Rekisteröidy

Force majeure: Sananvapautta konkreettisesti

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Avatar
Viestit: 5264
Liittynyt: Pe Heinä 29, 2005 5:39 pm
Paikkakunta: Espoo

Force majeure: Sananvapautta konkreettisesti

ViestiKirjoittaja vanhemmat » Su Heinä 25, 2010 9:51 pm

Kuva
  Force majeure!  Espoon käräjäoikeus tuomitsee keskusteluun osallistumisesta


  Espoon käräjäoikeuden tuomari Anne Niemi tuomitsee keskusteluun osallistumisesta. Asiassa jossa olen osallistunut keskusteluun itsestäni esitettyihin törkeisiin väittämiin, puolustaakseni itseäni ja muuta perhettäni.

  Keskustelun aloittajat yksinhuoltajaäiti ja yksinhuoltajaisä, jotka ovat erotettu aikoinaan tältä foorumilta väärinkäytöksien seurauksena, kostavat solvaamalla internetin useissa keskusteluyhteisöissä minua omalla nimelläni, esim. pedofiiliksi, raiskaajaksi, insesti isäksi, alkoholistiksi ja mielenterveyshäiriöiseksi. Lisäksi yksinhuoltajaäiti on perustanut Facebook – yhteisöön viharyhmän, nimellä: ”vanhemmat.com on perseestä”. Ryhmän tarkoitus on kohdistaa vihaa ja halveksuntaa henkilöäni ja tätä sivustoa kohtaan.

  Osallistuttuani keskusteluihin muutamalla kirjeellä, kokivat minua ja tätä sivustoa solvanneet yksinhuoltajaäiti ja yksinhuoltajaisä kunniansa tulleen loukatuksi, he jättivät Espoon poliisille tutkintapyynnön kunnianloukkaus nimikkeellä. Espoon poliisin rikoskomisario Timo Kalervo Seppälä aloitti - ja käynnisti esitutkinnan. Lopulta kävi kuitenkin niin, että Espoon kihlakunnansyyttäjä Jani Jukka hylkäsi kaikki syytteet vastaani.

  Yksinhuoltajaäiti ja yksinhuoltajaisä käynnistivät lakimiehen välityksellä siviilikanne prosessin, lähtivät kokeilemaan, ns. kepillä jään kantavuutta. Espoon käräjäoikeuden tuomari Anne Niemi kyykytti lopulta minua kostoksi (mielipiteeni) näistä internet sivuista jolla tuon julki viranomaisten (esim, tuomari kollegat) tekemiä rikoksia, antamalla asiassa sakkotuomion. Anne Niemi jätti oman todisteluni asiassa vähäiselle huomiolle, joiltakin osittain sivuutti ne kokonaan.

  Anne Niemen käyttäytyminen oli halventaa ja oikeudenmukaisen oikeuden periaatteet sivuutettiin. Tuomari Anne Niemi otti huomioon asianomistajien lukuisat väärät ilmiannot, joista häntä istunnon kuluessa huomautin.

   Anne Niemi: ”Savolainen, kannattaisiko nyt olla vain hiljaa ettei tule hankituksi lisää syytteitä.”

  Tässä vaiheessa ymmärsin, etten tule saamaan oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä vastaani kannetussa siviilikanteessa. Oli vain istuttava päivä loppuun jottei tuomari Anne Niemi olisi innostunut sakottamaan vielä oikeuden halventamisesta, mikäli olisin poistunut teloitus-salista kesken ruoskintani.

  Istunnon loputtua tuomari Anne Niemi julisti antavansa tuomion tunnin päästä, hän oli ilmeisestikin tuomaroinut asian etukäteen. Teatteri (istunto salissa ja ruoskinta) tuli kuitenkin kärsiä virallisen protokollan mukaisesti.

