Rekisteröidy

Jussi Vähätalo Mynämäki

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

Jussi Vähätalo Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Marras 16, 2018 2:58 pm

Silloin jos todistat sinun pitää pysyä totuudessa.Mikäli et ole ollut paikalla,kun lähes puolituntia tapahtumien jälkeen,et pysty näin antamaan mitään lausuntoa koko asiasta ja syyllistyt rikokseen salaamalla asioita joka on rankaistava rikos.

Joten Jussi on tehnyt rikoksen antamalla perättömän lausunnon vaikka on ollut totuudessa pysymis velvollinen.

Asia ei muutu miksikään vaikka yritit suojella ryöstäjä veljeäsi.

Vieras

Re: Jussi Vähätalo Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » La Marras 17, 2018 10:29 am

Samanlaisia ovat pojat,kun heidän äiti Kaarina Vihava joka tehtailee perättömiä syytöksiä valheellisin perustein ryöstäjä poikansa Ville Vähätalon kanssa.Rouva ja poika jopa kirkkainsilmin valehtelee oikeudessa vaikka on ollut totuudessa pysymis velvollinen.Asiasta on tehty tutkintapyyntö Turun poliisille.

Rouva jopa Villenkanssa syytti joistakin viesteistä joit oli muka saanut vaikkei vieras olisi niitä voinut lähettää koska rouva oli vaihtanut puhelinnumeronsa ja laittanut salaiseksi eikä numero ollut monen tiedossa.

Tämä Jussin veli Ville taas ryösti ihmisen ja oli etukäteen suunnitellut sen ja laittanut mailan autoonsa jonka avulla ryöstön tekee.Ryöstäessään Ville laittoi myöskin tahallisesti ryöstettävänsä "HENGENVAARAAN" anastamalla nitrosumutteen jonka eväsi ryöstettävältä vaikka sai sairaskohtauksen eli tapon yritys.
Myöskin Ville rikkoi ryöstettävän selän hyppimällä sen päällä ja kuristi ja oli tuurista kiini,ettei saanut niskoja nurin ja näin tapettua ryöstettäväänsä joka varmasti oli Ville.tarkoitus.
Jälkeinpäin olikin netissä kirjoitus joka oli Villentai Jussi Vähätalon todennäköisin syin."TEE PALVELUS JA TAPA ITSESI"

Tällainen on Jussi Vähätalo Mynämäeltä ja hänen veli sekä äiti. : :evil:

Vieras

Re: Jussi Vähätalo Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » La Marras 17, 2018 1:21 pm

Tämä Jussi Vähätalo työskentelee Uudessakaupunhissa autotehtaalla ja asuu Mynämäellä keskustan alueella.Asuu yhdessä Susanna Veraisen kanssa jolta myöskin perättömyydet onnistuu.

Vieras

Re: Jussi Vähätalo Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » La Marras 17, 2018 8:26 pm

Näin tuo ryöstelijä haukkuu jopa ihmisiä pedofiiliksi vaikkei kyseisellä henkilöllä ole koskaan ollut tuollaisia taipumuksia eikä ole edes syytetty.

Kyl sä sit viimeistään osaat pitää turpasi kii kun saat sen M1

Mitä Pedo-Pertti toivoo joululahjaksi?

Tässä yksi Ville Vähätalon uhkaus ryöstön jälkeen.


Lopeta.vielä.kun.voit
Kyl sä sit viimeistään osaat pitää turpasi kii kun saat sen M1

Mitä Pedo-Pertti toivoo joululahjaksi?
Kommentoi häiriköit mainitsemiasi henkilöitä ja syystä tai toisesta olit Mynämäellä, Pertti. Lopeta jo, tai täytyy ryhtyä ihan uudenlaisiin toimenpiteisiin.

Niinkuin näkyy kyseessä on rikollinen henkilö joka asein käy ihmisiä vastaan. :twisted:

Vieras

Re: Jussi Vähätalo Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Joulu 12, 2018 7:20 pm

Katseleeko työnjohto hieman pitkään poikaa ja ehkä tykaverit,kun poika on julkkis.

