Rekisteröidy

MV-lehden perustaja Ilja Janitskin on tuotu Helsinkiin

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

Re: MV-lehden perustaja Ilja Janitskin on tuotu Helsinkiin

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Kesä 25, 2018 2:47 pm

ILTALEHTI

Uutiset | Kotimaan uutiset

Opiskelijajärjestö pyysi yrityksiä boikotoimaan MV-julkaisua - puheenjohtajalle satoi uhkauksia, joutui muuttamaan pois maasta

Tänään klo 14:52

Helsingin käräjäoikeudessa jatkettiin maanantaina Ilja Janitskiniin liittyvän asiakokonaisuuden käsittelyä.

Kuva
Video: Ilja Janitskin oikeudessa.

Maanantaina käsittelyssä oli törkeä kunnianloukkaus, joka juurtaa alkuvuoteen 2016.

Tuolloin poliittinen opiskelijajärjestö aloitti kampanjan, jonka tarkoituksena oli saada MV-sivustolla mainostavia tahoja vetämään mainoksensa pois nettijulkaisusta. Syytteen mukaan MV-sivusto reagoi tähän nopeasti ja aloitti lokakampanjan opiskelijajärjestön tuolloista puheenjohtajaa kohtaan.

Syytteessä kerrotaan, kuinka MV-sivusto julkaisi puheenjohtajan kuvan ja yhteystiedot halventavien nimitysten kera. Tuon jälkeen puheenjohtaja alkoi saada lukuisia sähköpostiviestejä, puheluita ja tekstiviestejä, joissa muun muassa toivottiin häneen kuolemaansa.

Vanhaa puheenjohtajaa kuultiin oikeudessa sermin takaa. Hän kertoo muistavansa tarkalleen, milloin hänen tietonsa julkaistiin MV-sivustolla.

Poliittinen opiskelijajärjestö oli kertonut loppiaisena 6. tammikuuta 2016 alkavansa tavoitella MV-julkaisussa mainostavia ja pyytävänsä heitä lopettamaan mainostamisen kyseisessä julkaisussa. Julkitulossa mainittiin myös, että mikäli mainoksia ei poisteta, kansalaisia kehotetaan boikotoimaan kyseisiä tahoja.

Viestejä alkoi tulla pian tämän jälkeen.

- Olin menossa töihin ohjaamaan jumppatuntia. Puhelin alkoi yhtäkkiä soida ja kaveri kertoi, että olen MV-lehdessä, nainen kertoi.

Tämän jälkeen puhelin alkoi naisen mukaan piipata koko ajan: Puheluita, viestejä ja yksityisiä Facebook-viestejä tulvi niin paljon, että puhelin oli naisen mukaan "käyttökelvoton".

- Kun kuuntelin vastaajaviestejä, niin siellä oli miehiä runkkaamassa, nainen kertoi oikeudessa ja arveli, että hänen numeroaan oli levitetty seksipalstoille.

Muutenkin hän joutui seksuaalissävytteisten viestien kohteeksi.

- Naamani photoshopattiin törkeisiin pornokuviin ja lähetettiin lehtien toimituksiin.

Kaveritkin pelkäsivät

Nainen kertoi oikeudessa myös, että hänen työpaikoilleen jouduttiin tekemään turvajärjestelyitä. Hän kulki töihin turvasumuttimen kanssa. Naisen mukaan hänen kaverinsa eivät enää uskaltaneet viettää hänen kanssaan aikaa.

- He pelkäsivät, että heillekin tulee jotain.

Lopulta nainen ahdistui tilanteesta niin paljon, että muutti ulkomaille. Sielläkään viestit eivät jättäneet rauhaan, vaan uusi työnantaja sai viestejä, joissa vaadittiin hänen erottamistaan.

Janitskinin puolustus kysyi naiselta, miksi tällainen mainosboikotti ylipäätään oli haluttu järjestää. Nainen kertoi, että opiskelijajärjestön puheenjohtajana häntä edeltänyt henkilö oli joutunut MV-julkaisuun ja saanut sen myötä vihaviestejä. Sen takia opiskelijajärjestö "halusi tehdä jotain".

