Rekisteröidy

Leila Henttula Mynämäki

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » La Marras 10, 2018 9:57 pm

Leila Henttula voisi vastata kumpi varasti teistä lääkkeet.Nimeenomaan sinä varastit ne väkivalloin taskusta,kuten rahapussin jonka rikollisesti tutkit etsien rahaa jotka olisitte "varastanut" Leila myöskin rikollisesti avasi toisen puhelimen ja rikollisesti ei antanut nitrosumutetta takaisin vaikka olisi tarvinnut sitä saatuaan sairaskohtauksen jonka Mäki todista.Sama henkilö jota Kaarina on haukkunut varkaaksi.

Näin sinua voi pitää rikollisena henkilönä sillä eihän sinulla ole ollut mitään asiaa kenenkään taskuille ja vielä väkivalloin,kuten teit.

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Marras 13, 2018 10:49 am

Mikä on tehnyt rouvasta rikollisen joka menee toisten taskuille väkivaltaa käyttäen? Onko ollut huono kotikasvatus vai mikä?

Aikuisen ihmisen pitäisi tietää,ettei toisien taskuille saa mennä sillä se on hyvin törkeä ryöstö ja miksi sinun piti laittaa Villenkanssa vielä ihmishenki vaaraan tahallisesti ja rikkoa vielä toisen selän.Näin sinusta ja Villestä on tulleet rikollisia.

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » To Marras 15, 2018 6:53 pm

Kaarinan sanojen mukaan rouva ei uskalla edes Turussa ajaa autolla sekä jopa Mynämäellä ajaa risteyksissä kääntyvienkaistalta suoraan joka on vaarallista.Kaarina oli tuossa oikeassa koska olen nähnyt sen.

Olittehan puhunut myöskin seksistä Kaarinan kanssa ja tiedän onko sitä sinulla vielä vai ei.

Miten meni juttu,kun pojat ajo teitä aikoinaan saivatko he kiini ja miten tuo asia päättyi Kaarina on kertonut tuonkin eli yleisessä levityksessä Kaarinan taholta.
Voit täten miettiä kuka on puhunut totta ja kuka ei.Sinusta ryöstäjä ja varas on paljon tietoa ja voit miettiä kannattiko laittaa toisen henki vaaraan ja osallistua myöskin toisen selän rikkomiseen.
Kait rouva on muistanut tehdä tutkintapyynnön sinua koskevista kirjoituksista jotka ovat tosia. :roll:

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Marras 18, 2018 4:02 pm

Leila Henttulan tekee rikolliseksi sekin,kun tekee perättömän iiannon ilman ensimmäistäkään todistetta nimeämällä henkilö jolla ei ole ollut mitään asiankanssa tekemistä.

Kuitenkin Leila Henttula on rikollinen koska osallistui törkeään ryöstöön ja aiheutti hengenvaarallisen tilanteen Vähätalon kanssa ja laittoi tahallisesti ihmishengen vaaraan eli tapon yritys

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Marras 18, 2018 6:25 pm

Leila Henttula.Mikä muka oli valheellisen tiedon levitystä josta vaadit 500 ,euroa.Sinähän osallistuit ryöstöön tyhjentämällä väkisin taskut sekä pengoit toisen rahapussin tarkoituksenasi varastaa rahat.Tämän lisäksi ilman lupaa aukaisit toisen puhelimen ja kaiken muun ohella varastit toisen nitrosumutteen jota olisi tarvinnut sairaskohtauksen saatuaan,muttet antanut ja näin syyllistyit törkeään terveyden laiminlyömiseen eli tapon yritykseen.
Myöskin,kun avasit toisen puhelimen se on viestintäsalaisuuden rikkomista.

Mene nyt ihmeessä tekemään uusi rikosilmoitus,kun sinusta on tehty ihan oma ketju tänne koska olet ylläolevan perusteella selvä rikollinen joka yritti jopa tappaa ryöstettävän. :D

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Marras 19, 2018 10:08 am

Luulisi poikakaverilla olevan sen verran rahaa,ettei rouvan tarvitse alkaa ryöstelijäksi ja varkaaksi saatika ihmisten hengen vaaraan laittajaksi.

Kyllä rouva on surkea,kun pitää ihmisten taskuille mennä ja vielä väkivaltaa käyttäen.
Kaverishan yritti jopa tappaa kun kuristi ja yritti vääntää väkisin niskat nurin sekä sinä rikollisesti anastit vielä lääkkeet mitä toinen olisi tarvinnut muttet antanut näin molemmat syyllistyitte tahalliseen tapon yritykseen ja tuollaiset kuuluvat "LINNAAN"

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Joulu 12, 2018 8:20 pm

Meneekö rouva Jounin seläntaakse piiloon,silloin aina,kun pitäisi vastata teoistaan.Kaikki on netissä niin kauan,kun sinusta on vastaamaan ryöstöstäsi eli toisen omaisuuteen kajoamisesta johon sinulla ei ole ollut oikeutta.Tuollaisia henkilöitä yleensä sanotaan rikolliseksi.

