Rekisteröidy

Sosiaalisesti epäpätevä Arja Heikkinen!

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Avatar
Viestit: 5267
Liittynyt: Pe Heinä 29, 2005 5:39 pm
Paikkakunta: Espoo

Sosiaalisesti epäpätevä Arja Heikkinen!

ViestiKirjoittaja vanhemmat » Pe Kesä 01, 2007 6:33 pm

Kuva

SOSIAALISESTI (EPÄ)PÄTEVÄ
1.6.2007 klo 19:33

Arja Sinikka Heikkinen 1951, lastenvalvoja "lapsi-isä suhteen raiskaaja"

Kuva
Espoo 1.6.2007

Kuva
Espoo 1.6.2007

Sosiaalisesti pätevä, korkea moraalinen, eettinen ja puolueeton sosiaalialan ammattilainen. Tämmöinen ihminen suunnitteli ja toteutti minulle keksittyä insestiepäily ilmoitusta v1999 - 2000, yhdessä Espoon Turvakoti ry:n toiminnanjohtajan Sirkka-Liisa Aaltion kanssa.

Sattumaa, ohjausta ja kohtaloa?

Minulla on kamera aina mukana, tänään se palkittiin. Törmäsin tänään Arja Heikkiseen Espoon keskustassa ollessani lenkillä, hän poseerasi minulle ensin takaapäin ja sitten edestäpäin jolloin tilanne selvisi tälle kyykyttäjälle, hän tunnisti minut ja luikki tiehensä. Jäin jutustelemaan hänen ystäviensä kanssa muutaman sanasen: kerroin heille tuoreesta HYMY lehdestä ja Arja Heikkisen kulttuurihistoriasta otteita.

Heikkinen mainosti asemalla ystäviensä kanssa ohikulkijoille ammattiansa ja osaamistaan "sosiaalisesti pätevä" . vanhemmat.com kertoo hieman tarkemmin tuosta pätevyydestä näillä sivuilla.

Lisään tähän aiheeseen myöhemmin materiaalia, esim. Nauhoittamiani puhelinkeskusteluja Arja Sinikka Heikkisen kanssa, ette tule pettymään. Nauhoitteet/asiakirjat todistavat Arja Heikkisen joksikin muuksi kuin sosiaalisesti päteväksi, pikemminkin asosiaalisesti "täydellisen piittaamattomaksi aiheuttamastaan kärsimyksestä" päteväksi kyykyttäjäksi.LISÄTTY 3.6.2007

Arja Heikkinen kävi omien lastensa kanssa minun lasteni ja heidän äidin luona kahvilla ja syömässä v2000, ai mitä ihmettelemistä tuossa on. Arja Heikkinen teki tuolloin huoltajuus- ja tapaamislausuntoa minusta ja lasteni äidistä.

Arja Heikkinen perusteli myöhemmin oikeudessa meidän vanhempien kykyä vanhemmuuteen, käräjäsalista lähtiessään Arja Heikkinen kuiskasi äidille ”soita sitten kun tiedät miten kävi”

Istunnossa Arja Heikkinen puhui opetellun kaavamaisesti, hän puhui rauhallisesti ja hitaasti korostaen näin henkilönsä ”sosiaalista” uskottavuutta ja pätevyyttä.

Istunnon aikana paljastui myymälävarkaus tapaus, mutta koska tekijä oli äiti ja tapahtuma ajankohta oli turvakodissa asumisaika. Asia oli erittäin kiusallinen Heikkiselle kuin tuomari Juha Lehdolle, sos.vir Heikkinen kuittasi asian syyllistäen leimaamalla myös minua ”ei minulla ole aikaa puuttua t e i d ä n varasteluihin”. Tuomari Juha Lehto, hänkään ei halunnut puhua asiasta vasta kuin lakimieheni vaatimuksesta. Kuten jo tuolloin huomasin, asialla ei ole mitään merkitystä vanhemmuuden arvioinnissa äidin tekemänä.

Äidin itsemurhayritys, sekin kääntyi Arja Heikkisen ja Sirkka-Liisa Aaltion lausunnoissa aivan päälaelleen. Heikkinen syytti minua tapahtuneesta, vaikka noita itsemurhayrityksiä oli äidillä jo ennen kuin me tapasimme ja menimme naimisiin.