- Kostaa? kysyi puolustus.

Naisen mukaan kyseessä ei ollut kosto vaan halu vaikuttaa markkinateorian kautta.

Viesti FC Barcelonalle

Myös Ilja Janitskin halusi tulla kuulluksi tapauksessa. Hänen mukaansa mainosboikottia järjestänyt taho olisi antanut ymmärtää, että mainostajia lähestyttiin viranomaistaholta. Janitskin sanoi, että hän halusi mainostajien tietävän, että viestit eivät tulleet viranomaiselta vaan "poliittiselta liikkeeltä".

Janitskin kertoi toimineensa tuolloin FC Barcelonan jääkiekkovalmentajana. Hänen mukaansa boikottiviesti oli lähetetty myös FC Barcelonan jalkapallojoukkueen ylimmille toimihenkilöille, mistä viesti "valui alaspäin". Janitskinin mukaan asialle oli yhdessä naureskeltu.

- Maailman suurimpana jalkapalloseurana heidän piti tämä asia minulta kysyä.

Janitskin sanoi keskustelleensa Twitterissä nyt asianomaisena olleen naisen kanssa. Hän kertoi, että nainen ei pyytänyt poistamaan herjaavia viestejä eikä pyytänyt lopettamaan yhteydenpitoa. Nainen oli antanut asiasta lehtihaastatteluita.

- Minun näkemykseni on se, että hän oikein nautti tästä esilläolosta.

Syyttäjän näkemyksen mukaan kyseessä on törkeä kunnianloukkaus.

Syyttäjä arvioi, että jos tapausta käsiteltäisiin yksinään, tapauksessa voitaisiin puhua "todella suuresta sakosta tai lyhyestä vankeusrangaistuksesta". Tapaus on kuitenkin osa suurempaa kokonaisuutta ja syyttäjä vaatii Janitskinille vuoden ja kahdeksan kuukauden ehdotonta vankeusrangaistusta.

IL https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201806 ... 5_u0.shtml

Vieras

Re: MV-lehden perustaja Ilja Janitskin on tuotu Helsinkiin

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Kesä 26, 2018 2:33 pm

Kuva

MV-oikeudenkäynnissä luetaan viimeisiä syytteitä – rahankeräysrikoksesta syytteessä myös "pedofiilien metsästäjä"

MV-julkaisua koskevan oikeudenkäynnin viimeinen käsittelypäivä alkoi tiistaina Helsingin käräjäoikeudessa. Syyte luettiin muun muassa rahankeräysrikossyytteestä, johon liittyy "pedofiilin metsästäjästä" kirjoitettu juttu.

Kotimaa 26.06.2018

Markku Uhari
Helsinki


MV-julkaisua koskeva viimeinen varsinainen oikeudenkäyntipäivä käynnistyi tiistaina Helsingin käräjäoikeudessa.

Puoli kymmeneltä alkaneessa oikeudenkäynnissä alettiin käsitellä kahta rahankeräysrikossyytettä.

MV-julkaisun perustaja Ilja Janitskin on syytettynä molemmassa syytekohdassa.

Toisessa jutussa on kyse siitä, että MV-julkaisu olisi kerännyt toimintansa pyörittämiseen rahaa vastikkeettomasti ja ilman rahankeräyslupaa.

Toisessa jutussa syytteessä on Janitskinin lisäksi Keski-Suomesta kotoisin oleva mies. Syytteeseen johti MV:ssä vuonna 2015 julkaistu juttu, jossa kerrottiin keskisuomalaiselle miehelle tehdystä rahankeräyksestä. Taustalla on miehen saama rikostuomio, jota jutussa on käsitelty.

Mies on aikanaan tuomittu siksi, että hän julkaisi lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista tuomittujen nimiä ja kuvia Facebookissa. "Pedofiilien metsästäjäksi" kutsuttu mies on tuomittu maksamaan vahingonkorvauksia niille, joiden nimiä on julkaistu. Hänet on tuomittu henkilörekisteririkoksesta, ja yksi asiaan liittyvä tuomio on Korkeimmassa oikeudessa käsittelyssä.

