Rekisteröidy

Vaikeneeko Etelä - Suomen Lääninhallitus rikoksista.

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Avatar
Viestit: 5267
Liittynyt: Pe Heinä 29, 2005 5:39 pm
Paikkakunta: Espoo

Vaikeneeko Etelä - Suomen Lääninhallitus rikoksista.

ViestiKirjoittaja vanhemmat » La Touko 26, 2007 12:50 pm

Kuva

Vaikeneeko Etelä - Suomen Lääninhallitus rikoksista ihmisyyttä vastaan, suojeleeko he vastuuttomia - ja asenteellisia viranomaisia. Onko lääninhallituksen kanssa yhteistyötä tekevillä järjestöillä - ja viranomaisilla koskemattomuussuoja vastuullisuudestaan tekemiinsä rikoksiin. Elämmekö demokraattisessa oikeusvaltiossa vai viranomaisrikollisten hallinnoimassa korruptoituneessa kulissi demokratiassa.

Hävettää elää - ja kasvattaa lapsia tällaisessa maassa, jossa kansalaisella ei ole minkäänlaista oikeusturvaa eikä suojaa rikollisen viranomaisen asenteellisessa käsittelyssä. Espoon kaupunki toimi malli esimerkkinä siinä miten isä laitetaan ostopalvelulla kyykkyyn ja saadaan lastensa kanssa voimaan pahoin, riittävä toimenpide on se kun häntä syytetään tarkoituksella insesti isäksi, väkivaltaiseksi ja leimataan väkisinmakaajaksi.

Miksi hallitus ei puutu ihmisoikeusrikoksiin joita viranomaiset tekevät kansalaiselle: http://www.espoonturmakoti.com
Ari http://www.vanhemmat.com

Viestit: 1370
Liittynyt: Ti Huhti 10, 2007 9:11 pm
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja yhisäx3 » La Touko 26, 2007 5:18 pm

Tervehdys Ari ja kaikki muut !

Esität "leipätekstissäsi" (tummennettu) 3 eri kysymystä. Valittaen joudun toteamaan, että vastaus jokaiseen kysymykseen on KYLLÄ !

Omien kokemuksieni mukaan kaikki Lääninhallitukset "nuolevat kaikki perseet" mitä eteen tuodaan. Useat sosiaali- ja terveysosastojen läänintarkastajat ovat entisä sosiaalilepakoita. Läänintarkastajat eivät useinkaan löydä huomautettavaa entisten kollegoidensa toiminnasta.

Kaikki viranomaiset suojelevat toisiaan. Varsinkin kun "suojelu" toteutetaan usein lasten ja isien "kustannuksella". Useimmille viranomaisille on täysin toisarvoista mitä lapsille tapahtuu, esim. erotilanteissa, kunhan äiti saa lapset huoltoonsa. Eron jälkeen sosiaaliviranomaiset keskittävät kaikki mahdolliset ja mahdottomat harkinnanvaraiset toimeentulotuet äidille ja tuomioistuimet kyykyttävät isät näännyksiin.

Jos isä, jostain kummallisesta syystä, kyseenalaistaa viranomaisten toiminnan, aina voi tehdä rikosilmoituksen tai tutkintapyynnön poliisille.
Olen itsekin tehnyt useita. Yksikään ilmoituksistani ei ole päätynyt syytteeseen saakka. Joko esitutkinta on päätetty merkinnällä "ei rikosta" tai syyttäjänvirasto on jättänyt syytteen nostamatta. Tämän jälkeen on toki mahdollista vielä valittaa valtakunnan syyttäjänvirastoon tai ajaa kannetta itse.... Sitten tullaan taas käräjäoikeuteen, joka on, käräjäoikeudesta riippumatta, mukana tässä isien kyykyttämisessä.

