Rekisteröidy

Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

Tähän ryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä - sana on vapaa!Vieras

Re: Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Touko 25, 2018 6:08 pm

Prosessi otti tänään merkittävän askeleen kohti käräjiä.

Ei mulla muuta!

Vieras

Re: Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

ViestiKirjoittaja Vieras » La Touko 26, 2018 8:12 am

Esa Juhani Ajanti on lisännyt väärentämiinsä todisteisiin 1, 2 ja 3 nimen Ari O Savolainen lisäksi ylimääräisen statistiikkarivin: Viestin lähetysaika: Lauantai Marraskuu 07, 2015 3:46 pm (15:46)

Samalla tavalla kun Esa Juhani Ajanti on lisännyt todisteisiin tuon ylimääräisen statistiikkarivin, on hän muokannut viestien lähettäjäksi alkuperäisen tilalle: Ari O Savolainen

Vieras

Re: Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Touko 28, 2018 7:18 am

Oikeudenmukainen tuomio on vielä mahdollista saada tässä maassa

Lappeenrantalainen Elisa Kissa-Öberg yritti harhauttaa Etelä-Karjalan Käräjäoikeutta määräämään Ari Savolaiselle lähestymiskiellon kahden todistajan avustuksella, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Elisa Kissa-Öberg väitti kaikkien kuvien mitä täällä on hänestä julkaistu, olevan Ari Savolaisen julkaisemia. Valheelliselle väitteelleen Elisa Kissa-Öberg sai tukea kahdelta todistajalta, joiden oli tarkoitus varmistaa lausunnoillaan Ari Savolaiselle lähestymiskieltotuomio.

Kumpikin todistaja antoi oikeuden puheenjohtajalle virheellistä tietoa väittäessään, että tälle keskustelufoorumille ei voi kukaan muu laittaa kuvia kuin ylläpitäjä Ari Savolainen. Petri Laakkonen antoi tarkoituksella valheellisen todistuksen, koska oli ennen oikeudenkäyntiä saanut viranomaisilta todistuksen jossa käy ilmi, että tälle keskustelufoorumille voi kuka tahansa liittää kuvia ja julkaista niitä.

MV-Lehti(kin) mainitaan tuomiossa... !?

Elisa Kissa-Öbergin lakimies Teemu Lamberg on käyttänyt Petri Laakkosta todistajana useassa eri jutussa vaikka tietää hänen antavan virheellisiä ja valheellisia todistuksia. Että sellainen lakimies :) (tunnit juoksee) No! Ei mikään ihme jos Teemu Lamberg on hävinnyt kaikki juttunsa Ari Savolaiselle.


Kiitos ja kumarrus tuomari Eira Myllyniemelle oikeudenmukaisesta oikeudenkäynnistä ja tuomiosta!

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Vieras

Re: Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

ViestiKirjoittaja Vieras » La Kesä 09, 2018 10:10 am

Täsmälleen samalla tavalla toimi myös Espoon Käräjäoikeuden tuomari Outi Nokso-Koivisto, hän langetti Ari Savolaiselle tuomion vanhentuneesta teosta jonka tuomion Helsingin Hovioikeus myöhemmin kumosi. Tuomari Outi Nokso-Koivisto olisi saanut huomautuksen, jos Ari Savolainen olisi nähnyt vaivaa kannella hänestä.


Kuva

Käräjätuomarille huomautus virheellisestä menettelystä

Diaarinumero: OKV/35/31/2017
Antopäivä: 24.4.2018
Ratkaisija: Apulaisoikeuskanslerin sijainen

Apulaisoikeuskanslerin sijainen antoi käräjätuomarille huomautuksen tämän virheellisestä menettelystä rangaistukseen tuomitsemisessa. Lisäksi hän kiinnitti käräjäoikeuden laamannin huomiota sen varmistamiseen, että käräjäoikeudessa tiedoksiannoista huolehtivalla henkilöstöllä on riittävä koulutus ja ohjeistus sekä selkeät menettelytavat tiedoksiantojen asianmukaiseksi hoitamiseksi.

Käräjäoikeus oli tuominnut henkilön vanhentuneesta teosta. Lisäksi haastetta tiedoksiannettaessa oli tapahtunut virhe. Hovioikeus oli myöhemmin hylännyt syytteen vanhentuneena ja todennut, että puhelimen välityksellä tehty tiedoksianto ei ollut katkaissut syyteoikeuden vanhentumisaikaa. Myöhemmin haastemiehen välityksellä tiedoksiannettu haastehakemus oli annettu tiedoksi syyteoikeuden jo vanhennuttua.

