Rekisteröidy

Pirkko Nyforsin tililtä hävisi noin 70 000 euroa

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

Re: Pirkko Nyforsin tililtä hävisi noin 70 000 euroa

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Tammi 16, 2018 5:16 pm

^Juu, ihan varmasti. Teikäläisiä turhan ilmoituksen tekijöitä on tässäkin maassa niin paljon että poliisin pitäisi perustaa oma yksikkö pelkästään perkaamaan niitä.

Vieras

Re: Pirkko Nyforsin tililtä hävisi noin 70 000 euroa

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Tammi 16, 2018 6:24 pm

Vieras kirjoitti:^Juu, ihan varmasti. Teikäläisiä turhan ilmoituksen tekijöitä on tässäkin maassa niin paljon että poliisin pitäisi perustaa oma yksikkö pelkästään perkaamaan niitä.

Sekö on sinun mielestä turha rikosilmoitus, jos teet sen ihmisestä joka on antanut sinusta valheellisen todistuksen oikeudessa.

viewtopic.php?f=3&t=10441&start=60#p67439

Vieras

Re: Pirkko Nyforsin tililtä hävisi noin 70 000 euroa

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Tammi 16, 2018 7:04 pm

No sinun tapauksessasi on todettu että mitä enemmän uhoat ja vouhotat, sitä turhempi asia on kyseessä oikeassa elämässä. Totta kai kun narsisti kokee itseään loukatun niin alkaa selittely ja itkeminen.

Ari O Savolainen

Re: Pirkko Nyforsin tililtä hävisi noin 70 000 euroa

ViestiKirjoittaja Ari O Savolainen » La Tammi 27, 2018 1:56 pm

adressit.com ja vireillä kansalaisaloite.fi palvelussa!

Kanava jossa voi pokata rikollisen viranomaisen anonyyminä

Web: https://www.adressit.com/allekirjoituks ... anonyymina


Sisältö

Poliisihallitus on avannut sisäisen kanavan, jolla poliisit voivat käräyttää kollegoitaan. Poliisihallitus kannustaa poliiseja käräyttämään kollegoitaan anonyymisti, kerrotaan aihetta käsittelevissä medioissa. Kavalluskanavaksi haukuttu ilmoitusjärjestelmä on avattu Helsingin poliisissa ja keskusrikospoliisissa.

Iltalehdessä kerrotaan 12.1.2018: Poliisin sisäiselle (Intranet) sivustolle avatulla kanavalla on viime joulukuun alusta voinut tehdä nimettömänä ilmoituksen, mikäli epäilee jonkun poliisihallinnon sisällä toimineen tai toimivan "epäeettisesti tai muutoin siten, että se on omiaan vaarantamaan poliisiorganisaatiota tai sen mainetta".

Iltalehdessä mainitaan myös, että ilmoituksen tekijän henkilöllisyyttä ei koskaan voida saada selville. Ilmoitukset ohjautuvat suoraan kanavan käynnistäneelle Poliisihallitukselle, joka käsittelyn jälkeen ohjaa asian kyseisen poliisilaitoksen johdon selvitettäväksi jne.

Ehdotukseni kansalaisaloitteeksi on, että Suomen valtio avaa (monikielisen) vastaavanlaisen kanavan kaikkien Suomen kansalaisten käyttöön (myös pakolaisten jne.), jossa aikuinen ihminen tai alaikäinen lapsi voi ilmiantaa anonyymisti rikokseen tai muuhun laittomuuteen syyllistyneen politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessä, taiteessa taikka näihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa vaikuttavan henkilön, esim. poliisin, syyttäjän, tuomarin tai sosiaaliviranomaisen jne.

Olen huomannut, että kun olen kertonut omalla nimelläni julkisesti internetissä niistä epäkohdista ja asenteellisuudesta joita olen kohdannut Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksella, poliisi ja syyttäjä on kostanut epäämällä minulta mahdollisuuden saada oikeutta henkilööni kohdistuvissa rikoksissa, esim. olemalla aloittamatta esitutkintaa jättämissäni rikosilmoituksissa (yhdessäkään). Lisäksi kaksi jääviysvaadetta on jätetty käsittelemättä siten kuin laki edellyttää jne.

