Rekisteröidy

Jani Toivola itkettää 2-vuotiasta lastaan karjumalla

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

Jani Toivola itkettää 2-vuotiasta lastaan karjumalla

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Helmi 12, 2018 9:01 am

Isistä parhaimman sain...

ILTALEHTI

Jani Toivola masennuksestaan Arto Nybergin ohjelmassa: Karjumiseni 2-vuotiaalle herätti

Sunnuntai 11.2.2018 klo 19.55

Kansanedustaja Jani Toivola (vihr) kertoi Arto Nybergin ohjelmassa isäksi tulemisen olleen iso myllerrys.

Jani Toivola kertoi TV1:n Arto Nybergin ohjelmassa isyyden ja kansanedustajan työn haasteista. Näistä haasteista ja omasta uupumuksestaan hän kertoo myös uudessa kirjassaan Kirja tytölleni.

Kirjassa Toivola sanoo karjuneensa kaksivuotiaalle lapselleen, jolloin lapsi alkoi itkeä.

- Olin itseni kanssa ahtaalla. Ja kun elintila kapenee, heijastuu se läheisiin suhteisiin, Toivola kertoi.

Karjuminen kaksivuotiaalle havahdutti Toivolan.

Toivola sanoo pohtineensa, miten pitkään hän kestää ahtaalla olemista, yksinhuoltajuuden ja vaativan työn yhteensovittamista.

- Lopulta päätin, että minun itseni täytyy asettaa raja. Ei ole ulkopuolista, joka asettaa sen tai kertoo, missä se viimeinen piste on. Enkä voi katsoa huomiseen, että pääsenkö sängystä ylös.

Toivola hakeutui lääkärin vastaanotolle, ja viime vuoden helmikuussa hän kertoi jääneensä sairauslomalle uupumuksen seurauksena tulleen keskivaikean masennuksen johdosta. Töihin hän palasi viime vuoden kesänä.

Kansanedustaja kertoi myös, miten hän ja tytär kotiutuivat sairaalasta, kun tyttö oli kahden päivän ikäinen. Tytön äiti meni omaan kotiinsa.

- Meille on alusta lähtien ollut selvää, että äiti on etävanhempi ja isä lähivanhempi. Enemmän äiti on kokenut ihmettelyä kuin minä, koska äitimyytti on niin vahva.

IL http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/2 ... 7_vd.shtml


Lue myös

”Huusin, että en nyt enää kestä tätä lasta” http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/2 ... 8_vd.shtml

Vieras

Re: Jani Toivola itkettää 2-vuotiasta lastaan karjumalla

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Helmi 12, 2018 9:14 am

Elääkö Jani Toivolan lapsi kehitystään vaarantavissa olosuhteissa ?

Kulissit vielä pystyssä 2015

Kuva
Julkaistu: 16.12.2015 14:33

https://www.is.fi/viihde/art-2000001052696.html

Vieras

Re: Jani Toivola itkettää 2-vuotiasta lastaan karjumalla

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Syys 18, 2018 6:43 am

ILTALEHTI

Uutiset | Politiikka

IL selvitti: Kansanedustaja Jani Toivola on ajanut taksilla yli tuhat kertaa veronmaksajien piikkiin - lasku 22 000 euroa: ”Se on totta kai paljon”

Eilen klo 6:02 (muokattu eilen klo 7:03)

Iltalehden tekemän selvityksen mukaan vihreiden kansanedustaja Jani Toivola, 40, on käyttänyt eduskunnan taksikorttia tällä vaalikaudella jo hämmästyttävät 1 039 kertaa.

Kuva
Kansanedustaja Jani Toivolan mukaan taksin käyttö on ympäristöteko. PETTERI PAALASMAA/AOP

Iltalehti kävi läpi eduskunnan hallinto- ja palveluosastolle toimitetut ajolistat kansanedustaja Jani Toivolan (vihr) osalta koko vaalikaudelta.

Ajolistojen perusteella Toivola on käyttänyt eduskunnan hänelle myöntämää taksikorttia 20.4.2015-31.8.2018 välisenä aikana yhteensä 1 039 kertaa. Yli tuhat taksimatkaa pääkaupunkiseudulla on poikkeuksellisen paljon.