  Asiasta on valitettu Helsingin hovioikeuteen. Outoa mikäli eivät siellä huomioi keskusteluun osallistumista ja asian omistajien esittämiä lukuisia vääriä ilmiantoja, sekä sitä että asianomistajat ovat parjanneet vastaajaa (minua) internetissä jo vuodesta 2008 - kuten edellä mainittiin, esim. pedofiiliksi, raiskaajaksi, insesti isäksi, alkoholistiksi ja mielenterveyshäiriöiseksi. Vuoropuhelua on käyty samoilla foorumeilla, vuoroin vastaten ja vuoroin kysyen. Pääsääntöisesti kuitenkin niin, että olen puolustautunut minusta omalla nimelläni esitettyjä halventavia ja loukkaavia väitteitä kommentoimalla niitä, esim. kuka niitä levittää, mutta myös kommenteilla joiden tarkoitus on ollut heikentää loukkaavien kirjoituksien uskottavuutta ja leimata ne häiriintyneiden jutusteluiksi kirjoitusten arvon mitätöimiseksi. Aina on olemassa vaara, että vainoajani onnistuvat vakuuttamaan jo kaksi vuotta jatkuneilla valheillaan jonkun uskomaan minun olevan oikeasti pedofiili – mitä en todellakaan ole. Ja koska Espoon poliisi, syyttäjät ja tuomarit eivät tee asialle yhtään mitään - vaan pikemminkin yllyttävät vainoojiani jatkamaan toimintaansa passiivisuudellaan ja syyttämättäjättämispäätöksillään jättämissäni kanteissa, on minun kerrottava vainoajistani julkisesti mahdollisuuden uhalla, että saanen jälleen tuomion Espoon käräjäkivillä kunnianloukkauksesta.

  Toinen vääriä ilmiantoja minusta Espoon käräjäoikeudessa Kesäkuussa 2010 siviilikanteessaan esittänyt, on Helsingin Sanomissakin esillä ollut Turkulainen yksihuoltaja isä Esa Juhani Ajanti joka esitti kanteessaan, esim. että minä foorumin ylläpitäjänä olen syyllistynyt rekisterinpitäjä rikokseen, keräämällä foorumin jäseniltä henkilötietoja, kuten sosiaaliturvatunnuksia ja kotiosoitteita ja levittämällä niitä (1 - väärä ilmianto) netissä. Jokainen foorumimme jäsen tietää, ettei tuo Esa Juhani Ajannin väite pidä paikkaansa, että jäseneksi aikovalta vaadittaisiin kotiosoite ja henkilötunnus rekisteröitymisen yhteydessä. Lisäksi Esa Juhani Ajanti valehteli (2 - väärä ilmianto) oikeudessa, että olisin muuttanut foorumin rekisteröintilomakkeen kenttiä myöhemmin ja poistanut kohdat joissa henkilötunnusta ja kotiosoitetta kysellään. Miten voi poistaa jotain sellaista, jota ei ole koskaan ollutkaan. Sellainen yksinhuoltaja – isä, kehuu Helsingin Sanomille perustavansa yhdistyksen auttamaan eroperheen vanhempia.

  Esa Juhani Ajanti sekä LOVE ry:n sihteeri ja turvallisuusneuvonantaja Petri Laakkonen ovat vastaajina kunnianloukkausasiassa josta syyteharkinta vielä kesken, mutta on todennäköistä että asia käsitellään Espoon käräjäkivillä vuoden vaihteessa.

  Esa Juhani Ajanti ja Petri Laakkonen ovat vihjailleet minua internetissä omalla nimelläni, esim. pedofiiliksi, alkoholistiksi jne. Ajanti on kirjoitellut lasteni pikkuhousuista ja leimannut minua alkoholistiksi jne. Laakkonen on vihjaillut tietokoneeltani löytyvän lapsipornoa ja että olisin kehunut jotain teinityttöä oikeussalissa pantavan näköiseksi jne.  Lapsen Oikeus Väkivallattomaan Elämään ry

   Love ry: Kotisivut
   Love ry: Facebook
   Love ry: Valkoinen valhe
   Love ry: Sihteeri solvaa

   Siinä taas uusi yhdistys kyykyttämään eroperheen isiä. Oma tapaukseni olkoon esimerkki siitä, millä tavoin käyvät ahdistelemaan ja solvaamaan itselleen tuntemattonta ihmistä - eropreheen isää.