Minä ja äiti koimme myös yhden lapsemme kuoleman, tapahtuma ajoittui äidin ryyppyreissuun raskauden 6kk:den kohdalla v1998. Äidin ja (nais)kaverinsa ilta ulkona venyi kolmeksi vuorokaudeksi, ehti kulua viikko tästä äidin kulttuuririennosta siihen kun eräänä iltana äiti itki vuoteessamme sitä kun vauva ei ollut liikkunut. Tiedusteltuani asiaa tarkemmin äidiltä, vein hänet Jorvin Sairaalaan jossa todettiin sikiön olevan kuollut. Myöhemmin selvisi että sikiö oli ollut kuolleena viikon äidin kohdussa, taaksepäin päiviä laskiessa sormeni loppui ryyppy viikonlopun kohdalle. Kerroin tapahtumista Arja Heikkiselle puhelimessa vuoden 2000 kesällä, häntä ei kiinnostanut tapahtuma laisinkaan. Huomioin Heikkisen alkavan pilkkaamaan minua ja vanhemmuuttani, olin ihmeissäni tilanteesta myös hänelle, hän vain jatkoi syyllistämällä minua suhteemme päättymisestä lasteni äidin kanssa.Sosiaalisesti pätevä

Arja Heikkinen ei koskaan pahoitellut tai ollut millään tavoin huolissaan tilanteestani, siitä että olin joutunut perättömien ja kunniaani loukkaavien insesti epäilyjen kohteeksi v1999-2000. Tämä ja muu esittämäni materiaali jota olen esittänyt ja tulen jatkossakin esittämään, todistaa Arja Sinikka Heikkisen asosiaalisesti "täydellisen piittaamaton aiheuttamastaan kärsimyksestä" päteväksi ja sosiaalisesti epäpäteväksi viranomaiseksi.

Tunnen suurta tyytyväisyyttä tänään, tunnen jopa etuoikeutusta siitä että voi kertoa maailmalle tämän pahan ihmisen minulle ja lapsilleni tekemistä rikoksista ihmisyyttä vastaan. Arja Heikkisen tekemisistä välittyy ja näkyy kaksijakoisuutta, toisaalla sosiaalinen ja toisaalla asosiaalinen suhde asiakkaisiin. Eroperheen lasten vanhempien eriarvoisessa kohtelussa Heikkinen tarjoaa äideille sosiaalisuuttaan kun taas isille asosiaalisuuttaan.

Arja Heikkinen sivuutti lausunnoissaan oikeudelle, kuin kertomuksissaan oikeus-salissa Jorvin Sairaalan lastenpsykiatrisen selvityksen. Tuo selvitys tuki isän vanhemmuutta ja toi esille isän läsnäolon tärkeyttä lasten kehitykselle, selvitys ei Arja Heikkistä kiinnostanut vaikka lausuntoa olikin itse pyytänyt.Jorvin Sairaala

” Espoonlahden sosiaali- ja terveyskeskuksen sosiaalityöntekijä Arja Heikkinen on pyytänyt lausuntoa ja arviointia sosiaalihuoltolain 56§ perusteella 3-vuotiaasta (nimi muutettu) lapsesta liittyen epäilyyn seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Lausuntoa pyydetään lapsen hyväksikäyttöepäilyn tutkimustuloksista sekä arviota vanhempien kyvystä vanhemmuuteen. Espoon käräjäoikeus on pyytänyt sosiaaliviranomaisilta selvitystä lapsen huollosta ja tapaamisoikeudesta annetun lain nojalla.”Otteita kyseisestä Jorvin sairaalan lastenpsykiatrisen osaston työryhmän lausunnosta

Aivan koko sisältöä en voi esittää salassapito säädösten pakottamana (äidin negatiivinen osuus)

1. Lapsestaan Ari Savolainen puhuu huolehtivaan tapaan, tuo hyvin esille lapsen näkökulmaa nykytilanteessa.
2. Lapset tuntuvat olevan Ari Savolaiselle tärkeitä.


Isän ja lapsen vuorovaikutus arvio:

Isän ja lapsen kohdatessa odotustilassa lapsi juoksi kohti isää ja halasi isää lämpimästi. Lapsella on selvästikin ollut isää ikävä. Isä myös liikuttui lapsen lämpimästä tavasta ottaa hänet vastaan. Isällä on korissa lapselle syötävää ja lapsi kiinnostuu isän tuomisista. Lapsi kapsahtaa isän kaulaan ja sanoo ”tykkään susta” . Lapsi tulee isän kanssa hyvään vuorovaikutukseen ja on itse isään päin aktiivinen. Isä on tuonut nuorimmalle lapselleen 2 tuttia ja tuttipullon ja isosiskokin ”lapsi” toivoisi itselleenkin samanlaiset tutit. Lapsi toivoo että isä lukusi hänelle satukirjoja, hän istuu isän syliin ja isä lukeekin.

