Rekisteröidy

Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta.

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

Re: Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta.

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Elo 10, 2018 2:12 pm

POLIISI

Nuori nainen raiskattiin Hyvinkäällä

10.08.2018
Itä-Uusimaa


Hyvinkäällä Riihimäenkatu 20 kohdalla läheisessä metsikössä tapahtui perjantaina 27.7.2018 aamuyöstä raiskaus. Tekijöinä oli kolme miestä, jotka uhrin kertoman mukaan ovat ulkomaalaistaustaisia ja he puhuivat uhrille vierasta kieltä. Poliisi on kiinnostunut epäiltyjen tekijöiden liikkeistä. Valvontakameran kuvien mukaan kolmen miehen seurue on nähty liikkuvan klo 02.26 aikaan Jussintorin suunnasta Hämeenkadulle ja siitä klo 02.32 Siltakadulle kohti Riihimäenkatua.

Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa vihjeitä valvontakameran kuvassa näkyvien henkilöiden tunnistamiseksi.

Kaikista tapaukseen liittyvistä havainnoista tai vihjeistä voi ilmoittaa numeroon 0295 436476 tai sähköpostitse vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi

Valvontakameran kuvajpg, 3,1 MB
Kuva

Poliisi https://www.poliisi.fi/itauusimaa/tiedo ... alla_73270

Vieras

Re: Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta.

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Elo 13, 2018 5:26 pm

mtv

Hyvinkään joukkoraiskauksesta epäillyt yhä vapaalla jalalla – poliisi toivoo yleisön apua: "Tapaus heikentää katuturvallisuutta"

Rikos Julkaistu 13.08.2018 16:02

Kuva
Poliisi on pyytänyt vinkkejä kuvassa näkyviin henkilöihin liittyen. Kuvan vasemmassa laidassa olevien
kolmen miehen epäillään liittyvän Hyvinkään keskustassa tapahtuneeseen joukkoraiskaukseen.

Copyright: Poliisi


Poliisi etsii yhä kolmea miestä, joiden epäillään raiskanneen naisen Hyvinkäällä heinäkuun lopulla. Tutkinnanjohtaja ampuu alas sosiaalisessa mediassa kiertäneen huhun ja toivoo lisää vinkkejä miesten henkilöllisyyksistä.

Epäilty joukkoraiskaus tapahtui Hyvinkään Riihimäenkadun ja junaradan välissä sijaitsevassa metsikössä aamuyöstä 27. heinäkuuta.

Viime viikolla poliisi julkaisi asiasta tiedotteen ja toivoi yleisöltä havaintoja kolmesta tekijäksi epäillystä ulkomaalaistaustaisesta henkilöstä, jotka olivat uhrin kertomuksen mukaan puhuneet jotain vierasta kieltä.

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Markku Lylykangas kertoo, että vihjeitä on tullut, mutta toistaiseksi ne eivät ole johdattaneet poliisia tekijöiden jäljille.

– Osa vinkeistä on kuitenkin yhä selvityksen alla, hän sanoo.

"Emme panttaa mitään"

Poliisi julkaisi aiemmin valvontakamerakuvan, jossa näkyy neljä henkilöä. Poliisin etsimä kolmikko on kuvan vasemmassa laidassa. Heikkolaatuisesta kuvasta ei voi päätellä kovinkaan paljoa miesten ulkonäöstä.

Lylykangas harmittelee suttuista kuvaa ja sitä, että sosiaalisessa mediassa on epäilty poliisin ”panttaavan” parempia kuvia epäillyistä.

– Me emme panttaa mitään. Olemme kertoneet julkisuuteen kaiken, mitä tapauksesta tässä vaiheessa tiedämme.

– Epäiltyjen tavoittaminen olisi äärimmäisen tärkeää, sillä tällainen tapaus heikentää Hyvinkään katuturvallisuutta.

Lylykankaan mukaan poliisilla ei toistaiseksi ole parempia kuvia epäillyistä. Paikalliset yrittäjät ovat kuitenkin luvanneet käydä läpi keskustan liikkeiden valvontakameratallenteita siltä varalta, että epäillyt näkyisivät niissä.

– Ne tallenteet olisivat aivan loistavia etenkin epäiltyjen kulkureitin selvittämisen kannalta.

Ei silminnäkijöitä

Poliisin käytössä olevien valvontakamerakuvien perusteella kolmen miehen seurue liikkui puoli kolmen aikaan yöllä Jussintorin suunnasta Hämeenkadulle ja jatkoi siitä Siltakadulle kohti Riihimäenkatua.

Epäillyn raiskauksen tapahtumapaikka sijaitsee aivan Hyvinkään poliisilaitoksen kupeessa, Riihimäenkadun ja junaradan välisessä metsikössä Riihimäenkatu 20:n kohdalla.

Poliisilla ei toistaiseksi ole tiedossa silminnäkijöitä tapahtuneelle. Lylykankaan mukaan tapahtumapaikka on "hankala", sillä metsikköön ei juurikaan näe kadulta.

– Paikka on vähän hankalasti kadun ja junaradan välissä sijaitsevassa peitteisessä metsikössä. Sinne ei ole näköyhteyttä oikein mistään suunnasta.

Poliisi toivoo yhä vinkkejä

Lylykangas ei avaa tapahtumaillan kulkua tai sitä, miten epäiltyjen uskotaan käyneen uhrin kimppuun. Hän perustelee linjaustaan sillä, että toistaiseksi poliisi on päässyt kuulemaan vain tapauksesta rikosilmoituksen tehnyttä naista.

Lylykangas toivookin, että tapauksesta jotain tietävät tai epäillyistä havaintoja tehneet olisivat yhteydessä poliisiin.

– Sitä ei tarvitse pohtia, että onko tämä minun vinkkini nyt hyödyllinen. Poliisi toivoo, että kaikki tiedot kerrottaisiin eteenpäin. Pienestäkin tiedonmurusesta voi olla hyötyä.

Itä-Uudenmaan poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja numeroon 0295 436 476 tai sähköpostilla vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

mtv https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikk ... gs.dBfYo60

Vieras

Re: Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta.

ViestiKirjoittaja Vieras » La Syys 22, 2018 9:01 am

Mohammed Ali Kanjou R 18/220 (Helsingin HO

Edellinen

Paluu » Seksuaalirikokset