  Esa Juhani Ajanti perustaa yhdistystä

   Esa Juhani Ajanti: hs.fi
   Esa Juhani Ajanti: vanhemmat.com

   15.8.2010 tulee kuluneeksi 2-vuotta, eikä mainittua ”erovanhempien auttamiseen keskittyvää yhdistystä” ole olemassa. Hyvä näin, sillä kuka haluaisi samanlaista apua mitä olen itse kyseiseltä herralta saanut - vääriä ilmiantoja.


  Pari sanaa alkuperäisestä aiheesta

  Saamani tuomio ei yllättänyt. Olen pitkään odotellut Espoon kihlakunnan iskevän takaisin tätä sivustoa, nyt heille aukeni mahdollisuus. Toinen tulee vuoden lopulla aiempaan elämääni liittyvistä tapahtumista joista olen kertonut totuudenmukaisesti asiakirjat esittäen, siitä millä tavoin Espoolaiset sosiaaliviranomaiset ovat aikoinaan vanhemmuuteni arvoa mitätöineet lasteni huoltoon ja tapaamisiin liittyvissä asioissa.

  Viranomaisten tulee sietää tekemisensä julkisuudessa. Näin ei kuitenkaan ole, ainakaan omassa tapauksessani jossa olen heidän rikollisesta toiminnasta julkisesti kertonut. Lapsiani ja minua hysteerisesti kyykyttäneet sosiaalilepakot ovat päättäneet, että olen heidän kunniaa loukannut paljastaessani heidän minulle ja lapsilleni tekemät rikokset koko kansalle. Samaa mieltä on Espoon kihlakunnansyyttäjä Susanna Kuosmanen joka vaatii minulle ankaraa sakkorangaistusta rikollisten viranomaisten tekojen julkisuuteen tuomisesta.


  Kuva


  Lisää: http://vanhemmat.com/phpbb/viewtopic.php?t=4301

  Olen päättänyt viedä nämä asiat aikanaan EIT:n käsiteltäväksi!
  Tietoa maallikoille siviili- ja rikosasioiden julkisuudesta

  KRP: http://www.vanhemmat.com/phpbb/viewtopic.php?t=4585Ari http://www.vanhemmat.com

Avatar
Viestit: 5264
Liittynyt: Pe Heinä 29, 2005 5:39 pm
Paikkakunta: Espoo

ViestiKirjoittaja vanhemmat » To Elo 26, 2010 3:06 pm

Kuva  Kuva

  Osoitteessa: sisallysluettelo.blogs.fi


  Kirjoittajan tiedot:

   From
   Name: Kalle Korman
   Email: eaconsulting3@luukku.com
   URL:
   IP: 84.250.17.243 (dsl-tkubrasgw1-fe11fa00-243.dhcp.inet.fi)

   Comment text:
   Lukuisista eri rikoksista, eri oikeusasteissa tuomittu Ari Savolainen
   kirjoittaa täällä(kin):

   "Kaikki ei ole aina niin kuin ensin näyttäisi olevan :)"

   Miksi tämä(kin) keskustelufoorumi mainostaa jonkun naisten ja lasten
   hakkaajien kotisivuja???


  Esa Ajannin käyttämä sähköpostiosoite: eaconsulting3@luukku.com

  "eaconsulting" Esa Ajanti Consulting

  IP: 84.250.17.243: whatismyipaddress.com


  Jätän tuosta ilmoituksen poliisille ja Helsingin Hovioikeuteen erään jutun kylkeen. Poliisilta säästyy vaiva, kun tekijä on tiedossa. Vainooja vain jatkaa solvaamisiaan, no! pian se on taas kuultavana Turun poliisilaitoksella Espoosta tulleeseen virka-apupyyntöön vastaajana törkeään kunnianloukkaamiseen. Laitan postia myös Espoon kihlakunnan nais-tuomarille, Anne Niemelle sekä eräälle Turkulaiselle lakitoimistolle. Esa Ajanti on laajentanut repertuaariaan, olen nyt myös "lasten hakkaaja".

