Rekisteröidy

Leila Henttula Mynämäki

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Syys 26, 2018 4:09 pm

24.7.1998/563) Väärä ilmianto. Joka antaa esitutkinta- tai muulle viranomaiselle taikka tuomioistuimelle väärän tiedon ja siten aiheuttaa vaaran, että ilmiannettu pidätetään, vangitaan tai joutuu muun pakkokeinon kohteeksi tai joutuu syytteeseen tai tuomitaan rangaistukseen tai muuhun rikosoikeudelliseen seuraamukseen virheellisin perustein, on tuomittava väärästä ilmiannosta sakkoon tai vankeuteen enintään kolmeksi vuodeksi.

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » To Syys 27, 2018 1:18 pm

Reippahasti käypi askeleet "VARKAAN" hommat ovat kiireiset.Kädet menee taskuihi saaliit sieltä saatiinkin.Nyt on juhla myöhäinen,kun vielä lääkkeetkin saatihin nyt Leilalla on riemun hetki.
Hei tulkaahan kaikki Mynämäelle siellä me varkaat taskunne pengomme.
Tämä on laulu Leilalle joka harjoittaa kyseistä ammattia

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Syys 30, 2018 12:05 pm

Tällainen on ryöstelykaverisi äiti Kaarina Vihava.
Hyvin tiedät,että Kaarina tässäkin on puhunut valetta.

Näin Kaarina Vihava"valehhtelee törkeästi"sekä Ville Vähätalo.
Asuttiin yhdessä tuolloin ja yhdessä oloa kestänyt 2,5 vuotta.

Kaarina Vihava ja Ville Vähätalo tulivat kertomaan,että Vihavan entinen seurustelukumppani oli ollut vierailulla Vihavan luona.

Ei ole vierailua jos tuolloin asui yhdessä.

"Valeet jatkuvat"
Vihava oli lainannut omaa autoonsa pojalleen Ville Vähätalolle.Tästä oli entinen poikaystävä hermostunut niin,että oli tarttunut Vihavaa käsivarsista kiini ja heittänyt seinää vasten sekä pitänyt tätä käsistä kiinipitäen seinää vasten.
Yllä oleva on valetta Kaarina Vihavalta.

Kannattiko Leilan syyllistyä ryöstöön tuollaisien rikollisten kanssa jotka antavat jopa valheellisia lausuntoja ja sen varmaan Henttulakin tietää.

Ei ole,että tuli vierailulle jos asuvat yhdessä eli kyseessä hyvin törkeä vale Vihavalta ja Vähätalolta ja virkavallan tahallinen erehdyttäminen josta voi seurata vankeutta. :lol:

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Loka 08, 2018 11:29 am

Mynämäki on ihme paikkakunta.Leilan tuttu ampuu susia luvatta omien sanojensa mukaan ja näyttihän hän riistakamerasta suden kuvaa ja sanoi,että tuokin on entinen susi,kun hän kaatoi sen ja ampuu kaikki tavatessa.

Leila taas ryöstää Villenkanssa ihmisiä ja laittaa heidät tahallisesti "Hengenvaaraan"estämällä elintärkeät lääkkeet joita olisi silloin tarvinnut saatuaan sairaskohtauksen.
ELI TAPON YRITYS voi sanoa.

Kirjoittihan Ville myöhemmin netissä.
"Tee yhteiskunnalle palvelus ja TAPA ITSESI"
Joka un suoranainen todiste teitä molempia vastaan ja tuo esiin tarkoituksenne.


Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Loka 14, 2018 8:22 pm

Sinä Leila olet ollut tietoinen Kaarinan numeron vaihdosta syksyllä 2016.Tiesit myöskin etten ole voinut sinulle viestejä lähettää mutta kuitenkin teit perättömän valheeseen perustuvan tutkintapyynnön nimeten henkilön ilman ensimmäistäkään todistetta joka on rikollisen toimintaa.
Uskon sinun olleen kimpassa Kaarinan ja Villen kanssa ja itse lähetitte jollakin toisella puhelimella noita viestejä,että saatte VALHEELLISIN perustein syyttää noista muita.

Teillä vaan kävi moka,kun ette muistanut silloin,että Kaarina oli vaihtanut numeronsa elokuussa 2016 ja oli saanut viestejä samasta numerosta,kun sinä joten ulkopuolinen ei ole voinut viestejä lähettää.
Olet näin syyllistynyt törkeään tahalliseen rikokseen jolla olet yrittänyt hakea taloudellista hyötyä,kun ryöstöstä et hyötynyt etkä saanut rahaa jota toisen rahapussista etsit "varkaustarkoituksella." :mrgreen:

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Loka 16, 2018 6:34 pm

Eikö rouvasta ole selvittämään mitä haki toisen puhelimesta ja mitä hait toisen rahapussista.

Joko anastamasi nitrosumute on loppu minkä varastit toisen taskusta.Niin ethän antanut nitrosumutetta takaisin vaikka toinen pyysi,kun sai sairaskohtauksen.Voikin sanoa,että tahallisesti laitoit toisen hengenvaaraan.

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » To Loka 18, 2018 9:46 am

mutta yksityishenkilöllä ei ole oikeutta mennä kenenkään taskuille,kun ei ole mistään toisen omaisuuden pois otosta.

