Rekisteröidy

Elisa Kissa-Öberg suunnittelee ystäviensä kanssa murhaa

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

Re: Elisa Kissa-Öberg suunnittelee ystäviensä kanssa murhaa

ViestiKirjoittaja Vieras » To Marras 30, 2017 9:26 am

Hetken sitä jo luuli että Jumala on oikeasti olemassa ja S24;sen paska palsta köyhät on poistettu, se olisikin ollut liian hyvää ollakseen totta ja jokaiselle kissan ja sen kavereiden piinaamalle ihmiselle paras joululahja ja etukäteen.. Mikään S24;sen palsta ei toimi joten se ilo oli ennen aikainen. :D

Se palsta on pyydetty poistettavaksi kokonaan useamman kerran, koska se on tämän tietyn lauman ikioma hiekkalaatikko jossa saa ihan vapaasti rikkoa lakia ja esittää ihmisistä ihan miten törkeitä kunnianloukkauksia tahansa, S24 rikkoo lakia mennen ja tullen tämmöisten palstojensa kanssa. Olen itse harkinnut rikosilmoituksen tekemistä S24;sta vastaan, heillä ei poistotkaan toimi samalla ajatuksella kaikkia kohtaan. Joistain ( siis joidenkin nimet mainiten) siellä ei kauaa viestit viihdy, toisia taas saa solvata mitä törkeimmällä tavalla joka päivä ja nimellä ja vaikka useampi ihminen tekisi poistopyyntöjä satakin ei poistu vaan saa jatkua ja jatkua.

Samaa näky harrastavan tämä bloggerikin. Vaikka kissa julkaisee sellaista törkyä ja ihmisten nimiä, osoitteita, puhelinnumeroita ja ihan mitä tahansa joka normaali elämässä ei todellakaan onnistuisi jos niitä huutelisi kadulla ihmisille putka kutsuisi heti. Blogger joka on Googlen ylläpitämä ei välitä vaikka blogistit rikkovat lakia, se ei kuulemma ole "yksityistä tietoa" jos julkaisee toisen osoitteen ja puhelinnumeron ??? :shock: Mutta googlekin joutuu noudattamaan lakia joten yksittäisen blogistin voi kuka tahansa josta kirjoitetaan haastaa oikeuteen yksityiskanteella siihen ei kysellä poliisin tutkimuksia eikä syyttäjän mielipidettä, mutta se maksaa ja sitä ei köyhät kykene tekemään.

Jos tietyltä ihmisryhmältä poistettaisi edes puoleksi vuodeksi oikeus kirjoittaa mitään nettiin, kaikki blogit ja keskustelupalstat poistettaisiin, voisi tilanne rauhoittua edes hetkeksi. On kylläännyttävää lukea jonkun päivittäisiä jokelluksia jostain aikoja sitten poistetusta käyttäjäfoorumista tai sitä listaa rikoksista ja tuomioista 1980 luvulta, koska herätään todellisuuteen ?? Kissa mieluusti postailee tämän foorumin ylläpitäjän rikoslistaa 30 vuoden takaa, mutta omituisesti unihtaa sen oman tuomionsa lähestymiskieltonsa yms. Jos jollain on tallessa se kissan saama tuomio lapsen kiusaamisesta senkun laitatte esiin, ei se ole sen enempää kiusaamista tai vainoamista kun kissan omatkaan touhut.

En usko kissan saavan yhtäkään lähäri oikeudenkäyntiä enää läpi, jos tuomarit ovat edes vähänkin järkeviä ja osaavat lukea saamansa materiaalin on selvää kelle se lähäri pitää tuomita jos kellekään.

x naapuri

Re: Elisa Kissa-Öberg suunnittelee ystäviensä kanssa murhaa

ViestiKirjoittaja x naapuri » To Marras 30, 2017 10:50 am

Kaikki Elisan kirjoitukset ovat kertomuksia sen omasta mielenterveydestä. Kun luen niitä, ymmärrän sen olevan hullu. Mieleltään ehjä 60 v ihminen ei tee tuollaisia asioita, mutta hullu tekee.

valtteri

Re: Elisa Kissa-Öberg suunnittelee ystäviensä kanssa murhaa

ViestiKirjoittaja valtteri » To Marras 30, 2017 11:01 am

Elisa Hannele Kissa-Öberg suunnitteli Espoolaisen Ari Savolaisen murhaamista vuonna 2014.

Heinolan poliisi sai vihiä "murhasuunnitelmasta" jonka seurauksena kaksi poliisia teki ratsian
aamupäivällä 30.7.2014 Elisan asuntoon.

Elisa Hannele "Black Faraday" Kissa-Öberg kertoo poliisien tekemästä ratsiasta murha.info
keskustelufoorumilla 30.7.2014.

