään valheita nettiin enkä koskaan ole laittanutkaan sillä mitä olen laittanut ovat olleet tosi asioita.

Myöskään anoppisi juomisesta olen puhunut totta ja onhan hänen pitänyt aina päästä myöskin teillä käydessä viskitupaan paukuille.

Huomautan myöskin ettei viina ja lapset kuulu yhteen joten voin tehdä myöskin eräästä rouvasta lastensuojelu ilmoituksen ja onhan tuo viskitupa suoranainen todiste juomisesta koska ei tuollaisia huvikseen rakenneta.

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » La Syys 22, 2018 3:36 pm

Tämän avopuolison veli ryöstelee ihmisiä mailankanssa ja laittaa heidät jopa hengenvaaraan anastamalla elintärkeät lääkkeet joita silloin olisi tarvinnut.
On myöskin syytä olettaa,että tuo kanta myöskin teräaseita taskussaan omien kirjoituksiensa mukaan.

Joten Veraisenkin on syytä katsoa peiliin ennenkuin haukkuu ketään väkivaltaiseksi "VALHEELLISIN PERUSTEIN"koska noi väkivaltaiset löytyvät sinun läheltäsi.

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Syys 25, 2018 1:47 pm

Hei!Olen Leila Henttula ja tulin kertomaan totuuden.Osallistuin ryöstöön Ville Vähätalon kanssa joka on Susanna Veraisen avopuolison veli.
Ville kuristi ryöstettäväämme ja väänsi kättä,ettei hän pystynyt estämään,kun otin rahapussin takataskusta väkisin ja avasin rahapussin mutta siellä ei ollut rahaa jotka olisin ottanut ja jakanut Villen kanssa.Myöskin otin puhelimen ja tutkin sitä Villen pyynnöstä.

Noi lääkkeet otin uhrin taskusta enkä antanut takaisin vaikka toinen pyysi niitä,kun olisi tarvinnut niitä.Ville kielsi,antamasta vaikka tiesi,että toinen oli hengenvaarassa.Heitin noi lääkkeet menemään,ettei hän saa niitä.

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Syys 28, 2018 9:21 pm

Tuollainen henkilö joka menee toisten taskuille ja laittaa ihmisen tahallisesti hengenvaaraan ja rikkoo toisen selän on RIKOLLINEN joten rouva katsoo peiliin mitä näkee kenen lähellä noita väkivaltaisia ja rikollisia on.
Seuraava aloitus onkin avopuolisostasi Jussista joka on tuon ryöstäjän isoveli.

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Syys 30, 2018 8:24 am

Kukahan Verainen puhuu valeita?Onko se ihan oma appimuorisi jota niin kiihkeästi puolustelet ja itse syyllistyt kunnianloukkauksiin antamalla perättömiä lausuntoja ja haukut jopa väkivaltaiseksi ja epävakaaksi vaikka noi väkivaltaiset löytyvät avopuolisosi läheltä jotka jopa ryöstelee ihmisiä.

Tässä rakkaan anoppisi valeita jotka ovat suoranaisia valheellisuuksia jonka tiedät itsekkin.

"Ei ole,että tuli käymään jos asuu yhdessä"

Kaarina Vihavan valeet sanasta sanaan suoraan papereista.

Näin Kaarina Vihava"valehhtelee törkeästi"sekä Ville Vähätalo.
Asuttiin yhdessä tuolloin ja yhdessä oloa kestänyt 2,5 vuotta.
Kaarina Vihava ja Ville Vähätalo tulivat kertomaan,että Vihavan entinen seurustelukumppani oli ollut vierailulla Vihavan luona.
Ei ole vierailua jos tuolloin asui yhdessä.

"Valeet jatkuvat"
Vihava oli lainannut omaa autoonsa pojalleen Ville Vähätalolle.Tästä oli entinen poikaystävä hermostunut niin,että oli tarttunut Vihavaa käsivarsista kiini ja heittänyt seinää vasten sekä pitänyt tätä käsistä kiinipitäen seinää vasten.
Yllä oleva on valetta Kaarina Vihavalta.

Lisää tulee noita anoppisi valheellisuuksia ja hänestä ja pojasta on voimassaoleva tutkintapyyntö poliisilla ja pian on sinustakin ilmoitus viranomaisilla. :mrgreen:

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Loka 02, 2018 8:54 pm

Puhuhan Kaarina sekä Ville myöskin palturia,että tavarat olivat muovisäkeissä leikkimökissä.Itsellä on todistajia siittä,kun vein tavarat kotio yksikään tavara ei ollut muovisäkissä tai pussissa.Lapset olivat vastassa.

Jopa Ville kertoo miten oli ollut "sekaista" kun tuli viikonpäästä reissusta.
Eli Kaarina oli heitellyt kiukuspäissään tavaroita kaapeista pitkin ja tahallisesti pilannut ne ja sotkenut.

Eipä tunnu rouva tietävän minkälainen hänen anoppi on jonka tuttu myöskin ampuu "SUSIA" luvatta.

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Loka 12, 2018 1:08 pm

Tietojeni mukaan rouvasta ja avopuolisosta Jussi Vähätalosta on tehty virranomaisilmoitus saamieni tietojen mukaan.Ilmoitus on tehty tänäin.

Näin rouva saa mitä on tilannut.

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » To Loka 18, 2018 4:32 pm

Rouva voi kertoa kuka on väkivaltainen jos on tietävinään jonkun muun,kun avopuolison veljen.

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » To Loka 18, 2018 4:38 pm

Onko tullut kutsu vai ovatko ihan kotona käyneet.

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Loka 19, 2018 9:10 am

Rouva on ilmoittanut tämän viestiketjun asiattomaksi mutta ei tule saamaan sitä pois.

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Loka 22, 2018 12:38 pm

Rouvan olisi kannattanut miettiä aikoinaan ennenkuin otti mesen kautta yhteyttä ja alkoi mesoamaan ja uhkailemaan veljellään.
Ei myöskään olisi rouvan kannattanut alkaa leimailemaan ketään väkivaltaiseksi valheellisesti,kun ei ole edes nähnyt myös tasapoinottomaksi haukkuminen on sinulta hyvin sairasta.
Takaan,että tuollainen henkilö joka valheellisin perustein on valmis haukkumaan rikollisesti ihmisiä tulee saamaan ansionsa mukaan josta ehkä oletkin jo saanut esimakua.

Se mitä Kaarinalta olet kuullut on valetta.Tuollaisen ihmisen pitäisi jo tietää,että totuudella on aina kaksi puolta.

Julkisuus sinun ja avopuolisosi osalta tulee jatkumaan. :lol:

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Loka 23, 2018 10:05 pm

Hyvin olet samanlainen,kun avopuolisosi Jussi Vähätalo.Epärehellisesti Jussi todistaa,ettei muka ollut Villen taholta väkivaltaa joka on Jussilta valetta.Jopa silloin,kun Jussi tuli vasta noin puolentunnin päästä paikalle Ville väkisin käänsi päätä ja sanoi katso kuka täällä on.

Jussihan rikollisesti salasi että tuli vasta paikalle puolentunnin päästä eikä näin voi tietää Villen väkivaltaisuudesta yhtään mitään.

Myöskin asioiden salaaminen ja väärän lausunnon antaminen on rikos.

Näin Jussi Vähätalo on syyllistynyt tahallisesti rikokseen.

Seuraava

Paluu » Yleinen keskustelu