Rekisteröidy

Ekaluokkalaisen äiti vei lastaan kouluun päihtyneenä

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

Ekaluokkalaisen äiti vei lastaan kouluun päihtyneenä

ViestiKirjoittaja Vieras » To Elo 09, 2018 4:18 pm

Äideistä parhaimman sain...

ILTALEHTI

Uutiset | Kotimaan uutiset

Sydäntäsärkevä aloitus koulutielle: Ekaluokkalaisen äiti vei lastaan kouluun päihtyneenä - ”Poliisin tiedossa on monta surullisempaakin tapahtumaa”

Tänään klo 15:49 (muokattu klo 17:02)

Poliisi teki asiasta lastensuojeluilmoituksen.

Kuva
Poliisi teki asiasta lastensuojeluilmoituksen. Kuvituskuva. KARI PEKONEN

Hämeen poliisi tapasi Hämeenlinnan keskustassa koulujen ympäristön liikennevalvonnassa harvinaisen surullisen tapauksen keskiviikkoaamuna.

Poliisipartio pysäytti autolla ajaneen hämeenlinnalaisen naisen, joka puhalsi alkometriin rattijuopumuksen ylittävän rajan.

Naisen kyydissä oli tapahtumahetkellä mies ja heidän lapsensa, jota nainen oli viemässä kouluun ensimmäiselle luokalle. Poliisi muistuttaa sydäntäsärkevässä tiedotteessa, kuinka turvatonta lapsella voi rattijuopon kyydissä olla.

- Lapsi pääsi aloittamaan koulunsa, mutta koulukyyti ei ollut turvallinen. Tällä kertaa lapsen tie rattijuopon kyydissä kouluun päättyi onnellisesti. Aina ei ole näin ollut. Poliisin tiedossa on monta surullisempaakin tapahtumaa, Hämeen poliisi kertoo tiedotteessaan.

Poliisi teki asiasta lastensuojeluilmoituksen. Lisäksi autoa kuljettaneelta naiselta otettiin ajokortti pois ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Naista epäillään rattijuopumuksesta.

- Kaikesta huolimatta poliisi toivottaa kaikille koulunsa aloittaneille turvallista koulumatkaa, poliisi toivottaa tiedotteen lopuksi.

IL https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201808 ... 9_u0.shtml

Vieras

Re: Ekaluokkalaisen äiti vei lastaan kouluun päihtyneenä

ViestiKirjoittaja Vieras » To Elo 09, 2018 4:26 pm

Älä lapsi välitä, sosiaaliviranomaiset kertovat sinulle lähipäivien kuluessa äitisi olevan maailman paras äiti, onhan hänen nimensäkin Suomenkielen kaunein sana. Ja vaikka et joka päivä ole saanut lämmintä ruokaa koska äitisi mielestä hänen päihteiden käyttö menee tarpeidesi edelle, saat tästä päivästä lähtien jokainen arkipäivä yhden lämpimän aterian ja jos syöt perjantaisin kaksi/kolmekin lautasellista koulussa, et ehkä tunne nälkää kuin vasta lauantaina illalla tai sunnuntaina aamulla. Mutta tieto siitä, että maanantaina saat taas lämmintä toisten äitien tekemää ruokaa, saa sinut hyvälle mielelle kun näet olohuoneen sohvalla tajuttomana makaavan äitisi seuraavan kerran.

Vieras

Re: Ekaluokkalaisen äiti vei lastaan kouluun päihtyneenä

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Elo 10, 2018 12:38 pm

Kiran huostattu hönö muistelee lasista lapsuuttaan ja sitä kissaa

Paluu » Media tarjoaa tämän kierroksen - alkoholi ja muut päihteet