  Tutkintapyyntö lähtee huomenna, nyt vain odotellaan! :)  Turkulaismiehen yli kahden vuoden taistelu

  Lue myös: http://vanhemmat.com/phpbb/viewtopic.php?t=3805Ari http://www.vanhemmat.com

metrin mitta

Re: Force majeure: Sananvapautta konkreettisesti

ViestiKirjoittaja metrin mitta » Pe Helmi 17, 2017 8:23 pm

Kuis hurisee !?

Länsi-U poliisi

Re: Force majeure: Sananvapautta konkreettisesti

ViestiKirjoittaja Länsi-U poliisi » La Huhti 01, 2017 9:04 am

Kuva

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tarjoaa tämän osastokierroksen

Tällainen kirjoittelu on sallittua Espoolaisesta Ari Savolaisesta - jo vuodesta 2008.

Kuva

Esillä http://lizthecat.blogspot.fi/2017/03/ha ... ianne.html

Länsi-Uudenmaan poliisi

Vieras

Re: Force majeure: Sananvapautta konkreettisesti

ViestiKirjoittaja Vieras » La Huhti 01, 2017 3:16 pm

Koirankynnen leikkaaja on korjannut osan julkaisemistaan aistiharhoista.

Elisa, voit alkaa miettimään miltä tuntuu ottaa tuomio "narsisti" ystäväsi valheellisesta - ja
törkeällä tavalla usean ihmisen kunniaa ja yksityiselämää loukkaavasta kirjoituksesta!

Poliisi saa Ma lakimiesavusteisen rikosilmoituksen ja siitä hetkestä noin 2-3 viikkoa niin sinä
saat virka-apupyyntönä poliisilta kutsun saapua kuulusteluun.

Kuva

Vieras

Re: Force majeure: Sananvapautta konkreettisesti

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Huhti 02, 2017 7:58 am

Elisa Kissa-Öbergin valheellisten kirjoituksien taustalla häärii Turkulainen Esa Juhani Ajanti.
Esa Ajanti välittää Elisa Kissa-Öbergille valheellista tietoa jonka tarkoitus on aiheuttaa yleistä
halveksuntaa Ari Savolaista kohtaan.

Länsi-Uudenmaan Poliisi (Lauri Hakkala) siunaa Ari Savolaiseen kohdistuvat pilkkakirjoitukset.

Elisa: "tietoni olen saanut kolmannelta henkilöltä" > Turkulaiselta Esa Juhani Ajantilta.

Sepe todistaa omin sanoin Esa Juhani Ajantin ja Elisa Kissa-Öbergin härskeiksi valehtelijoiksi.

Lue tuosta viewtopic.php?f=34&t=6621&p=39391#p39391

Kuva

Vieras

Re: Force majeure: Sananvapautta konkreettisesti

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Huhti 02, 2017 9:28 am

Turkulainen Esa Ajanti kirjoittaa törkeitä valheita
Espoolaisesta Ari Savolaisesta


Esa Ajanti kirjoittaa: "mies oli pahoinpidellyt ainakin yhden lastensa äidin tajuttomaksi"
Esa Ajanti kirjoittaa: "sekä miestä oli epäilty myös yhden lastensa äidin raiskauksesta"

Jne...

Ari Savolainen ei ole pahoinpidellyt koskaan yhtäkään naista tajuttomaksi, eikä häntä
ole koskaan epäilty raiskausrikoksesta.

Länsi - Uudenmaan Poliisi (Lauri Hakkala) siunaa nämäkin Ari Savolaiseen kohdistuvat
pilkkakirjoitukset.

