Rekisteröidy

7 mamua on vangittu törkeistä rikoksista

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

Re: 7 mamua on vangittu törkeistä rikoksista

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Joulu 16, 2018 11:11 am


Kuva

Ari Savolainen

Re: 7 mamua on vangittu törkeistä rikoksista

ViestiKirjoittaja Ari Savolainen » Su Joulu 16, 2018 11:27 am

Nyt kaikkien Isien ja Äitien tuki tälle miehelle (Marco de Wit)...


HELSINGIN SANOMAT

Suomeen rekisteröitiin uusi maahanmuutto­vastainen puolue

Suomen kansa ensin -puolue haluaa sulkea rajoja ”luvatta tuleville”.

Kuva
Puolueen perustanut Marco de Wit Suomi ensin -mielenosoitusleirissä keväällä 2017.
(KUVA: Jukka Gröndahl / HS)


Mikko Paakkanen HS
Julkaistu: 11.12. 13:38


Suomen kansa ensin -niminen ryhmittymä on rekisteröity puolueeksi, kertoo oikeusministeriö tiistaina julkistamassaan tiedotteessa. Suomessa on nyt 18 rekisteröityä puoluetta.

Uuden puolueen tavoitteena on asettaa ehdokkaita ensi kevään eduskuntavaaleihin, tiedotti ryhmä lokakuussa, jolloin se ilmoitti keränneensä viisituhatta kannattajakorttia, jotka tarvitaan puolueeksi rekisteröitymiseen.

Puolue on kertonut vastustavansa ”haittamaahanmuuttoa, islamisaatiota ja Natoa”. Verkkosivullaan Suomen kansa ensin kertoo vaativansa muun muassa ”rajojen sulkemista luvatta tuleville ja jo tulleiden palauttamista”.

Puolue vaatii myös Suomen eroa Euroopan unionista ja yhteisvaluutta eurosta.

Suomen kansa ensin -puolueen yhteyshenkilöksi puoluerekisteriin on merkitty tamperelainen Marco de Wit. Hän oli Suomi ensin -ryhmän johtaja alkuvuonna 2017, kun ryhmä piti mielenosoitusleiriä Helsingin keskustassa.

Mielenosoituksen aikana Suomi ensin hajosi keskinäisiin kiistoihin. Tuloksena oli joukko ryhmittymiä, joista yksi perusti nyt puolueeksi rekisteröidyn Suomen kansa ensin -yhdistyksen.

HS https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005928715.html
Ari Savolainen

Vieras

Re: 7 mamua on vangittu törkeistä rikoksista

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Joulu 17, 2018 3:40 pm

ILTALEHTI

Uutiset | Kotimaan uutiset

Taas uusi lapseen kohdistunut seksuaalirikosepäily Oulussa: 23-vuotias mies vangittu

Tänään klo 12:49

Asiasta ensimmäisenä kertoneen Kalevan mukaan tapaus tuli poliisin tietoon muutama viikko sitten, kun uhri ilmoitti teosta viranomaisille.

Oulun käräjäoikeus on tänään maanantaina vanginnut 23-vuotiaan ulkomaalaistaustaisen miehen todennäköisin syin epäiltynä törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Asiasta ensimmäisenä kertoneen Kalevan mukaan tapaus tuli poliisin tietoon muutama viikko sitten, kun uhri ilmoitti teosta viranomaisille. Kalevan mukaan uhri on alaikäinen kantasuomalainen tyttö.

Iltalehti ei ole toistaiseksi tavoittanut rikosylikomisario Markus Kiiskistä kommentoimaan asiaa.

Monta vastaavaa tapausta

Oulussa on tullut viime aikoina useita vastaavia tapauksia.

Oulun käräjäoikeudessa vangittiin 28.-29.11. yhteensä seitsemän ulkomaalaistaustaista miestä epäiltyinä alaikäiseen kohdistuneista seksuaalirikoksista.

Kahdeksas epäilty oli aluksi poliisilta kateissa, ja poliisi jopa julkaisi epäillyn miehen nimen ja kuvan hänen löytämisekseen. Epäilty mies löytyi Saksasta samana päivänä, kun poliisi julkaisi hänen kuvansa. Mies vangittiin 12. joulukuuta Oulun käräjäoikeudessa.

