Rekisteröidy

Päivi Hirvelästä tutkintapyyntö Espoon Poliisille !

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Viestit: 1738
Liittynyt: Ti Syys 05, 2006 11:11 am
Paikkakunta: Hki

ViestiKirjoittaja Moninainen » Ke Joulu 02, 2009 11:29 am

Pauliine Koskelo, Jakob Söderman, Christian Taxel ovat kaikki lakimiehiä ja saaneet ne prenikkansa lakimies pressamme hyväksymänä joidenkin ehdotuksista.

Ansioita ei tarvitse perustella muulla kuin on joku ansiolista tai jonkinlainen CV tai jotain muuta keveän kivaa ja iloista asiaa.

Seuraavana vuonna voi Päivi Hirvelä olla prenikkalistalla. Täytyyhän sitä juhlistaa mitalilla hyvin seulotusta työstä. Muuten Suomen saamat tuomiot EITltä voisivat olla kaksin jopa kolminkertaiset.

EOK: Vastuuttomuus, ammattitaidottomuus ja elitismi oikeusturvan esteenä

www,eok.fi/eok/index.php?option=com_content&task=view&id=326&Itemid=50

Mistähän itäblokkimaisuudesta tällainen mitallien jako on jäänne näinkin globaalissa länsimaassa kuin Suomi?

Viestit: 1738
Liittynyt: Ti Syys 05, 2006 11:11 am
Paikkakunta: Hki

ViestiKirjoittaja Moninainen » Ke Joulu 02, 2009 11:34 am

Sen enemmittä anteeksipyytelyittä

www.eok.fi/eok/index.php?option=com_con ... &Itemid=50

Viestit: 127
Liittynyt: To Tammi 10, 2008 8:26 am

Liittyisikö asiaan?

ViestiKirjoittaja luigi » Ke Helmi 24, 2010 6:44 am

Ulkoministeriön ja "oikeusministeriön" sivustojen mukaan Brax käväisi viimeviikolla Sveitsissä ! Aihe muuten oli melko mielenkiintoinen; EIT:n "käytäntöjen" yksinkertaistaminen !

Ai yksinkertaistetaanko asiaa niin, että Hirvelä yksin on toimivaltainen "seulomaan" suomalaisjutut pois käsittelystä ?

EIT:n arvovallan arvo 3 %; joka on Suomen seulontaprosentin käänteisluku ei mielestäni paljoa enää kärsi "yksinkertaistamista"; muutoinhan se häviää kokonaan !

Tuo uutinen nosti ainakin minun niskakarvani pystyyn, kun muistin Braxin mukanoalon edellisessä "organisaatiomuutoksessa" koskien Kansainvälistä Rikostuomioistuinta 2007 - 2009 ! Sen seurauksena "kansainvälinen" tuli "toimivallattomaksi" käsittelemään "yksittäistapauksia" !

Tuollainen "yksittäistapaus" on mm. Ruanda-"oikeudenkäynti"; jonka kuluja veronmaksajat ovat maksaneet jo yli 1 000 000 euroa ?

Minkälainehan "yksinkertaistus" nyt on tulossa EIT 100 000 jutun ruhkaan ? Poistetaanko kaikki jutut mahdollisesti käsittelystä yhdellä sopimuksella ?

Vai onko kysessä suomalsivalittajine ottama käytäntö; jossa kirjelmöidään "Suomalaishenkilökunta irti näistä papereista" ?
Kaiken Kokenut Kansalainen

Viestit: 1738
Liittynyt: Ti Syys 05, 2006 11:11 am
Paikkakunta: Hki

ViestiKirjoittaja Moninainen » Ke Maalis 03, 2010 6:04 pm

Tämä meidän ikioma kukkahattutäti oikeusministerimme on niin varma ettei ruandalainen saa omassa maassaan "oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä". Olisipa hän yhtä huolissaan kantasuomalaisten saamisesta "oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä", niin ymmärtäisi tuon miljoonien eurojen tuhlaamisen jonkun ulkomaalaisen yksittäistapaukseen. Heureka ja eriarvoisuus on poikaa!