Eräässä tapauksessa henkilööni kohdistui vakavasti otettava ja masennusta aiheuttanut henkirikossuunnitelma, poliisi ei kuitenkaan aloittanut asiassa esitutkintaa vaikka todisteet ovat kiistattomat. Myös toinenkaan vastaavanlainen suunnitelma ei aiheuttanut poliisissa toimenpiteitä, vaikka suunnittelija kertoi ajatuksistaan "riistää henkeni" henkilökohtaisesti puhelimessa Espoolaiselle rikosylikomisariolle.

Olen varma siitä, että monilla muillakin ihmisillä on vastaavanlaisia kokemuksia kuin minulla, mutta he eivät uskalla kertoa niistä koston pelossa jne. Omat kokemukseni osoittavat todeksi sen, että poliisi ei kohtele ihmisiä yhdenvertaisesti, etenkään niitä jotka kertovat negatiivisista kokemuksistaan julkisesti. 

Suomen kansalaisten käyttöön avattava vastaavanlainen (vinkki)kanava, jossa aikuinen ihminen tai alaikäinen lapsi voisi ilmiantaa anonyymisti rikokseen tai muuhun laittomuuteen syyllistyneen politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessä, taiteessa taikka näihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa vaikuttavan henkilön, esim. poliisin, syyttäjän, tuomarin tai sosiaaliviranomaisen > omissa tai toisten ihmisten asioissa jne. Madaltaisi ilmoituksenteon kynnystä ja parantaisi yleisesti ihmisten turvallisuuden tunnetta, koska ilmiannon tai vinkin voisi antaa anonyyminä muille kuin paikallisviranomaisille.

Jokin aika sitten mediassa (mtv) kerrottiin tapauksesta, jossa Krp:n ylikonstaapeli luovutti salaisen osoitetiedon – seksuaalirikoksen uhrin osoite päätyi syytetylle. Oikeuden mukaan krp:n ylikonstaapeli haki tiedot entiselle (Länsi-Uudenmaan poliisi) poliisikaverilleen, joka oli antanut osoitteen eteenpäin pojalleen. Poikaa epäiltiin raiskauksesta. Tekoja oli kaksi, joista vanhemman tekoaikaan nainen oli 15-vuotias.

Edellä kerrottu tapaus on hyvä esimerkki siitä, miten tärkeää olisi saada vastaavanlainen (käräytys)kanava kaikkien Suomen kansalaisten käyttöön jossa aikuinen ihminen tai alaikäinen lapsi voi ilmiantaa anonyymisti rikokseen tai muuhun laittomuuteen syyllistyneen politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessä, taiteessa taikka näihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa vaikuttavan henkilön, esim. poliisin, syyttäjän, tuomarin tai sosiaaliviranomaisen pelkäämättä tulevansa vainotuksi.

Ari O Savolainen

Vieras

Re: Pirkko Nyforsin tililtä hävisi noin 70 000 euroa

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Tammi 30, 2018 7:13 pm

ILTALEHTI

IL selvitti, miten hyvin poliisilaitokset hoitavat tonttinsa: surkeimmillaan rikosepäilyistä selvitetään vain 39 % - katso oman alueesi tilanne

Tiistai 30.1.2018 klo 18.33

Sisä-Suomen poliisi on selvitystehokkuuden perusteella Suomen paras työssään. Synkin tilanne on Itä-Uudenmaan poliisilla, joka toimii esimerkiksi Vantaalla.

Sisä-Suomen poliisi on noussut Suomen parhaaksi poliisilaitokseksi rikosten selvitystehokkuudessa mitattuna.
Pääkaupunkiseudulla rikokset jäävät useimmin selvittämättä.
Poliisi on harmissaan pienenevistä resursseista.

Kuva
Sisä-Suomen poliisi piti mielenosoittajia ojennuksessa itsenäisyyspäivänä 2013. (OSSI AHOLA)

Poliisi on julkaissut vuosittaiset rikostilastonsa alueittain vuodelta 2017. Kirjattujen rikosten kokonaismäärä laski muutamalla prosentilla, ja erityisesti omaisuusrikoksia ja liikennerikoksia oli entistä vähemmän.

