Rekisteröidy

Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

Re: Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

ViestiKirjoittaja Vieras » La Touko 26, 2018 7:12 am

Esa Juhani Ajanti on lisännyt väärentämiinsä todisteisiin 1, 2 ja 3 nimen Ari O Savolainen lisäksi ylimääräisen statistiikkarivin: Viestin lähetysaika: Lauantai Marraskuu 07, 2015 3:46 pm (15:46)

Samalla tavalla kun Esa Juhani Ajanti on lisännyt todisteisiin tuon ylimääräisen statistiikkarivin, on hän muokannut viestien lähettäjäksi alkuperäisen tilalle: Ari O Savolainen

Vieras

Re: Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Touko 28, 2018 6:18 am

Oikeudenmukainen tuomio on vielä mahdollista saada tässä maassa

Lappeenrantalainen Elisa Kissa-Öberg yritti harhauttaa Etelä-Karjalan Käräjäoikeutta määräämään Ari Savolaiselle lähestymiskiellon kahden todistajan avustuksella, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Elisa Kissa-Öberg väitti kaikkien kuvien mitä täällä on hänestä julkaistu, olevan Ari Savolaisen julkaisemia. Valheelliselle väitteelleen Elisa Kissa-Öberg sai tukea kahdelta todistajalta, joiden oli tarkoitus varmistaa lausunnoillaan Ari Savolaiselle lähestymiskieltotuomio.

Kumpikin todistaja antoi oikeuden puheenjohtajalle virheellistä tietoa väittäessään, että tälle keskustelufoorumille ei voi kukaan muu laittaa kuvia kuin ylläpitäjä Ari Savolainen. Petri Laakkonen antoi tarkoituksella valheellisen todistuksen, koska oli ennen oikeudenkäyntiä saanut viranomaisilta todistuksen jossa käy ilmi, että tälle keskustelufoorumille voi kuka tahansa liittää kuvia ja julkaista niitä.

MV-Lehti(kin) mainitaan tuomiossa... !?

Elisa Kissa-Öbergin lakimies Teemu Lamberg on käyttänyt Petri Laakkosta todistajana useassa eri jutussa vaikka tietää hänen antavan virheellisiä ja valheellisia todistuksia. Että sellainen lakimies :) (tunnit juoksee) No! Ei mikään ihme jos Teemu Lamberg on hävinnyt kaikki juttunsa Ari Savolaiselle.


Kiitos ja kumarrus tuomari Eira Myllyniemelle oikeudenmukaisesta oikeudenkäynnistä ja tuomiosta!

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Vieras

Re: Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

ViestiKirjoittaja Vieras » La Kesä 09, 2018 9:10 am

Täsmälleen samalla tavalla toimi myös Espoon Käräjäoikeuden tuomari Outi Nokso-Koivisto, hän langetti Ari Savolaiselle tuomion vanhentuneesta teosta jonka tuomion Helsingin Hovioikeus myöhemmin kumosi. Tuomari Outi Nokso-Koivisto olisi saanut huomautuksen, jos Ari Savolainen olisi nähnyt vaivaa kannella hänestä.


Kuva

Käräjätuomarille huomautus virheellisestä menettelystä

Diaarinumero: OKV/35/31/2017
Antopäivä: 24.4.2018
Ratkaisija: Apulaisoikeuskanslerin sijainen

Apulaisoikeuskanslerin sijainen antoi käräjätuomarille huomautuksen tämän virheellisestä menettelystä rangaistukseen tuomitsemisessa. Lisäksi hän kiinnitti käräjäoikeuden laamannin huomiota sen varmistamiseen, että käräjäoikeudessa tiedoksiannoista huolehtivalla henkilöstöllä on riittävä koulutus ja ohjeistus sekä selkeät menettelytavat tiedoksiantojen asianmukaiseksi hoitamiseksi.

Käräjäoikeus oli tuominnut henkilön vanhentuneesta teosta. Lisäksi haastetta tiedoksiannettaessa oli tapahtunut virhe. Hovioikeus oli myöhemmin hylännyt syytteen vanhentuneena ja todennut, että puhelimen välityksellä tehty tiedoksianto ei ollut katkaissut syyteoikeuden vanhentumisaikaa. Myöhemmin haastemiehen välityksellä tiedoksiannettu haastehakemus oli annettu tiedoksi syyteoikeuden jo vanhennuttua.

