Rekisteröidy

Espoo/Juha Metso lahjoittaa Jari Sarasvuolle 200.000 euroa

Tähän ryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä - sana on vapaa!


Viestit: 1738
Liittynyt: Ti Syys 05, 2006 12:11 pm
Paikkakunta: Hki

ViestiKirjoittaja Moninainen » Pe Joulu 18, 2009 6:04 pm

Jaakko Valvanne eroaa Espoossa,koska ei voi katsella kuinka vanhuksia tietentahtoen kidutetaan huonoilla oloilla ja oikeiden diagnoosien pimityksillä (minun päätelmäni hänen sanomisistaan), että säästetään kuntoutuksesta ja pitkäaikaishoidon oikeasta ja oikeutetusta hoidosta. Myös oikea diagnosointi evätään, koska hoitoa ei haluta siihen antaa.
Hänen mielestään lääkärin etiikka ei anna enää katsoa tyyppien touhuja joilla on laskutikku sydämen paikalla. Taas tekisi mieli vetää se N-kortti, mutta...

Juha Metso puolustaa laskutikkutoimintaa vaikka se monelle vanhukselle tietää kidutukseen tuomittua elämää.
Kokko sanoo, että tullaan avaamaan ehkä budjetti uudelleen ja sitten sitä vasta pistetään kitumaan muutkin kuin vanhukset, niinkö?

Taikaseinäresursseja löytyy kyllä omituiseen ilmastorahastoon, josta ne katoavat sinne sun tänne samalla, kun länsimaiset tehtaat kehitysmaihin.
Ranska on jo käynyt maasuttamassa Brasiliassa. Suomi kiertää Afrikkaa.
Tulee tunne, että verorahoillamme siirretään lisää työpaikkoja pois Suomesta.

Ei Espoo yksin ole tässä vanhusten kidutus ja heitteillejättö-ulkoistamisessa yhteiskunnassa. On ihan omakohtainen kokemus, joka on tullut ilmi omaiseni kohdalla ja vielä niin mykistävä on ollut toiminta, että en ole sitä ihan vielä pystynyt selvittämään itselleni miksi SUOMALAISET viranomaiset toimivat kuin psykopaatit. Ei ihme, että taviskansalaiset varastelevat.... Mihin muuhun se voi johtaa?

Suomelta puuttuu vanhustenhoitolaki ja niinpä vanhuksia alimpana kastina "hoivataan" vankeinhoitolakien mukaan. Sillä erolla, että vangit saavat paljukoppeihinsa kylpyhuoneet, kun vanhukset lojuvat kopeissaan keijapotan turvin ja kerranviikossa, ehkä, suihkuun viennin sekä ylilääkityksien turvin. Monet vielä vaipoissa.

Hienoa Valvanne, jolta löytyi moraalia ja etiikkaa, jotka tuntuvat olevan kadoksissa yhteiskuntamme poliitikoilta, markkinataloudelta ja hävyttömän suurelta virkamieskunnalta näin piskuiseen "länsimaahan" kuin Suomi.

Avatar
Viestit: 5264
Liittynyt: Pe Heinä 29, 2005 6:39 pm
Paikkakunta: Espoo

ViestiKirjoittaja vanhemmat » To Joulu 31, 2009 3:48 pm

Kuva
  Marketta Kokkonen kärppänä keräämässä pisteitä

  Kaupunginjohtaja järkyttyi ampumatapauksesta
  Torstai 31.12.2009 klo 14.07

  Kokkonen pitää erityisen järkyttävänä sitä, että tapaus sattui kauppakeskuksessa.

  Espoon kaupunginjohtajan Marketta Kokkosen mukaan Sellon ampumatragedia järkyttää suuresti espoolaisia. Hän lähettää pahoittelunsa kaikkiin suomalaisiin koteihin.

  Hän pitää erityisen järkyttävänä sitä, että tapaus on sattunut ihmisten keskellä kauppakeskuksessa.

  Kokkonen sai tiedon tapahtuneesta muutamassa minuutissa, minkä jälkeen sovittiin heti kriisiavun antamisesta.

  Kokkosen mukaan Espoossa on tehty jo vuosia hyvää monikulttuurista työtä. Maahanmuuttajien kotouttamisesta on vihdoin saatu aikaan yhteistyösopimus myös valtion kanssa.


  Lähde: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009123110862116_uu.shtml

  Liittyy: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009123110861931_uu.shtml
  IL: "Espoon kaupunginjohtajan Marketta Kokkosen mukaan Sellon ampumatragedia järkyttää suuresti espoolaisia. Hän lähettää pahoittelunsa kaikkiin suomalaisiin koteihin."

