Rekisteröidy

Ahmed Hussein Ounoldeen Arsalan - R 17/4693

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


aakkonen

Ahmed Hussein Ounoldeen Arsalan - R 17/4693

ViestiKirjoittaja aakkonen » La Heinä 01, 2017 7:41 am

Kuva

Kuvassa Ahmed Hussein Ounoldeen Arsalan
– 2 vuoden ja 9 kuukauden tuomio törkeistä
seksirikoksista


Ahmed Arsalan on 22-vuotias muslimi, jolle suomalaiset alaikäiset tytöt ovat pelkkiä
lihapaloja!


01.07.2017

Kuva
Ahmed Hussein Ounoldeen Arsalan

22-vuotias muslimihirviö Ahmed Hussein Ounoldeen Arsalan tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa
eilen kahden vuoden ja yhdeksän kuukauden ehdottomaan vankeustuomioon kahdesta törkeästä
lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä
kahdesta pahoinpitelystä.

Kuva

Katso lisää http://mvlehti.net/2017/07/01/kuvassa-a ... rikoksista

Vieras

Re: Ahmed Hussein Ounoldeen Arsalan - R 17/4693

ViestiKirjoittaja Vieras » La Heinä 08, 2017 7:23 pm

Parempi myöhään kuin ei ollenkaan... :)

MTV

Irakilaismies vikitteli tyttöjä Helsingissä – alkoi seurustella 13-vuotiaan kanssa, käytti hyväkseen myös kolmea muuta alaikäistä

Rikos Julkaistu 08.07.2017 18:41

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1995 syntyneen irakilaisen turvapaikanhakijamiehen 2 vuoden ja 9 kuukauden vankeuteen kahdesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, kahdesta perusmuotoisesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä kahdesta pahoinpitelystä. Käräjäoikeus antoi tuomionsa noin viikko sitten.

Miehen syyksi luetut rikokset tapahtuivat Helsingissä viime kesän, syksyn ja talven aikana. Hyväksikäyttöjen uhreja oli neljä. Iältään he olivat tapahtuma-aikaan 12-15-vuotiaita.

Rikossyytteisiin johtanut tapahtumakokonaisuus alkoi viime kesänä.

Mies oli oikeuden mukaan ryhtynyt seurustelemaan 13-vuotiaan tytön kanssa kesäkuussa 2016. Seurustelu kesti oikeuden mukaan ainakin 7 kuukauden ajan ja mies oli seurustelun aikana lapsen kanssa kymmeniä kertoja sukupuoliyhteydessä.

Mies oli myös pahoinpidellyt tyttöä lyömällä tätä kasvoihin useilla eri kerroilla sekä pahoinpidellyt tytön ystävää lyömällä ja potkimalla tätä.

Seurustelun aikana mies käytti seksuaalisesti hyväksi myös kolmea muuta tyttöä. Kahdessa tapauksessa mies oli tavannut uhrinsa Helsingin keskustassa, missä mies oli tavannut myös ”seurustelukumppaninsa”.

Mies oli muun muassa vihellellyt 12-vuotiaan tytön perään, kosketellut tämän hiuksia, halannut tätä ja liikuttanut kättä tämän reidellä ja yrittänyt saada tyttöä mukaansa.

Toisessa tapauksessa mies oli tutustunut keskustassa sijaitsevassa kauppakeskuksessa 15-vuotiaaseen tyttöön, ja tavannut tämän kanssa useampaan otteeseen tutustumisen jälkeen. Syksyllä 2016 mies oli mennyt tytön kanssa ystävänsä asunnolle, ja kaksikko oli ollut asunnossa sukupuoliyhteydessä.

Kolmannessa tapauksessa mies oli sukupuoliyhteydessä 14-vuotiaan lapsen kanssa. Hyväksikäyttö tapahtui syntymäpäiväjuhlissa, johon osallistui miehen lisäksi myös tämän seurustelukumppani.