Kahdeksas epäilty on 25-vuotias. Muut epäillyt ovat syntyneet vuosien 1980 ja 1998 välillä.

Poliisi on ollut seksuaalirikostapauksista vaitonainen, mutta se on kertonut, että rikosten uhri on alle 15-vuotias suomalainen tyttö.

Epäillyt seksuaalirikokset ovat tapahtuneet Oulun alueella yksityisasunnoissa useiden kuukausien aikana.

Lisäksi Oulun poliisi tutkii kahta seksuaalirikostapausta, jossa on epäiltynä kaksi ulkomaalaistaustaista miestä.

Toinen epäillyistä, hieman yli 20-vuotias mies on vangittu marraskuun lopussa Oulun käräjäoikeudessa epäiltynä törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Toinen epäilty odottaa tutkinnan etenemistä vapaana.

Uhreina on kaksi noin 14-vuotiasta tyttöä. Teot ovat tapahtuneet samana päivänä.

Lisäksi Oulun poliisi tutkii vielä neljättä tapausta, jossa myös on epäiltynä ulkomaalaistaustainen mies. Vuonna 1975 syntynyt mies vangittiin Oulun käräjäoikeudessa epäiltynä 24. lokakuuta epäiltynä törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

IL https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/48c2 ... d97f59e8d2

Vieras

Re: 7 mamua on vangittu törkeistä rikoksista

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Joulu 18, 2018 5:10 pm

ILTALEHTI

Uutiset | Kotimaan uutiset

Poliisi: Oulun seksuaalirikoksesta epäilty mies vapautettiin vahingossa Saksassa

Tänään klo 11:22 (muokattu klo 12:03)

Poliisi antoi tiistaina lisätietoa Oulun seksuaalirikoksista. Poliisin mukaan sosiaalisella medialla oli rooli osassa tapauksista.

Oulun poliisi antoi tiistaina lisätietoja viidestä alaikäiseen kohdistuneesta törkeästä seksuaalirikoksesta ja rikosten tutkinnasta.

Poliisin mukaan Saksasta viime viikon tiistaina tavoitettu, Saksan poliisin huostassa ollut epäilty mies on ehditty vapauttaa ennen tämän siirtoa Suomeen. Poliisin tiedotteen mukaan kyse oli ”maiden viranomaisten välisestä tiedon katkoksesta”.

Oulun käräjäoikeus vanginnut miehen poissaolevana todennäköisin syin epäiltynä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta.

Epäillystä on annettu kansainvälinen etsintäkuulutus.

Viisi tapausta

Seksuaalirikosvyyhti kasvoi viimeksi maanantaina, kun uutisoitiin 23-vuotiaan miehen vangitsemisesta epäiltynä törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Poliisi tutkii tällä hetkellä yhteensä viittä alaikäiseen tyttöön kohdistunutta tapausta.

Ensimmäisessä laajemmassa kokonaisuudessa epäiltynä on kahdeksan miestä. Saksassa kiinniotettu ja vapautettu epäilty on yksi näistä kahdeksasta.

Seuraavaksi poliisi tiedotti kahdesta Oulun Tuirassa tapahtuneesta lapseen kohdistuneesta seksuaalirikoksesta, joista toisen epäillään olevan törkeä.

Poliisi kertoo myös tutkivansa marraskuussa yksityisasunnossa tapahtunutta törkeää raiskausta ja lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä, jossa uhrina on ollut 15-vuotias tyttö.

Viidenneksi poliisi tutkii vielä lokakuussa tapahtunutta törkeää raiskausta ja törkeää lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä.

Tutkintavankeudessa on yhteensä kymmenen henkilöä. Poliisi ei ole tiedottanut tarkemmin vangittujen kansalaisuuksista. Aiemmin poliisi on kertonut, että epäillyt ovat turvapaikanhakija- ja pakolaistaustaisia, mutta osalla on jo Suomen kansalaisuus.

Sosiaalisella medialla rooli

Poliisin mukaan rikosvyyhden tapauksilla ei näytä olevan suoraa kytköstä toisiinsa, mutta joitain yhteyksiä löytyy.

