Rekisteröidy

Kihlakunnansyyttäjä Pertti Lahtiola

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

Kihlakunnansyyttäjä Pertti Lahtiola

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Syys 09, 2018 10:54 pm

Kyseisellä herralla ei ole rikos vaikka ihminen joutuu hengen vaaraan,kun hänet ryöstetään väkivalloin.Tuolloin olisin tarvinnut niirosumutteeni,mutta ryöstäjät ei antaneet vaikka sain sairaskohtauksen.
Lahtiola katsoo lausunnossaan etten muka tarvinnut sitä.
Kyseinen syyttäjä katsoo myöskin,ettei tuo ollut ryöstö,kun sain melki kaikki tavarat takaisin.

Hengenvaaraan saa hänen mukaan asettaa ihminen eikä se ole rikos ja ihmisen saa väkivalloin ryöstää saamatta rangaistusta,mutta jos niistä kertoo saa syytteen kunnianloukkauksesta.

Vieras

Re: Kihlakunnansyyttäjä Pertti Lahtiola

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Syys 10, 2018 6:37 am

Hei!

Onko sinulla tapaukseen liittyvää kirjallista materiaalia laittaa esille. Tai kyseisen syyttäjän tekemien päätöksien Diaarinumeroja jne.

Tapaus kuulostaa sen verran mielenkiintoiselta, että olen kiinnostunut tietämään siitä enemmän...

Vieras

Re: Kihlakunnansyyttäjä Pertti Lahtiola

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Syys 25, 2018 6:27 pm

Hei!Olen Leila Henttula ja tulin kertomaan totuuden.Osallistuin ryöstöön Ville Vähätalon kanssa joka on Susanna Veraisen avopuolison veli.
Ville kuristi ryöstettäväämme ja väänsi kättä,ettei hän pystynyt estämään,kun otin rahapussin takataskusta väkisin ja avasin rahapussin mutta siellä ei ollut rahaa jotka olisin ottanut ja jakanut Villen kanssa.Myöskin otin puhelimen ja tutkin sitä Villen pyynnöstä.

Noi lääkkeet otin uhrin taskusta enkä antanut takaisin vaikka toinen pyysi niitä,kun olisi tarvinnut niitä.Ville kielsi,antamasta vaikka tiesi,että toinen oli hengenvaarassa.Heitin noi lääkkeet menemään,ettei hän saa niitä.

Vieras

Re: Kihlakunnansyyttäjä Pertti Lahtiola

ViestiKirjoittaja Vieras » La Syys 29, 2018 4:52 pm

Tällainen on ryöstelijä Ville Vähätalo ja hänen äitinsä Kaarina Vihava.
Näin Kaarina Vihava"valehhtelee törkeästi"sekä Ville Vähätalo.
Asuttiin yhdessä tuolloin ja yhdessä oloa kestänyt 2,5 vuotta.
Kaarina Vihava ja Ville Vähätalo tulivat kertomaan,että Vihavan entinen seurustelukumppani oli ollut vierailulla Vihavan luona.
Ei ole vierailua jos tuolloin asui yhdessä.

"Valeet jatkuvat"
Vihava oli lainannut omaa autoonsa pojalleen Ville Vähätalolle.Tästä oli entinen poikaystävä hermostunut niin,että oli tarttunut Vihavaa käsivarsista kiini ja heittänyt seinää vasten sekä pitänyt tätä käsistä kiinipitäen seinää vasten.
Yllä oleva on valetta Kaarina Vihavalta.

Kaarinan "valeet jatkuvat"
Rouva väittää,että olisin uhannut rikkoa ulkooven ja rillikatoksen joka on valetta.Myöskin rouva väittää,valheellisesti,että olisin uhannut polttaa auton ja talon jotka on valetta ja törkeitä kunnianloukkauksia.

Ville ja Kaarina myöskin on tehnyt usean perättömän ilmiannon valheellisin perustein josta kahdesta on tehty rikosilmoitus poliisille.

Tuollaiset sairaaloiset valeet touvalta ja villeltä joka myöskin ryöstää ihmisiä mailankanssa on edesvastuutonta ja rikollisten toimintaa.