  Kokkonen ei häpeä mitään, ei niin yhtään mitään. Hän loisii jopa kuolemaa ja surua, hakee toisten tuskasta - ja onnettomuuksista julkisuutta itselleen - häpeäisit!

  Kun tarkemmin asiaa miettii, huomaa ettei Kokkosella ole mitään muuta tekemistä asian kanssa, kuin saada pikku juttu aiheen kylkeen jossa hänen (Suomen kallein ja turhin kaupunginjohtaja) nimensä loistaa hänelle itselleen...Ari http://www.vanhemmat.com

Viestit: 57
Liittynyt: Ti Syys 15, 2009 10:44 am

ViestiKirjoittaja Näpäyttäjä » To Joulu 31, 2009 6:34 pm

Harvinaisen samaa mieltä Arin kanssa. Olisi lähettänyt suoraan perheille ne surunvalittelunsa, eikä julkisesti. YÄK!!!

Viestit: 112
Liittynyt: La Syys 30, 2006 4:34 pm

ViestiKirjoittaja ero99 » Pe Tammi 01, 2010 1:20 am

Asiaan liittymättä tai liittyen:

Haluan välittää tämän surullisen tapahtuman johdosta uhrien sukulaisille sekä ystäville osanottoni tämän yhteisömme kautta.
..tanan sossutantat

Avatar
Viestit: 5264
Liittynyt: Pe Heinä 29, 2005 6:39 pm
Paikkakunta: Espoo

ViestiKirjoittaja vanhemmat » Ke Tammi 13, 2010 6:07 pm

Kuva


Ari http://www.vanhemmat.com

Viestit: 1738
Liittynyt: Ti Syys 05, 2006 12:11 pm
Paikkakunta: Hki

ViestiKirjoittaja Moninainen » Ke Tammi 13, 2010 8:36 pm

KARI UOTI on blogissaan kirjoittanut useamman kerran Jari Sarasvuon Trainers Housesta.
"Ylihinnan palautus"
http://oikeuson.com/sivut/blogi?sivu=1 tai suoraan www.kariuoticonsulting.fi/

Blogin alku: "Arvioin aikaisemmin syksyllä, että Trainers Housen tase ei ole aivan kurantti nykyisellä tulostasolla. Tase sisältää omaisuutena erilaisia ilmapalloja, joista potentiaalinen verosaatava oli ehkä hauskimmista. Siis yhtiön omaisuutena on toisen yhtiön aikanaan kehräämät tappiot ja sitä kautta muodostunut oikeus käyttää hyväksi kertyneitä tappioita tulevista tuloksista."

Että näin Espoo auttaa Sarasvuota tuloksen tekemisessä. On ihailtavaa yhteistyötä yksityisfirman tulokseksi kansakunnan verovaroilla. Lama tai ei niin yhteispiirit pitää yhtä ja kansalaisten hyvinvoinnista viis.....

Viestit: 1543
Liittynyt: La Heinä 29, 2006 3:36 pm
Paikkakunta: TAMPERE

ViestiKirjoittaja rune.berg » Ke Tammi 13, 2010 9:34 pm

KUPLAT yleensä puhkeavat ja Sarasvuon kuplan puhjetessa espoolaiset veronmaksajat maksavat kaiken.
Nyt pyöritellään isoja rahasummia, matkalla ne jäävät taskuihin, KUPLAN puhjetessa ei ole rahoja, on vain numeroita.
Ei tyyni meri
kunnon merimiestä tee.

Avatar
Viestit: 13
Liittynyt: Ke Tammi 06, 2010 7:44 pm
Paikkakunta: Nummi-Pusula

ViestiKirjoittaja Heikki Parviainen » Su Maalis 21, 2010 6:10 pm

Voihan helvetti sentään. Tämä Koppelo täytyisi varmaan rauhoittaa kokonaan maastamme metsästysaikana. Meinaan ei ole monen Espoolaisen järin kivaa arjen kitkutuksella katsella moisia touhuja. :shock:
Tämä on sitä lintujen Teerenpeliä, johon myös metsiemme lintukuningas Metso on kukkona tulossa mukaan näyttämään komeata olemustaan.
Ei voi enempää ihmisiä nöyryyttää !
Häpeä kelvoton ihmisten nöyryyttäjä!
Heikki Parviainen
Eduskuntavaaliehdokas
Valtuutettu / Kansainv. toimittaja
Siv. ltk,n, suht. vaali-ltk,n-, vapaa-aikatyöryhmän-, koulukulj.työryhmän, kesäasukastmk,n jäsen. Uud. Pelastusliiton edustaja
Itsenäisyyspuolue Uusimaa varapj.
Nummi-Pusula

Avatar
Viestit: 332
Liittynyt: To Joulu 20, 2007 11:47 pm

Paradoksi

ViestiKirjoittaja Kauris » Su Huhti 25, 2010 1:28 pm

Espoon Kaupungin ja Trainers Housen Paradoksi

Paradoksi on näennäisesti looginen väite, joka kuitenkin johtaa loogiseen ristiriitaan tai järjenvastaiseen tilanteeseen. Toisaalta paradoksiksi nimitetään myös ilmeisen epäloogista väitettä, joka kuitenkin ilmentää jotakin intuitiivisesti todeksi koettua asiaa.

