Rekisteröidy

Leila Henttula Mynämäki

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » La Marras 10, 2018 9:57 pm

Leila Henttula voisi vastata kumpi varasti teistä lääkkeet.Nimeenomaan sinä varastit ne väkivalloin taskusta,kuten rahapussin jonka rikollisesti tutkit etsien rahaa jotka olisitte "varastanut" Leila myöskin rikollisesti avasi toisen puhelimen ja rikollisesti ei antanut nitrosumutetta takaisin vaikka olisi tarvinnut sitä saatuaan sairaskohtauksen jonka Mäki todista.Sama henkilö jota Kaarina on haukkunut varkaaksi.

Näin sinua voi pitää rikollisena henkilönä sillä eihän sinulla ole ollut mitään asiaa kenenkään taskuille ja vielä väkivalloin,kuten teit.

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Marras 13, 2018 10:49 am

Mikä on tehnyt rouvasta rikollisen joka menee toisten taskuille väkivaltaa käyttäen? Onko ollut huono kotikasvatus vai mikä?

Aikuisen ihmisen pitäisi tietää,ettei toisien taskuille saa mennä sillä se on hyvin törkeä ryöstö ja miksi sinun piti laittaa Villenkanssa vielä ihmishenki vaaraan tahallisesti ja rikkoa vielä toisen selän.Näin sinusta ja Villestä on tulleet rikollisia.

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » To Marras 15, 2018 6:53 pm

Kaarinan sanojen mukaan rouva ei uskalla edes Turussa ajaa autolla sekä jopa Mynämäellä ajaa risteyksissä kääntyvienkaistalta suoraan joka on vaarallista.Kaarina oli tuossa oikeassa koska olen nähnyt sen.

Olittehan puhunut myöskin seksistä Kaarinan kanssa ja tiedän onko sitä sinulla vielä vai ei.

Miten meni juttu,kun pojat ajo teitä aikoinaan saivatko he kiini ja miten tuo asia päättyi Kaarina on kertonut tuonkin eli yleisessä levityksessä Kaarinan taholta.
Voit täten miettiä kuka on puhunut totta ja kuka ei.Sinusta ryöstäjä ja varas on paljon tietoa ja voit miettiä kannattiko laittaa toisen henki vaaraan ja osallistua myöskin toisen selän rikkomiseen.
Kait rouva on muistanut tehdä tutkintapyynnön sinua koskevista kirjoituksista jotka ovat tosia. :roll:

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Marras 18, 2018 4:02 pm

Leila Henttulan tekee rikolliseksi sekin,kun tekee perättömän iiannon ilman ensimmäistäkään todistetta nimeämällä henkilö jolla ei ole ollut mitään asiankanssa tekemistä.

Kuitenkin Leila Henttula on rikollinen koska osallistui törkeään ryöstöön ja aiheutti hengenvaarallisen tilanteen Vähätalon kanssa ja laittoi tahallisesti ihmishengen vaaraan eli tapon yritys

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Marras 18, 2018 6:25 pm

Leila Henttula.Mikä muka oli valheellisen tiedon levitystä josta vaadit 500 ,euroa.Sinähän osallistuit ryöstöön tyhjentämällä väkisin taskut sekä pengoit toisen rahapussin tarkoituksenasi varastaa rahat.Tämän lisäksi ilman lupaa aukaisit toisen puhelimen ja kaiken muun ohella varastit toisen nitrosumutteen jota olisi tarvinnut sairaskohtauksen saatuaan,muttet antanut ja näin syyllistyit törkeään terveyden laiminlyömiseen eli tapon yritykseen.
Myöskin,kun avasit toisen puhelimen se on viestintäsalaisuuden rikkomista.

Mene nyt ihmeessä tekemään uusi rikosilmoitus,kun sinusta on tehty ihan oma ketju tänne koska olet ylläolevan perusteella selvä rikollinen joka yritti jopa tappaa ryöstettävän. :D

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Marras 19, 2018 10:08 am

Luulisi poikakaverilla olevan sen verran rahaa,ettei rouvan tarvitse alkaa ryöstelijäksi ja varkaaksi saatika ihmisten hengen vaaraan laittajaksi.

Kyllä rouva on surkea,kun pitää ihmisten taskuille mennä ja vielä väkivaltaa käyttäen.
Kaverishan yritti jopa tappaa kun kuristi ja yritti vääntää väkisin niskat nurin sekä sinä rikollisesti anastit vielä lääkkeet mitä toinen olisi tarvinnut muttet antanut näin molemmat syyllistyitte tahalliseen tapon yritykseen ja tuollaiset kuuluvat "LINNAAN"

Edellinen

Paluu » Yleinen keskustelu