Toivola on ajanut taksilla 6 200 kilometriä. Vertailun vuoksi Helsingistä New Yorkiin on linnuntietä reilut 6 600 kilometriä. Toivola on istunut taksin kyydissä arviolta 175 tuntia, mikä on 22-23 normaalia työpäivää.

Toivolan keskimääräinen taksimatka on ollut 6,1 kilometriä, mutta lähes kolmasosa matkoista on ollut alle kolmen kilometrin ”pikapyrähdyksiä”. Niitä Toivola on tehnyt 327 kappaletta.

Kuva
Toivola teki syyskuun 2015 ensimmäisellä puoliskolla yhteensä 31 taksimatkaa, jotka maksoivat
yhteensä 564,80 euroa.
MARKO-OSKARI LEHTONEN/IL


Toivolan taksimatkat ovat maksaneet suomalaisille veronmaksajille yhteensä jo 22 000 euroa. Jos Toivola jatkaa nykyisellä tahdilla vaalikauden loppuun saakka, nousee lopputaksilasku hänen osaltaan noin 26 000 euroon.

Kansanedustajat saavat käyttää taksia pääkaupunkiseudulla käytännössä rajattomasti, kunhan yksittäinen matka ei maksa yli 70 euroa. Toivolan taksimatkoista vain yksi on ylittänyt tämän rajan. Tästä syystä asiaan ei ole kiinnitetty huomiota.

Kuva
Toivola teki syyskuun 2015 jälkimmäisellä puoliskolla yhteensä 32 taksimatkaa, jotka maksoivat
yhteensä 617,10 euroa.
MARKO-OSKARI LEHTONEN/IL


Paljon poissaoloja

Toivolan tekemien taksimatkojen määrä on huima, kun ottaa huomioon, että hän on ollut tällä vaalikaudella pois lähes joka kolmannesta täysistunnosta.

Eduskunnan poissaolotilastojen mukaan Toivola on ollut erinäisten syiden takia pois 140 täysistunnosta. Täysistuntoja on ollut yhteensä 455.

Toivola oli joulukuun 2016 ja kesäkuun 2017 välisenä aikana pois 89 peräkkäisestä istunnosta sairauden takia. Toivola on kertonut julkisuudessa kärsineensä masennuksesta.

Sairauslomansa aikana Toivola käytti eduskunnan taksikorttia yhteensä 45 kertaa. Lasku oli yhteensä 1 018,80 euroa.

Vähän puheenvuoroja

Aktiivinen taksin käyttö ei Toivolan tapauksessa tarkoita aktiivisuutta eduskunnassa.

Toivola on käyttänyt tällä vaalikaudella vain 75 puheenvuoroa, mikä on vihreiden eduskuntaryhmästä vähiten. Toivola on tehnyt myös vähän valtiopäivätoimia, joita ovat esimerkiksi suulliset ja kirjalliset kysymykset sekä erilaiset aloitteet.

Vihreistä eniten äänessä ovat olleet puheenjohtaja Touko Aalto (456) ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Krista Mikkonen (355). Myös kansanedustajat Satu Hassi ja Ville Niinistö ovat käyttäneet tällä vaalikaudella yli 300 puheenvuoroa.

Vihreiden kansanedustajien puheenvuorot (tilanne 10.9.2018)

Touko Aalto 465
Krista Mikkonen 355
Satu Hassi 339
Ville Niinistö 303
Outi Alanko-Kahiluoto 288
Johanna Karimäki 251
Hanna Halmeenpää 232
Heli Järvinen 226
Olli-Poika Parviainen 204
Ozan Yanar 188
Jyrki Kasvi 121
Pekka Haavisto 100
Antero Vartia 89
Emma Kari 86
Jani Toivola 75

Toivola istuu tällä hetkellä vain sivistysvaliokunnassa, joka on tulevaisuusvaliokunnan ohella eduskunnan ”kevyin” valiokunta. Etenkin suurten puolueiden nousukkaat ovat perinteisesti hakeutuneet muiden valiokuntien puheenjohtajiksi.