Rikosprosessissa asianosaisten asianmukaisesta haastamisesta vastaa viimekädessä asiaa käsittelevä tuomari. Käräjätuomari oli menetellyt huolimattomasti tuomitessaan vastaajan vanhentuneesta teosta ja jätettyään tarkistamatta tiedoksiannon asianmukaisuuden.

Oikeuskanslerinvirastossa asia tuli käsiteltäväksi sen jälkeen, kun poliisilaitoksen rikoskomisario oli ilmoittanut oikeuskanslerille käräjätuomariin kohdistuvasta tutkintapyynnöstä. Poliisi oli myöhemmin päättänyt, ettei asiassa toimiteta esitutkintaa, koska tutkintapyynnössä ei ollut esitetty seikkoja, joiden perusteella olisi ollut syytä epäillä käräjätuomarin tai haasteen tiedoksiantamisesta vastanneiden käräjäoikeuden virkamiesten syyllistyneen asiassa rikokseen.

Apulaisoikeuskanslerin sijainen katsoi, että virhettä voitiin pitää tapauksen olosuhteissa tuottamuksellisen virkavelvollisuuden rikkomisen tunnusmerkistön tarkoittamalla tavalla vähäisenä. Hänellä ei ollut näin ollen oikeudellisia perusteita päätyä esitutkinta-asiassa toiseen johtopäätökseen kuin poliisi, mutta hän arvioi käräjätuomarin menettelyä lisäksi viranomaistoiminnan laillisuusvalvonnan puitteissa.

OKV https://www.okv.fi/fi/ratkaisut/2018/?page=2

Vieras

Re: Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Kesä 11, 2018 11:33 am

Avoin tiedote medialle

Keskustelufoorumin ylläpitäjästä on jälleen tehty väärennetty verkkoviestin jakelun keskeytysvaade.
Vaateen tekijä oli väärentänyt kolmeen eri viestiin viestin lähettäjien tilalla nimen: Ari O Savolainen.

Ari Savolainen on tehnyt saman henkilön väärennysrikoksista yhteensä kolme eri rikosilmoitusta. Ja
on todennäköistä, että yhdessäkään niistä Ari Savolaista kohtaan asenteellinen poliisi ei esitutkintaa
tule aloittamaan.

Kuva

Vieras

Re: Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Kesä 11, 2018 3:37 pm

Jokaisesta väärästä ilmiannosta tämän keskustelufoorumin ylläpitäjää kohtaan tehdään välittömästi rikosilmoitus ja siitä kerrotaan julkisesti, jotta valtamedia ja ylemmät viranomaiset näkevät omin silmin Espoon Poliisin ja syyttäjänviraston asenteellisuuden Ari Savolaista kohtaan. On perusteltu syy olettaa, että Espoon Poliisi ja syyttäjänvirasto yrittää temppuilla näissäkin Ari Savolaiseen kohdistuvissa rikoksissa siten, ettei rikokset päädy oikeuteen ja vastaaja tuomittaisi.

Kuva

Vieras

Re: Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Kesä 11, 2018 4:15 pm

2 § (24.8.1990/769) Törkeä väärennys. Jos väärennyksessä

1. rikoksen kohteena oleva todistuskappale on yleiseltä kannalta tärkeä viranomaisen säilyttämä arkistoasiakirja tai viranomaisen pitämä yleinen rekisteri taikka jos todistuskappale on todistusarvoltaan muuten erityisen merkityksellinen tai

2. rikoksentekijä käyttää väärennysrikosten tekemistä varten hankittua teknistä laitteistoa taikka muuten toimii erityisen suunnitelmallisesti ja väärennys on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä väärennyksestä vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään neljäksi vuodeksi.