Koska murhasuunnitelman kohde oli Ari Savolainen päätti Espoon poliisi ettei asiassa aloiteta
esitutkintaa.

Kuva
Elisa Hannele Kissa-Öberg kertoo omin sanoin ratsiasta

Todisteet: viewtopic.php?f=38&t=7564

Vieras

Re: Elisa Kissa-Öberg suunnittelee ystäviensä kanssa murhaa

ViestiKirjoittaja Vieras » To Marras 30, 2017 11:48 am

Montako tunnusta Elisa on tännekin rekisteröinyt ?

Vieras

Re: Elisa Kissa-Öberg suunnittelee ystäviensä kanssa murhaa

ViestiKirjoittaja Vieras » To Marras 30, 2017 4:47 pm

Varmaan kannattaisi kissan valita ystävänsä paremmin :lol: Nämä kirjoitukset nimittäin vesittävät ihan kaikki hakemukset tätä ihmistä kohtaan se on varmaa.

Tämän kirjoittaja on riehunut suolessa jo kaksi päivää. Eiköhän ole lomaileva tapaus :lol:


Akklinnaaneikö

30.11.2017 15:15
En ikinä hakisi sinulle lähestymiskieltoa. En pelkää sinua, olet mitätön vanha ämmä joka kirjoittelee nettiin päivät pitkät. Samalla riitelet vuoron perään eri ihmisen kanssa. Ollin sanoin: mustasukkainen vanha nainen joka on kerran saanut jo miehensä tappamaan itsensä sekä sinä uhoat vain ja mielikuvituksesi lentää, milloin kukakin kirjoittaa. Totuus on se että kukaan ei sinua halua tuntea ja se johtuu vain ja ainoastaan itsestäsi. Enkä ole E tai J.

Vieras

Re: Elisa Kissa-Öberg suunnittelee ystäviensä kanssa murhaa

ViestiKirjoittaja Vieras » To Marras 30, 2017 4:51 pm

Tähän kissaan ja hänen "ystäviinsä" kyllä sopii hyvin tämän paikan slougan.

ÄLÄ KOSKAAN YRITÄ TUHOTA TOISEN ELÄMÄÄ VALHEILLA, KUN OMASI VOIDAAN TUHOTA TOTUUDELLA !

Vieras

Re: Elisa Kissa-Öberg suunnittelee ystäviensä kanssa murhaa

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Joulu 01, 2017 6:54 pm

Hakukone Google pakotti Elisa Kissa-Öbergin siivoamaan
tunkionsa lukuisien valituksien jälkeen!


Bloggerissa suhtaudutaan käyttöehtojen - ja Bloggerin sisältökäytännön rikkomuksiin vakavasti.
Bloggerissa ei sallita ahdistelua tai kiusaamista, kerrotaan käyttöehdoissa ja muutahan copycat
blogissa ei ollutkaan.

Kuva

http://nettiriivaajat.blogspot.fi/2017/11/ohi-on.html

Vieras

Re: Elisa Kissa-Öberg suunnittelee ystäviensä kanssa murhaa

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Joulu 01, 2017 7:08 pm

Elisa valehtelee: "sivustolla jälleen kerran toistettu väite, että suunnittelen tuon miehen murhaamista."

Täällä on kerrottu: "suunnitteli". Aina se valehtelee, aina ja joka asian yhteydessä. Puhuis joskus totta.


Helsingin Käräjäoikeus Elisa Kissa-Öbergistä

Asiassa: R 16/587

"Kissa-Öbergi tarvittaessa muuntaa totuutta omissa kirjoituksissaan."

Laput luettavissa: viewtopic.php?f=38&t=5782&start=150

Vieras

Re: Elisa Kissa-Öberg suunnittelee ystäviensä kanssa murhaa

ViestiKirjoittaja Vieras » La Joulu 02, 2017 5:55 pm

Kissa kerto mulle, et saa tai ei lähäriä savolaiselle niin palauttaa kaikki hänestä kirjoittamat loukkaavat viestit takaisin someen. et sellane muija.

Uhkailijat

Re: Elisa Kissa-Öberg suunnittelee ystäviensä kanssa murhaa

ViestiKirjoittaja Uhkailijat » La Joulu 02, 2017 11:22 pm

On noilla pelleillä huvit, neljän lapsen isä antaa siskonsa ja äitinsä vainota lapsiaan ja näiden äitiä rauhassa, rottailee pössyttelijä-äipän tukena tilanteessa kun tilanteessa, häpäisee lapsensa, häpäisee lastensa äidin. Tämä äiti, porukan ainoa joka täysin raitis, rikosrekisteritön, saa jatkubia uhkailuja! Milloin uhkaillaan ystäville, milloin suoraan lasten äidille. Uhataan polttaa lasten äidin auto ja aiheuttaa tälle "tapaturma". Neljän lapsen isän paras ystävä toivoo tämän lapsille huostaanottoa ja sabotoi oikeudenkäyntiä, uhkailee lasten äitiä Jarna Lahdenvuolla!