"Ei ole kielletty"

Eduskunnan matkustussäännön mukaan kansanedustajat voivat eduskuntatyöhön liittyvissä tehtävissä käyttää taksia eduskunnan kustannuksella silloin, kun muun julkisen kulkuneuvon käyttäminen aiheuttaisi tarpeetonta ajanhukkaa tai olisi muutoin hankalaa. Lisäksi taksia voi käyttää eduskunnan kustannuksella sairauden tai vamman perusteella. Tähän myönnetään erillinen lupa.

Kuva
Kansanedustajat saavat käyttää eduskunnan taksikorttia pääkaupunkiseudulla rajattomasti,
kunhan yksittäinen matka ei ylitä 70 euroa. Taksin käyttö sairauslomalla on myös sallittua.

JANNE SUUTARINEN/IL


Eduskunnan hallintojohtaja Pertti Rauhion mukaan kansanedustaja saa käyttää eduskunnan taksikorttia silloin, kun hän hoitaa edustajantehtävää. Kansanedustaja päättää käytännössä itse, milloin kyseessä on edustajantehtävään liittyvä meno ja milloin jokin muu meno.

Rauhion mukaan eduskunnan taksikortin käyttämistä sairauslomalla ei ole erikseen kielletty, joten se on edustajan omassa harkinnassa, kuten kaikki muutkin ajot.

- Tässä täytyy ottaa huomioon se, että kansanedustaja valitaan aina neljäksi vuodeksi, ja hän on edustaja siinäkin tapauksessa, että ei sairauden tai perhevapaan takia pysty osallistumaan - ainakaan täyspainoisesti - täysistuntoihin ja valiokuntatyöhön, Rauhio sanoo.

Kansanedustajille maksetaan sairausloman ajalta täysi palkkio riippumatta siitä, kuinka kauan sairausloma kestää. Sama pätee myös verottomaan kulukorvaukseen, jota maksetaan 986,81-1 809,15 euroa kuukaudessa. Kansanedustajan palkkio on 6 510 tai 6 997 euroa kuukaudessa.

Kuva

Toivola on ollut pois lähes joka kolmannesta täysistunnosta. Toivolan vieressä istuva vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto ilmoitti torstaina jäävänsä sairauslomalle uupumuksen takia. PETTERI PAALASMAA/ALMA MEDIA

Toivola: "Ympäristöteko"

Iltalehti tavoitti Toivolan perjantaina sähköpostin välityksellä ja esitti hänelle viisi kysymystä taksin käytöstä. Toivolan mukaan hänen puhelimensa oli perjantaina rikki ja siksi pois päältä.

Olet käyttänyt eduskunnan sinulle myöntämää taksikorttia tällä vaalikaudella yhteensä 1 039 kertaa. Onko se mielestäsi paljon vai vähän?

- Se on totta kai paljon. Nopeasti laskettuna vähintään yksi taksimatka jokaisena arkipäivänä ympäri vuoden, Toivola vastaa Iltalehdelle.

- Tajuan vasta itsekin, miten paljon eri tehtäviä minulla on ollut kansanedustajana, ja miten paljon olen vieraillut ja käynyt puhumassa eri tilaisuuksissa näinä vuosina.

Ovatko kaikki eduskunnan taksikortilla maksamasi matkat liittyneet edustajantehtävän hoitamiseen?

- Kyllä ovat. Olen tuona ajanjaksona vieraillut esimerkiksi yli sadassa oppilaitoksessa ja ollut puhujana yli sadassa seminaarissa tai muussa tapahtumassa.

Jäit joulukuussa 2016 sairauslomalle ja olit pois 89 peräkkäisestä täysistunnosta. Tästä huolimatta olet käyttänyt eduskunnan taksikorttia. Miksi?

- Hoidin joitakin ennalta sovittuja tilaisuuksia ja luottamustehtäviä pitkästä sairauslomasta huolimatta.

Olet vihreiden kansanedustaja. Onko taksin käyttö mielestäsi ympäristöteko?

- Kyllä. Käytän joukkoliikennettä sekä pyörää, ja silloin, kun tarvitsen matkaan autoa, käytän taksia. En omista ajokorttia tai autoa.

Kansanedustajat voivat käyttää julkista joukkoliikennettä ilmaiseksi. Käytätkö taksin lisäksi muita liikennemuotoja edustajantehtävän hoitamiseen?

- Kyllä käytän. Saan paljon pyyntöjä tilaisuuksiin ympäri Suomea. Tällöin käytän junaa tai bussia, ja toisinaan lennän, jos välimatkat ovat pitkiä tai se on välttämätöntä aikataulusyistä.

