Rekisteröidy

Aarno Tenkanen

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Heikki

Re: Aarno Tenkanen

ViestiKirjoittaja Heikki » Pe Joulu 29, 2017 1:45 pm

Eiralotta kirjoitti:Helsingin käräjäoikeuden arkistossa oli kasakauapalla perimisoikeudenkäyntejä kyseiseltä herralta. Jätti maksamatta pienyrittäjille, joilta tilasi tarvikkeita ja työtä. Se vajaa kolmen miljoonan kavallus oli vain osa, vei näköjään kaiken mitä irti sai. Oli kuulemma pelihimo, josta vaimo ei tiennyt.


Mikä mahtaa olla Tenkasen viimeinen oikeudenkäynti, miltä vuodelta?
Onko arkistoissa olevat caset digitaalisessa muodossa vai niin vanhoja, että ovat paperisina? Voisiko joku skannata tänne niitä?

Eiralotta

Re: Aarno Tenkanen

ViestiKirjoittaja Eiralotta » Ti Tammi 16, 2018 12:23 am

Paperisina.

Heikki

Re: Aarno Tenkanen

ViestiKirjoittaja Heikki » Ti Tammi 16, 2018 8:38 am

Saisitko skannattua niitä tänne?

Eiralotta

Re: Aarno Tenkanen

ViestiKirjoittaja Eiralotta » Su Tammi 21, 2018 8:32 pm

Papereita on liian paljon. Ne ovat arkistossa luettavissa. Niissä Tenkasen asioissa olisi ollut enemmänkin tutkittavaa, mutta tuli hyvissä viroissa olevia vastaa, poliisin kommentti aikoinaan, kun yritin lisäselvityksiä.

Lappi

Re: Aarno Tenkanen

ViestiKirjoittaja Lappi » To Helmi 22, 2018 9:01 pm

Vei kaiken mitä irti sai, firma konkurssiin, oli kaikenlaisissa rakennuspuuhissa mukana Lappia myöten, alaurkoitsijoiden laskut jätettiin maksamatta. Ei ne bisnekset lamaan kaatuneet, varastamiseen.

Vieras

Re: Aarno Tenkanen

ViestiKirjoittaja Vieras » To Maalis 29, 2018 4:13 pm

Samana päivnä, kun Aarno Tenkanen kavalsi 500 000,00 markkaa konkurrsipesältä (rahat oisivat kuuluneet SYP:lle),maksettiin Rakennusliike A.Tenkanen Ky:n äänettömälle yhtiömiehelle 500 000,00 markkaa, äänettömän yhtiömiehen panos paöautettiin, shekin viejänä edesmennyt Alli Tenkanen. Että yhteispelillä se sujui. Tiedot löytyy käräjäoikeuden pöytäkirjoista. äänetön yhtiömies kun velkoi vielä n. 260 000,oo markkaa sopimuksen mukaisia korvauksia ja voittoja

Heikki

Re: Aarno Tenkanen

ViestiKirjoittaja Heikki » Ma Huhti 02, 2018 11:19 pm

Vieras kirjoitti:Samana päivnä, kun Aarno Tenkanen kavalsi 500 000,00 markkaa konkurrsipesältä (rahat oisivat kuuluneet SYP:lle),maksettiin Rakennusliike A.Tenkanen Ky:n äänettömälle yhtiömiehelle 500 000,00 markkaa, äänettömän yhtiömiehen panos paöautettiin, shekin viejänä edesmennyt Alli Tenkanen. Että yhteispelillä se sujui. Tiedot löytyy käräjäoikeuden pöytäkirjoista. äänetön yhtiömies kun velkoi vielä n. 260 000,oo markkaa sopimuksen mukaisia korvauksia ja voittoja

Kuinka tällainen kelmi on voinut päästä ns. pälkähästä? Eikö kukaan ole ns. aktiivisesti velkojen perässä edelleen?

South...

