Rekisteröidy

Aarno Tenkanen

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Jari

Re: Aarno Tenkanen

ViestiKirjoittaja Jari » To Kesä 14, 2018 4:17 pm

Oli tilitoimistoa, isännöintitoimistoa...

Vello

Re: Aarno Tenkanen

ViestiKirjoittaja Vello » Ma Elo 13, 2018 9:07 pm

Tenkanen taitaa asua nyt Saton vuokrakasarmissa Viharlaaksossa. Tayttaa lokakuussa 80 vuotta. Muistakaapa velkojat onnitella sankaria. Kaikki muut ovat aiheuttaneet kuulemma kaiken pahan hänelle. Taitaa olla psykopaatti.

Jaana

Re: Aarno Tenkanen

ViestiKirjoittaja Jaana » La Syys 08, 2018 11:38 pm

Minulle luvattiin kaikkea, hyvä työpaikka konsulaatista, vuokra-asunto Fennialta, tarvitsi vain vakoilla ja aiheuttaa harmia työnantajalleen, joka oli saanut Aarnon kiinni miljoonaneljänsadantuhannen markan kähvellysyrityksestä, rakensi lähipiirilleen asuntoja näillä rahoilla, maksoi kai takaisin kavalletuilla.

Vieras

Re: Aarno Tenkanen

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Syys 09, 2018 1:26 pm

Ohos! Nyt tulee kovaa settiä

Äänetön yhyiömies

Re: Aarno Tenkanen

ViestiKirjoittaja Äänetön yhyiömies » Ti Loka 02, 2018 8:49 pm

Puoli miljoonaa markkaa maksoi takaisin, oli pakko,pojat olisivat joutuneet maksajiksi. 260000,00 markkaa jätti maksamatta. Voitto-tuloja rakentamisesta sekä puolen miljoonan markan lainan korot, jotka oli luvannut maksaa. Tuomio Helsingin käräjäoikeuden arkistossa, ellei ole kähveltänyt pois. Oli jatkuvasti hänen nimellään varattuja mappeja vanhoista rikoksista, joita kävi lukemassa, kuului ikäänkin lukijana kalustoon, vaikkei ollut enää syyttäjä. :twisted:

Hannu

Re: Aarno Tenkanen

ViestiKirjoittaja Hannu » La Joulu 22, 2018 11:26 pm

Jaana kirjoitti:Minulle luvattiin kaikkea, hyvä työpaikka konsulaatista, vuokra-asunto Fennialta, tarvitsi vain vakoilla ja aiheuttaa harmia työnantajalleen, joka oli saanut Aarnon kiinni miljoonaneljänsadantuhannen markan kähvellysyrityksestä, rakensi lähipiirilleen asuntoja näillä rahoilla, maksoi kai takaisin kavalletuilla.


Minkälaista näyttöä tästä on? Voisitko hieman avata tätä tilannetta lisää?
Tenkanen on roisto ja yksi Suomen historian pahimmista oikeustieteilijärikollisista. Asia ansaitsee enemmän julkisuutta, jotta tällaisilta kelmeiltä vältytään tulevaisuudessa.

Jaana

Re: Aarno Tenkanen

ViestiKirjoittaja Jaana » La Tammi 05, 2019 5:12 pm

Mene ensin Helsingin käräjäoikeuden arkistoon, samoin hovioikeuden arkistoon, Syynäs siellä jatkuvasti papereita, ehkä omiaankin. Paperi kerrallaan voi aiana kadota.

Edellinen

Paluu » Asiaa lakimiehistä & naisista