Joillakin foorumeilla on yksi selkeä moderaattori, jolla on alunperin ollut jokin visio, miltä hän haluaa fooruminsa näyttävän. Riippuen tuon moden omasta ajatusmaailmasta ja näkemyksistä yleensä, tuollaisista foorumeista tulee usein ”moderaattorinsa näköisiä”. Näitä yhden ihmisen avaamia foorumeita on tullut ja mennyt, osa on toiminut pidempään ja osa vain lyhyen aikaa. Niille on yhteistä lähes täydellinen moderoinnin ja itsekritiikin puute – kaikki julkaistaan ja yleensä vielä anonyymisti. Tämän kaltaisten foorumien perustajat kirjoittavat yleensä itse n. 95 % sivuston kaikista kirjoituksista, käyttäen itse eri nimimerkkejä. Näiden käytännössä täysin moderoimat-tomien foorumeiden ja sivustojen sisältö on valitettavan usein lähes täysin ala-arvoista, jopa rikollistakin. Ensimmäiset rikostuomiot on em. kaltaisista foorumeista annettu tietääkseni jo 2000 -luvun alussa. Rikosnimikkeinä ovat olleet mm.: kunnianloukkaus, yksityisyyttä loukkaavan tiedon levittäminen, laiton uhkaus sekä kiihottaminen kansanryhmää vastaan.

Eräs tällainen vihasivusto on toiminut internetissä jo yli 10 vuotta. Kyseisellä verkkojulkaisulla on vain yksi moderaattori – eikä ensimmäistäkään muuta ylläpitäjää. Aluksi verkojulkaisuun piti rekisteröityä, jotta saattoi kirjoittaa sinne, lukea sai toki ilman rekkautumistakin. Tuo moderaattori on useita kertoja itsekin nyt eronnut +50 -vuotias mies, joka ilmoitti aluksi verkkojulkaisunsa olevan ”eromiesten asialla”. Kun tuohon verkkojulkaisuun ei enää kukaan muu kirjoittanut kuin tuo moderaattori itse – hän poisti tuon rekisteröitymisen – kuka tahansa saattoi kirjoittaa sinne ihan mitä tahansa – täysin anonyymisti. Sittemmin tuo moderaattori ilmoitti tuon verkkojulkaisunsa olevan ”lastensuojelujärjestö”. Joku tai jotkut ryhtyivät hieman selvittämään tuon moderaattorin taustoja, selvisi että tuo moderaattori oli tuomittu jo 17 -vuotiaana ensimmäisen kerran jostain rikoksesta. Sen jälkeen samainen mieshenkilö oli tuomittu yli 40 eri rikoksesta – n. 35 vuoden aikana. Erikoista rikoksissa oli mm. se, että mies oli pahoinpidellyt ainakin yhden lastensa äidin tajuttomaksi, uhannut sen jälkeen tuota naista ruiskulla ja neulalla missä oli miehen omaa verta, sekä miestä oli epäilty myös yhden lastensa äidin raiskauksesta, miestä oli myös epäilty oman, vain 2-vuotiaan tyttärensä seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja mies oli aikanaan menettänyt kaikkien lastensa huoltajuudet ja saanut sittemmin tavata lapsiaan vain valvotusti. Ja sittemmin mies kertoi todellakin perustaneensa nettiin ”lastensuojelujärjestön”. Niinpä niin. Miehen tuomioissa oli jopa viisikin eri vankeustuomiota – yksi ehdottomana. Mies oli ollut lukemattomissa lähestymiskielto-oikeudenkäynneissä, missä mm. hänen omien lastensa äiti oli hakenut ja saanut miehelle lähestymiskiellon. Tätä kirjoittaessani, tuo mies on jälleen lähestymiskiellossa lähes 60-vuotiasta naista vastaan. Tuon ilmeisen ”elämäntapa-rikollisen” verkkojulkaisua vastaan on haettu jo lähes 50 eri kertaa ns. ”verkkoviestin jakelun keskeytysmääräystä”, miehen julkaisemien, ilmeisten rikollisten viestien poistamiseksi internetistä, hänen omasta verkkojulkaisustaan. Helsingin käräjäoikeuden 3. osaston, mistä nuo keskeytysmäärykset kaikki haetaan ja käsitellään, mukaan ketään tai mitään muuta verkkojulkaisua vastaan ei ole haettu yhtä usein keskeytysmääräyksiä.

http://www.ajanestuki.com/ajanesblogi-7

Vieras

Re: Force majeure: Sananvapautta konkreettisesti

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Huhti 23, 2017 10:16 am

Elisa Hannele Kissa-Öberg suunnitteli Espoolaisen Ari Savolaisen murhaamista vuonna 2014.