Poliisi kertoo pitävänsä rikosten viimeaikaista määrää ja samankaltaisia piirteitä erittäin huolestuttavana.

– Osassa näistä rikoksista sosiaalisen median käyttäytymisellä on ollut roolinsa, poliisi kertoo tiedotteessaan.

IL https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b637 ... 7738df9b05

Vieras

Re: 7 mamua on vangittu törkeistä rikoksista

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Joulu 18, 2018 5:15 pm

ILTALEHTI

Uutiset | Kotimaan uutiset

Poliisi vahingossa vapautetusta seksuaalirikosepäillystä: Ei tietoa, onko virhe sattunut Saksan vai Suomen päässä

Tänään klo 16:59

Oulun poliisi antoi tänään lisätietoja seksuaalirikostapauksista ja kehotti ihmisiä malttiin.

Oulun poliisi antoi tiistaina lisätietoja viidestä alaikäiseen kohdistuneesta törkeästä seksuaalirikoksesta ja rikosten tutkinnasta.

Poliisi kertoi, että Saksasta viime viikon tiistaina tavoitettu, Saksan poliisin huostassa ollut epäilty mies on ehditty vapauttaa ennen tämän siirtoa Suomeen. Poliisin tiedotteen mukaan kyse oli ”maiden viranomaisten välisestä tiedon katkoksesta”.

Kuva
Poliisi

Rikosylikomisario Markus Kiiskinen Oulun poliisista kertoo Iltalehdelle, ettei vielä tiedetä, onko virhe sattunut Saksan vai Suomen päässä.

– Hänestä on nyt kuitenkin kansainvälinen etsintäkuulutus voimassa ja viimeksi tänään on oltu Saksan poliisiin yhteydessä asiasta.

Sanallista uhkaamista

Poliisi varoitti tiedotteessaan myös ulkomaalaistaustaisiin ja ulkomaalaisen näköisiin kohdistuneesta uhkaavasta käyttäytymisestä.

– Poliisin tietoon on tullut nyt useampia tällaisia tapauksia, joissa ulkomaalaistaustaisia ja jopa lapsiperheitä on uhkailtu esimerkiksi julkisissa liikennevälineissä, Kiiskinen kertoo.

– Näissä tilanteissa on osoitettu halveksuntaa ja ollut jopa kovaa sanallista uhkaamista mukana.

Kiiskinen kehottaakin ihmisiä rauhoittumaan ja antamaan poliisille työrauhan.

– Nämä [seksuaalirikos]tapaukset ovat inhottavia ja nostattavat tietenkin tunteita. Ei ole kuitenkaan kenenkään etu, että ruvetaan käymään kenttäoikeutta.

Tutkintavankeudessa tapauksiin liittyen on yhteensä kymmenen henkilöä. Poliisi ei ole tiedottanut tarkemmin vangittujen kansalaisuuksista. Aiemmin poliisi on kertonut, että epäillyt ovat turvapaikanhakija- ja pakolaistaustaisia, mutta osalla on jo Suomen kansalaisuus.

IL https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/20a7 ... d481895620

Vieras

Re: 7 mamua on vangittu törkeistä rikoksista

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Joulu 21, 2018 4:23 pm

Kuva

KRP: Oulun seksuaalirikoksesta epäilty nyt Most Wanted -listalla

Uusi Suomi

Luotu: 21.12.2018 14:54


Kuva

Keskusrikospoliisi tiedottaa lisänneensä Europolin ”Most wanted” -listalle Oulun seksuaalirikoksesta epäillyn.

Oulun poliisilaitos on etsintäkuuluttanut miehen kansainvälisesti.

Epäilty saatiin jo kerran kiinni Saksassa, mutta vapautettiin erehdyksessä.

Oulun poliisilaitos julkaisi aiemmin tässä kuussa kuvan miehestä, jota etsitään liittyen epäiltyyn seksuaalirikosten vyyhtiin Oulussa.