Voihan olla, että Brax on luomassa Suomesta afrikkalaisten oikeudenmukaista tuomioistuin -maata. Omille se on nyt hällä väliä, kunhan on jotenkin sinnepäin ja saadaan se siltä näyttämään keinolla kuinka kurjalla tahansa. Omien kyykyttäminen on mannaa tällaiselle porukalle. Kuinka Suomella on varaa käydä ulkolaisen pulesta ulkomailla tehdyistä kansanmurhista oikeudenkäyntiä suomalaisten verorahoilla? On enemmän kuin diktatoorista toimintaa verorahoilla tälläkin tädillä.

Viestit: 127
Liittynyt: To Tammi 10, 2008 8:26 am

Olisiko maksu ?

ViestiKirjoittaja luigi » La Kesä 05, 2010 8:22 am

Ettei vain Ruanda-"oikeudenkäynti" olisi Suomen maksu siitä, että Suomen asiat on pidetty Kansainvälisen rikostuomioistuimen listoilta poissa ?

Nimittäin nyttemmin salaiseksi muuttunut Lakiesityksen He 55/2007 eräs lausunnonantja sanoi; että rikoslakia tuleemuuttaa, ettei misään tapauksessa Kansainvälinen rikostuomioistuin tule toimivaltaiseksi käsittelemään Suomea koskevia asioita, tilanteessa; jossa koko Suomen "oikeusjärjestelmä" on todettu toimivallattomaksi !

Tuo lausuma nimittäin jätettiin toimittamatta rivikansanedustajille laista äänestettäessä ( luki vain "välitöntä tarvetta lain muuttamiselle ei ole").

Kuitenkin Eduskunnan "oikeusasiamiehen" 2,5 vuotta salaamasta "anonyymistä" päätöksestä 876/2/05 on luettavissa, että TUOLLAINEN TAPAUS TODELLAKAIN ON OLEMASSA !

Hallitus siis kusetti kaikkia rivikansanedustajia ja poliisi ei suorittanut loppuun esitutkintaa tehdyistä rikosilmoituksista ( jotka todellkain "oikeusministeriön" raportin 114/911/06 mukaan ovat olemassa).

Oliko siis Kansainvälisen rikostuomioistuimen "organisaatiomuutos" välttämätön paha yhdessä lakimuutoksen He 55/2007 kanssa pitämään "Suomen sisäiset" asiat poissa Kansainvälisestä rikostuomioistuimesta; ja oliko näiden dokumenttien pohjalta Ruanda-"oikeudenkäynti" Suomen maksu sille presidentin ja ministereiden huonon julkisuuden välttämisestä ?

Joka tapauksessa Suomessa on lainsäädännöllä runsaati toteutettu eräiden kansanryhmien syrjintää; ja itsemurhatilastojen mukaan jopa jossainmäärin siten aiheutettu turhia kuolemia ? Kansainvälisen rikoslain mukaan mikäli valtiovallan toimin kurjistetaan jonkin kansanryhmän elinoloja niin, että aiheutetaan sen huomattava väheneminen on kyseessä vakava kansainvälisen rikostuomioistuimen alainen rikos !

Se, että hallituksen jäsenet piilottelevat lausumia rivikansanedustajilta; ja jopa "laillisuuvalvoja" on kesällä 2008 hallitusta huomauttanut asiasta kertoo; kunka kaukana demokratiasta Suomi on !

Mutta edellämainitujen dokumenttien mukaan myös ilmiselviä rikoksia piilotellaan viranomaisvoimin ja lainsäädännön avulla. Tämä on todellakin vakava asia; joka myös "ihmisoikeustuomioistuimelle" on tiedoksi saatettu 2006 ! Ja jonka Hirvelä kumppaneineen "seuloi" pois käsittelystä "toimivallattomana!

Jopa kirjattuna ja pikana lähetetty kirje päällikkötuomarille Hirvelän jääveistä toimista on "kadonnut" matkalla "ihmisoikeustuomioistuimeen" Hirvelän seulottua mm. "oikeusministeriön" raportin VKSV:n ( siis Hirvelän työpaikan Suomessa) 8 kk "kohtuuttomasta" diariinkirjaamisajasta ! Sekä VKSV:oon lähetettyjen muiden asiakirjojen kopiot !

"Kaikesta lisäkirjeenvaihdosta kieltäydytään jyrkästi" minun EIT:n ja VKSV:n välillä - sisältöisiä sähköposteja olen saanut runsaasti eri Suomen "laillisuutta" "valvovilta" viranomaislta ja EIT:ltä !

Me veronmaksajat siis mitä ilmeisimmin maksamme viranomaisten laittomien toimien takia tehdystä "organisaatiomuutoksesta" ja siksi Suomeen "tuoduista" "oikeudenkäynneistä" !