"taikka muuten toimii erityisen suunnitelmallisesti" < 4 samankaltaista väärennystä osoittaa suunnitelmallisuutta, eli kyseessä väärennysrikoksen törkeä muoto.

harri

Re: Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

ViestiKirjoittaja harri » Ti Kesä 12, 2018 10:18 am

Poliisi ja syyttäjä tekee Savolaiselle sikamaisia juttuja

168/115

Re: Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

ViestiKirjoittaja 168/115 » Pe Kesä 15, 2018 2:58 pm

Helsingin Käräjäoikeus hylkäsi kaikki vaateet yksimielisesti

Useammasta samankaltaisesta väärennysrikoksesta on aloitettu esitutkinta Länsi-Uudenmaan
poliisilaitoksella ja asialle on nimetty tutkinnanjohtaja sekä tutkija.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Vieras

Re: Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

ViestiKirjoittaja Vieras » To Heinä 05, 2018 5:31 am

Seksuaalirikollisten musta päivä

Tuomari Outi Nokso - Koivisto on jäänyt eläkkeelle. Häneltä
ei voi enää ostaa lyhyempiä tuomioita korvauksia etukäteen
maksamalla.


Lasten hyväksikäyttäjä maksoi itselleen
lyhyemmän tuomion


Käräjätuomari Outi Nokso -Koivisto kertoo Iltalehdelle, että
korvausten maksaminen vaikutti lyhentävästi tuomioon.

Juttu https://www.iltalehti.fi/uutiset/201402 ... 7_uu.shtml

Vieras

Re: Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

ViestiKirjoittaja Vieras » To Heinä 05, 2018 6:47 am

Kiima-aika...

Elisa Hannele Kissa-Öberg jätti Helsingin Käräjäoikeudelle yli kaksi kuukautta sitten "verkkoviestin jakelun keskeytysvaateen" viesteistä joista hän oli jo vuosia sitten tehnyt (R 15/4196) vastaavanlaisen vaateen, missä vaatimukset hylättiin. Tässä tuoreessa vaatessa (R 18/3021) annetaan päätös huomenna perjantaina 6.7.2018 virka-aikana. On ilmi selvää, että vaade hylätään koska laki ja oikeuskäytäntö eivät ole muuttuneet aiemman (R 15/4196) päätöksen jälkeen.

Tässä tuoreessa vaateessaan Elisa Hannele Kissa-Öberg oli esittänyt niin totaalisen törkeitä loukkauksia ja valheellisia väittämiä, että niistä jätetään rikosilmoitus Lappeenrannan poliisille huomenna Helsingin Käräjäoikeuden julkaiseman päätöksen jälkeen. Rikosilmoitus on ollut valmiiksi laadittuna jo yli kaksi kuukautta sitten, mutta toki tiedämme realiteetit: Poliisi ja Syyttäjänvirasto istuu rikosilmoituksen päälle ilman pikkuhousuja > kuten ovat tehneet jo 10-vuotta asioissa, joissa uhri on tämän keskustelufoorumin ylläpitäjä. Ja tämä on perimmäinen syy myös siihen miksi kaikki asiakirjat julkaistaan, todisteena Poliisin ja Syyttäjänviraston asenteellisuudesta Ari O Savolaista kohtaan.

Vaadeasiakirjat ja päätöksen voi tulla lukemaan täältä huomenna tai tilata Helsingin Käräjäoikeudesta asianumerolla: R 18/3021

Puhelin: 02956 44200 (vaihde)
Sähköposti: helsinki.ko(at)oikeus.fi

Vieras

Re: Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

ViestiKirjoittaja Vieras » To Heinä 05, 2018 7:40 am

Elisa Kissa - Öberg julkaisee Ari O Savolaisesta törkeitä
kunnianloukkauksia hakukonejätti Googlen avustuksella