MV:ssä olleessa artikkelissa oli syyttäjän mukaan muun muassa julkaistu miehen tilinumero.

"Janitskinilla ei ole tietoa"

Oikeudessa sekä Janitskin että syytetty mies kiistivät syyllistyneensä rikoksiin.

Janitskinin puolustus kiisti oikeudessa jälleen sen, että hän vastaisi sivuston juttujen julkaisemisesta. Puolustus on vedonnut tähän lähes jokaisen syytteen osalta oikeudessa.

Lisäksi Janitskinin puolustuksen mukaan sivusto toimii ulkomailla, koska sen palvelimet eivät ole Suomessa ja sen taustalla ollut Janitskinin yhtiö on toiminut Espanjassa.

Keskisuomalaiseen mieheen liittyvästä syytteestä Janitskinin puolustus totesi, ettei tämä tiedä rahankeräyksestä mitään. Hän kertoi kirjoittaneensa keräystä edeltävän jutun.

–Janitskinilla ei ole tietoa, mistä tilinumero on sinne tullut, totesi hänen puolustajansa Anu Koivu.

Syyttäjä on Janitskinin osallisuudesta toista mieltä. Hänestä juttu on julkaistu sitä varten, että sillä olisi kerätty rahaa miehelle.

Rahankeräyksen kohteena ollut mies puolestaan sanoi, ettei hänellä ollut jutun julkaisun kanssa mitään tekemistä. Hän kuitenkin myönsi, että hänen tililleen on lahjoitettu yli 4 200 euroa.

–Tililleni on tullut yksityislahjoituksia, mies sanoi.

Lahjoitukset ovat tulleet miehen mukaan Facebookissa yhteyttä ottaneilta ihmisiltä. Hän on jakanut heille tilinumeroaan. Mies kertoi oikeudessa, että hän olisi pyytänyt MV-julkaisua myöhemmin poistamaan jutun.

Janitskin: tarkoitus ammattimaiseen toimintaan

Toisen rahankeräysrikossyytteen osalta Janitskin pääsi aamupäivällä vielä ääneen. Janitskinin puolustuksen mukaan rahankeräys ei ollut vastikkeetonta, vaan sen vastineeksi annettiin sivustolle lukuaikaa.

Janitskin kertoi, että hän olisi tulevaisuudessa toivonut kehittävänsä MV-julkaisusta entistä ammattimaisemman.

–Vajaalla 100 ihmisellä oli julkaisuoikeuksia. Tässä on lopputulos sitten, Janitskin totesi oikeudenkäyntiin viitaten.

Aamupäivällä syyttäjä Juha-Mikko Hämäläinen kutsui vielä lisätodistajan Poliisihallituksesta, koska puolustus ja syyttäjät eivät päässeet yhteisymmärrykseen yhden Poliisihallituksen tekemän, rahankeräystä koskevan asiakirjan arvosta kirjallisena todisteena.

Ratkaisu syksyllä

MV-julkaisua koskevassa rikosvyyhdissä on kaikkiaan toistakymmentä rikossyytettä.

Julkaisun perustajaa Ilja Janitskinia syytetään muun muassa törkeistä kunnianloukkauksista, tekijänoikeusrikoksista, kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja rahankeräysrikoksista.

Kokonaisuudessa on ollut myös muita syytettyjä. Janitskin on kiistänyt syyllisyytensä kaikista syytteistä.

Iltapäivällä oikeudessa on määrä käsitellä vielä kahta tekijänoikeusrikossyytettä. Käräjäoikeuden puheenjohtaja on aiemmin arvioinut, että tuomio annetaan syyskuun lopussa.

