Rekisteröidy

kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Marras 26, 2018 1:19 pm

Kaarina Vihava ja Ville Vähätalo tulivat kertomaan,että Vihavan entinen seurustelukumppani oli ollut vierailulla Vihavan luona.

Ylläolevan perusteella voikin sanoa ettei kummastakaan henkilöstä ole rehellisyyteen koska ei ole käymässä kylässä jos asuvat yhdessä.Näitä valeita on riittänyt molemmilta henkilöiltä.
Ville jopa varustautui mailankanssa ja yritti tappaa ryöstettävänsä Leilan kanssa.

Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » La Joulu 01, 2018 12:16 pm

Vieras kirjoitti:Moikka kaikille!

Tulin vain kertomaan muille siitä, ettei kannata ottaa tämän aloittajan juttuja tosissaan.
Keskustelun aloittaja on henkisesti epävakaa 65-vuotias forssalaismies. Hänet jätettiin viime kesänä omien tekojensa ansiosta, josta hän katkeroitui.
Pakkomielteidensä johdosta hän on jatkanut tätä valheellista sekä raukkamaista "puskista huutelua" kuukaudesta toiseen eri keskustelupalstoilla, eikä ymmärrä lopettaa. Hän on myös ansainnut teoillaan lähestymiskiellon sekä nipun syytteitä, joista hän tulee saamaan tuomion (mm. vainoaminen, pahoinpitely sekä toisen omaisuuden tuhoaminen, jnejne.). Hän koittaa mustamaalata tavalla tai toisella tiettyjen henkilöiden elämää törkeästi värittämällä todellisuudenkuvia ja jopa sellaisia keksimällä, mitä koskaan ei ole tapahtunut.
Suosittelen sinulle "Pertsa", että kasvatat itsellesi ne kuuluisat pallit, sillä näemmä ne eivät ole sinun kohdallasi vieläkään laskeutuneet. Kanna vastuu teoistasi kuin mies ja jatka omaa elämääsi eteenpäin.

Mukavaa syksyn jatkoa.


Kukahan on henkisesti epävakaa Ville.Näkemykseni on,että epävakaa ihminen on sellainen joka varustautuu mailankanssa ryöstämään ihmisiä ja yrittää tappaa,kuten sinä teit.On selvää,ettei terve ihminen mene kenenkään taskuille eikä varasta toisen omaisuutta.

Mitä tulee siihen kuka jätti kenenkä niin asiathan on niin,että juoppo äitisi tuli jätetyksi ja sen jälkeen molemmat aloitte tehtailemaan perättömiä syytöksiä ja tuhositte toisen omaisuutta.

Noi kuuluisat pallit joista puhuit niin sinullahan niitä ei koskaan ole edes ollut,kun puhut jopa äidillesi naismurheesi ja valitat,kun naiset on sinunmielestä vain jakorasioita sekä soittelet hänelle jopa yöaikaan ja häiritsit,kun toiset oli naimassa joten on turha luulla,että äitisi kanssa pidimme vain kädestä kiini.Jos haluat voin tietenkin kertoa minkälainen äitisi oli sängyssä,kun naimme noi joka toinen päivä.

Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Joulu 12, 2018 9:35 pm

Niinkuin rouva huomaa sinun ei olisi pitänyt pilata toisen omaisuutta josta kaikki sai alkunsa ja sinun ja Villen perättömästä ja valheellisesta ilmiannosta.Sinun olisi kannattanut myöntää toisen omaisuuden tuhoaminen,ettei kaikkia olisi tarvinnut tänne laittaa.Olit varmasti jo sisällä sotkenut tavarani jotka olivat kaapissa,kun lähdin.Jopa Ville todistaa miten oli sekaista,kun tuli viikonpäästä.

Rouvalla oli aikaa tuhota toisen omaisuus ja keksiä mitä perättömyyksiä puhuu.

Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » La Joulu 15, 2018 10:11 am

Rouva puhui hyvästä naapurisovusta keskenään,mutta kuitenkin Matias Mäkeä on haykkunut varkaaksi joka yöaikaan käy hänen autossaan varkaustarkoituksella.Raitasien kanssa taas ei halua olla missään tekemisissä koska se ei osallistu tien kunnostamiseen ja pelleä on uhkaillut ampua monet kerrat.