- Eduskunnan läheisyydessä ja kantakaupungissa käytän myös paljon kaupunkipyörää sekä raitiovaunua.

IL https://www.iltalehti.fi/politiikka/201 ... 9_pi.shtml

Vieras

Re: Jani Toivola itkettää 2-vuotiasta lastaan karjumalla

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Syys 18, 2018 6:55 am

ILTALEHTI

Uutiset | Politiikka

Kansanedustaja Jani Toivola asuu Helsingissä, mutta on kirjoilla tyhjillään olevassa asunnossa Riihimäellä - saa 329 euron asumislisän joka kuukausi

Tänään klo 6:06

Vihreiden kansanedustaja Jani Toivola nostaa eduskunnalta korotettua kulukorvausta Riihimäellä sijaitsevasta asunnosta, vaikka asuu Helsingissä

Kuva
Vihreiden kansanedustaja Jani Toivola asuu omien sanojensa mukaan Helsingissä ja Riihimäellä.
PETTERI PAALASMAA / AOP


Uudenmaan vaalipiiristä eduskuntaan valittu Jani Toivola (vihr) on ilmoittanut eduskunnan hallinto- ja palveluosastolle asuvansa vakituisesti Riihimäellä, yli 30 kilometrin päässä eduskuntatalosta, minkä perusteella hänelle on maksettu korotettua kulukorvausta 1 315,75 euroa kuukaudessa.

Helsingistä valitut kansanedustajat - ja Uudeltamaalta valitut kansanedustajat, jotka asuvat alle 30 kilometrin päässä eduskuntatalosta - saavat kulukorvausta 986,81 euroa kuukaudessa.

Eduskunta on maksanut Toivolalle korotettua kulukorvausta huhtikuusta 2016. Tänä aikana Toivolalle on maksettu 36 841 euroa, josta korotuksen osuus on 9 210,32 euroa. Normaalin ja korotetun kulukorvauksen erotus, yhdenlainen ”asumislisä”, on 328,94 euroa kuukaudessa.

Eduskunnan hallinto- ja palveluosastolle 26. maaliskuuta 2016 toimittamassaan lomakkeessa Toivola vakuuttaa, että hänen vakinainen asuntonsa on Riihimäellä. Samalla Toivola sitoutuu ilmoittamaan eduskunnalle välittömästi, jos hänen asumisolosuhteissaan tapahtuu muutoksia.

Ilmoituksensa ja vakuutuksensa perusteella Toivolalle on maksettu korotettua kulukorvausta 1. huhtikuuta 2016 alkaen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva
Toivola omistaa asunnon Riihimäen varuskunta-alueella sijaitsevasta rakennuksesta. Asunto on
tyhjillään.
MARKO-OSKARI LEHTONEN


”Ei hän kyllä täällä asu”

Väestörekisterikeskuksen mukaan Toivola asui 28. maaliskuuta 2016 asti Helsingissä, kunnes hän siirsi 29. maaliskuuta kirjansa Riihimäen varuskunta-alueella sijaitsevaan asuntoon, jonka hän on hankkinut vuonna 2013. Isännöitsijän mukaan asunnossa ei ole tällä hetkellä vuokralaisia.

Samaa sanoo Iltalehden tavoittama kiinteistönvälittäjä, jonka mukaan Toivolan omistamaa 86 neliön asuntoa on yritetty myydä jo parisen vuotta. Välittäjän mukaan asunto on tyhjillään.

Tyhjillään olevasta asunnosta puhuvat myös Iltalehden haastattelemat naapurit. Naapureista yksikään ei ole nähnyt Toivolaa asunnollaan viimeisen parin vuoden aikana - edes vilaukselta.

- Ei hän kyllä täällä asu, yksi naapureista sanoo.

Toisen naapurin mukaan Toivola on asunut asunnossa joskus, mutta ei varmuudella ainakaan kahteen vuoteen. Kolmannessa kerroksessa sijaitseva asunto on hänen mukaansa ollut pitkään tyhjillään. Samaa sanoo kolmaskin naapuri.

- Kyllä hän on täällä asunut, mutta nyt se (asunto) on tyhjillään.