1. https://plus.google.com/109048524560673 ... HAoNsDwTKK
2. https://plus.google.com/109048524560673 ... oWkVckqxGJ
3. https://plus.google.com/109048524560673 ... uH8t3yTikw
4. https://plus.google.com/109048524560673 ... tvyYYK7QTr
5. https://plus.google.com/109048524560673 ... 7T9WnmdgmH
6. https://plus.google.com/109048524560673 ... HPhSgryApY
7. https://plus.google.com/109048524560673 ... eBHk7LoJCw
8. https://plus.google.com/109048524560673 ... gLFx5iDRU7
9. https://plus.google.com/109048524560673 ... FboxhVajqi
10. https://plus.google.com/109048524560673 ... C9SnD5oHeb
11. https://plus.google.com/109048524560673 ... Ap8toWnXhG
12. https://plus.google.com/109048524560673 ... zQwnunRDhr
13. https://plus.google.com/109048524560673 ... noPyF5QuFa
14. https://plus.google.com/109048524560673 ... FLJFFk5fgJ
15. https://plus.google.com/109048524560673 ... HTjfkGToAD
16. https://plus.google.com/109048524560673 ... uz88YVMY4v
17. https://plus.google.com/109048524560673 ... vw3rZ3oM9c
18. https://plus.google.com/109048524560673 ... NES4j85Gry
19. https://plus.google.com/109048524560673 ... LEUwCCisg4
20. https://plus.google.com/109048524560673 ... LHrzvbJRbL
21. https://plus.google.com/109048524560673 ... SHSpA5zCcS
22. https://plus.google.com/109048524560673 ... 5JEHf1sjbb
23. https://plus.google.com/109048524560673 ... zCLCjBvnQ7
24. https://plus.google.com/109048524560673 ... t7zPgHPoWX
25. https://plus.google.com/109048524560673 ... SDX4QwuhxN
26. https://plus.google.com/109048524560673 ... M9FuDAWcA9
27. https://plus.google.com/109048524560673 ... Ng9wFNvawZ
28. https://plus.google.com/109048524560673 ... KYs4U9VyK4
29. https://plus.google.com/109048524560673 ... NMW42nCmKa
30. https://plus.google.com/109048524560673 ... t45Js227zg
31. https://plus.google.com/109048524560673 ... fYAwY49cqV
32. https://plus.google.com/109048524560673 ... FfagdmUNJX
33. https://plus.google.com/109048524560673 ... 539WnwUWni
34. https://plus.google.com/109048524560673 ... AsBtjLujRp
35. https://plus.google.com/109048524560673 ... qQ5At3LWrG
36. https://plus.google.com/109048524560673 ... 6nK98RjDmh
37. https://plus.google.com/109048524560673 ... NWeiishq7b
38. https://plus.google.com/109048524560673 ... yGck2cagSi
39. https://plus.google.com/109048524560673 ... gEETCLdnY8
40. https://plus.google.com/109048524560673 ... aZni1yhZrh
41. https://plus.google.com/109048524560673 ... 5JSiZqbLWd
42. https://plus.google.com/109048524560673 ... YcbZ2PJsAg
43. https://plus.google.com/109048524560673 ... emLzVLWMLL
44. https://plus.google.com/109048524560673 ... wotRSNTehH
45. https://plus.google.com/109048524560673 ... E6UrimPAtF
46. https://plus.google.com/109048524560673 ... JrmXWy9ecs
47. https://plus.google.com/109048524560673 ... 957tqjRK7m
48. https://plus.google.com/109048524560673 ... qBXG3QtHrB
49. https://plus.google.com/109048524560673 ... hAQRNfHM1t
50. https://plus.google.com/109048524560673 ... fWBM7arAMF
51. https://plus.google.com/109048524560673 ... 4DAfuNP4bv
52. https://plus.google.com/109048524560673 ... Qw6tJUZbWy
53. https://plus.google.com/109048524560673 ... Z7o2hb8S6f
54. https://plus.google.com/109048524560673 ... s6tswyerD2
55. https://plus.google.com/109048524560673 ... Ryena6xzeU
56. https://plus.google.com/109048524560673 ... EBhTK15Ydh
57. https://plus.google.com/109048524560673 ... ZsYeGACQS7
58. https://plus.google.com/109048524560673 ... AE23gGfRc6
59. https://plus.google.com/109048524560673 ... j34Xhwipgd
60. https://plus.google.com/109048524560673 ... TCuwCUuuV1
61. https://plus.google.com/109048524560673 ... hAQSGTZhDU
62. https://plus.google.com/109048524560673 ... ayzaZuwSo2
63. https://plus.google.com/109048524560673 ... e7P2p8ApKJ
64. https://plus.google.com/109048524560673 ... 3VhgG79TNL
65. https://plus.google.com/109048524560673 ... bQrL5trbF8
66. https://plus.google.com/109048524560673 ... PemUFBmZFp
67. https://plus.google.com/109048524560673 ... XdBmX3Lbs2
68. https://plus.google.com/109048524560673 ... gjQSar2Mgp
69. https://plus.google.com/109048524560673 ... TgCLcMFDjR
70. https://plus.google.com/109048524560673 ... CdgKemHw2Z
71. https://plus.google.com/109048524560673 ... FXNmnhKEMt
72. https://plus.google.com/109048524560673 ... 8tkYn8pVHZ
73. https://plus.google.com/109048524560673 ... QWRJNi6oN8

Tuolla lisää https://plus.google.com/109048524560673138597

Vieras

Re: Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

ViestiKirjoittaja Vieras » To Heinä 05, 2018 3:38 pm

Rikosilmoituksien ja muiden kanteiden tehtailija tarjoaa tämän kierroksen...