Kokonaisuudessa asianomistajana on Lännen Median osakaslehti Kaleva sekä lehden vastaava päätoimittaja.

lapinkansa.fi https://www.lapinkansa.fi/kotimaa/mv-oi ... -201035712

Vieras

Re: MV-lehden perustaja Ilja Janitskin on tuotu Helsinkiin

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Kesä 26, 2018 2:46 pm

Ari Savolainen on ainoa mies tästä porukasta joka ei tee tätä työtä oman edun tavoittelu mielessä, vaan aidosta auttamisen ja vaikuttamisen halusta suojella lapsia ja naisia raiskaajilta, pedofiileiltä, ahdistelijoilta ja muilta seksuaali -ja väkivalta rikollisilta.

Vieras

Re: MV-lehden perustaja Ilja Janitskin on tuotu Helsinkiin

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Kesä 26, 2018 4:08 pm

ILTALEHTI

Uutiset | Kotimaan uutiset

Janitskin vapaaksi odottamaan tuomiota

Tänään klo 16:52

Helsingin käräjäoikeus on päästänyt Janitskinin vapaaksi.

Syyttäjä ei vaadi Ilja Janitskinin vangittuna pitämistä pääkäsittelyn päätyttyä, joten käräjäoikeus on päästänyt Janitskinin vapaaksi.

Tuomio asiassa annetaan alustavasti 28.9.2018 virka-ajan puitteissa. Helsingin käräjäoikeus tiedottaa tuomiosta sen tultua julkiseksi.

IL-TOIMITUS

IL https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201806 ... 0_u0.shtml

Vieras

Re: MV-lehden perustaja Ilja Janitskin on tuotu Helsinkiin

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Kesä 26, 2018 4:35 pm

HELSINGIN SANOMAT

Kotimaa

Vangittuna ollut Ilja Janitskin pääsi vapaaksi odottamaan tuomiota – MV-lehden perustaja vaatii mahdollisen rangaistuksen lieventämistä poikkeuksellisen julkisuuden perusteella

Ilja Janitskin on kiistänyt oikeudenkäynnin aikana kaikki syytteet. Syyttäjät ja syytetty ovat eri mieltä siitä, vastasiko Janitskin MV-lehden sisällöstä.

Kuva
Ilja Janitskin poistui Helsingin käräjäoikeudesta heti vapauttamispäätöksen jälkeen. Hän sai oikeustalon aulassa
tukijaltaan viinapullon. (KUVA: Lasse Kerkelä / HS)


Lasse Kerkelä HS
Julkaistu: 26.6.2018


Helsingin käräjäoikeus päätti tiistaina päästää nettijulkaisu MV-lehden perustajan Ilja Janitskinin oikeuskäsittelyn päättymisen yhteydessä vapaaksi odottamaan tuomiota.

Hän pääsi oikeussalista suoraan vapaaksi ja käveli suoraan ulos oikeustalolta. Rakennuksen aulassa hän sai tukijaltaan viinapullon mukaan.

Janitskin sanoi Helsingin Sanomille jäävänsä hyvillä mielin odottamaan tuomiota, mutta hän ei halunnut ennakoida tuomioistuimen ratkaisua.

”Odotetaan sitä rauhassa. Minulla jatkuu syöpähoidot täällä”, Janitskin sanoi.

Tuomio on tulossa kolmen kuukauden kuluttua syyskuun lopussa. Puolustus totesi loppulausunnossaan, että jos Janitskinille tuomitaan rangaistus, sitä on lievennettävä miehen terveydentilan ja tapauksen saaman poikkeuksellisen julkisuuden perusteella.

Syyttäjä Juha-Mikko Hämäläinen vastusti tuomion lieventämistä julkisuuden perusteella ja huomautti, että MV-lehden aiheuttamalla julkisuudella on ollut huomattavia seurauksia varsinaisten asianomistajien elämään.

Janitskin oli tutkintavankeudessa MV-lehteen liittyvien rikosepäilyjen vuoksi. Hänet otettiin kiinni Andorrassa viime elokuussa.

Käräjäoikeuden vapauttamisratkaisu oli syyttäjien kannan mukainen. Syyttäjä Juha-Mikko Hämäläinen ei pitänyt syytteiden käsittelyn jälkeen vangitsemisen jatkamista tarpeellisena.

