Rekisteröidy

Susanna Verainen

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » La Syys 15, 2018 10:05 am

Tällainen on Susanna Verainen.Henkilö haukkuu ihmisiä väkivaltaiseksi vaikkei koskaan ole nähnyt.Myöskin haukkuu tasapainottamaksi ja menee penkomaan toisten tavaroita luvatta.
Susanna asuu Jussi Vähätalon kanssa jonka veli Ville Vähätalo on syyllistynyt väkivaltaiseen ryöstöön ja hengenvaaraan asettamisesta Mynämäellä.Tämä poika väkivalloin tyhjensi toisen taskut tutkien rahapussin ja tarkoituksellaan anastaa rahat jos olisi ollut.Myöskin poika tutki luvatta Henttulan kanssa toisen puhelimen ja anasti toisen elintärkeät lääkkeet.

Tämä Susanna Verainen on jopa huonoissa väleissä sora Veraisen kanssa vaikka on sukua keskenään..

Susanna jopa väittää perättömästi,että olisin ottanut häneen yhteyttä messengerin kautta vaikka hän itse otti.

Susanna Veraisen on syytä katsoa peiliin ja miettiä kuka on tasapainoton ja miettiä kukahan on väkivaltainen ihan lähiomaisistaan.
Asiat on laitettu tänne ihan Veraisen omista kirjoituksista joihin hänellä ei ole ainoataan todistetta ja jotka perustuu hänen perättömyyksiinsä.

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » La Syys 15, 2018 4:17 pm

Sinulla on varsinainen anoppi,kun juo itsensä räkäkänniin,kun pieniä lapsia on kylässä.Juopottelu ja lapset ei kuulu yhteen.Tuollainen on jo lastensuojelu asiakin.
Tuosta löytyy todisteita joten turha väittää,että asia olisi valetta.

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » La Syys 15, 2018 6:35 pm

Tuosta avopuolesi veljestä Ville Vähätalosta.Sellainen ihminen joka varta vasten varustautuu etukäteen toista vastaan mailankanssa ryöstääkseen hänet kyseessä on hyvinkin törkeä ryöstö.

Edes omat lapseni ei koskaan ole mennyt rahapussilleni,kuten Ville ja hänen apuri Leila.Tuosta voi sanoa,että kyseessä oli varkaus yritys.Myöskin toisen puhelimen aukaisu on rikos eli kyseessä silloin rikollinen ja anastihan noista jompi kumpi elintärkeät lääkkeet joita olisi silloin tarvinnut näin ollen kumpikin syyllistyi vielä hengenvaaraan laitosta.

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Syys 17, 2018 10:53 am

Susanna jopa väittää,että olisin kirjoittanut hänen anopista ja pojasta valheita vaikkei tunne asiaa laisinkaan koska asiat ovat tosia.
Myöskin rouva uhkaili veljellänsä.
Susanna Verainen lopeta valehtelu koska en ole uhannut laittaa mitään valheita nettiin enkä koskaan ole laittanutkaan sillä mitä olen laittanut ovat olleet tosi asioita.

Myöskään anoppisi juomisesta olen puhunut totta ja onhan hänen pitänyt aina päästä myöskin teillä käydessä viskitupaan paukuille.

Huomautan myöskin ettei viina ja lapset kuulu yhteen joten voin tehdä myöskin eräästä rouvasta lastensuojelu ilmoituksen ja onhan tuo viskitupa suoranainen todiste juomisesta koska ei tuollaisia huvikseen rakenneta.

Vieras

Re: Susanna Verainen

ViestiKirjoittaja Vieras » La Syys 22, 2018 4:36 pm

Tämän avopuolison veli ryöstelee ihmisiä mailankanssa ja laittaa heidät jopa hengenvaaraan anastamalla elintärkeät lääkkeet joita silloin olisi tarvinnut.
On myöskin syytä olettaa,että tuo kanta myöskin teräaseita taskussaan omien kirjoituksiensa mukaan.

Joten Veraisenkin on syytä katsoa peiliin ennenkuin haukkuu ketään väkivaltaiseksi "VALHEELLISIN PERUSTEIN"koska noi väkivaltaiset löytyvät sinun läheltäsi.

Paluu » Yleinen keskustelu