Jari Sarasvuon kirjoittama henkilökohtainen blogi (linkki tekstin lopussa) on kaikessa irvikuvassaan paradoksi Espoon kaupungin (Juha Metson) ja Trainers Housen (Jari Sarasvuo) "yhteistyöstä".

Olkaa hyvä ja lukekaa:


Sinua kutsutaan yöhön! Älä suostu.


Halusin ilahduttaa kanssakulkijoita. Suunnittelimme arkkitehti Vertti Kiven kanssa kolme hämäräkytkimellä varustettua kylttiä, joiden viestin vastaanottamisella voi olla elämää ylevöittävä vaikutus.

Itse asiassa kylttien vaikutus on testattu ja toimivaksi havaittu monessa valmennuksessa vuosien ajan.

FEAR LESS – Me pelkäämme niin monia asioita turhaan ja lamaannumme pelkojemme vankina. Millaista elämäsi ja itseilmaisusi voisi olla, mikäli pelkäisit vähemmän? Moni on listannut ahdistuksensa takana piileskeleviä huolia ja havainnut pelkojensa vallan vähenevän, kunhan kauhunsa kohtaa.

LOVE MORE – Moni meistä kantaa kaunaa siitä samasta asiasta, josta hyvinvoiva ihminen osaa kiittää. Me katkeroidumme haasteistamme, ihmisistä elämässämme, opettavista kokemuksista, mahdollisuuksistamme. Meidän tulisi kiittää. Rakkaus ajaa pelon ulos ja tuo tilalle ilon. Kun opettelee rakastamaan vaikeuksiaan ja vaikeita ihmisiä, oppii kiittämään ja kokemaan ihmeenomaista runsautta. Rakkaus on lihas, joka vaatii vastusta, jotta se voisi vahvistua. Rakkaus on verbi, joka kääntyy kiroukseksi ilman uhrauksia. Ja lopulta rakkaus voittaa kaiken.

FIGHT HARDER – Läheskään aina ei riitä, että tekee parhaansa. Usein on tehtävä se, mitä täytyy tehdä. Eikä se ole kasvamista kauheampaa. Kun me pelkäämme vähemmän ja rakastamme enemmän, me jaksamme taistella kovempaa, pidempään ja järkevämmin. Ellei ensin pelkää vähemmän ja rakasta enemmän, kovempaa kamppaileminen kääntyy itseään vastaan. Kun pelon ja kiittämättömyyden demonit ovat kahleissa, taistelusta tulee tyyntä, viisaasti kovaa ja vääjäämättä tuloksekasta.

Olen nähnyt kolmen käskyn varaan rakennetun harjoituksen vaikutukset ihmisten elämässä. Ihmiset paitsi saavat tuloksia, he myös heltyvät, hellittävät ja huojentuvat. Moni on liikuttunut. Moni on hyväksynyt elämänsä tämän hetkiset olosuhteet, jotta voisivat korjata niitä. Useimmat kokevat harjoituksen vapauttavana ja armollisena.

Vuosien kokemus kolmesta käskystä tukenani ripustimme kyltit metsään, ulkoilijoiden iloksi ja inspiraation lähteeksi.

Ja kiitosta on tullut. Ihmiset ovat pysäyttäneet, kätelleet, kiittäneet ja jopa halanneet. Olen saanut kirjeitä, runoja, kannustuksia niin kirjeitse kuin kännykkään.

Päätin jakaa ilon ja inspiraation lähteemme yleisön kanssa laatulehti Helsingin Sanomien kautta. Juttu oli kaunis. Kiittävä palaute moninkertaistui. Marraskuussa ihmiset takertuvat pieneenkin valon pilkahdukseen.

Kunnes kyyniset toimittajat keksivät ansoittaa Espoon kaupungin liikuntajohtaja Mauri Johanssonin. ”Sarasvuon lemmenkyltit ovat laittomia ja Espoo aikoo poistaa ne pururadalta”, kirkui otsikko. ”Kannustaisi mieluummin kotonaan”, tyrmää Mauri Johansson. Jaa, onkohan ihan näin?

