Rekisteröidy

urkki.net > uutisia vapailta toimittajilta

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

urkki.net > uutisia vapailta toimittajilta

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Huhti 24, 2018 7:32 am

urkki.net

On perustettu alustaksi uutisten ja mielipidekirjoitusten sekalaisille harjoittajille, jotka eivät halua joutua noudattamaan alustan poliittista linjaa. Urkki.netillä ei ole poliittista linjaa. Sana on vapaa, mutta jokainen toimittaja on itse vastuussa kirjoituksistaan. Lähteet on merkittävä. Tietoista valheellista propagandaa ei Urkki.netissä hyväksytä.

URKKIIN KIRJOITTAMAAN

Mikäli olet kiinnostunut kirjoittamaan Urkki.netissä, kerro meille itsestäsi, kokemuspohjastasi ja lähetä meille uutinen valitsemallasi nimimerkillä. Tarkistamme uutisen ja julkaisemme sen suostumuksellasi, mikäli uutinen tai mielipidekirjoitus on tarpeeksi hyvä. Eli lähdetään aluksi muutamalla testikirjoituksellasi etenemään, ja jos näyttää hyvältä pienen haastattelun jälkeen, tehdään sinulle tunnukset.

Urkki.net ei maksa palkkaa kenellekään ainakaan vielä, sillä sivusto ei tuota mitään toistaiseksi. Toimimme siis yksinkertaisesti harrastus- ja intohimopohjalta. Urkkinetillä ei ole poliittista linjaa, ja sinulla on silloin vapaus uutisten teon suhteen. Lähteet on merkittävä selkeästi. Valehdella ei saa tietoisesti, ja mielipidekirjoituksia ei voi tehdä uutisiksi.

Sähköposti: toimitus@urkki.net

Web https://urkki.net/urkkinet

Vieras

Re: urkki.net > uutisia vapailta toimittajilta

ViestiKirjoittaja Vieras » La Touko 26, 2018 7:32 am

Siirtokaistakiintiö tapissa !

Bandwidth Limit Exceeded

The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

Vieras

Re: urkki.net > uutisia vapailta toimittajilta

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Touko 28, 2018 6:25 am

urkki.net on kiinni jo kolmatta päivää siirtokaista rajoituksen ylityksen vuoksi https://urkki.net

Kannattaisi ottaa palvelinratkaisu sellaiselta operaattorilta jolla ei ole siirtokaistarajoituksia, esim. http://omatkotisivut.fi/palvelut

Vieras

Re: urkki.net > uutisia vapailta toimittajilta

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Marras 27, 2018 7:51 pm

urkki.net lopetti toimintansa :(

Paluu » Verkostoituminen