Oulun poliisilla on tutkittavana seksuaalirikos, jossa epäillyt teot ovat kohdistuneet alle 15-vuotiaaseen tyttöön kuluvan vuoden aikana. Rikoksesta epäiltyinä on kahdeksan henkilöä, joista Oulun käräjäoikeus on poliisin vaatimuksesta määrännyt tutkintavankeuteen seitsemän miestä. Poliisi on aiemmin kertonut, että epäillyt ovat ulkomaalaistaustaisia.

Poliisin kansainvälisesti etsintäkuuluttama henkilö on vyydin 8. epäilty.

US https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/267692 ... d-listalla


ALDHULAIEI, Qayssar Mohsin Sbahi

Kuva

https://eumostwanted.eu/fi#/fi/aldhulai ... hsin-sbahi

Vieras

Re: 7 mamua on vangittu törkeistä rikoksista

ViestiKirjoittaja Vieras » La Joulu 22, 2018 7:58 pm

MV-Lehti 22.12.2018

Oulun raiskaaja-epäillystä
piti tulla poliisi Suomeen!


https://mvlehti.net/2018/12/22/oulun-ra ... si-suomeen

Vieras

Re: 7 mamua on vangittu törkeistä rikoksista

ViestiKirjoittaja Vieras » To Joulu 27, 2018 7:15 pm

7

Oulun seksuaalirikoksesta epäillyn miehen kiinni
ottanut yksinhuoltajaisä: Poliisi uhkasi syytteellä!


27.12.2018 08:23

7-Lehti https://www.seiska.fi/Uutiset/Oulun-sek ... isi-uhkasi

Vieras

Re: 7 mamua on vangittu törkeistä rikoksista

ViestiKirjoittaja Vieras » To Tammi 03, 2019 4:32 pm

ILTALEHTI

Uutiset | Kotimaan uutiset

Poliisi iloitsee Oulun seksuaalirikosepäillyn kiinniotosta: ”Äärimmäisen tärkeää rikosvastuun toteutumisen kannalta”

Tänään klo 15:36

Mies oli etsintäkuulutettu ja vangittu poissaolevana todennäköisin syin epäiltynä törkeästä raiskauksesta, törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä pahoinpitelystä.

Kun Oulun poliisi alkoi ottaa loppuvuodesta kiinni epäiltyjä, jotka liittyvät alaikäisiin kohdistuneiden seksuaalirikosten karmaisevaan vyyhtiin, yksi epäilty katsoi parhaaksi vaihtaa maisemaa. Tutkinnasta vastaava rikosylikomisario Markus Kiiskisen mukaan viranomaisilla on vahva olettama, että mies häipyi nimenomaan rikosepäilyn vuoksi.

– Hän oli ehtinyt poistua varhaisessa vaiheessa rikosepäilyn vuoksi maasta, Kiiskinen sanoo.

Poliisi julkaisi 25-vuotiaan miehen kuvan 11. joulukuuta. Hänet otettiin kertaalleen Saksassa kiinni, mutta hänet vapautettiin viranomaisten välisen tietokatkoksen vuoksi. Kiiskinen harmitteli tuolloin, että kyseessä oli ikävä ja nolo asia.

Tapaus kiinnostanut suomalaisia

Nyt epäilty on jäänyt kiinni. Hänestä oli annettu kansainvälinen etsintäkuulutus ja hän oli Europolin etsityimpien listalla. Saksan poliisi otti miehen kiinni Saarbrückenin kaupungissa tiistai-iltana kello yhdeksän aikoihin.

– Asia kiinnosti meitä, mutta myös suomalaisia, että saadaanko hänet kiinni vai ei. Hyvä näin, kun nyt sitten saatiin, Kiiskinen toteaa.

Epäillyt seksuaalirikokset ovat saaneet paljon julkisuutta. Iltalehti on muun muassa raportoinut Oulusta, kuinka tapaukset ovat järkyttäneet myös maahanmuuttajia. He ovat myös saaneet osakseen uhkaavaa käytöstä ja vihapuhetta tapausten herättämän turhautumisen ja suuttumuksen vuoksi.

Kiiskinen sanoo miehen kiinnijäämistä merkitykselliseksi, tärkeäksi ja hyväksi asiaksi. Varsinkin kun hänet saatiin kiinni niin pian joulukuun väärän hälytyksen jälkeen.