Lapsi ei lainkaan pelkää isää, hän ja isä ovat levollisesti kahdestaan vuorovaikutuksessa joka on elävää ja aktiivista. Lapsi näyttää isälle ikävänsä. Isä huomioi lapsen tarpeita ja kun lapsi ei halua syliin isä ei ota väkisin vaan järjestää heidät vierekkäin. Vuorovaikutuksessa on struktuuria lapselle, tyttö vie itsenäisesti tilanteita eteenpäin. Aikuinen reagoi empaattisesti lapseen ja lapsi ja aikuinen ovat hyvin affektiivisesti virittyneet toisiinsa. Lapsella ja aikuisella on hauskaa yhdessä. Fyysistä kontaktia on. Lapsi on kykenevä keskittymään ja fokusoimaan mielenkiintonsa. Työntekijän ollessa huoneessa lapsi on kontaktissa ensisijaisesti isään eikä työntekijään. Lapsella kuitenkin hoivan vastaanottaminen vaikeaa, hänelle jää vastuuta tekemisten suhteen.


Kokonaisuutena arvioiden isän ja lapsen välinen vuorovaikutus on erittäin hyvää.

Toisella käynnillä (psykologi Jaana Aho - Nikkilä) lapsen ja isän välinen vuorovaikutus näyttää luontevalta, isä vaikuttaa tosin ahdistuneelta. Isä ottaa leikin rakentamisessa lapsen näkökulman huomioon ja on valmis muuttamaan leikin kulkua ja jäsennystä kuunnellen lapsen tunnelmaa. Lapsi on isän läsnä ollessa tyytyväisen ja rauhallisen tuntuinen, ahdistuneisuutta ei ilmene. Lapsi myös pukee sanoiksi ikävänsä isään, saattaa leikin kuluessa hyräilläkin. Tunkevuutta tai symbolista rajojen ylimenoa ei vuorovaikutuksessa ilmene. Tämän arvioinnin perusteella vaikuttaa siltä, että lapsi ei ole ahdistunut isän kohtaamisesta eikä tunkevuuteen tai aggressiivisuuteen viittaavia elementtejä esiinny normaalia enempää.


Lapsen leikintarkkailu ja haastattelu:

Lapsi leikkii nukkekodilla ja ottaa nukkekodista naisnuken, viskaa lattialle, sanoen ”laita se pois” . Kysyttäessä lapselta onko hänellä ollut isää ikävä niin lapsi nyökkää. Kysyttäessä lapselta haluaisiko tämä tavata isää enemmän niin lapsi nyökkää. Kysytään lapselta haluaisiko hän tavata isää vähemmän niin hän pudistaa päätään.
Lapsi sanoo ”isällä on poskessa pipi”. Lapsen mielestä pipi on tullut äidistä, äiti on lyönyt isiä. Kysytään minkähän takia äiti on lyönyt isiä niin lapsi vastaa, ”sen takia”. Sitten lapsi sanoo ”Ei saa lyödä”

Koska lapsi ei omilla arviointikäynneillä tuonut mitään selvästi seksuaaliseen hyväksikäyttöön viittaava esille esim. traumaattista leikkiä, ei katsottu aiheelliseksi lisätä enempää ajanvarauskäyntejä lapselle.


Psykologinen tutkimus lapselle:

(psykologi Jaana Aho – Nikkilä) Nukkekodilla lapsi leikkii kahta eri kotia, toisessa asuu isi ja toisessa äiti. Leikin sisällä isä on hoivaava ja ruokkiva.