Olen itse entinen urheilija ja aktiiviurallani halusin aina tietenkin voittaa. Eroprosessissani olen törmännyt usein "no win situation" -tilanteeseen, eli en voi voittaa vaikka olisinkin "oikeassa". Olivat lapseni sitten mitä tahansa mieltä, ei heidän mielipiteellään ole mitään merkitystä, sillä joku muu kertoo "mitä seuraavaksi tehdään". Tai ainakin yrittää kertoa.

Arin tälle sivustolle laittama materiaali puhuu korutonta kieltään. Näitä saatanan "Aaltioita" on kaikkialla ! Sosiaalisektori on mädempi kuin entisen Neuvostoliiton politrukit. Lääninhallitukset ja hallinto-oikeudet "peesaavat" sosiaalilepakoita, sehän on selvä. Jos he olisivat eri mieltä, he joutuisivat tekemään enenmmän hommia. Koska he eivät kuitenkaan saa yhtään enempää palkkaa tekemällä lisää hommia, miksi edes perehtyä asioihin kunnolla ? Näin "piiri pieni pyörii".

Missä kohtaa mahtaakaan ollut kadonnut se "Lapsen etu" ?

yhisäx3
Kaikki on mahdollista, jopa nopeasti !

Avatar
Viestit: 1364
Liittynyt: Pe Heinä 29, 2005 9:20 pm
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Wili » La Touko 26, 2007 5:31 pm

No win -situation on (isän kohdalla) "peliteoreettisesti" oikeaan osunut ilmaus.

Jos isä joutuu ex- puolison järjestelmällisen kiusanteon kohteeksi, hänellä ei ole muuta mahdollisuutta kuin joko pyörittää peukaloitaan tai aloittaa oikeusprosessi. Jos hän aloittaa oikeusprosessin, silloin hän "häviää". (Oikeudessa itesessään hän voi siellä hävitä, jolloin hän häviää. Silloin, kun isä voittaa oikeudessa, hän myöskin häviää.) Jos hän jää pyörittämään peukaloitaan, myös silloin hän häviää. Jos homma ei näytä muuten toimivan äidille, kutsutaan "aaltiot" apuun.

Viestit: 1738
Liittynyt: Ti Syys 05, 2006 11:11 am
Paikkakunta: Hki

NIIN, MIKSI HALLITUS JA EDUSKUNTAMME KANSANEDUSTAJAT

ViestiKirjoittaja Moninainen » La Touko 26, 2007 11:58 pm

Eivät ne siellä Arkadianmäen apinahäkissä(= oli käytössä jippiin keskustelupalstalla) todellakaan tartu Suomessa tapahtuviin ihmisoikeusloukkauksiin??
1. ensinnäkään malkaa ei nähdä omassa maassa, vaan kyllä se roska on ulkopuolella, ei meillä voi olla-opilla on saatu mantra mallikansalle
2. eduskuntamme on nykyään nukkekoti näyttämö, jossa käy leikkimässä ja siirtelemässä asioita samansuuntaiset kaverit.
3. olemme opetettu vuosikymmeniä olemaan kyseenalaistamatta hallituseliittimme touhuja valiokuntineen ym. kaverilaitoksineen, kuten "laillisuusvalvojamme". Ei saanut "elämöidä".
4. kansa on opetettu mallikansaksi=nuoleksija kansaksi.
5. kateus ja pieninkin toisen ihmisen alistamisvalta on kavalasti saatu näyttämään elämään kuuluvaksi normaaliksi suomalaisuudeksi.

Rakenna tällaiselle pohjalle ihmisoikeuksia ja lakia oikeudenmukaisesti käyttävä yhteiskunta avoimmuudelle ja demokratialle. Mikään ei maasamme ole niin hyvinjärjestäytynyt kuin hyväveli/sisko korruptio, joka on niin lukkiutunut oman hyvän tuottamiseen toisiaan solidaarisesti auttaen, jota vielä pikkuvaltiaat ihan oikeasti avustavat. Mutta eihän kukaan halua vastustaa sellaista, jolla on valta potkaista toveripiiristä ja salaisuuksien valtakunnasta ulos, eihän silloin voi olla mitään, joten mätäpaise senkuin kasvaa. Oikeat asiat ovat sivuseikka, jos omahyvä on vääristymillä saavutettavissa.

