Rekisteröidy

30-vuotias mies = Ali Karim

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

30-vuotias mies = Ali Karim

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Tammi 17, 2018 4:18 pm

30-vuotias mies vangittiin - kävi naisen ja sosiaalityöntekijän kimppuun Tampereen Hervannassa
Keskiviikko 17.1.2018 klo 12.36 (päivitetty klo 12.40)
Yksityisasunnossa maanantaina kahden sosiaalivirkailijan läsnä ollessa tappoa yrittänyt 30-vuotias mies on vangittu.

30-vuotiasta miestä epäillään tapon yrityksestä ja törkeästä pahoinpitelystä.
30-vuotiasta miestä epäillään tapon yrityksestä ja törkeästä pahoinpitelystä. (JUHA VELI JOKINEN)
LUE MYÖS
Aamulehti: 30-vuotias mies kohdisti rajua väkivaltaa naiseen sekä sosiaalityöntekijään Tampereen Hervannassa - poliisi epäilee tapon yritystä

Mies kävi asunnossa asuvan naisen kimppuun. Nainen sai vakavia vammoja ja joutui sairaalahoitoon. Myös toinen sosiaalivirkailijasta loukkaantui sairaalakuntoon väkivallanteossa. Poliisi ei ole ilmoittanut tekovälinettä väkivallanteossa.

Teon jälkeen toinen sosiaalivirkailija sai hälytettyä poliisin paikalle ja kerrostaloon saapui useita partioita ja ambulanssi. Vakavasti loukkaantunut nainen on edelleen sairaalahoidossa.

30-vuotiasta miestä epäillään tapon yrityksestä ja törkeästä pahoinpitelystä. Tutkinnanjohtaja ilmoitti miehen vangitsemisesta tiistaina.

ARTIKKELI JATKUU ILMOITUKSEN JÄLKEEN

Hälytysrannekkeet sosiaalityöntekijöille

Väkivalta kotikäyntejä tekeviin sosiaalityöntekijöihin on Tampereella harvinaista. Avopalvelujohtaja Anniina Tirrosen mukaan kaupunki aikoo kuitenkin tapauksen jälkeen panostaa turvateknologian hankintaan jokaiselle työntekijälleen.

- Osalla on jo ranneke, mistä voi tehdä huomaamattomasti hälytyksen vain painamalla, mutta kaupunki aikoo tutkia ja panostaa turvateknologiaan lisää, Tirronen kertoo Iltalehdelle.

Tampereen sosiaalityöntekijät järkyttyivät maanantaisesta väkivaltaiskusta työtehtävissä ja kaupunki järjesti kriisiapua tarvitseville.

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2018011 ... 4_u0.shtml

Vieras

Re: 30-vuotias mies = Ali Karim

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Touko 09, 2018 7:08 am

Käräjäoikeus: Tampereella kaksi sosiaalityöntekijää pahoinpidelleelle ja vaimonsa tappamista yrittäneelle miehelle 5 vuoden 6 kuukauden vankeustuomio
Mies tuomittiin maksamaan korvauksia mm. kivusta ja särystä yhteensä vajaat 17 000 euroa.

9.5.2018 klo 06:12
Mies löi vaimoaan ja väliin tulleita sosiaalityöntekijöitä veitsellä tammikuun puolivälissä Hervannassa. Pirkanmaan käräjäoikeus on antanut asiassa tuomionsa. Mies tuomittiin viiden vuoden ja kuuden kuukauden vankeuteen. Lisäksi mies tuomittiin maksamaan korvauksia mm. kivusta ja särystä yhteensä vajaat 17 000 euroa.

Sosiaalityöntekijät olivat tulleet asuntoon, sillä lapsen äidin lastensuojeluun kertoman perusteella oli herännyt epäilys pariskunnan lapsen turvallisuudesta. Kotikäynnillä oli tarkoitus vahvistaa vanhempien kasvatuskykyä ja tukea ongelmatilanteen selvittämisessä sekä uuden asunnon löytämisessä. Mies vastusti väkivalloin.

Rikosnimikkeinä olivat puolison osalta tapon yritys sekä pahoinpitely. Samalla mies tuomittiin myös siitä, että hän pahoinpiteli puolisonsa edellisenä päivänä.

Sosiaalityöntekijöiden kohdalta kyseessä oli oikeuden mukaan törkeä pahoinpitely, törkeän pahoinpitelyn yritys ja virkamiehen väkivaltainen vastustaminen.

Tuomittu on ilmoittanut tyytymättömyytensä. Tuomio ei ole lainvoimainen.

Kaupunki järjesti työntekijöille kriisiapua heti tilanteen jälkeen. Myös turvallisuusohjeet on tarkistettu.


https://yle.fi/uutiset/3-10196537

Paluu » Pakolaiset