Mene nyt tekemään rikosilmoitus,kun sinua täällä sanotaan rikolliseksi.
Ai niin siinähän jopa tehtailit perättömän tutkintapyynnön,että olisin sinulle laittanut viestin vaikkei sinulla ollut todisteita.Tuokin on rikollisen toimintaa sinulta.

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Joulu 16, 2018 9:12 pm

Kyllä ihmisen pitää olla hullu,kun menee toisen taskuille varkaisiin ja varastaa vielä toisen elintärkeät lääkkeet joita silloin olisi tarvinnut saatuaan sairaskohtauksen,kun Ville kuristi,että saat otettua takataskusta rahapussin josta etsit rahaa jotka olisit "VARASTANUT"

Tuohan oli etukäteen suunniteltu "RYÖSTÖ JA TAPONYRITYS"teiltä molemmilta.

Pyydä ennen Jounilta rahaa ennenkuin alat "varasta ja alkaa ketään yrittää tappaa".

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Joulu 17, 2018 5:20 pm

Mitähän varkaat haluaa joululahjaksi?Ehkä toinen haluaa uuden nitrosumutteen ja miesten rahapussin ja jonkun älykännykän jota voi raplata.
Toinen varmaan haluaa uuden pesäpallomailan,kun edellinen sai kolhuja.

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Joulu 18, 2018 5:56 pm

Tietääkö Leila kuka on Mynämäen surkein "varas"?

Rouvalle voin valaista senverran,että kyseessä on henkilö joka ryöstää ihmisiä ja yrittää tappaa heidät sama henkilö myöskin tehtailee perättömän syytöksen,kun joku oli lähettänyt hänelle totuudenmukaisen viestin.

Tuo rouva,kun on rikollinen yllämainituin syin jonka takia hänestä onkin syytä tehdä omat nettisivut kuvineen,kuten hänen ryöstelijä kaveristaan.

Ryöstö on laissa määritelty rikokseksi sekä väkivaltaiset ryöstöt johon osallistuitte ja vielä tapon yritykseen.

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Joulu 19, 2018 7:57 pm

Voitte laittaa viestiä ryöstelijöille jotka yritti myöskin tappaa ryöstettävän.

050 910 0320 tuossa Ville Vähätalon numero Parrantie 3 E 46, 20300 Turku

Ryöstöissä mukana oli Leila Henttula Myllypellontie 37, 23100 Mynämäki

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » To Joulu 20, 2018 4:05 pm

Ihme,kun "varas"ei ole vielä mennyt tekemään rikosilmoitusta,kun nimi on täällä netissä ja pysyy.Rikollisella,kun ei ole ollut asiaa toisen taskuille "VARKAISIIN" saatika,että vielä yritti "TAPPAA" Villenkanssa.

Rikollisesta ei ole ollut edes selvittämään mitä haki toisen rahapussista muuta,kun rahaa jotka olisi "Varastanut"

Eikä tuosta varkaasta ole ollut selvittämään mitä etsi toisen puhelimesta rikollisesti ja miksi ei antanut rikollinen toisen lääkkeitä takaisin vaikka olisi tarvinnut.

Mitä ryöstettäväsi on sinulle tehnyt,että sinun piti vielä yrittää "TAPPAA" ryöstettäväsi Ville.kanssa.

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Joulu 25, 2018 3:45 pm

Silloin,kun rouva syyllistyi väkivaltaiseen ryöstöön ja tapon yritykseen hän hyväksyi,että hänestä tehdään omat nettisivut täysin kuvineen jotka on lainattu hänen Facebookista.

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » To Joulu 27, 2018 1:52 pm

Kyseessä on henkeen ja terveyteen kohdistuva törkeä rikos Vähätalolta ja Henttulalta.

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Joulu 30, 2018 2:53 pm

Törkeä ryöstö
Mikäli ryöstössä aiheutetaan tahallisesti toiselle vaikea ruumiinvamma, vakava sairaus tai hengenvaarallinen tila; taikka, rikos tehdään erityisen raa’alla tai julmalla tavalla; taikka, rikoksessa käytetään ampuma- tai teräasetta taikka muuta niihin rinnastettavaa hengenvaarallista välinettä; taikka, rikos kohdistetaan henkilöön, joka ammattiinsa tai toimeensa kuuluvan työn tai tehtävän vuoksi ei voi puolustaa itseään tai omaisuuttaan, ja ryöstö on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, katsotaan teko törkeäksi ryöstöksi. Törkeästä ryöstöstä tuomitaan vankeutta vähintään kaksi ja enintään kymmenen vuotta. Teon yritys on rangaistava.

Laki sanoo hyvin selkeästi,että kyseessä on ollut törkeä ryöstö. :!:

EdellinenSeuraava

Paluu » Yleinen keskustelu