Mies kiisti rikokset oikeudessa. Oikeus kuitenkin katsoi miehen syyllistyneen kahteen törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, kahteen lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja kahteen pahoinpitelyyn.

Miehelle langetettiin 2 vuoden ja 9 kuukauden mittainen vankeusrangaistus ja hänet määrättiin maksamaan uhreille korvauksia yhteensä lähes 21 000 euron edestä.

MTV https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikk ... gs.FZYyq2M

Vieras

Re: Ahmed Hussein Ounoldeen Arsalan - R 17/4693

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Kesä 26, 2018 2:17 pm

Ahmed Hussein Ounoldeen Arsalan kanteli vangittuna pitämisestä Helsingin Hovioikeuteen, vaatimukset hylättiin.

Asianumero: R 17/1693 (tapauksen pääkäsittelyn seurantaa varten)


Vieras

Re: Ahmed Hussein Ounoldeen Arsalan - R 17/4693

ViestiKirjoittaja Vieras » La Kesä 30, 2018 8:13 am

Kuva

Raiskaajanaapurien nimet ja kuvat julki? ”Varmasti hyötyä”

Valtteri Varpela
Luotu: 21.4.2010 11:17.Päivitetty: 21.4.2010 11:24


Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
Kuva
Paaterolla itsellään ei olisi mitään raiskaajien tietojen julkistamista vastaan...

Poliisiylijohtaja Mikko Paateron puolesta pedofiilien ja raiskaajien nimet, kuvat ja asuinpaikat voitaisiin julkaista netissä myös Suomessa. Asiaa ehdotti eilen Uuden Suomen blogissaan Länsi-Helsingin Vihreiden puheenjohtaja Vesa Hack.

-Tämän tyyppisiä tapauksia pitäisi pystyä ennalta ehkäisemään enemmän. Sinänsä minulla ei ole mitään sitä vastaan, mutta en oikein jaksa uskoa että tällainen onnistuisi Suomessa.

Kaliforniassa asunut Hack kirjoittaa käytännöstä, jossa raiskaajien asuintalot, nimet ja kuvat voi tarkastaa netistä löytyvästä karttapalvelusta (katso viereinen kuvakaappaus).

- Varmasti tästä olisi hyötyä, että tällä olisi ennalta ehkäisevä vaikutus. Jos [raiskaajan tai pedofiilin] nimi julkistetaan, niin varmasti sillä olisi vaikutusta.

Paatero huomauttaa, että Suomessa yksityisyyden suoja on viety pitkälle. Paatero kertoo esimerkin vallesmannista, jota kiellettiin laittamasta rattijuoppoudesta kärähtäneiden kortteja julkisesti esille. Paatero ei myöskään tiedä, miten kansainväliset sopimukset mahdollistaisivat käytännön EU:n sisällä.

Paatero uskoo, että julkiset nimi- ja kuvalistat johtaisivat "varmasti" raiskaajien ja pedofiilien oman turvallisuuden heikkenemiseen.

Esimerkiksi Kalifornian osavaltion pääkaupunki Sacramento kuhisee kartan perusteella raiskaajia ja pedofiileja. Paatero ei osaa sanoa, näyttäisikö esimerkiksi Helsingin kaupungin kartta yhtä dramaattiselta.

Raiskaajista ja pedofiileista paljastuisi tuomittujen listat julkistamalla joka tapauksessa vain murto-osa.

- Poliisitilastot raiskauksista ovat hyvin vajavaiset. Niistä ilmoitetaan meille noin 10-15 prosenttia. Piilorikollisuutta on hyvin paljon, Paatero sanoo.

Pitäisikö raiskauksista ja pedofiliasta tuomittujen henkilötiedot julkaista Suomessakin netissä? Ota kantaa US-kyselyssä.

Lähteestä: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/90503-r ... a%E2%80%9D

Paluu » Pakolaiset