Mielenkiintoista mm. on että Sveitsin EIT- kokouksen lähes kaikki pöytäkirjat käydyistä keskusteluista ovat "lainmukaisuutta" valvovassa organisaatiossa SALAISIA ! HERÄÄ KYSYMYS MIKSI ?

Onko EIT:n siis vain tarkoitus vahvistaa kansalaisten luottamusta täysin korruptioituneeseen Euroopan "oikeusjärjestelmään" ja lainsäädäntöön !

Ne mitättömät asiat, joita EIT "käsittelee" ovat tarkoin valikoituja ( 3 % jutuista ); ja niiden ainoa tarkoitus näyttää olevan vahvistaa EIT:n vaikutusvaltaa ... ei niinkään saattaa viranomaisia noudattamaan maiden lakeja !

Mutta EIT:n arvovallalle on tappio yli 100 000 jutun ruuhka, joka jo sisällään on naurettavaa laitokselle, joka antaa tuomioita lähinnä "liian pitkiksi venyneistä jutuista" ... mihinhän voisi valittaa EIT:n liian pitkistä käsittelyajoista .... ettei EIT vain loukkaisi ihmisoikeuksia ?

Koko Euroopan "oikeusjärjestelmän" naurettavuus onkin jo paljastunut isolle joukolle ihmisiä; ja kun "oikeusjärjestelmä" murenee murenee myös pohja sen takana .... tämän olemme jo Kreikan osalta saaneet nähdä ! Kansa on kaduilla ja vaatii TODELLISTA OIKEUDENMUKAISUUTTA; LUMEJÄRJESTELMÄ EI ENÄÄ RIITÄ KANSALAISILLE !

Suomessa näemme asian esiasteen eli persujen ( vaihtoehtopuolue) kannatuksen räjähdysmäisenä kasvuna. Toivoa sopii, että Suomen hallitus toimii oikein ennen, kuin olemme Kreikan tiellä !

Paskaa on pantu piiloon aidan taakse niin paljon viimevuosina; että väkisinkin jotakin pursuaa jo altakin kansan hämmästeltäväksi !

Edes "laillisuusvalvojien" pystyttämät panssariaidat eivät pidä kansaa täysin tiedottomana kulissien takaisista "paskaläjistä"; joiden "haju" Helsingin kaduilla muutoin olisi sietämätön !
Kaiken Kokenut Kansalainen

Avatar
Viestit: 5267
Liittynyt: Pe Heinä 29, 2005 5:39 pm
Paikkakunta: Espoo

ViestiKirjoittaja vanhemmat » Su Heinä 25, 2010 11:47 am

Kuva

Ari http://www.vanhemmat.com

Viestit: 127
Liittynyt: To Tammi 10, 2008 8:26 am

EDUSKUNTA TIETÄÄ

ViestiKirjoittaja luigi » Su Elo 18, 2013 6:38 am

Suomen eduskunta tietää kuinka Suomessa loukataan varsinkin heteromiesten ja LASTEN ihmisoikeuksia !

Tänä kesänä eduskunta käsitteli JULKISESTI Euroopan neuvoston Suomen valtuuskunnan raportin eduskunnalle ( en nyt muista ISSN numeroa ) tuossa raportissa luki seuraavaa: EIT siirtyy vuoden 2014 alussa YHDEN TUOMARIN SELONTAJÄRJESTELMÄÄN; koska EIT:n jutturuuhka itsessään on muuttunut IHMISOIKEUSLOUKKAUKSEKSI !

Braxin Sveitsissä käymät neuvottelut ovat siis tuottaneet "tulosta" ja vastedes Hirvelä voi yksin seuloa pois käsittelystä "selvästi" aiheettomat valitukset !


Mitä sitten tullaan seulomaan ?

Julkaisen tässä asiaa valaisevan dokumentin:


EDUSKUNNAN OIKEUSASIMIEHEN
KANSLIA Drnro 1350/4/08

nimeni

osoitteeni
Viite: Sähköpostiviestinne 13.4. 2008VASTAUS: Arvostelette viestissänne Valtakunnasyyttäjänviraston palveluksessa aikaisemmin toimineen Päivi Hirvelän menettelyä, kun hän on 27.3. 2008 Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa toiminut esittelijänä asiassa EIT 24221/06. Käsityksenne mukaan Hirvelä oli ollut esteellinen, koska tuon asian asiapapereiden joukossa oli ollut eräitä kirjoituksessanne yksilöityjä Valtakunnasyyttäjänviraston asiapapereita.