– Häntäkin koskien on hyvin vakavat rikosnimikkeet olemassa, joiden vuoksi hänet oli vangittu poissaolevana todennäköisin syin epäiltynä. Totta kai rikoksen selvittämisen ja rikosvastuun toteutumisen kannalta on äärimmäisen tärkeää, että hänet tavoitettiin sieltä, Kiiskinen toteaa.

Yhteensä viisi tapausta

Epäilty mies on Saksan poliisin huostassa ja keskusrikospoliisi valmistelee hänen luovuttamista, siirtämistä ja noutamista Suomeen. Kiiskinen sanoo, että Suomen viranomaisilla ei ole vielä tarkempaa tietoa, miten Saksan poliisi pääsi miehen jäljille.

– Kiinniottotavasta, olosuhteista tai yksityiskohdista ei ole tietoa, Kiiskinen sanoo.

Kiinniotettu mies liittyy viiden tapauksen seksuaalirikosvyyhtiin. Ensimmäisessä kokonaisuudessa on kahdeksan epäiltyä miestä. Saksassa kiinniotettu mies on yksi heistä.

Oulun Tuirassa tapahtui kaksi epäiltyä lapseen kohdistunutta seksuaalirikosta, joista toinen on törkeä. Poliisi tutkii myös marraskuussa tapahtunutta epäiltyä törkeää raiskausta ja lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä. Uhri on 15-vuotias tyttö. Lokakuussa tapahtui epäilty törkeä raiskaus ja törkeä seksuaalinen hyväksikäyttö.

Useamman seksuaalirikoksen uhriksi joutunutta tyttöä on lähestytty sosiaalisessa mediassa. Kiiskinen on aiemmin kehottanut nuoria tarkkaavaisuuteen, jos vieraat aikuiset lähestyvät verkossa.

IL https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/de04 ... 6543fd8720

Vieras

Re: 7 mamua on vangittu törkeistä rikoksista

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Tammi 08, 2019 6:02 pm

Myymälävarkaat karkotetaan suomesta ja asetetaan maahantulokieltoon http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotima ... ocid=ientp

Raiskaajat - ja Pedofiilit saavat Suomesta asunnon ja ilmaisen ylläpidon.

Vieras

Re: 7 mamua on vangittu törkeistä rikoksista

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Tammi 11, 2019 7:00 am

HESARI 11.1.2019

Seksuaali­rikosepäilyt ravisuttivat Oulua, ja nuoria lähestytään viesteillä edelleen. ”Mesen ja instan kautta tulee paljon viestiä, että haluatko tulla mun luo juomaan”, sanoo Iiris, 17.

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005961682.html

Vieras

Re: 7 mamua on vangittu törkeistä rikoksista

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Tammi 11, 2019 6:30 pm

ILTALEHTI

Uutiset | Kotimaan uutiset

Oulun seksuaalirikosvyyhti paisuu - poliisi: Yksi uhreista kuollut, kolme uutta kiinniottoa

Tänään klo 16:49 (muokattu klo 17:46)

Oulun seksuaalirikossarja osoittautuu alati vakavammaksi.

Poliisi on tehnyt kolme uutta kiinniottoa Oulun seksuaalirikosvyyhdessä. Perjantain tiedotteen mukaan epäiltyjä seksuaalirikoksia on paljastunut neljä lisää, ja kiinniotetut ovat ulkomaalaistaustaisia tähänastisten tutkintojen tapaan.

Neljässä uudessa tapauksessa uhrit ovat alle 15-vuotiaita tyttöjä.

Rikosnimikkeitä ovat uusissa jutuissa raiskaus, törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja perusmuotoinen lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö.

Poliisin mukaan mainitut teot ovat tapahtuneet kesällä 2018. Poliisi kertoo kolmesta tuoreesta kiinniotosta, mutta samalla se ilmoittaa, että teoista epäillään kahta noin 20-vuotiasta henkilöä ja kahta alaikäistä henkilöä.

Poliisi myös vahvistaa, että yksi rikosten uhreista on kuollut.

– Hänen kuolemaansa ei epäillä liittyvän rikosta. Koska kyse on kuolemansyyn selvittämisestä, poliisi ei kerro asiasta enempää.