Keskustelin johtaja Johanssonin kanssa. Hänellä on erilainen käsitys kylttien laittomuudesta ja erityisesti siitä, mitä hän toivoisi minun tekevän kuin mitä lehteen oli painettu hänen suuhunsa.Espoon kaupunki ja liikuntajohtaja Mauri Johansson ovat olleet Virpi Kuitusen tukijoita kolme vuotta. Puolen tunnin keskustelun perusteella minäkin epäilen, onko hänen suhteensa kyltteihin ihan lehden ylöspanon mukainen.Oli miten oli, kyynikkojen kannustamana päätimme siirtää kyltit omille maillemme. Siellä ne eivät hallitsematta ja luvatta ilahduta eivätkä inspiroi ulkoilun ystäviä.

Kyynikot voittivat, taas kerran. Lisääntyikö valon määrä maailmassa näin marraskuussa kyynikkojen tulokulmalla? Paransiko kylttien laittomaksi leimaaminen ihmisten oloa? Rohkaiseeko kylttien tuomitseminen ihmisiä pelkäämään vähemmän, rakastamaan enemmän ja taistelemaan lujemmin?

Miettikää kanssakulkijat, millaiseen yöhön meitä kutsutaan kaiken aikaa.
Ei suostuta.

http://www.trainershouse.fi/fi-fi/Topic ... ber19.aspx


"Yhteistyö pelaa Juhan ja Jarin välillä". Nyt Jari myy asuntoaan Espoossa. Eiköhän Espoon Kaupunginhallitus Jarille jonkin rantatontin löydä kun talo on myyty... Herrat ja Narrit ovat erikseen...

"Sitten lapsella vain on kaksi äitiä"
- Setavallan presidentti Tarja Halonen
"Isän pitää puolustaa lasta joskus äitiä vastaan silläkin uhalla, että siitä seuraisi selibaattia"
- Sakari Sarkimaa, toimituspäällikkö, ESSE

Avatar
Viestit: 13
Liittynyt: Ke Tammi 06, 2010 7:44 pm
Paikkakunta: Nummi-Pusula

Hullun hommaa!

ViestiKirjoittaja Heikki Parviainen » Su Huhti 25, 2010 11:52 pm

Voi helvetti mitä paskaa. Hesperiaan Sarasvuo ja Metso.
Kyllä hiekkalaatikon kakaroillakin on parempi äly ja varsinkin ajatuksenjuoksu! :roll:
EI PERKELE!
Heikki Parviainen
Eduskuntavaaliehdokas
Valtuutettu / Kansainv. toimittaja
Siv. ltk,n, suht. vaali-ltk,n-, vapaa-aikatyöryhmän-, koulukulj.työryhmän, kesäasukastmk,n jäsen. Uud. Pelastusliiton edustaja
Itsenäisyyspuolue Uusimaa varapj.
Nummi-Pusula

Avatar
Viestit: 332
Liittynyt: To Joulu 20, 2007 11:47 pm

ViestiKirjoittaja Kauris » To Huhti 29, 2010 7:13 pm

An ordinary day in the office of consultant company

Kuva
"Sitten lapsella vain on kaksi äitiä"
- Setavallan presidentti Tarja Halonen
"Isän pitää puolustaa lasta joskus äitiä vastaan silläkin uhalla, että siitä seuraisi selibaattia"
- Sakari Sarkimaa, toimituspäällikkö, ESSE

Avatar
Viestit: 13
Liittynyt: Ke Tammi 06, 2010 7:44 pm
Paikkakunta: Nummi-Pusula

Sarjakuva kertoo

ViestiKirjoittaja Heikki Parviainen » To Huhti 29, 2010 9:57 pm

Ei oikeita välineitä, mutta eiköhän keksitä myöhemmin jotain..heh..
Täytyy sanoa, että Espoosta löytyisi varmaan päiväkotilapsien tai koululaisten tekemiä lintuja puunoksille tai heidän iloisesti tekemiä merkkejä puistoihin aivan ilmaiseksi.
Vaan kun järki ei sano mitään. Kaveriporukan piiri pieni pyörii leikki jatkuu. Jos nuokin rahat olisi käytetty johonkin konkreettiseen, joka olisi mennyt suoraan Espoolaisten vähäosaisten hyväksi, niin tulos olisi ollut pitemmällä aikavälillä merkittävä ja varmasti hyöty myöhemmin välillisesti näkyisi kaupungin kassassa.
Mutta kun koppelo on "kopelo". Pahempi kuin kukko tunkiolla.
Heikki Parviainen
Eduskuntavaaliehdokas
Valtuutettu / Kansainv. toimittaja
Siv. ltk,n, suht. vaali-ltk,n-, vapaa-aikatyöryhmän-, koulukulj.työryhmän, kesäasukastmk,n jäsen. Uud. Pelastusliiton edustaja
Itsenäisyyspuolue Uusimaa varapj.
Nummi-Pusula