Asianne esiteltiin apulaisoikeusasiamies Jukka Lindstedtille. Hänen pyynnöstään ilmoitan, että oikeusasiamies ei voi tutkia Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen eikä siellä toimivien viranhaltijoiden menettelyä, ei edes siinä tapauksessa, että kysymyksessä olisi Suomen valtion valitsema henkilö. Tämä johtuu siitä..... liirum laarun jatkuu


Esittelijäneuvos Eero Kallio


Mitä siis olivat ne kirjoituksessa eritellyt asiat :

Porin poliisille 8.9. 2005 tehty rikosilmoitus "lainsäädännöllisistä ja virkavirhein toteutetuista ihmisoikeusloukkauksista" ; Oikeusministeriön kriminaalipoliittisen osaston lausuma 114/911/06 VKSV:n 8 kuukauden diariinkirjaamisajasta sekä VKSV:oon lähetetyn 9.12. 2005 "syyteilmoituksen" tiedot !

Vielä pitää manita, että EIT:n päällikkötuomarille PIKANA ja KIRJATTUNA lähetetty jääviystutkintapyyntö "katosi" matkalla Ranskaan ?

Siinä oli mukana pyyntö toimittaa KAIKKI asiakirjat; joissa EIT ei ole toimivaltainen Kansainväliseen rikostuomioistuimeen; koska EOA päätöksen 876/2/05 mukaan "poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa preisdentin - ja ministerinvastuuasiassa".

Oliko siis 2008 Tuija Braxin allekirjoittama sopimus Kansainvälisen rikostuomioistuimen tulemisesta TOIMIVALLATTOMAKSI Suomea koskevissa "yksittäsistapauksissa" Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONTAA, koska "sopimuksella" Suomi tuli velvolliseksi kustantamaan YKSIN kaikki Ruanda-"oikeudenkäynnin" kustannukset ?

Ja syyllistyikö Hirvelä mahdollisesti Kansainväliselle rikostuomioistuimelle kuuluvien asiakirjojen tuhoamiseen ? kansainvälisen lain mukaan Kansainväliselle rikostuomioistuimelle kuuluvat asiakirjat OVAT KOSKEMATTOMIA säilytettiimpä niitä missä tahansa !

Asiasta tekee suuren luokan jutun se, että EDUSKUNTA tietää EIT tilanteen Euroopan neuvoston Suomen valtuuskunnan raportin LUKEMISEN jälkeen !

Kuitenkaan YKSIKÄÄN Suomen "lehti" EI ole tuota JULKISTA asiakirjaa; joka kertoo totuuden julkistanut !

Kuten yksikään Suomen lehti ei ole SUORAA lainausta PERUSTUSLAIN 118 §:stä julkistanut ?

PL 118 § Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset ...Syyteoikeutta EI kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä valtakunnanoikeudessa.

Siis perustuslakiko koskee TAKAUTUVASTI tuosta 8.9. 2005 tekemääni rikosilmoitusta ?

Senjälkeen kun aloin näistä jutuista kirjoitella Uuden Suomen palstoille musta ulkomaankilvillä varustettu auto on seuraillut minua muutamia kertoja ( kotiini kääntymisen jälkeen pysähtyy noin 100 m päähän ja jatkaa matkaa hetken kuluttua ) ... kuuluuko tämä KRP:n normaaleihin "toimintatapoihin" ?

Antaa poikien kytätä .... totuutta Suomen "ihmisoikeuksista" se ei tule muuttamaan ja kirjoitteluani se ei lopeta ENNENKUIN joku instanssi MAAILMASSA on TOIMIVALTAINEN käsittelemään lapsiin ja heteromiehiin kohdistettua SYRJINTÄÄ SUOMESSA !

Samaten on "lailla" 444/2012 suoriteun VARKAUDEN OSALTA ( eduskunta varasti 1,3 - 3 MILJARDIA euroa yli lain salliman perittyjä "tasoitusvastuurahoja" vakuutusyhtiöille)

Iltalehti huhtikuu 2012 EDUSKUNNASSA MUHII MILJARDIKAAPPAUS !

Suomessa meno on jo mennyt sille tasolle petosten ja ihmisoikeusloukkausten tehtailuissa, että heikompia hirvittää !