Heinolan poliisi sai vihiä "murhasuunnitelmasta" jonka seurauksena kaksi poliisia teki ratsian
aamupäivällä 30.7.2014 Elisan asuntoon.

Katso murhasuunnitelman asiakirjatodisteet viewtopic.php?f=38&t=7564

Elisa Hannele "Black Faraday" Kissa-Öberg kertoo poliisien tekemästä ratsiasta murha.info
keskustelufoorumilla 30.7.2014.

Kuva

Vieras

Re: Force majeure: Sananvapautta konkreettisesti

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Kesä 30, 2017 9:26 am

Elisa Kissa-Öberg: "Lähteeni Esa Ajanti Kertoo"

Vieras

Re: Force majeure: Sananvapautta konkreettisesti

ViestiKirjoittaja Vieras » La Maalis 10, 2018 7:56 am

Oikeudenmukainen tuomio on vielä mahdollista saada tässä maassa

Lappeenrantalainen Elisa Kissa-Öberg yritti harhauttaa Etelä-Karjalan Käräjäoikeutta määräämään Ari Savolaiselle lähestymiskiellon kahden todistajan avustuksella, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Elisa Kissa-Öberg väitti kaikkien kuvien mitä täällä on hänestä julkaistu, olevan Ari Savolaisen julkaisemia. Valheelliselle väitteelleen Elisa Kissa-Öberg sai tukea kahdelta todistajalta, joiden oli tarkoitus varmistaa lausunnoillaan Ari Savolaiselle lähestymiskieltotuomio.

Kumpikin todistaja antoi oikeuden puheenjohtajalle virheellistä tietoa väittäessään, että tälle keskustelufoorumille ei voi kukaan muu laittaa kuvia kuin ylläpitäjä Ari Savolainen. Petri Laakkonen antoi tarkoituksella valheellisen todistuksen, koska oli ennen oikeudenkäyntiä saanut viranomaisilta todistuksen jossa käy ilmi, että tälle keskustelufoorumille voi kuka tahansa liittää kuvia ja julkaista niitä.

MV-Lehti(kin) mainitaan tuomiossa... !?

Elisa Kissa-Öbergin lakimies Teemu Lamberg on käyttänyt Petri Laakkosta todistajana useassa eri jutussa vaikka tietää hänen antavan virheellisiä ja valheellisia todistuksia. Että sellainen lakimies :) (tunnit juoksee) No! Ei mikään ihme jos Teemu Lamberg on hävinnyt kaikki juttunsa Ari Savolaiselle.


Kiitos ja kumarrus tuomari Eira Myllyniemelle oikeudenmukaisesta oikeudenkäynnistä ja tuomiosta!

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Vieras

Re: Force majeure: Sananvapautta konkreettisesti

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Maalis 16, 2018 7:57 am

Alla olevat tiedot perustuu muiden keskustelujen sisältöön ja Elisa Kissan blogissaan julkaisemiin
kirjoituksiin, sekä murha.info keskustelufoorumilla Elisan kirjoittamiin viesteihin Ari Savolaisesta.

Black Faraday = Elisa Kissa-Öberg (murha.info)

Elisa Kissa-Öberg kertoo poliisien tekemästä kotikäynnistä, eli se ei todellakaan ole valheellista
tietoa vaan totta.

Heinolan poliisin suorittama kotikäynti Elisa Kissa-Öbergin asuntoon liittyy hänen suunnitelmaan
riistää Ari Savolaiselta henki viewtopic.php?f=38&t=7564

Kuva
Kuvakaappaus murha.info keskustelufoorumilta

Elisa Kissa-Öberg vaati Ari Savolaiselle kiusaamistarkoituksessa lähestymiskieltoa-ja valheellisin
perustein, käy ilmi alla olevasta Käräjäoikeuden hylkäämästä lähestymiskieltovaateesta.

Elisa Hannele Kissa-Öberg valehteli tuomarille kertoessaan kyseisen kotikäynnin liittyneen hänen
koiriinsa, käy ilmi alla olevasta Käräjäoikeuden hylkäämästä lähestymiskieltovaateesta.