Re: Aarno Tenkanen

ViestiKirjoittaja South... » Ke Huhti 04, 2018 10:45 pm

Saihan Tenkanen tuomion, mutta missä kaikkki rahat. Pasilassa sanottiin, että, olisihan niissä Tenkasen asioissa ollut enemmänkin tutkimista, mutta tuli hyvissä viroissa olevia vastaan, täytyi lopettaa. Olivatko hyvissä viroissa olevan Pasilan kaveri SP vai kaverit Tampereelta, oli kuulemmaa useampia. Tai ehkä Fennian hyviä kavereita. Laki ei ollut näemmä kaikille samanlainen, suhteet auttoi.

Heikki

Re: Aarno Tenkanen

ViestiKirjoittaja Heikki » To Huhti 05, 2018 10:24 am

South... kirjoitti:Saihan Tenkanen tuomion, mutta missä kaikkki rahat. Pasilassa sanottiin, että, olisihan niissä Tenkasen asioissa ollut enemmänkin tutkimista, mutta tuli hyvissä viroissa olevia vastaan, täytyi lopettaa. Olivatko hyvissä viroissa olevan Pasilan kaveri SP vai kaverit Tampereelta, oli kuulemmaa useampia. Tai ehkä Fennian hyviä kavereita. Laki ei ollut näemmä kaikille samanlainen, suhteet auttoi.


SP? Tamperelaiset?

Ilona

Re: Aarno Tenkanen

ViestiKirjoittaja Ilona » To Huhti 05, 2018 1:55 pm

SP on eläkkeellä oleva rikoskoisario, AT:n ystävä, Tampereöaiset ovat saman kylän poikia Karjalasta,KRP Tampere,
4 kpl.

Boodomi

Re: Aarno Tenkanen

ViestiKirjoittaja Boodomi » To Huhti 19, 2018 7:27 pm

AT:llä oli kertomansa mukaan yksi hyvä kaveri Pasilassa. Oli syyttäjänä tutustunut ns Pianomurhaajajutussa. Mutta Tampereella oli peräti 4 kaveria, kaksi komisariotasoista.
Jouduin tutustumaan tähän sakkiin. Eikös ole niin, että virantoimituksen ulkopuolellakin
tulee käyttäytyä tällaisten virkamiesten sivistyneesti.Yksi heistä oli täysin alkoholisoitunut,
oli antanut vanhan virkaaseensakin tutulleen, viikkoa ennen tämän kummallista kuolemaa, jota tutkittiin. Menetti virkansa ja toimi jonkinlaisena ulosottomiehenä, tais saada siitäkin virastaan potkut.

Boodomi

Re: Aarno Tenkanen

ViestiKirjoittaja Boodomi » Pe Huhti 20, 2018 10:42 am

Nukkui tämä Tenkasen kaverin kaveri poliisin virka-ase tyynyn alla, oli saanut ssn viikkoa ennen kuolemaansa. Tuttu oli puhdistanut aseen hänelle. Pelkäsi, lainasi rahojaan kovilla koroilla ja laina-paperit laati tämä juoppo kaveri. Löytyiköhän kaikki velkakirjat, rahat olivat kuulemma kätköpaikastaan kadonneet, sai Hilkka sitten vähemmän perintöjä.

Pastori

Re: Aarno Tenkanen

ViestiKirjoittaja Pastori » Ti Touko 15, 2018 10:57 pm

Valitettavaa, että keskustelijoilla on mielipiteitä ilman, että on esittää todellista faktaa.

Tenkanen on tuomittu rikollinen. Vanhat asiakirjat ja niiden kopiot olisi yleisen edun nimissä hyvä saada tänne. Olen yhteydessä osoiterekisterin perusteella oleviin naapureihin. Ehkä heiltä saadaa lisätietoa.

Kyllikki

Re: Aarno Tenkanen

ViestiKirjoittaja Kyllikki » Ke Touko 30, 2018 6:42 pm

Aarno Tenkasen oikeudenkäyntejä koskevat asiakirjat ovat Helsingin käräjäoikeuden arkistossa. Niitä voi olla myös Hovioikeusessa, koska valitti kaikesta.

Jari

Re: Aarno Tenkanen

ViestiKirjoittaja Jari » To Kesä 14, 2018 4:14 pm

Tämä Tenkanenhan jatko liikepuuhia Pentti Peltola nimisen kaverin kanssa.

EdellinenSeuraava

Paluu » Asiaa lakimiehistä & naisista