Vastaavasti suomalaiset hankkiutuvat yhä välinpitämättömämmin päihdyksiin. Huumausainerikosten määrä nousi poliisihallituksen mukaan neljäntenä vuonna peräkkäin.

Poliisissa kytee yhä kiukku siitä, että sen budjetti on pienentynyt. Työtuntien määrä on ollut laskussa läpi maan, mitä poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen pitää valitettavana.

- Poliisi selviytyi viime vuodesta kokonaisuutena varsin hyvin, kun otetaan huomioon resurssien niukkuus, toimintaympäristön muutoskehitys ja samaan aikaan tapahtunut lakisääteisten tehtävien lisääntyminen, Kolehmainen muotoilee tiedotteessa.

Sisä-Suomen sheriffit

Tiistain tilastopäivä on erityisen aurinkoinen Sisä-Suomen poliisille. Tampereella päämajaansa pitävä laitos on Suomen paras poliisi, jos mittarina käyttää rikosilmoitusten selvitysprosentilla.

Mittari laskee niin kutsutut rikoslakirikokset, joista liikennerikokset jäävät ulkopuolelle. Niissä selvitysprosentti on jo luonteensa vuoksi merkittävästi heikompi.

Sisä-Suomen poliisi ratkaisi viime vuonna 66,7 prosenttia eli kaksi kolmannesta kaikista rikoslakirikoksista. Lukema nousi yli 17 prosenttiyksikköä yhdessä vuodessa.

- Selvitystasoa paransi lukuisten törkeiden tietomurtojen osuus, jotka päätettiin poliisiasian tietojärjestelmästä selvitettyinä vuoden 2017 aikana, poliisi selittää.

Tehokkuus parani silti myös omaisuusrikoksissa ja väkivaltarikoksissa.

Metropolilla metropolin ongelmat

Listan toisessa päässä viruu Itä-Uudenmaan poliisi, joka selvitti 38,6 prosenttia kirjaamistaan rikoslakirikoksista. Lukema nousi prosenttiyksiköllä, mutta jää silti yli kymmenellä prosenttiyksiköllä useimmista muista poliisilaitoksista.

Itä-Uudenmaan poliisi kuitenkin kertoo, että sen alueella ilmoitettujen rikosten määrä vähentyi kuudella prosentilla vuoteen 2016 verrattuna. Laitos kirjasi yli 4 500 rikosta vähemmän kuin vuosi sitten. Erityisesti liikenne- ja omaisuusrikokset olivat vähenemään päin.

Poliisin tehokkuudessa on eniten parantamisen varaa pääkaupunkiseudulla. Kaikilla kolmella poliisilaitoksella jäi enemmän rikoksia selvittämättä kuin mitä ne pystyivät ratkaisemaan.

Suomen parhaat poliisilaitokset 2017

Selvitettyjen rikostapausten osuus kaikista kirjatuista, rikoslakirikokset (suluissa muutos vuoteen 2016)

1. Sisä-Suomen poliisi 66,7 % (+17,1 %-yks.)
2. Lapin poliisi 62,6 % (+7,2)
3. Pohjanmaan poliisi 60,1 % (-4,3)
4. Lounais-Suomen poliisi 51,9 % (+2,8)
5. Kaakkois-Suomen poliisi 50,9 % (-4,7)
6. Itä-Suomen poliisi 50,7 % (-2,6)
7. Hämeen poliisi 49,0 % (+5,3)
8. Länsi-Uudenmaan poliisi 47,2 % (-2,8)
9. Oulun poliisi 46,7 % (-2,3)
10. Helsingin poliisi 42,7 % (+0,4)
11. Itä-Uudenmaan poliisi 38,6 % (+1,0)

IL http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2018013 ... 9_u0.shtml"8. Länsi-Uudenmaan poliisi 47,2 % (-2,8)"

Espoon poliisi on sijalla kahdeksan, koska siellä toimitaan päinvastoin: yllytetään tekemään rikoksia!