Myöskin,kun ottaa huomioon rouvan kaikki perättömät syytökset mitä on tehtaillut ja toisen omaisuuden tuhoamiset sekä perättömyyksien puhuminen totuudessapysymis velvollisena sekä virkavallan tahallisena erehdyttämisellä poikansa kanssa jotka on laissa luokiteltu rikoksiksi.

Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Joulu 18, 2018 6:24 pm

Olisi rouvan kannattanut uskoa ja antaa selvitys miksi tuhosi toisen omaisuutta tahallaan.Nyt sitten rouva vielä on tuhonnut lastensa elämän perättömyyksillänsä sekä kaverinsa josta teki ryöstäjän valeidensa takia.

Yläolevan lisäksi rouva veti mukaansa pitopalvelun jolle teki pimeitä töitä josta on mennyt ilmoitus verottajalle.Edestään rouva tuleekin perättömyyksiensä takia löytämään vielä paljon sellaista mitä et ole osannut odottaa ja hänen tuttunsa.

Valeilla et poikasi kanssa pitkälle pääse.On varmasti asioita ,kun tulee ilmi ne vaikuttaa pysyvästi ja saat varmasti sanoa hyvästit kavereillesi joita sinulla ei montaa ole.

Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » To Joulu 20, 2018 6:23 pm

Niin voihan Kaarina sanoa ettei hän ole kirjoittanut,kun puhelinliittymä sekä netti on poikiensa nimissä ollut aina tietystä syystä jonka jokainen voi arvailla miksi.Näin noi kaikki menee Kaarinan poikien syyksi.

Ehkä rouvan pitäisi tuon takia hommata triipeit liittymä,ettei kaikki mene lastensa syyksi Jussin ja Villen.

Itse en liittymiä ruinaisi lapsiltani,kuten rouva on tehnyt tietyistä syistä.Eiköhän tuo uusiliittymäkin jonka vaihtoi 2016 ole Jussin nimissä ja tietokone Villen nimissä ja näin sitten kirjoitteluista syyt menee pojille.

Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Joulu 25, 2018 4:54 pm

Rouvan suunnitelmat taisi mennä pahasti pieleen.Ehkä Kaarinan olisi kannattanut olla rehellinen eikä tuhota tahallisesti lastensa ja heidän puolisoidensa elämiä omilla perättömyyksillänsä.

Tuokin kertoo rouvasta paljon,kun totuudessapysymis velvollisena puhuu palturia sekä se,että alusta alkaen on erehdyttänyt viranomaisia suoranaisilla valeillansa Villen kanssa joka sitten yritti myöhemmin tappaa.

Voi sanoa melkein,että Kaarina laittoi poikansa ryöstämään ja tappamaan omilla perättömyyksillänsä ja kun tiesi poikansa äkkipikaisuuden sekä paniikkikohtaukset joita on saanut jopa autossa Kaarinan puheiden mukaan.

Tuo onkin jopa rouvalta usuttamista toisen kimppuun sellaisen henkilön joka ei tiedä mitä tekee.Hommasiko Kaarina pojallensa tuon mailan?millä yritti tappaa. :shock:

Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » La Tammi 05, 2019 9:24 am

Seuraavaksi varmaan on tuotava tänne Kaarinan seksimieltymyksetkin koska on laittanut poikansa mailankanssa tappamaan ja puhunut valeita jopa omille lapsillensa ja tahallisesti tuhonnut toisen omaisuutta.

Eiköhän rouva opi vielä rehelliseksi,ja huomaa ettei valeet kannata joita jopa oikeudessa latelee totuudessa pysymis velvollisena ja onhan rouva jopa erehdyttänyt tutkintaa perättömyyksillänsä.

