Rekisteröidy

MV-lehden loppu

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

Re: MV-lehden loppu

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Huhti 18, 2018 7:28 am

POLIISI

Helsingin käräjäoikeus vangitsi MV-lehden perustajan Ilja Janitskinin – poliisi jatkaa kuulusteluja

17.04.2018
Helsinki


Helsingin käräjäoikeus on vanginnut tiistaina 17.4.2018 MV-lehden perustajan Ilja Janitskinin todennäköisin syin epäiltynä useista eri rikoksista muun muassa törkeästä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, rahankeräysrikoksesta ja rahapelirikoksista.

– Esitutkinta jatkuu normaalisti ja Janitskinia kuulustellaan edelleen epäiltyihin rikoksiin liittyen, toteaa tutkinnanjohtaja, rikostarkastaja Harri Saaristola Helsingin poliisilaitokselta.

Asiasta ei ole esitutkinnan tässä vaiheessa muuta tiedotettavaa.

Poliisi https://www.poliisi.fi/helsinki/tiedott ... luja_69707

Vieras

Re: MV-lehden loppu

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Huhti 18, 2018 7:42 am


Vieras

Re: MV-lehden loppu

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Huhti 23, 2018 6:45 pm

Kuva

Näistä epäilyistä ”rikoksista” Ilja Janitskin on ollut
vangittuna yli 8kk – 12 kohtaa ”perusteluineen”


23.04.2018

Katso kaikki tiedot https://mvlehti.net/2018/04/23/naista-e ... steluineen

Vieras

Re: MV-lehden loppu

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Huhti 27, 2018 7:13 pm

Kuva

Ilja Janitskin siirrettiin tänään Pasilasta Vantaan vankilaan

27.04.2018

MV https://mvlehti.net/2018/04/27/ilja-jan ... -vankilaan

Vieras

Re: MV-lehden loppu

ViestiKirjoittaja Vieras » La Huhti 28, 2018 3:44 pm

MV

Asianajaja Anu Koivun tiedote Ilja Janitskinin tilanteesta

28.04.2018

Lue lisää https://mvlehti.net/2018/04/28/asianaja ... ilanteesta

Vieras

Re: MV-lehden loppu

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Huhti 29, 2018 7:33 pm

ILTALEHTI

MV-lehden perustaja Ilja Janitskin on siirretty Vantaan vankilaan - puolustus tulee esittämään matkustuskieltoon asettamista

Sunnuntai 29.4.2018 klo 19.08

Vantaan vankilassa Janitskinin yhteydenpitoa on rajoitettu eli hän on eristyksessä.

Kuva
Ilja Janitskinin tutkintavankeudessa pitämisen painavin syy on uhka oikeudenkäynnin
välttelystä. Janitskin kuvattuna Andorrassa syksyllä 2017.
(TOMMI PARKKONEN)


MV-lehden perustajana tunnetuksi tullut Ilja Janitskin on siirretty Pasilan poliisivankilasta Vantaan vankilaan perjantaina.

Janitskinin asianajaja Anu Koivu kertoo sunnuntaina illalla puhelimitse, että hän tulee esittämään vappuviikolla päämiehensä matkustuskieltoon asettamista. Se tarkoittaisi, että Janitskin olisi yhä pakkokeinojen alainen, mutta pääsisi vankilasta pois.

- Vangitsemisen jatkamista käsitellään vappuviikolla. Esitän itse, että käräjäoikeus käsittelee asian keskiviikkona.

Koivu kertoo, että Janitskinilla on Suomessa osoitteita, joissa hän voi oleskella, jos hänet lasketaan matkustuskiellon alaisena tutkintavankeudesta siviiliin odottamaan oikeusprosessin alkamista. Vantaan vankilassa hänen yhteydenpitoaan on rajoitettu, eli hän on eristyksessä.

- Tällä hetkellä hän ei voi olla yhteydessä vapaasti muihin kuin asianajajaansa eli minuun. Muu yhteydenpito, esimerkiksi lähiomaisiin, on valvottua.

Käräjille jo ehkä kesäkuussa

Jos Janitskinin pakkokeinoja ei pureta, eli hän joko pysyy tutkintavankeudessa tai hänet lasketaan siviiliin matkustuskiellon alaisena, niin silloin syytteiden nostamisen määräpäivä on toukokuun viimeinen päivä. Oikeusprosessin tulisi alkaa syytteiden nostamisesta kahden viikon sisällä.