Toivolan naapurissa asuva taikuri Jori A. Kopponen ei ole hänkään nähnyt Toivolaa pitkään aikaan. Viidennenkin naapurin mukaan Toivola on asunut asunnossa, mutta ei enää aikoihin.

- En ole nähnyt häntä pitkiin aikoihin täällä. Siitä on jo kauan, kun olemme viimeksi nähneet.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva
Eduskunnan sivuilla Toivolan kotikaupungiksi on merkitty Helsinki. Sama tieto löytyy myös
miehen Facebook-sivustolta.


Helsinki, Helsinki, Helsinki

Eduskunnan sivuilla Toivola ilmoittaa kotikaupungikseen Helsingin. Facebook-sivustollaan Toivola ilmoittaa Helsingin sekä kotikaupungikseen että tämänhetkiseksi kaupungikseen.

Toivola on kertonut asuinolosuhteistaan avoimesti lukuisissa haastatteluissa, mutta niissä ei mainita Riihimäkeä sanallakaan. Toivola on kertonut julkisesti asuneensa Helsingissä ainakin Eirassa, Ullanlinnassa, Taka-Töölössä ja Lauttasaaressa.

Syksyllä 2016 julkaistussa 3H+K-lehden haastattelussa Toivola kertoo asuvansa tyttärensä kanssa Töölössä, jonne parivaljakko muutti ”äskettäin”. Haastattelu on tehty heinä-elokuussa, vain muutama kuukausi sen jälkeen, kun Toivola ilmoitti eduskunnalle asuvansa Riihimäellä.

- Erityisesti isällä on vielä totuttelemista töölöläisyyteen. Hän on asunut Etelä-Helsingissä vuositolkulla, ja hyppy etäämmäs kantakaupunkiin tuntuu vielä eksoottiselta, lehden jutussa kuvaillaan Eirasta Töölöön muuttanutta Toivolaa.

Helsingin kaupungin Helsinki-infossa helmikuussa julkaistussa haastattelussa Toivola kertoo asuvansa Lauttasaaressa 4-vuotiaan tyttärensä kanssa. Saman vastauksen Toivola antoi myös maanantaina, kun Iltalehti kysyi Toivolalta, missä päin Helsinkiä hän asuu.

- Lauttasaaressa, kuului Toivolan sähköpostitse lähettämä vastaus.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva
Toivola ilmoitti maaliskuussa 2016 eduskunnan hallinto- ja palveluosastolle asuvansa vakituisesti
Riihimäellä. Naapurit eivät ole nähneet Toivolaa kahteen vuoteen.


Toivola: ”Olen käsittääkseni toiminut niin kuin pitääkin”

Iltalehti yritti tavoitella Toivolaa maanantaina suoraan ja avustajan kautta. Maanantai-iltana Toivola vastasi Iltalehden esittämiin kysymyksiin Riihimäen asunnosta ja pahoitteli, ettei ole ollut puhelimitse tavoitettavissa.

- Työpuhelimeni hajosi jo viime viikolla ja pääsen viemään sen eduskunnan huoltoon vasta huomenna, Toivola kirjoittaa sähköpostitse.

Toivolan mukaan hän ei ole halunnut nostaa haastatteluissa esille Riihimäen-kotiaan, vaan on puhunut tietoisesti vain Helsingin-kodista. Toivolan mukaan hänellä ja hänen tyttärellään on kaksi kotia, joista toinen sijaitsee Helsingissä ja toinen Riihimäellä.

- Olen tällä pyrkinyt vain rajaamaan yksityisyyttäni julkisuudessa, Toivola selittää.

Toivolan mukaan hänen ja hänen tyttärensä virallinen pysyvä osoite on Riihimäellä ja tämä on ollut käytäntö maaliskuusta 2016.

- Tilanne ei siis ole muuttunut. Luovuin tuolloin 2016 vuokralaisesta ja otin kodin omaan käyttöömme. Samaan aikaan meillä on ollut virallinen väliaikainen osoite Helsingissä ja tätä myöten toinen koti Helsingissä, Toivola sanoo.

Väestörekisterikeskuksen mukaan Toivolalla ei ole hänen mainitsemaa virallista väliaikaista osoitetta Helsingissä, ainoastaan osoite Riihimäellä.

