Rekisteröidy

Leila Henttula Mynämäki

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Syys 26, 2018 5:09 pm

24.7.1998/563) Väärä ilmianto. Joka antaa esitutkinta- tai muulle viranomaiselle taikka tuomioistuimelle väärän tiedon ja siten aiheuttaa vaaran, että ilmiannettu pidätetään, vangitaan tai joutuu muun pakkokeinon kohteeksi tai joutuu syytteeseen tai tuomitaan rangaistukseen tai muuhun rikosoikeudelliseen seuraamukseen virheellisin perustein, on tuomittava väärästä ilmiannosta sakkoon tai vankeuteen enintään kolmeksi vuodeksi.

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » To Syys 27, 2018 2:18 pm

Reippahasti käypi askeleet "VARKAAN" hommat ovat kiireiset.Kädet menee taskuihi saaliit sieltä saatiinkin.Nyt on juhla myöhäinen,kun vielä lääkkeetkin saatihin nyt Leilalla on riemun hetki.
Hei tulkaahan kaikki Mynämäelle siellä me varkaat taskunne pengomme.
Tämä on laulu Leilalle joka harjoittaa kyseistä ammattia

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Syys 30, 2018 1:05 pm

Tällainen on ryöstelykaverisi äiti Kaarina Vihava.
Hyvin tiedät,että Kaarina tässäkin on puhunut valetta.

Näin Kaarina Vihava"valehhtelee törkeästi"sekä Ville Vähätalo.
Asuttiin yhdessä tuolloin ja yhdessä oloa kestänyt 2,5 vuotta.

Kaarina Vihava ja Ville Vähätalo tulivat kertomaan,että Vihavan entinen seurustelukumppani oli ollut vierailulla Vihavan luona.

Ei ole vierailua jos tuolloin asui yhdessä.

"Valeet jatkuvat"
Vihava oli lainannut omaa autoonsa pojalleen Ville Vähätalolle.Tästä oli entinen poikaystävä hermostunut niin,että oli tarttunut Vihavaa käsivarsista kiini ja heittänyt seinää vasten sekä pitänyt tätä käsistä kiinipitäen seinää vasten.
Yllä oleva on valetta Kaarina Vihavalta.

Kannattiko Leilan syyllistyä ryöstöön tuollaisien rikollisten kanssa jotka antavat jopa valheellisia lausuntoja ja sen varmaan Henttulakin tietää.

Ei ole,että tuli vierailulle jos asuvat yhdessä eli kyseessä hyvin törkeä vale Vihavalta ja Vähätalolta ja virkavallan tahallinen erehdyttäminen josta voi seurata vankeutta. :lol:

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Loka 08, 2018 12:29 pm

Mynämäki on ihme paikkakunta.Leilan tuttu ampuu susia luvatta omien sanojensa mukaan ja näyttihän hän riistakamerasta suden kuvaa ja sanoi,että tuokin on entinen susi,kun hän kaatoi sen ja ampuu kaikki tavatessa.

Leila taas ryöstää Villenkanssa ihmisiä ja laittaa heidät tahallisesti "Hengenvaaraan"estämällä elintärkeät lääkkeet joita olisi silloin tarvinnut saatuaan sairaskohtauksen.
ELI TAPON YRITYS voi sanoa.

Kirjoittihan Ville myöhemmin netissä.
"Tee yhteiskunnalle palvelus ja TAPA ITSESI"
Joka un suoranainen todiste teitä molempia vastaan ja tuo esiin tarkoituksenne.


Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Loka 14, 2018 9:22 pm

Sinä Leila olet ollut tietoinen Kaarinan numeron vaihdosta syksyllä 2016.Tiesit myöskin etten ole voinut sinulle viestejä lähettää mutta kuitenkin teit perättömän valheeseen perustuvan tutkintapyynnön nimeten henkilön ilman ensimmäistäkään todistetta joka on rikollisen toimintaa.
Uskon sinun olleen kimpassa Kaarinan ja Villen kanssa ja itse lähetitte jollakin toisella puhelimella noita viestejä,että saatte VALHEELLISIN perustein syyttää noista muita.

Teillä vaan kävi moka,kun ette muistanut silloin,että Kaarina oli vaihtanut numeronsa elokuussa 2016 ja oli saanut viestejä samasta numerosta,kun sinä joten ulkopuolinen ei ole voinut viestejä lähettää.
Olet näin syyllistynyt törkeään tahalliseen rikokseen jolla olet yrittänyt hakea taloudellista hyötyä,kun ryöstöstä et hyötynyt etkä saanut rahaa jota toisen rahapussista etsit "varkaustarkoituksella." :mrgreen:

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Loka 16, 2018 7:34 pm

Eikö rouvasta ole selvittämään mitä haki toisen puhelimesta ja mitä hait toisen rahapussista.

Joko anastamasi nitrosumute on loppu minkä varastit toisen taskusta.Niin ethän antanut nitrosumutetta takaisin vaikka toinen pyysi,kun sai sairaskohtauksen.Voikin sanoa,että tahallisesti laitoit toisen hengenvaaraan.

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » To Loka 18, 2018 10:46 am

mutta yksityishenkilöllä ei ole oikeutta mennä kenenkään taskuille,kun ei ole mistään toisen omaisuuden pois otosta.

Kysymyksessä on näkemykseni mukaan törkeä ryöstö,kun varaudutaan mailankanssa etukäteen jonka kanssa käydään päälle.

Uhri kerkisi saamaan mailasta kiini ja nakattua pois mutta ryöstäjä Ville Vähätalo sai kaadettua ja istui selänpäällä ja kuristi sekä väkivalloin tyhjensi toisen taskut.

Ensin vietiin puhelin jonka Vähätalon kaveri aukaisi ja senjälkeen Henttula meni takataskulleni jonka yritin estää,mutta,kun Vähätalo alkoi kuristamaan kurkusta ja väänsi kättä ei rahapussin ottoa voinut estää.

Henttula avasi rahapussin etsien rahaa koska sanoi,ettei täällä rahaa ole.

Samalla veivät nitrosumutteen jota olisin tarvinnut,kun sain sairaskohtauksen,mutta en saanut Vähätalo sanoi etteivät anna ja,että kyllä ampulanssi pian vie.Nitrosumute oli Henttulan hallussa ja hän sanoi ettei anna.Näin voi sanoakkin,että molemmat syyllistyivät myöskin tapon yritykseen. :oops:
Ylös
:evil:Etusivu Poista evästeet

Vieras

Re: Leila Henttula Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Loka 22, 2018 2:30 pm

Mynämäellä on näköjään halpoja vuokraasuntoja.

Edellinen

Paluu » Yleinen keskustelu