- Jos pakkokeinot puretaan kokonaan, alkaa oikeusprosessi sitten joskus, Koivu selvittää.

Vantaan vankilassa pitämiselle ja eristykselle ei Koivun mielestä ole enää perusteita.

- Esitutkinta on suoritettu loppuun ja päämieheni kuulustelut on tehty. Ilmeisesti joitakin asianomistajia kuullaan vielä, Koivu kertoo esitutkinnasta.

Korjattu 19:41 "syytteiden luku" syytteiden nostamiseksi.

IL http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2018042 ... 0_u0.shtml

Vieras

Re: MV-lehden loppu

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Touko 02, 2018 6:15 pm

ILTALEHTI

MV-lehden perustaja Ilja Janitskin pysyy vangittuna - epäillään 12 eri rikoksesta

Keskiviikko 2.5.2018 klo 18.10

Vangitsemisen erityisinä edellytyksinä ovat vaikeuttamisvaara ja karttamisvaara.

Kuva
Ilja Janitskin oli Andorrassa ennen luovuttamistaan Suomeen. (TOMMI PARKKONEN)

Helsingin käräjäoikeus on tänään pakkokeinostunonossa määrännyt MV-lehden perustajana tunnetun Ilja Janitskinin pidettäväksi edelleen vangittuna.

Janitskinia epäillään todennäköisin syin kaikkiaan 12 rikoksesta. Rikosnimikkeiden listalta löytyvät muun muassa törkeä kiihottaminen kansanryhmää vastaan, tekijänoikeusrikokset, laiton uhkaus sekä rahankeräysrikokset.

Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet vuosina 2015-2017 Suomessa.

Erityisinä Janitskinin vangitsemisen edellytyksinä ovat vaikeuttamisvaara, eli että epäilty saattaisi vaikeuttaa esitutkintaa ja karttamisvaara eli että epäilty saattaisi lähteä pakoon tai muilla tavoin karttaa esitutkintaa.

Mahdolliset syytteet Janitskinia vastaan on nostettava toukokuun loppuun mennessä, Helsingin käräjäoikeus tiedottaa.

Oikaisu kello 18:49: Otsikossa luki virheellisesti, että Janitskinia syytettäisiin 12 rikoksesta. Näin luonnollisestikaan ei ole, vaan Janitskinia vasta epäillään rikoksista. Toimitus pahoittelee virhettä.

IL http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2018050 ... 5_u0.shtml

Vieras

Re: MV-lehden loppu

ViestiKirjoittaja Vieras » To Touko 03, 2018 11:09 am

Markus Jansson kaataa reformin ja mv-median itsensä lisäksi

Kukaan ei halua yritystensä jne. mainoksia MV-Mediaan niin kauan kun Raumalainen Markus Mikael Jansson saa heiltä ymmärrystä ja palstatilaa. Yksikään yrittäjä ei halua olla tekemisissä sellaisen median kanssa jossa ymmärretään jollakin oudolla tavalla lapsipornon hallussapidosta tuomittua miestä ja hänen saamaansa tuomiota.

Vieras

Re: MV-lehden loppu

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Touko 08, 2018 5:18 pm

Kuva

Ilja Janitskinille lisää rikosepäilyjä – Striimi aiheesta tänään 19:00

Illan striimissä taas tiukkaa asiaa, älä missaa lähetystä!

08.05.2018

Ilja Janitskinia epäillään 12 ”rikoksesta” ja näistä 12 ”rikoksesta” syyteharkinta loppuu 31.5. 2018. Uusista rikosepäilyistä aloitetaan kuulustelut tämän jälkeen, koska esitutkintaa ei toukokuun loppuun mennessä ehditä suorittaa.

Kato lisää https://mvlehti.net/2018/05/08/ilja-jan ... anaan-1900


Ohjeeni kaikille vapaalta vastaaville epäillyille joita on jo kuulusteltu osallisuudesta jne. Vältelkää haastemiestä vähintään 31.05.2018 päivään ja mielellään Heinäkuun puoleen väliin ja jos mahdollista, niin varmuuden vuoksi koko loppu kesä. Osa perusmuotoisten asianomistajarikosten syyteoikeuksista vanhenee lähipäivien – ja viikkojen kuluessa, joten luvassa voi olla pikasyytteitä.