Voitteko kuvitella!? Akka suunnittelee ihmisen murhaamista ja kun tieto siitä leviää julkisuuteen
ja poliisi tekee kotikäynnin hänen luokseen, hän keksii tarinan: ne kävi kattoo mun koiria

Murhasuunnitelmasta tehtiin aikoinaan poliisille rikosilmoitus josta eivät aloittaneet esitutkintaa
perusteella: "ei rikosta. Puheena oleva viesti on jätetty internetissä ja yli kuukausi ennen kuin
siihen on reagoitu"
(päätös on esillä viewforum.php?f=38

Heinolan poliisi valehteli, sillä rikosilmoitus jätettiin heti kun murhasuunnitelma oli paljastunut. Ja
miksi Heinolan poliisi kävi juttelemassa murhasuunnitelmasta Elisa Hannele Kissa-Öbergin kotona
jos he katsoivat, ettei rikosta ole tapahtunut.

Vieras kirjoitti:Oikeudenmukainen tuomio on vielä mahdollista saada tässä maassa

Lappeenrantalainen Elisa Kissa-Öberg yritti harhauttaa Etelä-Karjalan Käräjäoikeutta määräämään Ari Savolaiselle lähestymiskiellon kahden todistajan avustuksella, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Elisa Kissa-Öberg väitti kaikkien kuvien mitä täällä on hänestä julkaistu, olevan Ari Savolaisen julkaisemia. Valheelliselle väitteelleen Elisa Kissa-Öberg sai tukea kahdelta todistajalta, joiden oli tarkoitus varmistaa lausunnoillaan Ari Savolaiselle lähestymiskieltotuomio.

Kumpikin todistaja antoi oikeuden puheenjohtajalle virheellistä tietoa väittäessään, että tälle keskustelufoorumille ei voi kukaan muu laittaa kuvia kuin ylläpitäjä Ari Savolainen. Petri Laakkonen antoi tarkoituksella valheellisen todistuksen, koska oli ennen oikeudenkäyntiä saanut viranomaisilta todistuksen jossa käy ilmi, että tälle keskustelufoorumille voi kuka tahansa liittää kuvia ja julkaista niitä.

MV-Lehti(kin) mainitaan tuomiossa... !?

Elisa Kissa-Öbergin lakimies Teemu Lamberg on käyttänyt Petri Laakkosta todistajana useassa eri jutussa vaikka tietää hänen antavan virheellisiä ja valheellisia todistuksia. Että sellainen lakimies :) (tunnit juoksee) No! Ei mikään ihme jos Teemu Lamberg on hävinnyt kaikki juttunsa Ari Savolaiselle.


Kiitos ja kumarrus tuomari Eira Myllyniemelle oikeudenmukaisesta oikeudenkäynnistä ja tuomiosta!

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Jälkiviisailla on aikanaan ihan helvetisti tekemistä!

Vieras

Re: Force majeure: Sananvapautta konkreettisesti

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Touko 16, 2018 8:19 am

23-päivä selviää miten Helsingin Käräjäoikeus suhtautuu asiakirjaväärennykseen, jolla oli
tarkoitus harhauttaa oikeuden puheenjohtajaa Mari Köngästä ja aiheuttaa Ari Savolaiselle
vastoinkäymisiä.

Kuva

Kuva

LOUNAIS-SUOMEN POLIISILAITOS kirjasi 3.5.2018 rikosilmoituksen: 5640/R/30099/18

Asianomistaja: Ari Savolainen
Ilmoituksen tekopaikka: turun pääpoliisiasema
Rikoksen tyyppi: Väärennys

Vieras

Re: Force majeure: Sananvapautta konkreettisesti

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Touko 16, 2018 6:40 pm

Tämän keskustelufoorumin ylläpitäjä on saanut jälleen kerran verkkoviestin jakelun keskeytysvaateen Turkulaiselta Esa Juhani Ajantilta, johon oli taas väärennetty viestien kirjoittajaksi hänen koko nimensä "Ari O Savolainen" > kaikkiin kolmeen vaateen kohteena oleviin kirjoituksiin. Väärennyksestä on hetki sitten tehty poliisille rikosilmoitus josta informoidaan myös Helsingin Käräjäoikeutta vastineen yhteydessä.