Psykiatrin arvio (apulaisylilääkäri Pekka Närhi HUS/HYKS Psykiatrian poliklinikka) Ari Savolaisesta:

Tutkimuksissa HUS/HYKS:n psykiatrian poliklinikalla käyttäytynyt rauhallisesti, asiallisesti. Todettavissa ei ole psykoottisuuteen viittaavaa, ei myöskään masennustilaa, ei ahdistus oireita. Luonteenpiirteissä tulevat esille vaativat, eristäytyvät ja ihmissuhteissa herkät piirteet sekä ajoittain korostunut oikeuden taju, mutta tämän tutkimusjakson perusteella ei varsinaista persoonallisuushäiriödiagnoosia voida asettaa. Ei täytä myöskään asosiaalisen persoonallisuushäiriön kriteereitä. Hoitoa vaativaa akuuttia psykiatrista sairaustilaa ei ole todettavissa. Tutkimuksissa ei ole tullut esille seikkoja jotka estäisivät Ari Savolaisen toimimasta lasten huoltajana.

- Sirkka Liisa-Aaltio ja sosiaaliviranomaiset Arja Heikkinen, Anne Korvenpää ja Kaisa Ampiala sekä lasteni äiti yrittivät leimata minut Narsistiksi ja muuksi luonnehäiriöiseksi (väkivaltaiseksi) . Tästä syytä pyysin Anne Vartiovaaralta (Jorvin sairaala) perusteellisempaa tutkimusta vanhemmuudestani jne. Sain lähetteen HUS/HYKS:n psykiatrian poliklinikalle, sama tutkimus tehtiin myös lasten Äidille, joka sittemmin piilotettiin kuin omanikin. Minun lausunto piilotettiin siitä syystä koska se tukee minulle huoltajuutta.


Yhteenveto:

Tutkimus ei tuonut esille sellaista, mikä tukisi epäilyä seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Vuorovaikutuksellisen vanhemmuuden suhteen arvioinnissa todetaan, että isän ja lapsen vuorovaikutus oli laadullisesti hyvää. Vuorovaikutuksen perusteella tuli kuva siitä että, että isä on tärkeä lapsen kehitykselle, lapsi olisi selvästi halunnut viettää enemmän aikaa isän kanssa.

Lapsen ja äidin välisessä vuorovaikutuksessa oli ongelmakenttiä, niiden pohjalta äiti tarvitsisi tukea vanhemmuudessa ja äitiydessä.

Espoossa 22.6.2000
Jorvin lastenpsykiatrian pkl

Laajempia (asiakirjoja/äänitteitä) todisteita: http://www.espoonturmakoti.com


Arja Heikkinen on laillistettu sukupuolirasisti, mies asenteellinen Espoon Kaupungin ostopalvelu kyykyttäjä jollaisista kokoomuksen Kimmo Sasi mainitsee hienotunteisesti ”asennevammainen” mutta osuvasti!

(kok) Kimmo Sasi: http://www.vanhemmat.com/linsa2.htm


Kimmo Sasi / Kansallisen kokoomuksen eduskuntaryhmä

Sosiaaliviranomaisilla on asennevamma: http://www.vanhemmat.com/linsa2.htm


Jatkuu..............
Ari http://www.vanhemmat.com

Avatar
Viestit: 1364
Liittynyt: Pe Heinä 29, 2005 9:20 pm
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Wili » Pe Kesä 01, 2007 7:04 pm

Kommentoivatko Heikkisen paikalle jääneet (kun Heikkinen oli luikkinut tiehensä) tutut jutusteluasi mitenkään?

Mistähän saisi tuollaisia samanlaisia puseroita? Onko eri kokoja? Onko erilaiset miehille / naisille?

terv Wili
ent Espoon kaupungin sos.t.t.

Viestit: 532
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 6:49 pm

sosiaalisesti epäpätevä

ViestiKirjoittaja ari 1 » Pe Kesä 01, 2007 8:52 pm

:) moikka moi vai tuli hänelle kiire,no ehkä parempi niin ettei tule pahalle mielelle jos jää kuuntelemaan tosi asiaa,noista paidoista niin taisin nähdä jossakin talentian sivuilla nähdä myynnissä niitä,ja muistaakseni on eri teksti miehille/naisille siellä jo korostuu eri arvoisuus.

Avatar
Viestit: 1364
Liittynyt: Pe Heinä 29, 2005 9:20 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: sosiaalisesti epäpätevä

ViestiKirjoittaja Wili » Pe Kesä 01, 2007 9:17 pm

ari 1 kirjoitti::) moikka moi vai tuli hänelle kiire,no ehkä parempi niin ettei tule pahalle mielelle jos jää kuuntelemaan tosi asiaa,noista paidoista niin taisin nähdä jossakin talentian sivuilla nähdä myynnissä niitä,ja muistaakseni on eri teksti miehille/naisille siellä jo korostuu eri arvoisuus.