Janitskin itse on vaatinut vapauttamistaan toistuvasti oikeusprosessin ja itse oikeusistunnon aikana.

Janitskinin viimeisetkin syytteet tulivat julkisiksi oikeudenkäynnin viimeisenä käsittelypäivänä tiistaina. Tässä kirjoituksessa esitellään kaikkien Janitskinin syytteiden sisältö.

Janitskinin syytteet koskevat muun muassa kolmeen naiseen kohdistuneita törkeitä kunnianloukkauksia, Kalevan päätoimittajaan kohdistuvan tappokehotuksen julkaisua sekä rahankeräystä, jolla oli tarkoitus avustaa pedofiilien metsästäjäksi kutsuttua miestä.

Syytteitä on tullut julkisiksi ripotellen oikeudenkäynnin edetessä vajaan kolmen viikon aikana. Tiistaina Janitskinille luettiin viimeiset syytteet rahankeräysrikoksista ja tekijänoikeusrikoksesta.

Sanoma Media Finland esitti tiistaina 75 000 euron korvausvaatimuksen tekijänoikeusrikoksen vuoksi.

Syytteen mukaan MV-lehdessä ja Uber Uutissa on julkaistu ansiontekotarkoituksessa lukuisilla eri kerroilla ja laajamittaisesti Sanoma Media Finlandin sanoma- ja aikakauslehtien kuten Helsingin Sanomien artikkeleita ja kuvia ilman lupaa.

Kaikki Janitskinin alla esitellyt 19 syytettä liittyvät MV-lehteen tai Uber Uutisiin, joiden sisällöstä hän on syyttäjän mielestä vastannut.

Janitskin on kiistänyt syytteet sekä Sanoma Media Finlandin tiistaisen korvausvaatimuksen. Hän ei katso vastanneensa MV-lehden sisällöstä.

”Vajaalla sadalla ihmisellä on ollut julkaisuoikeuksia, ja tulos on tämä”, Janitskin sanoi tiistaina oikeussalissa yhden syytteen käsittelyn yhteydessä.

Syyttäjä Juha-Mikko Hämäläinen vaatii Janitskinille vuoden ja kahdeksan kuukauden ehdotonta vankeusrangaistusta.

Kolme syytettä törkeästä kunnianloukkauksesta – asianomistajina MV-lehden kirjoitusten kohteina olleet naiset

1. Ylen toimittajasta Jessikka Arosta julkaistiin syytteen mukaan MV-lehdessä valheellisia tietoja tai vihjauksia 27 eri artikkelissa.

2. Janitskin halvensi syytteen mukaan erästä naista julkaisemalla MV-lehdessä ainakin kaksi artikkelia. Artikkeleissa naista kutsutaan muun muassa ”matuja paapovaksi suvakkinaiseksi” ja kysytään, yrittääkö hän saada seksisuhteita laittomasti maassa olevien maahanmuuttajien kanssa.

3. MV-lehdessä julkaistiin erään naisen kuva ja yhteystiedot sekä kutsuttiin häntä muun muassa ”suvakkihuorapelleksi” ja ”suvakkiterroristiksi”. Julkaisun jälkeen nainen sai syyttäjän mukaan monia sähköposteja, tekstiviestejä ja puheluita. Niissä toivottiin naisen kuolemaa ja nimitelty häntä.

Kaksi syytettä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan – kirjoitukset koskivat muun muassa juutalaisia ja tummaihoisia

1. MV-lehdessä julkaistiin vuosina 2015–2018 tekstejä, joissa solvataan juutalaisia heidän etnisen alkuperänsä ja uskontonsa vuoksi sekä tummaihoisia heidän ihonvärinsä takia.

2. Janitskin kehotti MV-lehdessä viemään Forssaan koiria ja päästämään ne irti, kun muslimit käyvät kovaäänisiksi ja uhkaaviksi. Viesti liittyi joidenkin paikallisten ja vastaanottokeskuksen asukkaiden välisiin yhteenottoihin elokuussa 2016.