Kysymyksessä on näkemykseni mukaan törkeä ryöstö,kun varaudutaan mailankanssa etukäteen jonka kanssa käydään päälle.

Uhri kerkisi saamaan mailasta kiini ja nakattua pois mutta ryöstäjä Ville Vähätalo sai kaadettua ja istui selänpäällä ja kuristi sekä väkivalloin tyhjensi toisen taskut.

Ensin vietiin puhelin jonka Vähätalon kaveri aukaisi ja senjälkeen Henttula meni takataskulleni jonka yritin estää,mutta,kun Vähätalo alkoi kuristamaan kurkusta ja väänsi kättä ei rahapussin ottoa voinut estää.

Henttula avasi rahapussin etsien rahaa koska sanoi,ettei täällä rahaa ole.

Samalla veivät nitrosumutteen jota olisin tarvinnut,kun sain sairaskohtauksen,mutta en saanut Vähätalo sanoi etteivät anna ja,että kyllä ampulanssi pian vie.Nitrosumute oli Henttulan hallussa ja hän sanoi ettei anna.Näin voi sanoakkin,että molemmat syyllistyivät myöskin tapon yritykseen. :oops:
Ylös
:evil:Etusivu Poista evästeet

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Loka 22, 2018 1:30 pm

Mynämäellä on näköjään halpoja vuokraasuntoja.

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » To Loka 25, 2018 9:28 pm

Leilalle tiedoksi henkilö joka menee toisen taskuille väkivaltaa käyttäen on RIKOLLINEN.Rikollinen on myöskin jos menee toisen rahapussille etsien sieltä rahaa jotka olisi VARASTANUT.Rikollinen myöskin on henkilö joka avaa toisen puhelimen ja varastaa toisen elintärkeät lääkkeet kuten sinä teit ja laitoit toisen henhenvaaraan tahallasi eli tapon yritys .

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Loka 31, 2018 9:43 am

Rikollinen henkilö on,kun tehtailee perättömiä syytöksiä ilman ensimmäistäkään todistetta,kuten sinä teit.Nimesit henkilön vaikka sinull ei ole todisteita,koska todennäköisesti olit itse lähettänyt kyseisen viestin toisella puhelimella itsellesi josta valheellisesti syytit muita.

Osallistuithan väkivaltaiseen ryöstöänkin ja "VARASTIT TOISEN OMAISUUTTA" ja laitoit toisen "TAHALLISESTI HENGENVAARAAN"

Koska laitat ihmisiä hengenvaaraan et silloin pysty huolehtimaan edes lapsista joten on syytä tehdä ennakoiva lastensuojeluilmoitus ettet laita heitäkin hengenvaaraan.

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Marras 04, 2018 12:09 am

Vaikka rouva penkois avopuolisonsa taskuja niin silti sinulla ei ole oikeutta vieraiden taskuille.Varas on tuollainen joka toisten taskuille menee ja vielä väkivaltaa käyttäen.

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Marras 09, 2018 3:46 pm

Tuollainen henkilö joka menee toisten taskuille on "RIKOLLINEN"kuten joku sinulle aikaisemmin oli sanonutkin vai olitko ehkä itse laittanut tuon viestin jollakin toisella puhelimella itsellesi josta valheellisesti syytit muita.Kuitenkin olen samaa mieltä,että olet rikollinen,kun menet toisen taskuille väkivaltaa käyttäen ja vielä rikoitte Villenkanssa toisen selän sen lisäksi,että laitoitte ihmisen hengen vaaraan tahallisesti.

Kun ryöstöstä ette hyötynyt kehoititte uhria tappamaan itsensä,että tekisi teille palveluksen joka on osoitus,että jopa yrititte tappaa,kun ette antanut lääkettä ryöstettävällenne vaikka ollisi sitä tarvinnut.

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Marras 09, 2018 4:37 pm

Niin,kuin olette varmaan huomanneetkin uusi ammattini on varas,kun jäin eläkkeelle.Ensimmäinen uhrimme oli Kaarina Vihavan entinen mies ystävä joka jätti Kaarinan.

Ryöstimme Ville Vähätalon kanssa kyseisen henkilön yhdessä.Ville kuristi ja väänsi kättä,ettei uhrimme pystynyt estämään,kun menin taskuille.
Aiheutimme uhrillemme hengenvaarallisen tilan myöskin tahallisesti ja Ville tahallisesti rikkoi hänen selän hyppimällä hänen selkänsä päällä.

Mitä olette mieltä uudesta ammatistani varkaasta mieltä voitte lähettää minulle viestiä,tai kirjoittaa Facebookiin.

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » La Marras 10, 2018 2:40 pm

Mikä tekee ihmisen varkaaksi ja rikolliseksi jolle ei edes toisen henki merkitse mitään?

Vielä,kun tahallisesti aiheutetaan ruumiinvamma kaiken muun lisäksi.

Toivottavasti kyseiset henkilöt tulevat saamaan samanlaisen kohtelun joka olisi oikein heille molemmille niin eiköhän ryöstelyt loppuisi,kun saisivat maistaa omaa lääkettään.

Varas on varas vaikka voissa keitettäisiin ja samoinryöstäjät.

EdellinenSeuraava

Paluu » Yleinen keskustelu