Long Play Media Oy

MIKKO PARANTAISELLA ja Vanhemmat.comia pyörittävällä Ari Savolaisella on yhteinen toive. Viranomaisten pitäisi tehdä se, mitä he nyt tekevät. Savolainen on sitä mieltä, että poliisilta löytyy ymmärrystä pedofiilinmetsästykseen, mutta lainsäädäntö estää heitä sanomasta sitä ääneen.

Hän väittää, että poliisi suorastaan kannustaa julkaisemaan nimiä netissä. Savolainen asioi taannoin Espoon poliisilaitoksella aivan muissa asioissa. ikosylikonstaapeli tiesi hänen nettipalstastaan ja kysyi tietoja eräästä rippikoulun papista. Rippikoulussa ollut tyttö väitti papin lähennelleen häntä, ja mies oli tuomittu käräjäoikeudessa seksuaalisen hyväksikäytön yrityksestä. Juttu oli menossa hovioikeuteen.

Poliisiasemalla asioidessaan Savolaisella oli mukanaan nauhuri ja hän tallensi seuraavan keskustelun:

Poliisi: ”Siis tosiaan omaa sukua hän on joku Mäkinen tai Kalanti. Et täähän on selkeää siis kulissia.”
Savolainen: ”Joo… okei… Aika mielenkiintoista.”
Poliisi: ”Sehän siis tuo Tapiolasta varakkaita maksajia ja nättejä pikkutyttöjä.”
Savolainen: ”Joo… Kyl se mua vähän…”
Poliisi: ”Hyi saakeli. Ja eihän sitä voi kuin todeta, että vai niin.”
Savolainen: ”Joo.”
Poliisi: ”Ja elin niin todella toivossa, että kun joku nyt tekisi tuostakin niin näyttävän jutun, että se loppuisi se toiminta.”

Myöhemmin hovioikeus vapautti papin syytteistä. Oikeus katsoi, että tyttö oli keksinyt jutun. Pappi otti yhteyttä Ari Savolaiseen ja pyysi tätä poistamaan itseään koskevat tiedot Vanhemmat.comista.

Yllättäen Savolainen ystävystyi papin kanssa ja ryhtyi vaatimaan tämän oikeuksia. Hän teki rikosilmoituksen konstaapelista, jonka kanssa oli puhunut poliisilaitoksella. Savolainen syytti poliisia rikokseen yllyttämisestä.

”Olihan se mulle yllätys, että poliisi kannustaa tuomaan tämän kaverin julkisuuteen”, Savolainen sanoo. ”Mä oon vähän ollut kyyninen, tai mulla on mennyt luotto tiettyihin viranomaisiin, kun on nähnyt, mihin kaikkeen ne pystyy.”

Loko juttu viewtopic.php?f=25&t=7491&p=44722#p44722

kissakissakissa

Re: Pirkko Nyforsin tililtä hävisi noin 70 000 euroa

ViestiKirjoittaja kissakissakissa » Ti Tammi 30, 2018 9:31 pm

Eikö tuo Nyforssien juttu ole kuitenkin selvitetty ja käsitelty? Eli se kuuluisi tuohon ''pieneen'' selvitettyjen tapausten joukkoon. Tässä tapauksessa hyvä näin.

Ari O Savolainen

Re: Pirkko Nyforsin tililtä hävisi noin 70 000 euroa

ViestiKirjoittaja Ari O Savolainen » Su Helmi 04, 2018 7:39 am

Google palautti hakuosuman "jorma nyfors" tähän viestiketjuun. Lähettämääni tiedusteluun eivät
kuitenkaan ole vastanneet tähän päivään mennessä.

Kuva

Ari O Savolainen

Vieras

Re: Pirkko Nyforsin tililtä hävisi noin 70 000 euroa

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Helmi 11, 2018 10:16 am

7 kuukautta sitten

"Jorma Nyforssin kohtalo järkyttää, ei poliisin kuolema. Yhteiskuntahan ajoi hänet täysin nurkaan, eikä jättänyt mitään vaihtoehtoja hänelle. Mieshän säilytti edes jotenkin kunniansa tällä menettelyllä."

yuotube https://www.youtube.com/watch?v=x88MQCvk9CM

Vieras

Re: Pirkko Nyforsin tililtä hävisi noin 70 000 euroa

ViestiKirjoittaja Vieras » To Maalis 08, 2018 7:53 am

Tämä viestiketju kiinnostaa jostakin syystä, 150 - 300 kävijää 24h.