Lisää tulossa rouvan ja Villen rikollisesta toiminnasta. :twisted:

Vieras

Re: Kihlakunnansyyttäjä Pertti Lahtiola

ViestiKirjoittaja Vieras » La Syys 29, 2018 5:19 pm

Vielä noista tekstiviesteistä joista Kaarina Vihava,Ville Vähätalo ja Leila Henttula syytti perättömästi koska viestejä en ollut laittanut eikä numerot olleet minun.

Jo kirjoitustyyli on erinlainen jossa ei käytetä edes pisteitä eikä pilkkuja eikä ole kirjoitusvirheitä.

Kaarina oli vaihtanut puhelinnumeronsa enkä olisi sitä mistään voinut saada sillä tuskin numero on ollut monen tiedossa.
Näkemykseni mukaan Kaarina ja Ville ovat itse viestit lähettäneet jollain toisella puhelimella muistamatta,että Kaarina oli vaihtanut numeronsa ja laittanut salaiseksi joten ulkopuolisen olisi mahdottomuus saada tuota numeroa.
Tuota voikin pitää törkeänä harkittuna rikoksena muiden ohella jossa tarkoituksella haetaan taloudellista hyötyä. :mrgreen:

Vieras

Re: Kihlakunnansyyttäjä Pertti Lahtiola

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Loka 02, 2018 10:06 pm

Yllä syyttäjän pitää olla hyvin yksinkertainen ja tyhmä jos sanoo,ettei olisi lääkettä tarvinnut.
Todella kukaan ei turhaan lääkettään pyydä (nitrosumutetta) jos ei pakosti sitä sillähetkellä tarvitse.

Ryöstön lisäksi voi puhtaalla omalla tunnolla sanoa,että kyseessä on TAPON yritys jos sairauskohtauksen saatuaan ei saa tarvitsemaansa lääkettä.

Vieras

Re: Kihlakunnansyyttäjä Pertti Lahtiola

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Loka 09, 2018 6:53 pm

On se kumma,kun ihan poliiIssa hukkuu rikosilmoitukset ryöstöstä.Tässä poliisin viesti todisteena.

Grönfors Sami POL
vastaanottajat minä
30.8.2016Tiedot
Kyseinen sähköinen rikosilmoitus liitetään tähän rikosilmoitukseen ja tutkitaan sen yhteydessä yhtenä pakettina. Juttele asianajajasi kanssa siitä miten hoidamme asianomistaja kuulustelusi, kun kuitenki sinut on jo kuultu asiaan rikoksesta epäiltynä niin sitä tietty voidaan käyttää pohjana ja pelkästään asianomais rangaistusvaatimuksesi ja korvausvaatimuksesi pelkästään tarvitaan.

Myöskin kyseinen poliisi soitti todistajalle ja uhkaili häntä.Poliisi oli sanonut,että jos todistaa niin saa itse syytteen.Sami myöskin oli jakanut tuomioita sanomalla,että isäs saa linnatuomion.

Näyttää olevan syyttäjälaitos ja poliisi korruptoinut ja hyväveli järjestelmä pelaa.Ei ihme,että Suomi saa jatkuvasti tuomioita ihmisoikeustuomioistuimesta. :twisted:

Vieras

Re: Kihlakunnansyyttäjä Pertti Lahtiola

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Loka 15, 2018 9:07 pm

Kirjoittaja Vieras » Ma Loka 15, 2018 7:07 pm

Itse olen saanut hyvän kasvatuksen enkä koskaan ole mennyt toisen taskuille enkä kajonnut toisen omaisuuteen.
Lapsenikin on aina kunnioittanut toisten omaisuutta eikä ole kajonnut sellaiseen mikä ei ole heidän.

Tiedän tasan tarkkaan,että joka menee toisten taskuille on varas.

Yksi lapseni on käynyt kolmevuotisen vartian koulutuksen ja toiminut vartiana eikä hän edes vartiana ole mennyt toisen taskuille koska vain poliisilla on siihen oikeus ei muilla.
Tuollainen henkilö joka menee toisen taskuille on varas ja vielä,kun siinä käytetään väkivaltaa on kyseessä törkeä ryöstö.

