Rekisteröidy

Leppävaaran kirjaston rukousnurkka, totta vai tarua?

Tähän ryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä - sana on vapaa!


Vieras

Leppävaaran kirjaston rukousnurkka, totta vai tarua?

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Loka 31, 2012 2:36 pm


  Onko Espoon Leppävaaran kirjastosta tullut islamilaisuuden kannattaja, kysytään 20.7.2012 palautelomakkeessa joka on julkisesti esillä kirjaston aulassa sijaitsevassa palautetaulussa.

  Palautteessa otetaan kantaa kirjastossa olevaan rukousnurkkaukseen, jollaiseksi palautteen antanut asiakas on tilan ja siellä harrastetun toiminnan mielestään kokenut. Asiakas kertoo palautelomakkeessa rukousnurkkauksen loukkaavan kristittyjä arvoja, joille länsimaisuus perustuu.

  Lisäksi palautteen antaja kirjoittaa, että ”maahanmuuttajat sitoutuvat elämään länsimaisessa kulttuurissa ja kunnioittamaan sitä. Palaute jatkuu, ”monet eivät hyväksy mustavalkoista kulttuuria koska se ei sopeudu länsimaahan.

  Nykyään tiedämme jo varsin hyvin, ettei monikulttuurisuus ole todellakaan mikään yhteiskuntaamme rikastuttava tekijä vaan päinvastoin, esim. seksuaalirikosten määrät ovat moninkertaistuneet lisääntyneen maahanmuuton myötäjäisinä, mutta sehän ei päättäjiä kiinnosta.

  Espoon Leppävaaran kirjasto vastaa saamaansa palautteeseen julkisesti, ”kirjaston yläkertaan rakennetaan lukutilaa, jossa lukuasento ja ympäristö tavoittelee muun kuin länsimaisen sisutuksen tunnelmaa.

  Lähdin uteliaisuuttani katsomaan tänään kyseistä rukousnurkkausta Espoon Leppävaaran kirjastoon, jossa tapaamani kirjastovirkailija kertoi ettei koko nurkkausta ole enää olemassa, että se oli vain kokeilu – eikä tarkoitettu rukoustilaksi, vaikka siitä sellainen kuva joillekin asiakkaille oli välittynytkin.

  Eräs jututtamani asiakas kertoi, ettei väitetyssä rukousnurkkauksessa ollut lattialla kuin mattoja ja tyynyjä josta järjestelystä syntyi selkeä kuva siitä, mikä oli huoneen tarkoitus.

  Espoon Leppävaaran kirjasto muutti kyseisen lukutilan kirjaston muun ulkoasun muotoon 20.7.2012 saamansa palautteen jälkeen, oltiinko kirjastossa tehty, ns. juosten kustu kokeilu, jonka saama palaute pääsikin yllättämään ei toivotulla tavalla.

  Espoon Leppävaaran kirjasto on tunnetusti maahanmuuttajien suosima vapaa ajan viettopaikka, siellä arkipäivisin asioidessa ei voi olla huomioimatta heidän valtavaa määrää, ei myöskään ”iPod – Apple” puhelimia jollainen heillä lähes jokaisella roikkuu kuulokkeiden jatkona - Sponsored by: Leppävaaran sosiaalitoimisto/Suomi Finland.


  Kuva

  KuvaVieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Loka 31, 2012 4:00 pmTolkien

Re: Leppävaaran kirjaston rukousnurkka, totta vai tarua?

ViestiKirjoittaja Tolkien » Ma Loka 02, 2017 4:33 pm

Kyseinen kirjasto on todellinen mätäpaise jopa pääkaupunkiseudun mittapuulla.Pedofiiliuskonnon pyhättö enemmänkin kuin arvokas suomalainen kirjasto. Kehoitan kaikkia välttämään kyseistä paikkaa.

Paluu » Muut