Rekisteröidy

Lapset ja vanhemmat ry

Tähän ryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä - sana on vapaa!


Viestit: 9
Liittynyt: Ti Helmi 03, 2009 8:23 pm
Paikkakunta: Espoo

Lapset ja vanhemmat ry

ViestiKirjoittaja Lapset ja vanhemmat ry » Ti Helmi 03, 2009 8:45 pm

  Lapset ja vanhemmat ry
  Rek.nro: 200.205

  Onko sinulla negatiivisia kokemuksia maamme viranomaisista ja haluaisit keskustella niistä? Kertomalla avoimesti kokemuksistasi julkisuudessa todistat viranomaismielivallan olemassaoloa. Todistat myös sitä, että maamme päättäjät eivät välitä, miten eriarvoisesti viranomaiset kansalaisia kohtelevat. Eroperheen lapset ja isät ovat räikeimmin erottuva kansanryhmä, jonka oikeuksia perhe-elämään loukataan joka päivä. Vanhempien erotessa lapsen ja isän suhde yleensä päättyy. Sen päättäjinä ovat maamme pirullisimmat virkamiehet - sosiaali- ja terveysvirastojen työntekijät ja mistään mitään ymmärtämättömät (nais) tuomarit läpi koko tuomioistuinlaitoksen, joissa ei ihmisoikeuksia eikä Suomen lakeja noudateta. Eniten tästä puolueellisuudesta kärsivät eroperheen lapset ja isät, sekä heidän isovanhemmat.

  Lapset ja vanhemmat ry on eroperheen vanhempien etujärjestö, jonka ensimmäinen tarkoitus on vahvistaa eronneiden vanhempien ja lasten keskinäisiä ihmisoikeuksia tavata ja pitää yhteyttä toisiinsa. Yhdistyksen toinen tarkoitus on puolustaa eroperheen vanhempien laillisia oikeuksia saada tasa-arvoista kohtelua viranomaisilta ja parantaa vanhempien ja lasten yleistä asemaa yhteiskunnassamme.

  Lapset ja vanhemmat ry on ihmisoikeusjärjestö, joka tunnustaa lapsen yhtäläiset oikeudet isään ja äitiin unohtamatta lapsenoikeutta. Tarkoituksiaan yhdistys toteuttaa vaikuttamalla yleiseen mielipiteeseen ja eri viranomaisiin, informoimalla kansalaisia, hallinto- ja muita viranomaisia ja lehdistöä, järjestämällä kokouksia, julkisia tiedotus- ja valistustilaisuuksia sekä harjoittamalla julkaisu- ja neuvontatoimintaa. Yhdistys ei tavoittele liiketaloudellista voittoa. Yhdistys on puoluepoliittisesti riippumaton.

  Ensirek.pvm: 03.02.2009
  Kotipaikka: Espoo  Lapset ja vanhemmat ry

Vieras

Re: Lapset ja vanhemmat ry

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Tammi 22, 2017 2:25 pm


Ari O Savolainen

Re: Lapset ja vanhemmat ry

ViestiKirjoittaja Ari O Savolainen » La Heinä 29, 2017 7:06 am

Kuva

Lapset ja vanhemmat ry https://vk.com/id439932246
Ari O Savolainen

Paluu » Lapset ja vanhemmat ry