Ja hallitusten jäsenten vartioiointi on ainakin tuplattu ?

Miksi pelätä jos on PUHTAAT JAUHOT PUSSISSA !

Minä olen valmis julkisuuteen kaikista kirjoittamistani asioista ... ONKO SUOMEN HALLITUS ?
Kaiken Kokenut Kansalainen

Viestit: 127
Liittynyt: To Tammi 10, 2008 8:26 am

ViestiKirjoittaja luigi » Su Elo 18, 2013 7:22 am

Lukekaapa helmikuussa 2010 kirjoittamani kirjoitus : yksinkertaistetaanko EIT käytäntöjä niin, että Hirvelä on yksin ....


Juuri näin ON KÄYMÄSSÄ 1.1. 2014 Hirvelä YKSIN seuloo pois käsittelystä "selvästi" aiheettomat valitukset !

Koska näitä palstoja lukee EDUSKUNTA onko Brax syyllistynyt TIETOISEEN ihmisoikeusloukkaukseen neuvottelemalla Sveitsissä "EIT:n organisaatiomuutoksen"; muutoksen jolla Suomen KULISSIA ihmisoikeuksista pidetään yllä ?

Eli onko Kansainvälisen rikostuomioistuimen "organisaatiomuutos" SUUNNITELMALLISTA lahjontaa ?

Pitäkää tämän ketjun kirjoituksia JULKISENA RIKOSILMOITUKSENA; jonka tarkoitus on tutkia Suomen saama "sopimus" Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa versus sopimus Ruanda-"oikeudenkäynnin" tuomisesta Suomeen sekä TAUSTAT ja MOTIIVIT suoritetun EIT:n "organisaatiomuutoksen" suhteen !

Unohtamatta PERUSTUSLAIN 118 §:n MANIPULOINTIA !

"Oikeusasiamiehen" "päätöksessä" on riittävät yksilöintitiedot RIKOSTUTKINNAN aloittamiseksi tapauksessa SUOMEN KANSALAISTEN IHMISOIKEUKSIEN VIEMINEN ja KANSAINVÄLISEN RIKOSTUOMIOISTUIMEN LAHJONTA SUOMEN OSALTA !
Kaiken Kokenut Kansalainen

Viestit: 127
Liittynyt: To Tammi 10, 2008 8:26 am

Vastaiskun aika

ViestiKirjoittaja luigi » La Tammi 04, 2014 9:25 am

Ulkoministeriön sivuilta on luettavissa, että UUTTA EIT:n "organisaatiomuutosta" mahdollisesti suunnitellaan ?

"Neuvostoon" voi 27.1. 2014 menessä lähettää ehdotuksia siitä kuinka "ihmisoikeustuomioistuinta" tulisi "KEHITTÄÄ" .

Tuon "kehitystyön" jo 99 %:sen SEULONTATYÖN tueksi tulisi neuvostolle lähettää KOPIO Hirvelän valinnan RIKOSILMOITUKSESTA !

Mutta SUOMEKSI ei Euroopassa voi enää prosessoida SUOMEN IHMISOIKEUSASIAA; vaan kaikki tulee toimittaa Lontooksi tai Ranskan murteella !

Eikö 1.1. 2014 mennyt organisaatiomuutos toiminutkaan NIIN KUIN PITI; eli nosti EIT:n 1 %:n "ARVOVALTAA" ; käänteisluku SEULONTAPROSENTILLE !

Ja kaikki KAHTEEN KERTAAN ja kirjattuna ( syys EIT:lle lähettämäni kirjattu pikakirje katosi matkalla Ranskaan ) .

Jos kahteen kertaan lähetetty kirjattu pikakirje katoaa KYSESSÄ EI ENÄÄ voi olla vahinko ?

Täytyy lähettää myös tiedot Suomen PERUSTUSLAIN manipuloinnista 90-luku ja 118 § ( sallii ihmisoikeusloukkaukset ).

Onko EIT jo PANIIKISSA; kun suuri jaos käsittelee useita Suomea koskevia tapauksia KUN KOKO suomalaisjaos on JÄÄVÄTTY ?

Edellinen "organisaatiomuutos" astui voimaan 1.1. 2014 ja uuden suunnittelun asiakirjat on olatava perillä 27.1. 2014 ... kiirettä pitää herroilla ja rouvilla !