Tilanteessa vietiin myöskin elintärkeät lääkkeet joita olisi silloin tarvinnut kyseessä henkeen kohdistuva törkeä rikos. :evil: :twisted:

Vieras

Re: Kihlakunnansyyttäjä Pertti Lahtiola

ViestiKirjoittaja Vieras » To Loka 18, 2018 10:54 am

mutta yksityishenkilöllä ei ole oikeutta mennä kenenkään taskuille,kun ei ole mistään toisen omaisuuden pois otosta.

Kysymyksessä on näkemykseni mukaan törkeä ryöstö,kun varaudutaan mailankanssa etukäteen jonka kanssa käydään päälle.

Uhri kerkisi saamaan mailasta kiini ja nakattua pois mutta ryöstäjä Ville Vähätalo sai kaadettua ja istui selänpäällä ja kuristi sekä väkivalloin tyhjensi toisen taskut.

Ensin vietiin puhelin jonka Vähätalon kaveri aukaisi ja senjälkeen Henttula meni takataskulleni jonka yritin estää,mutta,kun Vähätalo alkoi kuristamaan kurkusta ja väänsi kättä ei rahapussin ottoa voinut estää.

Henttula avasi rahapussin etsien rahaa koska sanoi,ettei täällä rahaa ole.

Samalla veivät nitrosumutteen jota olisin tarvinnut,kun sain sairaskohtauksen,mutta en saanut Vähätalo sanoi etteivät anna ja,että kyllä ampulanssi pian vie.Nitrosumute oli Henttulan hallussa ja hän sanoi ettei anna.Näin voi sanoakkin,että molemmat syyllistyivät myöskin tapon yritykseen.
Ylös
Edell

Vieras

Re: Kihlakunnansyyttäjä Pertti Lahtiola

ViestiKirjoittaja Vieras » La Loka 27, 2018 4:36 pm

Haloo Mynämäki.Hei olen Henttulan Leila.Kait te minut tunnette.Nykyinen harrastukseni on ihmisten ryöstely jota harrastan Vähätalon Villen kanssa.

Ville on Vihavan Kaarinan nuorin poika joka omistaa Punaisentuvan kennelin jossa on kultseja.

Viimeksi ryöstimme Kaarinan entisen avopuolison,kun se jätti Kaarinan koska Kaarinaan ei voinut luottaa ja hän joi kohtuuttomasti.

Ville varautui etukäteen mailankanssa,kun entinen Kaarinan kaveri tulee hakemaan tavaroita niin antaa mailasta ja ryöstää näin hänet väkivaltaisesti joka sitten onnistuikin minun avustuksellani.

Ville Vähätalo kuristi ja väänsi kättä ettei uhrimme pystynyt vastustamaan meidän väkivaltaista taskujen tyhjennystä.Tutkin uhrimme rahapussin mutta harmillisesti emme saaneetkaan rahaa jotka olisimme tasanneet keskenämme Villen kanssa.
Myöskin veimme puhelimen ja uhrin nitrosumutteen.Puhelimen tutkin vaikkei minulla olisi ollut siihen oikeutta ja nitrosumutteen varastin itselleni.

Uhrimme sai sairaskohtauksen ja pyysi nitrosumutettaan takaisin,mutta en antanut,kun Vähätalon Ville kielsi ja sanoi,että ei anneta kyllä ampulanssi pian vie.Tuo oli minulta ja Villeltä suoranainen tapon yritys mikä meitä ei haittaa.

Saimme paikalle puolentunnin päästä Jussi Vähätalon joka on villen veli ja Susanna Veraisen avopuoliso.

Jälkeenpäin saimme Jussin todistamaan "valheellisesti" ettei väkivaltaa ollut vaikkei "Jussi edes ollut paikalla" kun puolentunnin päästä tapahtumasta eikä näin ollut mistään tietoinen,mutta kuitenkinsaimme hänet valehtelemaan puolestamme.