Toivolan mukaan Helsingin-kodin paikka on vaihdellut, mutta tällä hetkellä se on Lauttasaari

- Vietämme ison osan ajasta Helsingissä työni ja tyttäreni päivähoidon vuoksi. Olen arjessa tyttäreni yksinhuoltaja ja tämä on sen myötä ollut meille paras käytäntö. Arjen tukiverkot ovat Helsingissä.

Toivolan mukaan hän on yrittänyt myydä Riihimäellä sijaitsevaa asuntoaan jo pidempään.

- Asunto ei ole käynyt kaupaksi. En ole tekemässä muutoksia järjestelyihin. Jos/kun saan asunnon myytyä, teen päätöksen sen suhteen, mihin pysyvä kotimme sen jälkeen sijoittuu.

- Olen käsittääkseni toiminut niin kuin pitääkin. Tilanne ei ole muuttunut tuosta maaliskuun 2016 ilmoituksesta.

IL https://www.iltalehti.fi/politiikka/201 ... 1_pi.shtml

Vieras

Re: Jani Toivola itkettää 2-vuotiasta lastaan karjumalla

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Syys 18, 2018 5:36 pm

Ne on kaikki samanlaisia kusettajia...

Olisiko Jani Toivola muuttanut kirjat Helsinkiin ellei
IL olisi selvittänyt - ja paljastanut tukien kusetusta!


Kuva

Vieras

Re: Jani Toivola itkettää 2-vuotiasta lastaan karjumalla

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Syys 21, 2018 3:37 pm

IS selvitti: Kansanedustaja Jani Toivolalle kova tili kouluvierailuista

IS https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005835589.html


Jani Toivola isyyslomalla https://www.iltalehti.fi/viihde/2014012 ... 5_vi.shtml
Jani Toivola sairauslomalla https://www.menaiset.fi/artikkeli/ajank ... skivaikean


Tekikö Jani Toivola duunia isyyslomalla ja sairauslomalla ?

Vieras

Re: Jani Toivola itkettää 2-vuotiasta lastaan karjumalla

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Syys 21, 2018 3:41 pm

Kansanedustaja Jani Toivola teki viisi maksullista
kouluvierailua ollessaan sairauslomalla - Maksoi
kuusi taksimatkaa eduskunnan taksikortilla yhden
päivän aikana


https://www.iltalehti.fi/politiikka/76c ... 0_pi.shtml


Vieras

Re: Jani Toivola itkettää 2-vuotiasta lastaan karjumalla

ViestiKirjoittaja Vieras » To Syys 27, 2018 6:25 pm

IL

Vihreiden kansanedustaja Jani Toivola on laskuttanut Lasten ja nuorten säätiöltä eduskunnan taksikortilla tekemiään matkoja. Matkat liittyvät kouluvierailuihin, joista Toivolalle on maksettu palkkio.

Sikamainen kusettaja https://www.iltalehti.fi/politiikka/a9b ... 0_pi.shtml

Vieras

Re: Jani Toivola itkettää 2-vuotiasta lastaan karjumalla

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Syys 28, 2018 10:55 am

IL

Vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtaja Krista Mikkonen käy vakavan keskustelun Jani Toivolan kanssa - tilanne on vihreiden kannalta kiusallinen: ”Tämä täytyy nyt vakavasti arvioida”

Sikamainen kusettaja https://www.iltalehti.fi/politiikka/924 ... 9_pi.shtml

Vieras

Re: Jani Toivola itkettää 2-vuotiasta lastaan karjumalla

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Syys 28, 2018 4:33 pm

IL

”Olin epähuomiossa laskenut ne väärin”

Sikamainen kusettaja https://www.is.fi/politiikka/art-2000005845476.html

Vieras

Re: Jani Toivola itkettää 2-vuotiasta lastaan karjumalla

ViestiKirjoittaja Vieras » La Loka 27, 2018 9:29 am

Torstai (25.10) Helsingin Punavuoressa

Voi kauhistus miten se kuljettaa lastaan polkupyörällä

Otsa paljaana kypärä takaraivoilla.

Kuva

Kuva

7 https://www.seiska.fi/Uutiset/Tuoreet-p ... aa/1136351

Paluu » Suomen presidentti, eduskunta ja muu politiikka