Rekisteröidy

Totuuden puolesta

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Totuuden puolesta

Totuuden puolesta

ViestiKirjoittaja Totuuden puolesta » Ti Huhti 11, 2017 9:56 pm

Miksi tämän keskustelufoorumin aiheisiin näyttää kuuluvan riiteleminen ylläpitäjän ja muutaman muun välillä? Aihe ja otsikko ovat tärkeitä ja on aivan oikein tuoda pedofiilien ja seksuaalirikosten tekijöiden nimet julki, myös matujen osalta, josta olen kiitollinen tälle foorumille. Tämä on hyvä asia tämän päivän Suomessa. Kuitenkin foorumilla on Lapset ja vanhemmat ry -aiheeseen kuulumattomien, sikäli kuin ymmärrän, ihmisten yksityisasioiden spekulointia. Miksi?

Kun näin tärkeästä asiasta on kysymys, eli lapsen ja vanhempien oikeudesta, voiko pyytää foorumia siistiytymään? Onko mahdollista että aiheen ulkopuoliset keskinäiset riitelemiset jättää palstalta pois? Olen lukenut jo vuosia tältä foorumilta, että eräs ihminen ''suunnittelee murhaa foorumin ylläpitäjää kohtaan''. Onko ylläpitäjä tehnyt rikosilmoituksen, foorumin useissa ketjuissa mainittua henkilöä vastaan ja mikä on tulos? Tämän foorumin linkkejä seuraten olen tutustunut vastapuolen sivuihin. Huomasin, että vastapuolen sivuilla on vain muutama sivu Vanhemmat.com:iin liittyen, kun sen sijaan vanhemmat.com:lla on useita aloituksia pitkine ketjuineen nimeltä mainiten, eräästä henkilöstä. Kun henkilö on etu- ja sukunimellä esillä seksuaalirikokset -osiossa, voisiko foorumin johto esittää dokumentin tuon henkilön seksuaalirikoksista? Meille lukijoille riittäisi yksi ketju ko. henkilöstä sopivan otsikon alla.

Kun vastapuolen sivuilla on kerrottu Lapset ja vanhemmat ry:n (vanhemmat.com)ylläpitäjän rikkeitä, saanko pyytää että tämän palstan ylläpitäjä kertoisi rehellisesti, mikä on totuus kerrotuista rattijuoppouksista, varkauksista, vaimon pahoinpitelystä ym:sta. Vanhat sovitetut rikokset pitää antaa anteeksi, mutta olisi hyvä, että Lapset ja vanhemmat ry:n sivujen johtaja kertoisi totuuden (ja mahdollisen elämänmuutoksen). Ylläpitäjä on tehnyt paljon hyvää työtä saattamalla sellaisia asioita tietoon, joita muualta ei saa. Haluaisin tietää totuuden niin ylläpitäjän kuin vastapuolenkin kertomuksista. Joka tapauksessa hyvää jatkoa foorumille, ja hyvä että tuotte esiin viranomaisten toimintaa.

Vieras

Re: Totuuden puolesta

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Huhti 12, 2017 8:00 pm

Elisa Hannele Kissa-Öberg perusti "Kissa Pöydällä" sivuston Ari Savolaisen loukkaamista varten sen jälkeen kun hänen alkoholisti pedofiili ystävänsä Touko "lapsensa murhaaja" Tarkki sai täällä julkisuutta.

Katso tuosta http://lizthecat.blogspot.fi/2012_07_16_archive.html


Petri Kullervo Laakkosen kohdalla sama juttu, hän aloitti Savolaisen kunnian ja maineen lokaamiskirjoittelun S24 köyhien asialla keskustelufoorumilla. Ja kuten tiedämme, on hän jatkanut aloittamaansa yksipuolista vainoamista ja kiusantekoa lukuisilla rikosilmoituksilla, valituksilla, kanteilla ja erilaisilla vaateilla/ilmiannoilla jne.

Katso tuosta viewtopic.php?f=28&t=4370

Vieras

Re: Totuuden puolesta

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Heinä 09, 2017 5:50 am

Elisa Hannele Kissa-Öberg suunnitteli Espoolaisen Ari Savolaisen murhaamista vuonna 2014.

Heinolan poliisi sai vihiä "murhasuunnitelmasta" jonka seurauksena kaksi poliisia teki ratsian
aamupäivällä 30.7.2014 Elisan asuntoon.

Katso murhasuunnitelman asiakirjatodisteet viewtopic.php?f=38&t=7564

Elisa Hannele "Black Faraday" Kissa-Öberg kertoo poliisien tekemästä ratsiasta murha.info
keskustelufoorumilla 30.7.2014.

Kuva

Kuva
Elisa Hannele Kissa-Öberg

Vieras

Re: Totuuden puolesta

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Heinä 09, 2017 8:21 am

Helsingin Käräjäoikeus Elisa Kissa-Öbergistä

Asiassa: R 15/4196

”Käräjäoikeus katsoo, että Kissa-Öbergin käräjäoikeudelle toimittamista
kirjoituksista ja lausumista on pääteltävissä, että Kissa-Öberg esittää itse Ari
Savolaista kohtaan kärkevää kirjoittelua ja arvostelua.”


Laput luettavissa: viewtopic.php?f=38&t=5782&start=150


Helsingin Käräjäoikeus Elisa Kissa-Öbergistä

Asiassa: R 16/587

"Yhdessä hakemuksen liitteenä olevassa viestissä Kissa-Öberg on pyytänyt
anteeksi eräältä henkilöltä omassa blogissaan esittämäänsä väitettä tästä.

Nämä käräjäoikeuden näkemyksen mukaan viittaavat siihen, että Kissa-Öberg
itse tarvittaessa muuntaa totuutta omissa kirjoituksissaan."


Laput luettavissa: viewtopic.php?f=38&t=5782&start=150

Vieras

Re: Totuuden puolesta

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Heinä 09, 2017 8:59 am

Yrittäkääpä etsiä hakukoneilla internetistä jotain positiivista Elisa Kissa-Öbergistä, niin ette löydä. - miksi? Ei ole kellään mitään hyvää sanottavaa/kokemuksia kyseisestä ihmisestä.

Yrittäkääpä etsiä hakukoneilla internetistä jotain negatiivista Elisa Kissa-Öbergistä, niin tietoa löytyy sivukaupalla! Uhreina pieniä lapsia, vanhuksia, tavallisia ihmisiä ja viranomaisia.

Vieras

Re: Totuuden puolesta

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Heinä 21, 2017 10:50 pm

tämä henkilö vainoaa lapsiperheitä. Juoksentelee päiväkotien pihoilla vaanimassa muutaman vuoden ikäisiä lapsia jotta saa uhkauksiinsa tehoa.

Valehtelee, tehtailee lastensuojelu- ja eläintensuojeluilmoituksia juorujen ja mielikuvituksensa varassa. Tämä henkilö on vaarallinen lapsille.

Tämä henkilö hyväksyy ja jopa kannustaa toiminnallaan pedofiliaan ja lapsenmurhiin ajamalla näiden rikollisten oikeuksia jatkuvasti, eri oikeusasteissa. Kyllä tämä henkilö kuuluu tälle palstalle.

Vieras

Re: Totuuden puolesta

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Heinä 21, 2017 10:53 pm

ihmettelen hänen miestään Touko Öbergiä, miten hän kehtaa katsella tuollaista menoa. Hänetkin leimataan ties miksi vaimonsa toiminnan seurauksena.

Paluu » Lapset ja vanhemmat ry