Ahaa, voisi ostaa asun, sitten "korjailla" tekstiä: esim: "EpäSosiaalisesti EpäPätevä"

Mutta ei. Taidan sittenkin hommata KuPSin keltamustat verkkarit, joissa lukee selässä KuPS. Niitä on Kuopiossa myynnissä.

Viestit: 1543
Liittynyt: La Heinä 29, 2006 2:36 pm
Paikkakunta: TAMPERE

TPV

ViestiKirjoittaja rune.berg » La Kesä 02, 2007 7:15 am

Mulle riittää edelleen tampereen pulloveikkojen verkkarit, ei tarvitse päteä yhtään enempää.
Taas saatiin todisteita miten hyödyllinen kamera on, silloin kun se on mukana. Itse olen metsästänyt nauhurin kanssa erästä tapausta, joka valehteli oikeudessa niin hyvin että *hänen juttunsa tuntui uskottavimmalta*, joskus se vielä kohdalle osuu.......
Ei tyyni meri
kunnon merimiestä tee.

Avatar
Viestit: 5267
Liittynyt: Pe Heinä 29, 2005 5:39 pm
Paikkakunta: Espoo

ViestiKirjoittaja vanhemmat » Su Kesä 03, 2007 8:28 am

Kuva

Arja Heikkinen kävi omien lastensa kanssa minun lasteni ja heidän äidin luona kahvilla ja syömässä v2000, ai mitä ihmettelemistä tuossa on. Arja Heikkinen teki tuolloin huoltajuus- ja tapaamislausuntoa minusta ja lasteni äidistä.

Arja Heikkinen perusteli myöhemmin oikeudessa meidän vanhempien kykyä vanhemmuuteen, käräjäsalista lähtiessään Arja Heikkinen kuiskasi äidille ”soita sitten kun tiedät miten kävi”

Istunnossa Arja Heikkinen puhui opetellun kaavamaisesti, hän puhui rauhallisesti ja hitaasti korostaen näin henkilönsä ”sosiaalista” uskottavuutta ja pätevyyttä.

Istunnon aikana paljastui myymälävarkaus tapaus, mutta koska tekijä oli äiti ja tapahtuma ajankohta oli turvakodissa asumisaika. Asia oli erittäin kiusallinen Heikkiselle kuin tuomari Juha Lehdolle, sos.vir Heikkinen kuittasi asian syyllistäen leimaamalla myös minua ”ei minulla ole aikaa puuttua t e i d ä n varasteluihin”. Tuomari Juha Lehto, hänkään ei halunnut puhua asiasta vasta kuin lakimieheni vaatimuksesta. Kuten jo tuolloin huomasin, asialla ei ole mitään merkitystä vanhemmuuden arvioinnissa äidin tekemänä.

Äidin itsemurhayritys, sekin kääntyi Arja Heikkisen ja Sirkka-Liisa Aaltion lausunnoissa aivan päälaelleen. Heikkinen syytti minua tapahtuneesta, vaikka noita itsemurhayrityksiä oli äidillä jo ennen kuin me tapasimme ja menimme naimisiin.

Minä ja äiti koimme myös yhden lapsemme kuoleman, tapahtuma ajoittui äidin ryyppyreissuun raskauden 6kk:den kohdalla v1998. Äidin ja (nais)kaverinsa ilta ulkona venyi kolmeksi vuorokaudeksi, ehti kulua viikko tästä äidin kulttuuririennosta siihen kun eräänä iltana äiti itki vuoteessamme sitä kun vauva ei ollut liikkunut. Tiedusteltuani asiaa tarkemmin äidiltä, vein hänet Jorvin Sairaalaan jossa todettiin sikiön olevan kuollut. Myöhemmin selvisi että sikiö oli ollut kuolleena viikon äidin kohdussa, taaksepäin päiviä laskiessa sormeni loppui ryyppy viikonlopun kohdalle. Kerroin tapahtumista Arja Heikkiselle puhelimessa vuoden 2000 kesällä, häntä ei kiinnostanut tapahtuma laisinkaan. Huomioin Heikkisen alkavan pilkkaamaan minua ja vanhemmuuttani, olin ihmeissäni tilanteesta myös hänelle, hän vain jatkoi syyllistämällä minua suhteemme päättymisestä lasteni äidin kanssa.Sosiaalisesti pätevä

Arja Heikkinen ei koskaan pahoitellut tai ollut millään tavoin huolissaan tilanteestani, siitä että olin joutunut perättömien ja kunniaani loukkaavien insesti epäilyjen kohteeksi v1999-2000. Tämä ja muu esittämäni materiaali jota olen esittänyt ja tulen jatkossakin esittämään, todistaa Arja Sinikka Heikkisen asosiaalisesti "täydellisen piittaamaton aiheuttamastaan kärsimyksestä" päteväksi ja sosiaalisesti epäpäteväksi viranomaiseksi.