Rikosprosessissa asianosaisten asianmukaisesta haastamisesta vastaa viimekädessä asiaa käsittelevä tuomari. Käräjätuomari oli menetellyt huolimattomasti tuomitessaan vastaajan vanhentuneesta teosta ja jätettyään tarkistamatta tiedoksiannon asianmukaisuuden.

Oikeuskanslerinvirastossa asia tuli käsiteltäväksi sen jälkeen, kun poliisilaitoksen rikoskomisario oli ilmoittanut oikeuskanslerille käräjätuomariin kohdistuvasta tutkintapyynnöstä. Poliisi oli myöhemmin päättänyt, ettei asiassa toimiteta esitutkintaa, koska tutkintapyynnössä ei ollut esitetty seikkoja, joiden perusteella olisi ollut syytä epäillä käräjätuomarin tai haasteen tiedoksiantamisesta vastanneiden käräjäoikeuden virkamiesten syyllistyneen asiassa rikokseen.

Apulaisoikeuskanslerin sijainen katsoi, että virhettä voitiin pitää tapauksen olosuhteissa tuottamuksellisen virkavelvollisuuden rikkomisen tunnusmerkistön tarkoittamalla tavalla vähäisenä. Hänellä ei ollut näin ollen oikeudellisia perusteita päätyä esitutkinta-asiassa toiseen johtopäätökseen kuin poliisi, mutta hän arvioi käräjätuomarin menettelyä lisäksi viranomaistoiminnan laillisuusvalvonnan puitteissa.

OKV https://www.okv.fi/fi/ratkaisut/2018/?page=2

Vieras

Re: Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Kesä 11, 2018 12:33 pm

Avoin tiedote medialle

Keskustelufoorumin ylläpitäjästä on jälleen tehty väärennetty verkkoviestin jakelun keskeytysvaade.
Vaateen tekijä oli väärentänyt kolmeen eri viestiin viestin lähettäjien tilalla nimen: Ari O Savolainen.

Ari Savolainen on tehnyt saman henkilön väärennysrikoksista yhteensä kolme eri rikosilmoitusta. Ja
on todennäköistä, että yhdessäkään niistä Ari Savolaista kohtaan asenteellinen poliisi ei esitutkintaa
tule aloittamaan.

Kuva

Vieras

Re: Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Kesä 11, 2018 4:37 pm

Jokaisesta väärästä ilmiannosta tämän keskustelufoorumin ylläpitäjää kohtaan tehdään välittömästi rikosilmoitus ja siitä kerrotaan julkisesti, jotta valtamedia ja ylemmät viranomaiset näkevät omin silmin Espoon Poliisin ja syyttäjänviraston asenteellisuuden Ari Savolaista kohtaan. On perusteltu syy olettaa, että Espoon Poliisi ja syyttäjänvirasto yrittää temppuilla näissäkin Ari Savolaiseen kohdistuvissa rikoksissa siten, ettei rikokset päädy oikeuteen ja vastaaja tuomittaisi.

Kuva

Vieras

Re: Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Kesä 11, 2018 5:15 pm

2 § (24.8.1990/769) Törkeä väärennys. Jos väärennyksessä

1. rikoksen kohteena oleva todistuskappale on yleiseltä kannalta tärkeä viranomaisen säilyttämä arkistoasiakirja tai viranomaisen pitämä yleinen rekisteri taikka jos todistuskappale on todistusarvoltaan muuten erityisen merkityksellinen tai

2. rikoksentekijä käyttää väärennysrikosten tekemistä varten hankittua teknistä laitteistoa taikka muuten toimii erityisen suunnitelmallisesti ja väärennys on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä väärennyksestä vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään neljäksi vuodeksi.

"taikka muuten toimii erityisen suunnitelmallisesti" < 4 samankaltaista väärennystä osoittaa suunnitelmallisuutta, eli kyseessä väärennysrikoksen törkeä muoto.

harri

Re: Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

ViestiKirjoittaja harri » Ti Kesä 12, 2018 11:18 am

Poliisi ja syyttäjä tekee Savolaiselle sikamaisia juttuja

168/115

Re: Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

ViestiKirjoittaja 168/115 » Pe Kesä 15, 2018 3:58 pm

Helsingin Käräjäoikeus hylkäsi kaikki vaateet yksimielisesti

Useammasta samankaltaisesta väärennysrikoksesta on aloitettu esitutkinta Länsi-Uudenmaan
poliisilaitoksella ja asialle on nimetty tutkinnanjohtaja sekä tutkija.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Edellinen

Paluu » Tuomioistuimet (KäO, HO ja KKO)