Avatar
Viestit: 332
Liittynyt: To Joulu 20, 2007 11:47 pm

ViestiKirjoittaja Kauris » Ti Touko 18, 2010 7:45 pm

Kuva
18.05.2010

Kuva

Trainers' House irtisanoo 20

Jari Sarasvuon luotsaama yritysvalmennusfirma Trainers' House lopettaa Tampereen yksikön.


Toimitusjohtaja Jari Sarasvuon johtama Trainers' House on taloudellisessa ahdingossa. Valmennusyhtiön yt-neuvottelut johtavat 20 työntekijän irtisanomisiin ja yhtiön toiminta Tampereella päättyy kokonaan. Vähennyksiä tehdään myös konsernihallinnosta.

Yhtiö arvioi, että toimilla saavutetaan noin 1,5 miljoonan euron kustannussäästöt.

Sarasvuon luotsaamassa yritysvalmennusyhtiössä käytiin myös viime kesänä yt-neuvottelut, joiden seurauksena 56 työntekijää sai potkut. Talosta lähti yhteensä 81 ihmistä.

http://www.iltalehti.fi/talous/20100518 ... 6_ta.shtml
"Sitten lapsella vain on kaksi äitiä"
- Setavallan presidentti Tarja Halonen
"Isän pitää puolustaa lasta joskus äitiä vastaan silläkin uhalla, että siitä seuraisi selibaattia"
- Sakari Sarkimaa, toimituspäällikkö, ESSE

Viestit: 2503
Liittynyt: Su Heinä 31, 2005 11:30 am
Paikkakunta: Lappeenranta

En arvostelisi Sarasvuota

ViestiKirjoittaja Hannes » Ti Touko 18, 2010 9:24 pm

En arvostelisi Sarasvuota

vaan haluan, että kaikki kritiikki arvostelusta kohdennettaisiin Sarasvuolta "palveluja" verovaroilla ostavaan Juha Metsoon.

Mitä hyötyä

on Juha Metson julkisten varojen käytöllä saatu kansalaisten hyväksi, vai onko saatu yhtään mitään ? Onko kansalaisten asemaa millään tavoin saatu parannetuksi? Millä tavoin kansalaisten hyvinvointia ja asemaa on Sarasvuolle uhratuilla veroeuroilla voitu partantaa? Ketkä Espoon kansalaisista voivat todeta, että Sarasvuon koulutuksen jälkeen heidän tilanteensa on olennaisesti parantunut ? Kenelle ei ole tapahtunut minkäänlaista muutosta ? Kenen asema on heikentynyt entisestään?

Rohkenen väittää, että mikäli tehtäisiin puolueeton tutkimus esittämistäni tutkimuskysymyksistä, niin lopputulema olisi hyvin negatiivinen... Juha Metson itsensä toteamiin väitteisiin ei kenenkään espoolaisen tulisi tyytyä. Faktoja pöydälle! Sitä minä espoolaisena vaatisin !!

Näin puhuu Juha Metson ihmeellistä ihmisyyden ja johtamistaidon ominaisuuksista kylliksensä saanut.

Viestit: 2503
Liittynyt: Su Heinä 31, 2005 11:30 am
Paikkakunta: Lappeenranta

Kerron Juha Metson kyvyistä saamistani kokemuksista

ViestiKirjoittaja Hannes » Ti Touko 18, 2010 10:00 pm

Kerron Juha Metson kyvyistä saamistani kokemuksista

mm. keskusteluketjussa:

http://www.vanhemmat.com/phpbb/viewtopic.php?t=4301

Joka vielä tämänkään jälkeen ei ymmärrä häneen kohdistuvaa kritiikkiä, voi siirtyä idioottien ja typerysten kuoroon.

Minkään mittapuun mukaan en näe, että hän olisi mitään oppinut. Hän on varsinainen mädäntyneen Lappeenrannan sosiaalitoimen "lahja" Espoon kaupungille. Lappeenrannasta hänellä tuli kiire poistua, kun maa jalkojen alla alkoi polttaa... Espoon sosiaalitoimen hän on saanut entistään sekaisemmaksi...

EdellinenSeuraava

Paluu » KELA, TE-palvelut, Sosiaali- ja terveysviranomaiset