Tunnen suurta tyytyväisyyttä tänään, tunnen jopa etuoikeutusta siitä että voi kertoa maailmalle tämän pahan ihmisen minulle ja lapsilleni tekemistä rikoksista ihmisyyttä vastaan. Arja Heikkisen tekemisistä välittyy ja näkyy kaksijakoisuutta, toisaalla sosiaalinen ja toisaalla asosiaalinen suhde asiakkaisiin. Eroperheen lasten vanhempien eriarvoisessa kohtelussa Heikkinen tarjoaa äideille sosiaalisuuttaan kun taas isille asosiaalisuuttaan.

Arja Heikkinen sivuutti lausunnoissaan oikeudelle, kuin kertomuksissaan oikeus-salissa Jorvin Sairaalan lastenpsykiatrisen selvityksen. Tuo selvitys tuki isän vanhemmuutta ja toi esille isän läsnäolon tärkeyttä lasten kehitykselle, selvitys ei Arja Heikkistä kiinnostanut vaikka lausuntoa olikin itse pyytänyt.Jorvin Sairaala

” Espoonlahden sosiaali- ja terveyskeskuksen sosiaalityöntekijä Arja Heikkinen on pyytänyt lausuntoa ja arviointia sosiaalihuoltolain 56§ perusteella 3-vuotiaasta (nimi muutettu) lapsesta liittyen epäilyyn seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Lausuntoa pyydetään lapsen hyväksikäyttöepäilyn tutkimustuloksista sekä arviota vanhempien kyvystä vanhemmuuteen. Espoon käräjäoikeus on pyytänyt sosiaaliviranomaisilta selvitystä lapsen huollosta ja tapaamisoikeudesta annetun lain nojalla.”Otteita kyseisestä Jorvin sairaalan lastenpsykiatrisen osaston työryhmän lausunnosta

Aivan koko sisältöä en voi esittää salassapito säädösten pakottamana (äidin negatiivinen osuus)

1. Lapsestaan Ari Savolainen puhuu huolehtivaan tapaan, tuo hyvin esille lapsen näkökulmaa nykytilanteessa.
2. Lapset tuntuvat olevan Ari Savolaiselle tärkeitä.


Isän ja lapsen vuorovaikutus arvio:

Isän ja lapsen kohdatessa odotustilassa lapsi juoksi kohti isää ja halasi isää lämpimästi. Lapsella on selvästikin ollut isää ikävä. Isä myös liikuttui lapsen lämpimästä tavasta ottaa hänet vastaan. Isällä on korissa lapselle syötävää ja lapsi kiinnostuu isän tuomisista. Lapsi kapsahtaa isän kaulaan ja sanoo ”tykkään susta” . Lapsi tulee isän kanssa hyvään vuorovaikutukseen ja on itse isään päin aktiivinen. Isä on tuonut nuorimmalle lapselleen 2 tuttia ja tuttipullon ja isosiskokin ”lapsi” toivoisi itselleenkin samanlaiset tutit. Lapsi toivoo että isä lukusi hänelle satukirjoja, hän istuu isän syliin ja isä lukeekin.

Lapsi ei lainkaan pelkää isää, hän ja isä ovat levollisesti kahdestaan vuorovaikutuksessa joka on elävää ja aktiivista. Lapsi näyttää isälle ikävänsä. Isä huomioi lapsen tarpeita ja kun lapsi ei halua syliin isä ei ota väkisin vaan järjestää heidät vierekkäin. Vuorovaikutuksessa on struktuuria lapselle, tyttö vie itsenäisesti tilanteita eteenpäin. Aikuinen reagoi empaattisesti lapseen ja lapsi ja aikuinen ovat hyvin affektiivisesti virittyneet toisiinsa. Lapsella ja aikuisella on hauskaa yhdessä. Fyysistä kontaktia on. Lapsi on kykenevä keskittymään ja fokusoimaan mielenkiintonsa. Työntekijän ollessa huoneessa lapsi on kontaktissa ensisijaisesti isään eikä työntekijään. Lapsella kuitenkin hoivan vastaanottaminen vaikeaa, hänelle jää vastuuta tekemisten suhteen.