Mikähän oikeasti on suomalaisten IQ?

Vielä, että ihan hyvä puhua isien ikuisesta päähänpotkimisesta huoltajuusjutuissa, mutta kyllä naisjuristi SALME SANDSTRÖM ainakin minun ex-mieheni puolta piti, vaikka oli minun AAni.!!

Viestit: 1370
Liittynyt: Ti Huhti 10, 2007 9:11 pm
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja yhisäx3 » Su Touko 27, 2007 7:25 pm

Suomen mediat ovat vuosikausia toitottaneet miten "edistyksellisiä" Suomessa ollaan naisten aseman parantajina. Noin yleisesti ottaenhan asia lienee suurimmilta osilta positiivinen, mutta ero- ja huoltajuusasiat poikkeavat monesta muusta "tavallisesta" asiasta.

Ero- ym selvityksiä ja lausumia tekevät lähes 100 %-naisvaltaiset alat.
Terveyssektorilla lähes kaikki johtavat viranhaltijat alkavat olla naisia.
Maamme presidenttikin on nainen :D !
Korkeimman oikeuden presidenttikin on nainen :( !
Maamme hallituksessa on "akkavalta". Ym, ym.

En halua romuttaa kenenkään maailmankuvaa, mutta Suomen eduskunnasta ei huoltajuus- ym. asioihin tule minkäänlaista apua. Sorry vaan.

Naispuoleinen kansanedustaja joka ryhtyisi puhumaan isien ja lasten vuorovaikutuksen säilyttämisestä eron jälkeen, nuijitaan kyllä maanrakoon muiden naisedustajien ja erilaisten naisasiajärjestöjen toimesta.

Miespuoleinen kansanedustaja joka yrittäisi ryhtyä samaan keskusteluun, "lyötäisiin" vielä syvemmälle... (myös mieskansanedustajien toimesta)

Presidentti joka ryhtyisi..... sorry, alkoi naurattamaan melko lailla !

yhisäx3
Kaikki on mahdollista, jopa nopeasti !

Viestit: 1738
Liittynyt: Ti Syys 05, 2006 11:11 am
Paikkakunta: Hki

ViestiKirjoittaja Moninainen » Ma Touko 28, 2007 9:55 am

Mitä tämä median "edistyksellinen" naisten aseman parantaminen on tuottanut, kuin kiintiöt, että naisetkin pääsevät tasa-arvoisesti? ukkopiireihin "päättämään". Naiskiintiö kuulostaa sellaiselta, että muuten nämä naiset eivät olisi pystyneet pääsemään näihin piireihin, joten miehet on velvoitettu ottamaan hoiviinsa nämä naiskiintiöihmiset.

Nykyinen hallitus on naiskiintiössä huippu, mutta toivon "naiskiintiön" nyt näyttävän olevansa muutakin kuin harvan ukkolauman käsikassaroita.
Esim. Lipponen "otti täyden vastuun" Sundqivt-jutussa, mutta Arja Alho joutui sen vastuun sitten loppujenlopuksi kantamaan ja tämä "täydenvastuun mies" porskutti eteenpäin, eikä puhunut vastuista enää mitään. Ja Sundqvist eleli maksuttoman oikeudenkäynnin jälkeen herroiksi.

Näkymätön korruptio ulkomaailmalle elää hiljaista hyväksyttyä elämää edelleen maan tapana, kaikesta EUsta ja globaalisaatioista huolimatta.

Naiset lähtivät hakemaan tasa-arvoa ihan väärällä tavalla: haluttiin miehistyä eli tulla "hyviksi jätkiksi". Missä oli se naisenergian erillaisuuden hyväksyttäminen miehille yhteiskunnassamme? Ei näy vielä tänä päivänäkään: naisen on muututtava käytökseltään ja pukeutumiseltaan miesmäiseksi, ennenkuin he tuntevat olevansa tasa-arvoisia.
Naisilla on naisidenttiteetti kadoksissa.