Syyte laittomasta uhkauksesta – MV-lehdessä julkaistussa viestissä kehotettiin tappamaan päätoimittaja

1. Janitskin julkaisi tai salli julkaista MV-lehdessä artikkelin otsikolla ”Kaleva valehtelee uutisessaan – onko kyseessä rasistisen päätoimittajan vihateko?”. Artikkelin yhteydessä julkaistussa kommentissa eräs nimimerkillä esiintynyt kirjoittaja kehotti tappamaan päätoimittajan. Asianomistaja joutui syyttäjän mukaan ryhtymään artikkelin ja kommentin vuoksi erityistoimiin turvallisuutensa takaamiseksi.

Kaksi syytettä salassapitorikoksesta – MV-lehti julkaisi käräjäoikeuden salaiseksi määräämiä asiakirjoja

1. MV-lehdessä julkaistiin poliisin Helsingin käräjäoikeudelle esittämä vaatimus MV-lehden ja Uber Uutisten nettisivustojen sulkemisesta. Käräjäoikeus oli määrännyt asiakirjan salaiseksi mahdollisen syytteen käsittelyyn saakka.

2. MV-lehdessä julkaistiin Helsingin käräjäoikeuden salaiseksi määräämä päätös, joka liittyi poliisin vaatimukseen sulkea MV-lehden verkkosivut.

Viisi syytettä tekijänoikeusrikoksesta – syyttäjän mukaan MV-lehti julkaisi ilman lupaa muiden kirjoituksia ja kuvia

1. MV-lehdessä julkaistiin luvattomasti 12 valokuvaa, jotka oli alun perin julkaistu Kaleva-lehdessä.

2. Kouvolan Sanomien valokuvaajan ottamia kuvia julkaistiin luvatta MV-lehdessä.

3. MV-lehteen kopioitiin neljä erään blogikirjoittajan artikkelia, jotka oli kirjoitettu toiselle tiedotusvälineelle. Syyttäjän mukaan artikkelien tekijänoikeudet kuuluivat kirjoittajalle.

4. MV-lehdessä ja Uber Uutisissa julkaistiin valokuva, jonka tekijänoikeudet kuuluivat kuvan ottaneelle miehelle.

5. MV-lehteen ja Uber Uutisiin kopioitiin lukuisilla eri kerroilla Sanoma Media Finlandin sanoma- ja aikakauslehtien artikkeleita ja kuvia. Sanoma Media Finlandin mukaan kopioituja artikkeleita on yli kolmesataa ja kuvia kymmeniä. Yhtiön mukaan 75 000 euron korvausvaatimus perustuu siihen hintaan, jolla yhtiö myy tavallisesti aineistoa.

Neljä syytettä rahankeräysrikoksesta – varoja kerättiin oikeudenkäyntikuluihin

1. Janitskin käynnisti ilman lupaa rahankeräyksen MV-lehden oikeudenkäyntikuluja varten. Syytteen mukaan keräyksen tuottotavoite oli 50 000 euroa. Viisitoista henkilöä lahjoitti yhteensä 530 euroa.

2. Janitskin julkaisi MV-lehdessä toisenkin ilmoituksen ja linkin oikeudenkäyntikulujen kattamiseksi. Syytteen mukaan keräyksen tuottotavoite oli 60 000 dollaria. Hieman yli 60 henkilöä lahjoitti yhteensä 7 485 dollaria.

3. MV-lehdessä julkaistiin artikkeli, jonka avulla pyrittiin saamaan lahjoituksia pedofiilin metsästäjäksi kutsutun miehen avustamikseksi. Mies oli tuomittu sakkoihin yksityiselämää loukkaavasta tiedon levittämisestä, kun hän oli julkaissut tietoja lapsen hyväksikäytöstä tuomitusta miehestä. Syyttäjän mukaan rahankeräykselle ei ollut lupaa. Keräys tuotti noin 4 200 euroa.

4. MV-lehden artikkeleissa myytiin verkkojulkaisun lukuaikaa MV-lehden toimintakulujen kattamiseksi ja mainittiin perusteeksi se, että Poliisihallitus oli tehnyt tutkintapyynnön rahalahjoituksista. Syyttäjän mielestä kyse oli todellisuudessa luvattomasta rahankeräyksestä.