Kokonaisuutena arvioiden isän ja lapsen välinen vuorovaikutus on erittäin hyvää.

Toisella käynnillä (psykologi Jaana Aho - Nikkilä) lapsen ja isän välinen vuorovaikutus näyttää luontevalta, isä vaikuttaa tosin ahdistuneelta. Isä ottaa leikin rakentamisessa lapsen näkökulman huomioon ja on valmis muuttamaan leikin kulkua ja jäsennystä kuunnellen lapsen tunnelmaa. Lapsi on isän läsnä ollessa tyytyväisen ja rauhallisen tuntuinen, ahdistuneisuutta ei ilmene. Lapsi myös pukee sanoiksi ikävänsä isään, saattaa leikin kuluessa hyräilläkin. Tunkevuutta tai symbolista rajojen ylimenoa ei vuorovaikutuksessa ilmene. Tämän arvioinnin perusteella vaikuttaa siltä, että lapsi ei ole ahdistunut isän kohtaamisesta eikä tunkevuuteen tai aggressiivisuuteen viittaavia elementtejä esiinny normaalia enempää.


Lapsen leikintarkkailu ja haastattelu:

Lapsi leikkii nukkekodilla ja ottaa nukkekodista naisnuken, viskaa lattialle, sanoen ”laita se pois” . Kysyttäessä lapselta onko hänellä ollut isää ikävä niin lapsi nyökkää. Kysyttäessä lapselta haluaisiko tämä tavata isää enemmän niin lapsi nyökkää. Kysytään lapselta haluaisiko hän tavata isää vähemmän niin hän pudistaa päätään.
Lapsi sanoo ”isällä on poskessa pipi”. Lapsen mielestä pipi on tullut äidistä, äiti on lyönyt isiä. Kysytään minkähän takia äiti on lyönyt isiä niin lapsi vastaa, ”sen takia”. Sitten lapsi sanoo ”Ei saa lyödä”

Koska lapsi ei omilla arviointikäynneillä tuonut mitään selvästi seksuaaliseen hyväksikäyttöön viittaava esille esim. traumaattista leikkiä, ei katsottu aiheelliseksi lisätä enempää ajanvarauskäyntejä lapselle.


Psykologinen tutkimus lapselle:

(psykologi Jaana Aho – Nikkilä) Nukkekodilla lapsi leikkii kahta eri kotia, toisessa asuu isi ja toisessa äiti. Leikin sisällä isä on hoivaava ja ruokkiva.

Psykiatrin arvio (apulaisylilääkäri Pekka Närhi HUS/HYKS Psykiatrian poliklinikka) Ari Savolaisesta:

Tutkimuksissa HUS/HYKS:n psykiatrian poliklinikalla käyttäytynyt rauhallisesti, asiallisesti. Todettavissa ei ole psykoottisuuteen viittaavaa, ei myöskään masennustilaa, ei ahdistus oireita. Luonteenpiirteissä tulevat esille vaativat, eristäytyvät ja ihmissuhteissa herkät piirteet sekä ajoittain korostunut oikeuden taju, mutta tämän tutkimusjakson perusteella ei varsinaista persoonallisuushäiriödiagnoosia voida asettaa. Ei täytä myöskään asosiaalisen persoonallisuushäiriön kriteereitä. Hoitoa vaativaa akuuttia psykiatrista sairaustilaa ei ole todettavissa. Tutkimuksissa ei ole tullut esille seikkoja jotka estäisivät Ari Savolaisen toimimasta lasten huoltajana.

- Sirkka Liisa-Aaltio ja sosiaaliviranomaiset Arja Heikkinen, Anne Korvenpää ja Kaisa Ampiala sekä lasteni äiti yrittivät leimata minut Narsistiksi ja muuksi luonnehäiriöiseksi (väkivaltaiseksi) . Tästä syytä pyysin Anne Vartiovaaralta (Jorvin sairaala) perusteellisempaa tutkimusta vanhemmuudestani jne. Sain lähetteen HUS/HYKS:n psykiatrian poliklinikalle, sama tutkimus tehtiin myös lasten Äidille, joka sittemmin piilotettiin kuin omanikin. Minun lausunto piilotettiin siitä syystä koska se tukee minulle huoltajuutta.