Elisa Hannele Kissa-Öbergin tuorein tappiorikosilmoitus on E18/2677

Espoon poliisin tutkinnanjohtaja Tero Tonteri päätti esitutkinnan lopettamisesta ja syyttäjä
Marianna Semi hyväksyi ehdotuksen. Päätös annettiin eilen 4.7.2018.

Elisa Hannele Kissa-Öbergin kiusa -rikosilmoituksen diaarinumero on: 5530/R/0016866/17


Tilaa päätös Espoon poliisilta

Dia: E18/2677

Puh: 0295 430 281
Säh: kirjaamo.lansi-uusimaa(at)poliisi.fi


Tilaa päätös syyttäjältä

Dia: E18/2677

Puh: 029 56 21000
Säh: lansi-uusimaa.sy(at)oikeus.fi

Vieras

Re: Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Syys 04, 2018 7:44 am

Haku löysi 25 tulosta, ei yhtään enempää...

Vieras

Re: Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Marras 18, 2018 5:23 pm

Ari Savolaisen pitkäaikainen nettivainoaja - ja kiusaaja joutuu deletoimaan valheelliset blogikirjoituksensa

Lappeenrantalainen Elisa Hannele Kissa-Öberg levitti blogissaan "lizthecat.blogspot.fi" (Kissa pöydällä) törkeää valheellista tietoa, väitteen että tämän keskustelufoorumin ylläpitäjä Ari Savolainen olisi MV-Lehden (tähti)toimittaja - väite on läpeensä valheellinen ja Helsingin Käräjäoikeus määräsi sen poistettavaksi heti. Turkulainen lakimies Teemu Lamberg esitti samat valheelliset väitteet Helsingin Käräjäoikeudelle. Sekä Elisa Hannele Kissa-Öberg, että Teemu Lamberg yrittivät tehdä Ari Savolaisesta julkisuuden henkilön, jolla perustelivat törkeän valheellisen väitteen julkaisua ja olemassa oloa.

Elisa Hannele Kissa-Öberg on poistanut lyhyen ajan sisällä useita Ari Savolaiseen liittyviä valheellisia ja loukkaavia blogikirjoituksiaan, heti saatuaan tietää niihin kohdistuvista useista oikeustoimista Helsingin ja Lappeenrannan käräjäoikeuksissa.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Vieras

Re: Kokemuksia tuomarista, Outi Nokso-Koivisto...

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Marras 19, 2018 11:11 am

Tuomarille syyte ja syyttäjälle huomautus

Diaarinumero: OKV/1/30/2017
Antopäivä: 7.11.2018
Ratkaisija: Apulaisoikeuskansleri

Apulaisoikeuskansleri päätti syytteen nostamisesta käräjätuomaria vastaan tuottamuksellisesta virkavelvollisuuden rikkomisesta. Käräjätuomarin epäillään tuominneen vastaajan muun ohella rikoksesta, jonka syyteoikeus oli ollut vanhentunut. Käräjätuomarin menettelyn vuoksi vastaaja näyttäisi tosiasiallisesti suorittaneen ehdotonta vankeusrangaistusta seitsemän päivän ajan aiheettomasti.

Juttu https://www.okv.fi/fi/ratkaisut/id/1116/


Tuomari Outi "Kirkkohallituksen täysistunnon maallikkojäsen" Nokso-Koivisto tuomitsi Ari Savolaisen vastaavassa tapauksessa kahdenkymmenen päivän ehdolliseen vankeuteen vuonna 2013. Helsingin Hovioikeus puuttui oikeusmurhatuomioon ja perui sen vuonna 2015 - käy ilmi tämän viestiketjun kirjoituksista.

EdellinenSeuraava

Paluu » Tuomioistuimet (KäO, HO ja KKO)