Sellainen isä.

Loppuuko koskaan

Re: Elisa Kissa-Öberg suunnittelee ystäviensä kanssa murhaa

ViestiKirjoittaja Loppuuko koskaan » La Joulu 09, 2017 12:35 pm

Ei auta että blogi poistuu koska kaikki jää nettiin toisten kiusaaminen ei ole vaan nuorten harrastus sitä harrastaa myös 30+ ja 60+ ihmiset


http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2017120 ... 6_u0.shtml

Kun nettikiusaaminen on toistuvaa, määrätietoista ja pahantahtoista, poliisiin on syytä ottaa yhteyttä, jos kiusaamista ei saada lopetettua muilla keinoilla. (ILKKA LAITINEN)

Eeva kirjoitteli Ainon nimellä ja kuvalla herjaavia kommentteja. Hän oli myös perustamassa WhatsApp-ryhmää, johon Ainon kiusaajat keräsivät samanmielisiä koululaisia haukkumaan Ainoa. Jäseneksi liitettiin myös Aino, jotta hän näkisi, mitä hänestä kirjoitetaan.

Käräjäoikeus totesi 15-vuotiaan Eevan viimein syylliseksi identiteettivarkauteen ja kunnianloukkaukseen. Kaikki ei kuitenkaan päättynyt oikeuden tuomioon.

- Ahdistavinta valeprofiilissa oli, että en saanut sitä millään pois. Se on kai siellä vielä tänäänkin, eikä koskaan lähde pois. Se iso ero on reaalimaailman kiusaamisessa ja nettikiusaamisessa: netissä siitä saa tietää kuka vaan, ja valheet voivat levitä vaikka kuinka nopeasti, sanoo Aino nyt.

Vieras

Re: Elisa Kissa-Öberg suunnittelee ystäviensä kanssa murhaa

ViestiKirjoittaja Vieras » La Joulu 09, 2017 5:50 pm

No ei lopu. Elisalla on pakkomielle Ariin, alkaen maanantai 16. heinäkuuta 2012: http://lizthecat.blogspot.fi/2012_07_16_archive.html

Penan jäljillä

Re: Elisa Kissa-Öberg suunnittelee ystäviensä kanssa murhaa

ViestiKirjoittaja Penan jäljillä » Su Joulu 10, 2017 4:11 pm

Iski kiinni Pentti Linkolaan :lol:
Nyt pitäisi saattaa nämä kaksi yhteen ja kuvata tapaaminen saisi kissa kyytiä kunnolla. Tiedän missä Linkola asustelee ja minne veneellään rantautuu kun käy kylillä :)
Olitte kissa ja Linkola hetken melko lähellä toisianne harmi että ette tavanneet kylillä kerrankin joku olisi pistänyt kissan hiljaiseksi ja käskenyt olla mäkättämättä ihan kaikesta. Ei kannata leikkiä eläinsuojeliaa kissankaan se ei ihan riitä että postailee kärsivien eläinraatojen kuvia ja räksyttää netissä kaikesta. Tekoja kissa tekoja todellisia tekoja alahan toimia.... :roll:

http://lizthecat.blogspot.fi/

pist.ps..
koska meinasit kissa kertoa sen oikean totuuden siitä miksi toinen blogisi hiljeni ja poistit jutut...poliisi taisi käskeä tämän huhun todenperää en epäile ollenkaan....

Vieras

Re: Elisa Kissa-Öberg suunnittelee ystäviensä kanssa murhaa

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Joulu 12, 2017 12:07 am

Elisa itse tuhosi minun maineeni ja elämäni blogeissaan, valhein pysyvästi. Otti yhteyttä ystäviinil, sukulaisiini, toimittajiin, kyttäsi ja vaani. Levitti kaikki valheensa nettiin. Pitäisi vaan suunsa kiinni js olisi kitisemättä.