Yhteenveto:

Tutkimus ei tuonut esille sellaista, mikä tukisi epäilyä seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Vuorovaikutuksellisen vanhemmuuden suhteen arvioinnissa todetaan, että isän ja lapsen vuorovaikutus oli laadullisesti hyvää. Vuorovaikutuksen perusteella tuli kuva siitä että, että isä on tärkeä lapsen kehitykselle, lapsi olisi selvästi halunnut viettää enemmän aikaa isän kanssa.

Lapsen ja äidin välisessä vuorovaikutuksessa oli ongelmakenttiä, niiden pohjalta äiti tarvitsisi tukea vanhemmuudessa ja äitiydessä.

Espoossa 22.6.2000
Jorvin lastenpsykiatrian pkl

Laajempia (asiakirjoja/äänitteitä) todisteita: http://www.espoonturmakoti.com


Arja Heikkinen on laillistettu sukupuolirasisti, mies asenteellinen Espoon Kaupungin ostopalvelu kyykyttäjä jollaisista kokoomuksen Kimmo Sasi mainitsee hienotunteisesti ”asennevammainen” mutta osuvasti!

(kok) Kimmo Sasi: http://www.vanhemmat.com/linsa2.htm


Jatkuu..............
Ari http://www.vanhemmat.com

Avatar
Viestit: 5267
Liittynyt: Pe Heinä 29, 2005 5:39 pm
Paikkakunta: Espoo

ViestiKirjoittaja vanhemmat » Ma Kesä 04, 2007 7:18 am

Kuva

Arja Sinikka Heikkinen
Kuva

Espoonlahden sosiaalivirasto

Samassa rakennuksessa toimi vielä v2002 Asianajotoimisto jonka nimeä en nyt muista. Toimiston henkilökunta kertoi minulle aikoinaan Arja Heikkisestä, että hän olisi ollut tuolloin 2kk:den burnout lomalla työuupumuksen seurauksena.

Heikkinen toimi aikoinaan Espoonlahden sosiaalivirastossa sosiaalityöntekijänä, josta siirtyi Espoon keskukseen lastenvalvojaksi.

Arja Heikkisen lapset ja puoliso, kun luette tätä sivustoa jonakin päivänä, saatatte oppia ymmärtämään puolisoanne ja äitiänne aivan uudella tavalla. Äitinne kyykytti minun suhteeni lapsiini v1999-2003. En tiedä millaisessa perhehelvetissä olette saaneet elää, jos yhtään kiinnostaa niin kertokaa ihmeessä.
Ari http://www.vanhemmat.com

Avatar
Viestit: 5267
Liittynyt: Pe Heinä 29, 2005 5:39 pm
Paikkakunta: Espoo

ViestiKirjoittaja vanhemmat » To Heinä 19, 2007 5:42 pm

Kuva


TALENTIA

Ammattijärjestö Talentia ajaa ja valvoo yli 18 000 sosiaalialan korkeasti koulutetun ammattilaisen palkkauksellisia ja ammatillisia etuja.

"Suomi ansaitsee toimivan sosiaalialan"

Talentian uskomaton hanke: http://www.9article.com/tale

Johan tässä harakatkin oppii nauramaan. Talentia ajaa rikollisten kyykyttäjä sosiaaliviranomaisten etuja, vaikka tietävät sen millaista asenteellisuutta sosiaalialalta löytyy. Toimiva sosiaaliala saadaan aikaiseksi vain poistamalla rikollinen aines sosiaalialalta, ei peittelemällä rikollisten sosiaaliviranomaisten tekemisiä.

Arja Sinikka Heikkinen, sosiaalialan ammattilainen. Eettinen- ja korkea moraalinen osaaja: http://www.9article.com/tale

Riittää lapsille ja lastenlapsille kerrottavaa aikanaan tästä sosiaalialan ammattilaisesta. vähemmälle huomiolle ei tule jäämään myöskään Sirkka-Liisa Aaltio: http://www.espoonturmakoti.com

Ari http://www.vanhemmat.com

Paluu » KELA, TE-palvelut, Sosiaali- ja terveysviranomaiset