Vaikka laitoimmekin Villen kanssa uhrimme hengenvaaraan se ei meitä haittaa koska olemme Mynämäen kunkkuja. :lol:
:evil:

Vieras

Re: Kihlakunnansyyttäjä Pertti Lahtiola

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Loka 31, 2018 10:15 am

Kyseisen syyttäjän mielestä ihmisen saa laittaa jopa hengenvaaraan ja se ei muka ole rikos.

Herra ei myöskään osaa sisältää itselleen jos ihminen varustautuu etukäteen mailankanssa,etteikö teko ole suunniteltu törkeä ryöstö.

Kummastuttaa myöskin,että todistajaksi kelpaa henkilö joka ei ollut edes paikalla,kun puolentunnin päästä ja näin ei voi todistaa tuota väkivaltaista ryöstöä.Kyseessä ryöstäjän Ville Vähätalon veli Jussi Vähätalo.

Vieras

Re: Kihlakunnansyyttäjä Pertti Lahtiola

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Loka 31, 2018 12:20 pm

Tämäkin on rikos
Hyvin olet samanlainen,kun avopuolisosi Jussi Vähätalo.Epärehellisesti Jussi todistaa,ettei muka ollut Villen taholta väkivaltaa joka on Jussilta valetta.Jopa silloin,kun Jussi tuli vasta noin puolentunnin päästä paikalle Ville väkisin käänsi päätä ja sanoi katso kuka täällä on.

Jussihan rikollisesti salasi että tuli vasta paikalle puolentunnin päästä eikä näin voi tietää Villen väkivaltaisuudesta yhtään mitään.

Myöskin asioiden salaaminen ja väärän lausunnon antaminen on rikos.

Näin Jussi Vähätalo on syyllistynyt tahallisesti rikokseen.
Ylös :D

Vieras

Re: Kihlakunnansyyttäjä Pertti Lahtiola

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Marras 05, 2018 8:01 pm

Kyseessä näyttää olevan hyvin törkeä ryöstö joka on etukäteen suunniteltu ja laitettu ase valmiiksi autoon (maila).

Törkeä ryöstö vanhenee 5 vuodessa joten aikaa on vielä paljon.

Vieras

Re: Kihlakunnansyyttäjä Pertti Lahtiola

ViestiKirjoittaja Vieras » La Marras 17, 2018 12:48 pm

Samanlaisia ovat pojat,kun heidän äiti Kaarina Vihava joka tehtailee perättömiä syytöksiä valheellisin perustein ryöstäjä poikansa Ville Vähätalon kanssa.Rouva ja poika jopa kirkkainsilmin valehtelee oikeudessa vaikka on ollut totuudessa pysymis velvollinen.Asiasta on tehty tutkintapyyntö Turun poliisille.

Rouva jopa Villenkanssa syytti joistakin viesteistä joit oli muka saanut vaikkei vieras olisi niitä voinut lähettää koska rouva oli vaihtanut puhelinnumeronsa ja laittanut salaiseksi eikä numero ollut monen tiedossa.

Tämä Jussin veli Ville taas ryösti ihmisen ja oli etukäteen suunnitellut sen ja laittanut mailan autoonsa jonka avulla ryöstön tekee.Ryöstäessään Ville laittoi myöskin tahallisesti ryöstettävänsä "HENGENVAARAAN" anastamalla nitrosumutteen jonka eväsi ryöstettävältä vaikka sai sairaskohtauksen eli tapon yritys.
Myöskin Ville rikkoi ryöstettävän selän hyppimällä sen päällä ja kuristi ja oli tuurista kiini,ettei saanut niskoja nurin ja näin tapettua ryöstettäväänsä joka varmasti oli Ville.tarkoitus.
Jälkeinpäin olikin netissä kirjoitus joka oli Villentai Jussi Vähätalon todennäköisin syin."TEE PALVELUS JA TAPA ITSESI"

Tällainen on Jussi Vähätalo Mynämäeltä ja hänen veli sekä äiti. : :shock:

Vieras

Re: Kihlakunnansyyttäjä Pertti Lahtiola

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Marras 19, 2018 4:10 pm

Mikähän tekee syyttäjästä rikollisien suojelijan.Ylläolevan perusteella voi sanoa,että kyseessä on ollut tapon yritys.

Seuraava

Paluu » Syyttäjät, haastemiehet ja ulosotto