Samoista viesteistä on tehty kanne jo 1.7.2016 ja se hylättiin: R 16/3830 (tuolloin Helsingin Käräjäoikeus päätti, ettei viestit ole ilmeisen lainvastaisia. Eli eivät ne voi olla sellaisia tässä toisintovaateessakaan. Lisäksi R 16/3830 asiakirjoista voi tarkistaa oliko vaateen kohteina olevissa viesteissä tämän keskustelufoorumin ylläpitäjän nimi, ei ollut.

Kuva
Kuva

R 16/3830 asiakirjat

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Vieras

Re: Force majeure: Sananvapautta konkreettisesti

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Touko 18, 2018 8:49 am

Kun Esa Ajanti sai tietää, että Ari Savolainen oli tehnyt rikosilmoituksen nimensä väärennyksestä vaateen kohteena oleviin viesteihin. Esitti Esa Ajanti uskaliaimman valheensa, väittää Ari Savolaisen nimen olleen viestien lähettäjätiedoissa vaateensa tekohetkellä ja Ari Savolaisen poistaneen nimensä niistä.

Esa Ajanti on tehnyt samoista viesteistä vuonna 2016 Helsingin Käräjäoikeuteen vastaavanlaisen vaateen, eikä viestien lähettäjätiedoissa ollut tuolloinkaan Ari Savolaisen nimi. Lisäksi Esa Ajanti on tehnyt samoista viesteistä Espoon Poliisille useita rikosilmoituksia vuosien saatossa, eikä niissäkään ole lähettäjänä Ari Savolainen.

Esa Ajannin lakimies Teemu Lamberg voisi halutessaan tarkistaa aiemmista kyseisiä viestejä koskevista kanteistaan lukeeko viestien lähettäjän kohdalla Ari O Savolainen ja huomata, ei lue.

Yllä olevassa samoja viestejä koskevassa vaateessa vuodelta 2016 R 16/3830 jonka on laatinut Esa Ajanti ja Teemu Lamberg viestien lähettäjätiedoissa lukee "uhri" ja "Vieras". Viimeisimmässä vaateessaan Esa Ajanti on väärentänyt niidenkin tilalle nimen Ari O Savolainen. Tämä on selkeä todiste siitä, että Esa Ajanti ja Teemu Lamberg yrittää kumpikin harhauttaa Helsingin Käräjäoikeutta esittämällä valheellista tietoa.

vanhemmat.com sivusto on taltioitu useaan Internet Archive: Wayback Machine palveluun vuosien saatossa, sieltä ja vanhemmat.com sivuston operaattorin varmuuskopioista ja MySQL-tietokannasta voi tarkistaa vuodesta 2005 - lähtien jokaisen viestin lähettäjän tiedot.

Narsisti yrittää kusettaa härskillä tavalla oikeuslaitosta, poliisia ja Ari Savolaista lakimiehensä Teemu Lambergin avustuksella.

Jokainen kusetus julkistaan tässä viestiketjussa todisteiden kera. Esa Ajannista tehdään tänään kolmas rikosilmoitus todisteiden kera ja siihen liitetään lakimies Teemu Lamberg koska hänellä on hallussaan totuudenmukaista tietoa aiempien vaateidensa yhteydestä sitä, ettei viestien kirjoittajien kohdalla lue Ari O Savolainen ja siitä huolimatta hän lähettää Helsingin Käräjäoikeuteen tietoa jonka tietää valheelliseksi.


Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva


R 16/3830 asiakirjat

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Ari O Savolainen

Re: Force majeure: Sananvapautta konkreettisesti

ViestiKirjoittaja Ari O Savolainen » Pe Touko 18, 2018 9:28 am

Kuva
Ari O Savolainen

Seuraava

Paluu » Tuomioistuimet (KäO, HO ja KKO)