Vieras

Re: MV-lehden loppu

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Touko 08, 2018 6:32 pm

Juha (MV) Korhonen kertoo videolla, että isätutkintoja on kuulemma tulossa 20 eri tapausta, esim. perusmuotoisia kunnianloukkauksia jne. Nuo jutut ovat sellaisia joissa on vielä syyteoikeutta jäljellä, juttuja joissa on nostettava syyte kahden-vuoden kuluessa rikoksen tapahtumahetkestä. Onneksi poliisi ei tiedä suurinta osaa viestittelyyn osallistuneiden henkilöllisyyksistä, eikä tule koskaan saamaan tietää.

Vieras

Re: MV-lehden loppu

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Touko 14, 2018 4:14 pm

MV-Medialla on kehno operaattori. Yhteys palvelimeen on katkolla monta kertaa päivässä, tänäänkin muutaman kerran...

Kuva

Vieras

Re: MV-lehden loppu

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Touko 15, 2018 7:26 am

MV-Media taas kateissa...

Kuva

Something went wrong (but it’s not your fault)

You were visiting a Cloudflare customer’s website, and something went wrong. Don’t worry, it’s not your fault. If the problem isn’t resolved in the next few minutes, it’s most likely an issue with the web server you were trying to reach.

Cloudflare protects websites by sitting in front of Internet requests, and we work with website owners and hosting providers to identify underlying problems in their server configuration.

Vieras

Re: MV-lehden loppu

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Touko 16, 2018 6:38 am

YLE UUTISET

MV-lehti poissa käytöstä – uusi vetäjä tilittää pettyneensä toimintaan

Juha Korhonen on tuntemattomampi henkilö kuin MV-lehden entinen päätoimittaja Ilja Janitskin. Janitskin on tällä hetkellä vangittuna.

Verkkojulkaisut 15.5.2018 klo 21:22

Kuva: Kuvakaappaus MV-lehden nettisivuilta
Kuva

Tatu Kuukkanen

Maahanmuuttokriittisyydestä tunnettu MV-lehti on kadonnut verkosta. Kiistanalaisen verkkojulkaisun sivua ei löydy myöskään Facebookista.

MV-lehden päätoimittajana esiintynyt Juha Korhonen kertoo pettyneensä MV-lehteen. Hän kertoo tuntemuksistaan "Venäjän Facebookina" tunnetussa VK-palvelussa. Korhosen postauksen on jakanut myös MV-median VK-tili.

– Mul on nyt niin pahasti menny hermo.. et Mv on nyt kiinni. perustakaa oma lehti! mun rahoja ei tohon enää tuhlata, et saan vaan paskaa, Korhonen kirjoittaa.

Suurelle yleisölle tuntematon Juha Korhonen kertoi Helsingin Sanomien haastattelussa(siirryt toiseen palveluun) helmikuussa ottaneensa vastuun MV-lehden pyörittämisestä. MV-lehden puuhamiehenä tunnettu Ilja Janitskin kertoi samassa yhteydessä vetäytyvänsä MV-lehden toiminnasta ja jättäneensä sen lopullisesti.

Janitskin kertoi syyksi vetäytymiseen olevansa kyllästynyt "isänmaalliseen törkypaskaan", jota MV-lehdessä on julkaistu. Janitskin perusti MV-lehden alun perin vuoden 2014 lopulla.

Tällä hetkellä Janitskin on vangittuna. Janitskin luovutettiin Suomeen andorralaisen tuomioistuimen päätöksellä ja vangittiin huhtikuun puolivälissä. Helsingin käräjäoikeus määräsi toukokuun alussa, että Janitskinin vangitsemista jatketaan. Syyte Janitskinia vastaan on nostettava toukokuun 2018 loppuun mennessä.

Janitskinia epäillään todennäköisin syin kahdestatoista rikoksesta. Listalla on muun muassa törkeä kiihottaminen kansanryhmää vastaan sekä tekijänoikeusrikoksia.


Yle https://yle.fi/uutiset/3-10206655


100%

Re: MV-lehden loppu

ViestiKirjoittaja 100% » To Touko 17, 2018 7:10 am

Tässä Juha pyytämääsi faktaa

Juha Tapani Korhonen VK Birthday: October 4, 1981

http://harrasteralli.net/wp-content/upl ... -ei-st.pdf 04.10.1981

KuvaVoiko valehtelijaan luottaa

EdellinenSeuraava

Paluu » Tähän keskusteluryhmään kompostoidaan ylempien keskustelualueiden jätteet