Kuolemantapaus sattui syksyllä.

Oulun poliisi on tutkinut Suomen mittakaavassa erittäin laajaa lapsiin kohdistunutta seksuaalirikossarjaa. Vangittuja tai kiinniotettuja on noin kymmenen, ja epäillyt rikokset ovat pahimmillaan törkeitä raiskauksia.

Poliisi ilmoittaa, että tuoreimman kokonaisuuden lisäksi sillä on tutkinnassa viisi lapsiin kohdistunutta seksuaalirikoskokonaisuutta.

Tapauksissa ulkomaalaistaustaisten miesten epäillään houkutelleen alaikäisiä lapsia netin kautta ja sosiaalisen median sovelluksissa.

IL https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b5b7 ... e0f7240e53


Kuva

Vieras

Re: 7 mamua on vangittu törkeistä rikoksista

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Tammi 11, 2019 7:29 pm

– Hänen kuolemaansa ei epäillä liittyvän rikosta. Koska kyse on kuolemansyyn selvittämisestä, poliisi ei kerro asiasta enempää.

Itsemurha! Kiitos Suomen valtion pakolaispolitiikan.

Vieras

Re: 7 mamua on vangittu törkeistä rikoksista

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Tammi 11, 2019 7:35 pm

ILTALEHTI

Uutiset | Kotimaan uutiset

Pääministeri Sipilä Oulun uusista seksuaalirikosepäilyistä: ”Rikoksiin syyllistyneet saatetaan vastuuseen”

Tänään klo 18:29

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) on antanut lausunnon koskien Oulun laajentuneita seksuaalirikosepäilyjä.

Kuva
Pääministeri Juha Sipilä (kesk) painottaa, että jokaisen Suomeen tulevan on noudatettava Suomen
lakeja ja kunnioitettava jokaisen ihmisen koskemattomuutta.


Sipilä kertoo lausunnossa ymmärtävänsä täysin kansalaisten keskuudessa esiintyvän huolen ja järkytyksen.

– Jo aiemmat teot alaikäisten seksuaalisesta hyväksikäytöstä herättivät minussa syvän inhon tunteen, Sipilä sanoo tiedotteessa.

Oulun poliisilaitos kertoi perjantaina käynnistäneensä esitutkinnan neljästä uudesta seksuaalirikosepäilystä, jotka ovat kohdistuneet alle 15-vuotiaisiin tyttöihin. Rikoksiin epäiltyjen on kerrottu olevan ulkomaalaistaustaisia nuoria miehiä.

– Jokaisen tänne tulevan on noudatettava Suomen lakeja ja kunnioitettava jokaisen ihmisen koskemattomuutta. Tästä emme tingi tippaakaan. Rikoksiin syyllistyneet saatetaan vastuuseen teoistaan oikeusvaltion periaatteiden mukaan, Sipilä sanoo.

Sipilä muistuttaa, että turvapaikkajärjestelmän tehtävä on auttaa hädässä olevia, mutta rikollisia se ei voi suojella.

Hallitus on muuttanut vuoden alusta lakia niin, että törkeisiin rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten karkottaminen on helpompaa. Vakavat rikokset vaikuttavat lisäksi kielteisesti pysyvän oleskeluluvan saamiseen.

Sipilä kertoo keskustelleensa Oulun tilanteesta perjantaina myös sisäministeri Kai Mykkäsen kanssa.

– Ajatuksemme ovat kaikkien näiden alaikäisten nuorten ja heidän perheidensä tukena näissä täysin epäinhimillisissä ja tuomittavissa teoissa. Tämänkaltaista väkivaltaisuutta ja piittaamattomuutta en voi ymmärtää.

IL https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0a4a ... f064fafc4d

Vieras

Re: 7 mamua on vangittu törkeistä rikoksista

ViestiKirjoittaja Vieras » La Tammi 12, 2019 6:34 pm

Kuva

”Yllättävää, että epäilyjä tulee koko ajan lisää”

MSN http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotima ... ocid=ientp


Niin tulee pakolaisiakin, eli raiskaukset tulevat myös jatkumaan eikä se yllätä enää ketään...

EdellinenSeuraava

Paluu » Pakolaiset