Vieras

Re: Jussi Vähätalo Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Joulu 17, 2018 9:36 am

Tuon rikollisesti todistavan Jussi Vähätalon kuva löytyy Facebookista,kuten hänen kihlattunsa Susanna Veraisen joka ihmisiä leimailee asiattomasti.
Ryöstelijöiden Ville Vähätalon sekä Leila Henttulan kuvat löytyy myöskin Facebookista jotka yrittivät tappaa henkilön ryöstön yhteydessä.

Vieras

Re: Jussi Vähätalo Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » La Joulu 22, 2018 6:28 pm

Silloin,kun jotakin todistaa on totuudessa pysymis velvollinen ja jos ei ole paikalla eikä nähnyt ei pidä valehdella,kuten Jussi on tehnyt.

En ihmettele yhtään,että olet veljesi ja äitisi kanssa samanlaisia valehtelijoita ja mamman poika.Jopa olet äitilles valittanut,kun Suski sanoo sinua mammanpojaksi.Myöskin pelkäät Suskia ja varoittelit äitiäsi ettei Susien ampisista ja tapoista puhua,kun Susanna suuttuu.Taitaa näin Jussi olla kotonaan tossunalla.
Jussi tuleekin löytämään edestään mitä rikollisesti on todistanut,kute veljensäkkin joka syyllistyi ryöstöön ja tapon yritykseen ja tahallisesti vielä rikkoi toisen selän.Vaikka joulu on tulossa en rikollisille toivota hyvää joulua. :twisted:

Vieras

Re: Jussi Vähätalo Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Tammi 11, 2019 8:35 pm

Hyvin joku naapurinne tuntee teidät ja on tuonut julki asioita teistä .
Vaikken kaikkea itse alle viivaa mitä joku kertoo,mutta ainiskin suurin osa vaikuttaa,että on totta.Tuo joka on kirjoittanut allaolevan on varmasti käynyt kylässä äitilläsi ja tietää asioista.Eli on korkea aika poikien ja rouvan puhua tott.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15412575/koirat-syovat

Jopa yksi naapuri kirjoittaa

ahkerapennuttaja
10.1.2019 16:14

UUSI
Tämähän on ihan normikenneli. Asumme vastaavan naapurissa maalla. Rikostaustaa ja kaikenlaista pientä ja isompaakin vilppiä. Julkisivua yritetään pitää yllä ja valehdellaan silmät ja korvat täyteen pennunostajille. Söpöjä pentukuvia netissä ja on niin ihquu ja söpöö että hellanlettas sentään. Piha kuitenkin täynnä koiranpaskaa, romua ja varastettua rakennustarviketta. Onneksi satoi lumi päälle niin ostajat eivät näe kaikkea.

:!:

Vieras

Re: Jussi Vähätalo Mynämäki

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Tammi 13, 2019 4:43 pm

Vai hyvissä väleissä kaikkien naapureiden kanssa.Jos noin olisi eivät he toisi asioita nettiin kaikkien luettavaksi.

olenselvittänytasiaa
12.1.2019 9:31

UUSI
Itsekin asun kyseisen kennelin naapurissa ja olen kyllä ihmetellyt sitä pihan sotkua. Kaikenlaista romua vanhoista autonraadoista lähtien. Varmaan harjoittavat sivubisneksenä varastettujen esineiden myyntiä ja piha toimii välivarastona.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/1541257 ... rat-syovat

Tuollaista tietoa ei ole,kun niillä naapureilla joidenkanssa rouva on hyvissä väleissä.

ahkerapennuttaja
10.1.2019 16:14

Tämähän on ihan normikenneli. Asumme vastaavan naapurissa maalla. Rikostaustaa ja kaikenlaista pientä ja isompaakin vilppiä. Julkisivua yritetään pitää yllä ja valehdellaan silmät ja korvat täyteen pennunostajille. Söpöjä pentukuvia netissä ja on niin ihquu ja söpöö että hellanlettas sentään. Piha kuitenkin täynnä koiranpaskaa, romua ja varastettua rakennustarviketta. Onneksi satoi lumi päälle niin ostajat eivät näe kaikkea. :!:
:twisted:

Paluu » Yleinen keskustelu