Yhteiskunnassa on kadoksissa myös ihmisoikeuksien kunnioittaminen ja toteuttaminen. Mutta mehän olemme vain huolissamme maamme ulkopuolisten ihmisoikeuksien toteutumisesta, joten oma maa jää kehittymättä tässäkin asiassa.

"Ei meillä voi olla"-metodi puree tämänkin asian painamista unholaan.

Avatar
Viestit: 5267
Liittynyt: Pe Heinä 29, 2005 5:39 pm
Paikkakunta: Espoo

ViestiKirjoittaja vanhemmat » Ma Touko 28, 2007 4:04 pm

Kuva


Espoon Poliisi käynnisti tänään esitutkinnan tässä asiassa

Esitutkinta käynnistyi tänään tässä http://www.espoonturmakoti.com sivulla esillä olevassa jutussa. Juttua tutkiva Poliisi Kimmo Tuominen kertoi näytön olevan vahvan tässä jutussa, tämä tarkoittaa sitä että asia käsitellään oikeudessa.Ari http://www.vanhemmat.com

Viestit: 1738
Liittynyt: Ti Syys 05, 2006 11:11 am
Paikkakunta: Hki

ViestiKirjoittaja Moninainen » Ma Touko 28, 2007 7:48 pm

Kävin linkissä lukemassa ja hyvänen aika, tämä täti-ihminen käsittelee äitejä kuin lapsia?! Puhuu heistä kuin he olisivat lapsia eikä aikuisia ihmisiä, joiden pitäisi ottaa vastuu myös omista tekemisistään. Täällä turvakodissa näemmä kaikki syötetään valmiina, kuin alaikäiselle. Otetaan pois oma ajattelu miten asiat ratkastaitaan kahden AIKUISEN IHMISEN VÄLILLÄ, joilla on alaikäisiä lapsia, joilla on oikeus molempiin vanhempiinsa.

Puhelinkeskustelussa kiinnitin virkailijan sanontaan, ettei isät heillä yleensäkään saa puhua lastensa kanssa!? Miten se on mahdollista siinä tapauksessa, että vain äidillä ja isällä on ollut ns. välienselvittelyt, jotka eivät liikuta isän käyttäytymistä lastaan kohtaan? Sehän on riistoa ja laitonta oikeuksien ottamista pois isiltä sekä lapsilta.

Miten tällaiset turvakodit oikein toimivat vanhempien kiistoissa lain mukaan? Onko turvakoti pahamaineisuuden luomista toista osapuolta kohtaan ilman objektiivisuutta, oikeuksia; vastuiden ottamista aikuisilta perheellisiltä ihmisiltä pois, ei ole aikuisuuteen opettamista. Turvakoti siis puhuu äidin ja lasten suulla omien sääntöjensä ja fakkiutuneiden tapojensa mukaan oman mielivallan mukaan? Ei näytä kehittyneeltä tämäkään systeemi.

Kuinka sellainen aikuinen ihminen, joka alistaa itsensä turvakodin manipulointiin pystyy järkevästi ratkaisemaan tämän jälkeen elämässään itsenäisesti enään yhtään mitään?

Tämä Aaltio on liiankin "sympaattinen", kun pitäisi olla empattisesti objektiivinen aikuisia ihmisiä kohtaan, joilla on yhteisiä lapsia, joilla on oikeus molempiin vanhempiinsa. Valehtelu ennenkaikkea aikuisessa ihmisessä on kieroutunutta keskenkasvuisuutta.

Sinuakin, Ari, hän kohtelee kuin alaikäistä lasta, se tulee ilmi tavasta, jolla tämä Aaltio kirjoittaa.

Olisikohan aika tämänkin virkailijan päivittää käyttäytymistään, saada nykyaikaisempaa koulutusta ellei ihan terapiaa, ihmissuhdekoulutusta.

Paluu » Ensi- ja turvakodit