On edesvastuutonta laittaa äkkipikaista poikaansa kenenkään päälle mailankanssa ryöstö ja tappo tarkoituksella ja rikkoihan poika myöskin toisen selän ja meni toisen taskuillekkin Leilankanssa "VARKAUS TARKOITUKSELLA"

Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » La Tammi 05, 2019 2:54 pm

Ehkä rouvan seksuaallisista mieltymyksistä pitää tehdä uusi aloitus,että poikansa saa tietää tuonkin puolen äitistään.
Silloin,kun rouva lähti perättömyyksien tielle hän hyväksyi sen että hänestä puhutaan julkisesti mitään salaamatta.
Varmaan rouvan pojat on luulleet,että äitinsä piti vain kädestä kiini eikä seksiä ollut.

Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Tammi 06, 2019 4:46 pm

Rouva on jo varmaan huomannut,ettei hänen perättömyydet kannata koska silloin vain pilaat oman ja läheisesi elämän sillä kaikki tulee jatkumaan niin kauan,kun alat rehelliseksi.Kaikkihan on juuri lähtöisin rouvan perättömyyksien takia sekä perättömien valheellisien tutkintapyyntöjen takia joita tehtailit "VALHEELLISIN PERUSTEIN"poikasi kanssa ja vielä valehtelit oikeudessa totuudessa pysymisvelvollisena,kuten kakarasikin.

Varmaan jo rouva odottaakin hänestä nettisivuja kuvineen.

Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » To Tammi 10, 2019 7:35 pm

Netistähttps://keskustelu.suomi24.fi/t/15412575/koirat-syovat

ahkerapennuttaja
10.1.2019 16:14

UUSI
Tämähän on ihan normikenneli. Asumme vastaavan naapurissa maalla. Rikostaustaa ja kaikenlaista pientä ja isompaakin vilppiä. Julkisivua yritetään pitää yllä ja valehdellaan silmät ja korvat täyteen pennunostajille. Söpöjä pentukuvia netissä ja on niin ihquu ja söpöö että hellanlettas sentään. Piha kuitenkin täynnä koiranpaskaa, romua ja varastettua rakennustarviketta. Onneksi satoi lumi päälle niin ostajat eivät näe kaikkea.
Nähnyt.olen
10.1.2019 19:26

UUSI
Itsekkin olen nähnyt tuon kennelin toimintaa ihan omin silmin.Valetta rouvalta piisaa ja valehtelee jopa omille pojilleen.

Pihamaa on täynnä aina täysi koiranpaskaa,kun on 5 koiraa jotka kylläkin syövät noita paskoja kilpaa mutta jäähän niitä silti. Myöskin koorien pidossa on sanomista.Kenenkään ei pidä ostaa tuolta pentua koska kennelin rouva ei korvaa jos pennusta löytyy jotakin jälkeenpäin.

Tuosta varastetusta tavarasta en voi sanoa mitään,mutta olen nähnyt kyllä,kun rouva on kukkakaupassa varastanut kukista oksia joten en ihmettelisi vaikka muutakin anastettua tavaraa löytyisi.

Rouvahan on muka naapureidensa kanssa hyvissä väleissä ja kuitenkin yhtä on uhkaillut ampua ja yhdenkanssa ei halua olla missään tekemisissä ja naapurin Matiasta on syytellyt varkaaksi joka yöaikaan käy hänen autossaan.

Älkää ostako pentua tuolta koskaan.

Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » To Tammi 10, 2019 9:14 pm

Netistähttps://keskustelu.suomi24.fi/t/15412575/koirat-syovat

ahkerapennuttaja
10.1.2019 16:14

UUSI
Tämähän on ihan normikenneli. Asumme vastaavan naapurissa maalla. Rikostaustaa ja kaikenlaista pientä ja isompaakin vilppiä. Julkisivua yritetään pitää yllä ja valehdellaan silmät ja korvat täyteen pennunostajille. Söpöjä pentukuvia netissä ja on niin ihquu ja söpöö että hellanlettas sentään. Piha kuitenkin täynnä koiranpaskaa, romua ja varastettua rakennustarviketta. Onneksi satoi lumi päälle niin ostajat eivät näe kaikkea.
Nähnyt.olen
10.1.2019 19:26

Miten hemmetissä Kaarina voi väittää,että on hyvissä väleissä naapuriensa kanssa,kun yksi kirjoittaa suomi24 sivulla noin mitä yläpuolella on.Tosin uskon kirjoittajaan ja tiedän,että hän on uhannut lukuisia kertoja ampua pellen ja Raitasien kanssa ei halua olla missään tekemisissä sekä naapurin Matiasta haukkuu varkaaksi.Tuollainenko on hyvää naapurisopua?