Pitääkö joku ERITYINEN tapaus saada pois käsiteltävien listoilta ?

Kun EIT:ssä kuohuu; se tarkoittaa että Suomen hallituksessa kuohuu MYÖS ... taisi Soini olla viisas kun jätti nämä eurovaalit väliin ?

Kari Uotista on muuten nykyään tullut PerusSuomalaisten hovijuristi; joten tietoa näistä kuvioista VARMASTI Soinilla on.

Eikä kirjoituksiani tuolla palstalla seulota pois ... mitä se kertoo ... onko Suomen tilanne menossa eteenpäin !


Soini kuitenkin toistaiseksi on hiljaa jopa EDUSKUNNAN pöydällä käyneestä Euroopan neuvoston Suomen valtuuksunnan raportista ... miksi se vähän ihmetyttää ( PerusSuomalaiset on ainoita puolueita, joka voisi tehdä kanteen PL 118 §:n manipulaatiosta ) mutta taidetaan tietojen panttamisella vain ostaa valtaa ja kiristää hallitusta ?

Kerääkö PerusSuomalaiset Uotin kautta "pakettia"; että voi ennen vaaleja rysäyttää kunolla vai jätetäänkö PL 118 § hijaisuudessa marinoitumaan MYÖS ITSEÄ VARTEN !

Suomen laki ; jos joku tietää vakavan rikoksen ja jättää siitä ilmoittamatta syyllistyy myös itse rikokseen !

Siksi sen ilmoitan TAAS: Suomi on lahjonut Kansainvälisen rikostuomioistuimen; ettei se tullut toimivaltaiseksi käsittelemään "Suomen sisäisiä asioita" eli sopimuksessa mainittuja "yksittäistapauksia" joita on kaikki PL 118 §:n syyteoikeudettomat tapaukset ( ainakin eoa päätöksessä 876/2/05) mainitut !

Suomi maksoi lahjonnan eli "saamansa sopimuksen" maksamalla ja tuomalla Suomeen Ruanda-"oikeudenkäynnin" !

Tuija Braxin allekirjoitama "sopimus" oikeutettiin VALEHTELEMALLA kansanedustajille He 55/2007 yhteydessä "välitöntä tarvetta lain muuttamiselle ei ole" ja oikeusministeriö salasi lausman "rikoslakia tulee muutaa ... sekä Eoa päätöksen 876/2/05 kansanedustajilta !

Minä HENKILÖKOHTAISESTI varoitin JULKISESTI Tuja Braxia; että lakimuutos tehdään samaan aikaan kun sanotunkaltainen asia EIT 24221/06 on menossa EIT:n pöydälle ( Onnline keskustelu Kaiken Kokenut Kansalainen ) ... Brax vastasi ... asioilla ei ole yhteyttä toisiinsa !

Miten Brax TIESI mitä valitus ( lähes 10 kiloa paperia ) sisälsi SUORAAN Onnline keskustelun aikana ?

Ja myöhemminhän Kansainvälinen rikostuomioistuin SANON LAHJOTTIIN; kuten näytti SUUNNITELLULTA ja kansa ihmetteli miksi sen pitää maksaa Ruanda-"oikeudenkäynnin" miljoonakustannukset ?

Kun Kansainvälinen rikostuomioistuin oli LAHJOTTU Suomen perustuslain 118 §:n MANIPULOINTI oli allekirjoitusta vaille valmis !

Koska Suomen "oikeuslaitos" saati poliisi ei ole toimivaltainen Kansainvälisen rikostuomioistuimen tavoin tutkimaan tällaista tapausta olisiko "neuvostoon" lähettämisestä apua ?

Kuka on LAIN mukaan toimivaltainen tutkimaan Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjontaa ja jonkin maan PERUSTUSLAIN manipulointia ?

Olenko rikollinen; jos en löydä toimivaltaista tahoa ( joka tietää vakavan rikoksen ja jättää sen ilmoittamatta syyllistyy itse rikokseen; riittäisikö jos ilmoitan sen esimerkiksi Helsingin Sanomissa ... eivät kylläkään julkaiseet edes mielipidepalstalla ).

Kamalaa; kun Suomessa ei saa rikosilmoitusta sisään ? Nettipoliisikin poisti koko keskusteluketjunsa kun sinne tein JULKISEN rikosilmoituksen Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonnasta ja Suomen perustuslain manipuloinnista !

Voi VOI taidan jäädä rikolliseksi ?