Häpeä Elisa

The Joulu

Re: Elisa Kissa-Öberg suunnittelee ystäviensä kanssa murhaa

ViestiKirjoittaja The Joulu » Pe Joulu 15, 2017 11:10 am

Joulu tulee, oletko valmis ? The Joulu on täällä 9. päivän päästä silloin on jouluaatto, sen yksin tai yhdessä rauhaisin tunnelmin viettää suurin osa kansaamme. :roll: Mutta kissaa tämäkin juhlapyhä taitaa jo nyt ahdistaa vaikka kuulemma Ortodoksi joulu ei poikkea vietoltaan Luterilaisten joulusta se näyttää kissan kohdalla poikkeavan suurestikin, ainakin hyväntahdon ja kiltteyden osalta. Mitähän joulupukki tuo hänelle ? Ison kasan risuja ? :roll:
Kun muut kokevat kyseisen juhlan rauhan ja hyväntahdon juhlana, jolloin ei riidellä ei kirjoitella mustia kirjoituksia nettiin. Ja jonka valmisteluun käytetään aikaa jo nyt monta päivää ennen koko juhlaa, sen valmisteluajan käyttää kissa kirjoittamalla toista mustamaalaten blogiaan, joka varmasti räjähtelee ilotuksen tavoin silmille vielä riemukkaammin ensi tiistain 19.12.17 jälkeen kun kissa on päässyt elementtiinsä oikeustalolle Hyvinkäälle kertomaan sen kuuluisan "kissan totuuden" kaikesta. :shock:
Varokaa Hyvinkääläiset hän saapuu kaupunkiinne :lol:

http://nettiriivaajat.blogspot.fi/?m=1

Kysyä voi hyvällä syyllä nyt.
MIKSI TE IHMISET LAITETTE TÄLLE MITÄÄN POSTIA , KOSKA SE LOPULTA AINA SOPIVASTI PÄÄTYY JULKISEKSI JA ASIAYHTEYKSISTÄ IRROITETTUINA PALASINA, SITEN VÄÄRISTÄEN YLEENSÄ KOKO TOTUUDEN ???
Jos ette ole huomanneet kissaa jos kiittelee mistään, hän saa raivarin ja sitten alkaa julkinen paskanheitto. Koska te ihmiset opitte hänen itsensä viljelemän viisauden merkityksen ?

ÄLÄ LÄHESTY HÄRKÄÄ EDESTÄ, HEVOSTA TAKAA JA HULLUA MISTÄÄN SUUNNASTA !

Joulurauhan julistuskin sen kertoo, mistä joulunhengessä on kysymys, useissa sotaakin käyvissä maissa jossa joulua vietetään sotatoimet keskeytetään joulun ajaksi ;

Suomen Turku julistaa joulurauhan perinteisesti taas tänäkin vuonna 24.12.17 klo: 12:00. Toivomme sen tavoittavan sotaisan joukonkin;
Huomenna, jos Jumala suo,
on meidän Herramme ja Vapahtajamme armorikas syntymäjuhla;
ja julistetaan siis täten yleinen joulurauha kehoittamalla
kaikkia tätä juhlaa asiaankuuluvalla hartaudella viettämään
sekä muutoin hiljaisesti ja rauhallisesti käyttäytymään,
sillä se, joka tämän rauhan rikkoo ja joulujuhlaa jollakin
laittomalla taikka sopimattomalla käytöksellä häiritsee,
on raskauttavien asianhaarain vallitessa syypää siihen
rangaistukseen, jonka laki ja asetukset kustakin rikoksesta
ja rikkomuksesta erikseen säätävät. Lopuksi toivotetaan kaupungin
kaikille asukkaille riemullista joulujuhlaa.

On kylmä totuus ettei kissa vieläkään ole kartalla sen suhteen, ettei se "viaton ystävätär" ole itsekkään suinkaan viaton mihinkään. Hän toimii itse samoin kun mistä muita moittii ! Vaikka kissa on omin silmin voinut todistaa millaisia kirjoituksia asioihinsa kuulumattomistakin ihmisistä tämä ystävätär on julkisesti kirjoittanut, kuinka on uhkaillut laittomasti ihmisiä ja varmasti hänelle henkilökohtaisesti yhtä pahaa jos ei pahempaakin kirjoitellut muista ihmisistä, silti kissa sokeasti uskoo kaiken mitä ystävätär hänelle syöttää totuutena ??? :shock: Taitaa kyse olla vain siitä että kissa itse vihaa ihmisiä ja on mielissään, kun muutkin vihaa. Kissahan ei voi sietää sitä ollenkaan että hänen perusteettomiin pyhän vihan kostoretkiinsä mukaan haluamattomat, uskaltavat röyhkeästi kieltäytyä hänen sotapäällikön käskyistään. :o
Kun kissa haluaa rekrytoida omiin järjettömiin kostoretkiinsä ihan kaikki kulloisenkin kohteensa läheiset , sukulaiset, ystävät, tutut ja kylänmiehet ja naisetkin, ei hän voi käsittää etteivät normi ihmiset halua viettää elämäänsä riidellen netissä tai missään muuallakaan, olla hänen kanssaan tekemisissä tai kuunnella hänen tarinoitaan joissa ei ole edes mitään perää.

Rauhaisaa joulua ja sitä edeltävää aikaa toivotellen kissan uhreille ja vainotuille , tämä vaino on kuin alku Kristityiden vainoamista tai noitavainoa yhtä perusteetonta ja alhaista mieltä osoittavaa toimintaa.

EdellinenSeuraava

Paluu » Media tarjoaa tämän kierroksen - henkirikokset ja väkivalta