Vieras

Re: Pirkko Nyforsin tililtä hävisi noin 70 000 euroa

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Maalis 11, 2018 1:52 pm

Ei ole näkynyt Kimiä mökillä: "onko siellä netissä jotain mielenkiintoista...

Vieras

Re: Pirkko Nyforsin tililtä hävisi noin 70 000 euroa

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Maalis 14, 2018 7:11 pm

Vieras kirjoitti:Tämä viestiketju kiinnostaa jostakin syystä, 150 - 300 kävijää 24h.


Luultavasti täällä poikkeavat ne jotka tekevät jotain opinnäytetyötä mieleltään häiriintyneistä. Onhan tässä ketjussa sekaisin oleva poliisinmurhaaja ja vielä vähän enemmän sekaisin oleva narsisti jonka mielestä poliisi kiusaa. Tai sitten täällä vain naureskellaan sekopäälle joka puolustelee murhaajaa.

Vieras

Re: Pirkko Nyforsin tililtä hävisi noin 70 000 euroa

ViestiKirjoittaja Vieras » To Maalis 15, 2018 7:43 am

ILTALEHTI

Suomi on valittu maailman onnellisimmaksi valtioksi

Keskiviikko 14.3.2018 klo 17.39

Maailman onnellisuus -raportin mukaan Suomi on maailman onnellisin maa. Valinta tehtiin 156 maan välillä.

The World Happiness Report eli Maailman onnellisuus -raportti on julkaistu ja Suomi on tullut ykkössijalle. 156 maata on laitettu järjestykseen maissa vallitsevien elinolojen kuten sosiaalitukijärjestelmän, elinajanodotteen ja korruption määrän mukaan.

IL http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/201 ... 9_v0.shtml

Vieras

Re: Pirkko Nyforsin tililtä hävisi noin 70 000 euroa

ViestiKirjoittaja Vieras » To Maalis 15, 2018 7:32 pm

Vieras kirjoitti:
Vieras kirjoitti:Tämä viestiketju kiinnostaa jostakin syystä, 150 - 300 kävijää 24h.


Luultavasti täällä poikkeavat ne jotka tekevät jotain opinnäytetyötä mieleltään häiriintyneistä. Onhan tässä ketjussa sekaisin oleva poliisinmurhaaja ja vielä vähän enemmän sekaisin oleva narsisti jonka mielestä poliisi kiusaa. Tai sitten täällä vain naureskellaan sekopäälle joka puolustelee murhaajaa.

Itse seuraan tätä juurikin viimeisen vaihtoehdon takia. Tosin en kyllä ihmettelis vaikka savolainen itse nostaisi lukukertoja tässä ketjussa. Massa spämmi ja itsenä ja vieraana kirjoittelu ei kovin kovaa luottoa kyseiseen herraan anna.

Vieras

Re: Pirkko Nyforsin tililtä hävisi noin 70 000 euroa

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Touko 22, 2018 6:02 pm

Lähiaikoina on mahdollisesti tulossa uutta ja merkittävää materiaalia tähän tapaukseen.

Vieras

Re: Pirkko Nyforsin tililtä hävisi noin 70 000 euroa

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Touko 22, 2018 7:14 pm

Kuitissa lukee saajana ulosottovirasto, eli pankilla ei ole asian kanssa muuta tekemistä kuin on pakko luovuttaa rahat ulosottomiehelle.

Mitä ihmettä Pirkko oikein yrittää. Asiahan on päivän selvä. Turhaa touhua on tilin lopettaminen. POP-Pankissa olisi tehty samalla tavalla ja muuallakin. Oikea tapa on ulosottovalitus eikä kirjoitella tälle palstalle tai finanssivalvontaan.

EdellinenSeuraava

Paluu » Syyttäjät, haastemiehet ja ulosotto