Kamalaa kirjoittaa "olen ihminen" kun en ainakaan ihmisoikeudet omaava "ihminen" ole Suomen valtion mielestä !
Kaiken Kokenut Kansalainen

Viestit: 127
Liittynyt: To Tammi 10, 2008 8:26 am

ViestiKirjoittaja luigi » To Helmi 13, 2014 10:21 pm

Tällä viikolla EDUSKUNTA "käsitteli" oikeusasiamiehen kertomuksen eduksunnalle ; YHTÄÄN puheenvuoroa EI pyydetty !

Mutta TIETOA tuli senkin edestä; vaikka Euroopan neuvoston Suomen valtuuskunnan raportin eduksunnalle mukaan EIT "siirtyy" yhden suomalaistuomarin seulontajärjestelmään 1.1. 2014 oli Eduskunnan oikeusasiamiehen kertomuksessa mielenkiintoinen tieto ; jo 2010 SUURIN osa tapauksista "seulonnat" käsiteltiin YHDEN tuomarin kokoonpanossa !

Eli SALASIKO Tuija Brax / oikeusministeriö EDUSKUNNALTA tämän uuden käytännön 2,5 vuotta ( Sveitsissä 2008 käydyn palaveroinnin koskien EIT:n organisaatiomuutosta ) TULOKSEN jopa kansanedustajilta 2,5 vuotta ( olen aiemmin kirjoittanut tuota Sveitsin "visiitistä" tässä ketjussa ).

Eli oliko TILANNE EIT:ssä LAITON 2,5 vuotta koska kansalaisille EI ANNETTU TIETOA 2,5 vuoteen MUUTTUNEESTA TILANTEESTA ?

OLIKO KAIKKI salattava kunnes Kansainvälinen rikostuomioistuin oli LAHJOTTU ja Suomen perustuslain 118 § MANIPULOITU ?

Tiedon kulku Suomessa eduskunnalle noudattaa KÄSITTÄMÄTÖNTÄ kaavaa ?

Käyvät varmaan täällä lukemassa; että tietävät MITÄ "PÄÄTTÄVÄT" ?

Seuraavaksi on käytävä käsiksi siihen MITÄ Suomessa tapahtuu Lapsiasianvaltuutetun toimiston suhteen !

"Oikeusministeriö" haluaa sen SAMAAN RAKENNUKSEEN "oikeusministeriön" kanssa ... isyyslaki on SAATAVA hyväksytyksi nykyisessä YK:n Lasten oikeuksien sopimusta RIKKOVASSA muodossa... Aula saatiin ulos ? ... joten saadaanko nyt oikeusministeriötä MIELLYTTÄVÄ LAUSUNTO; kun joku "oikeusministeriön" virkamies valitaan "Lapsiasiainvaltuutetuksi" ?

Mihin tästä voisi valittaa: Suomen perustuslaki RAISKATTU; Kansainvälinen rikostuomioistuin LAHJOTTU; YK miehitetty suomalaisvoimin : EIT "seuloo" 95 % tapauksista "Suomen valtion valitseman henkilön" ( ote oikeusasiamiehen kanslian päätöksestä ) voimin !
Euroopan oikeusasiamies EI HALUA SEKAANTUA

Euroopan neuvosto HALUAA kaikki asiakirjat Lontoon tai Pariin murteella ( minulla huono kielipää ).

Taisi muuten Hirvelästä tehdyn rikosilmoituksen KOPIOKIN "kadota" matkalla Euroopan neuvostoon .... ( lähetin suomalaisvirkamiesten sähköpostiin ).

Voi Suomen lapsiparkoja ... kuka hullu äiti ja isä vielä äänestää "NYKYPÄÄTTÄJIÄ" !
Kaiken Kokenut Kansalainen

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Maalis 03, 2014 8:12 pm


Viestit: 1
Liittynyt: Ti Tammi 24, 2017 9:53 pm

Re: Päivi Hirvelästä tutkintapyyntö Espoon Poliisille !

ViestiKirjoittaja ShadowGP96 » Ti Tammi 24, 2017 10:06 pm

If you want to be able to protect yourself, to know all your rights, this article will help you to get this knowledge. If you need more information, you may also find it on this website http://bigpaperwriter.com/blog/what-everyone-should-know-about-human-rights

Edellinen

Paluu » Euroopan ihmisoikeustuomioistuin (EIT)