Varkauksista en tiedä mitään,mutta vilppiä ja perättömyyksiä on rouvalta riittänyt ja toisen omaisuuden tuhoamista ja ehkä oli laittanut poikansa ryöstämään mailankanssa taloudellisen hyödyn toivossa. :!:

Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Tammi 11, 2019 10:09 am

Näyttää olevan naapuri joka tuntee kennelinomistajan ja on käynyt siellä.Tuollaista tietoa ei ole kenelläkään täysin vieraalla ihmisellä.Onko kyseessä Matias jota yhteenaikaan haukkui varkaaksi vai joku muu hänen tuttu joka on käynyt punaisentuvan kennelissä kylässä.

Rouva ja poika lähti sellaiselle linjalle mistä vaikea palata takaisin.

Vai oikein hyvisssä väleissä naapuriensa kanssa.

Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » La Tammi 12, 2019 9:22 am

Vieras kirjoitti:Netistähttps://keskustelu.suomi24.fi/t/15412575/koirat-syovat

ahkerapennuttaja
10.1.2019 16:14

UUSI
Tämähän on ihan normikenneli. Asumme vastaavan naapurissa maalla. Rikostaustaa ja kaikenlaista pientä ja isompaakin vilppiä. Julkisivua yritetään pitää yllä ja valehdellaan silmät ja korvat täyteen pennunostajille. Söpöjä pentukuvia netissä ja on niin ihquu ja söpöö että hellanlettas sentään. Piha kuitenkin täynnä koiranpaskaa, romua ja varastettua rakennustarviketta. Onneksi satoi lumi päälle niin ostajat eivät näe kaikkea.
Nähnyt.olen
10.1.2019 19:26

Miten hemmetissä Kaarina voi väittää,että on hyvissä väleissä naapuriensa kanssa,kun yksi kirjoittaa suomi24 sivulla noin mitä yläpuolella on.Tosin uskon kirjoittajaan ja tiedän,että hän on uhannut lukuisia kertoja ampua pellen ja Raitasien kanssa ei halua olla missään tekemisissä sekä naapurin Matiasta haukkuu varkaaksi.Tuollainenko on hyvää naapurisopua?

Varkauksista en tiedä mitään,mutta vilppiä ja perättömyyksiä on rouvalta riittänyt ja toisen omaisuuden tuhoamista ja ehkä oli laittanut poikansa ryöstämään mailankanssa taloudellisen hyödyn toivossa. :!:


Ylläolevasta saa sen käsityksen,että Kennelin naapuritkin ovat saaneet tarpeeksi rouvasta ja eivät hyväksy hänen ja poikien laittomuuksia.
Tuollaista tietoa,kun ei voi olla,kun henkilöllä joka on käynyt tuolla kylässä eli Kaarinan tuttu.

Varastettuihin rakennustarvikkeisiin en ota kantaa mutta tiedän sen ettei Kaarinalla eikä pojilla ole tuollaisiin varaa ellei rouva käytä taas hyväksensä jotakin ihmistä joka on rouvan tapaista josta jopa rouvan tuttu on kerran varoittanut.

Vieras

Re: kaarina Vihava kelatukien väärinkäyttäjä

ViestiKirjoittaja Vieras » La Tammi 12, 2019 9:38 am

olenselvittänytasiaa
12.1.2019 9:31

UUSI
Itsekin asun kyseisen kennelin naapurissa ja olen kyllä ihmetellyt sitä pihan sotkua. Kaikenlaista romua vanhoista autonraadoista lähtien. Varmaan harjoittavat sivubisneksenä varastettujen esineiden myyntiä ja piha toimii välivarastona.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15412575/koirat-syovat

EdellinenSeuraava

Paluu » Yleinen keskustelu