Kaksi syytettä rahapelirikoksesta – MV-lehdessä julkaistiin nettirahapelien mainoksia

1. Janitskin julkaisi tai antoi julkaista Uber Uutiset -verkkosivustolla linkin maltalaisen yhtiön pelisivustolle. Janitskin vastasi syytteen mukaan Uber Uutisten sisällöstä.

2. MV-lehdessä julkaistiin ainakin viiden nettirahapelisivuston mainoksia. Mainokset ovat olleet suomenkielisiä.

..................................................................................................................................................................................................
Fakta

Myös muita syytettyjä

■ MV-lehteä koskevassa oikeudenkäynnissä on Ilja Janitskinin lisäksi myös joitakin muita syytettyjä kuten Johan Bäckman sekä nainen, joka on ollut mukana MV-lehden toiminnassa.

■ Syyttäjä vaatii muille syytetyille rangaistusta joistakin yksittäisistä rikoksista. Bäckmania syytetään Ylen toimittajan vainoamisesta ja törkeästä kunnianloukkauksesta.

■ Tiistaina luettiin syyte myös rahankeräysrikoksesta pedofiilin metsästäjäksi kutsutulle miehelle. Hän kiisti syytteen.
..................................................................................................................................................................................................

HS https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005733496.html

Vieras

Re: MV-lehden perustaja Ilja Janitskin on tuotu Helsinkiin

ViestiKirjoittaja Vieras » To Kesä 28, 2018 8:02 am

Typerä pelle tuo Markus Jansson kun julkaisi nauhat tässä vaiheessa, tieto niistä kiirii tuomarille, syyttäjälle - ja poliisille tuota pikaa jonkun valittajan toimesta ja se voi vaikuttaa Iljan tulevaan tuomioon jne.

Ilja Janitskin käräjien salaa tehdyt nauhoitteet

MJ https://markusjansson.blogspot.com/2018 ... ehdyt.html


Markus Jansson

Nauhoitin salaa oikeussalissa Ilja Janitskin oikeudenkäynnin viimeiset kaksi päivää, joissa olin läsnä. Tuomari voi kieltää kuvaamisen ja nauhoittamisen (kuten kielsikin), mutta kuvaaminen tai nauhoittaminen ei silti ole laitonta, eikä siitä voi saada mitään jälkikäteisseuraamusta (niitä voi saada ainoastaan, jos oikeussalissa alkaa häiriköimään oikeudenkäynnin aikana). Sananvapauden vuoksi julkaisen nämäkin nauhoitukset kaikille kuunneltavaksi.


Itsekkään Markus Janssonin perimmäinen tarkoitus olla läsnä oikeudenkäynnissä paljastui, hän haki hyötyä ja näkyvyyttä omalle asialleen, piittaamatta mahdollisesta haitasta Ilja Janitskinille. Oikea iilimato koko äijä! Mutta jotain hyvääkin tuosta hulluudesta on, yhä useammat ihmiset näkevät Markus Janssonin saaman tuomion lapsipornon hallussapidosta. Jatkossa voidaan sanoa, että Markus Jansson edesauttaa oman yksityiselämänsä loukkaamista.


Markus Jansson (TXT) https://www.google.com/search?q=markus+ ... =840&dpr=1
Markus Jansson (IMG) https://www.google.com/search?q=markus+ ... 93&bih=840

Vieras

Re: MV-lehden perustaja Ilja Janitskin on tuotu Helsinkiin

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Kesä 29, 2018 7:03 am

Mitä mä oon sanonut tosta äijästä!

Mv-Juha Korhonen vittuuntui lapsipornon hallussapidosta tuomitun Markus Janssonin sekoilusta: "Aivoton Urpo jne https://www.youtube.com/watch?v=NQ8ezW5 ... u.be&t=554

Top Chatissa Markus Janssonista suoraa puhetta.

MV-Lehti ja Reformi.me tuhoutui Markus Janssonin sekoilujen vuoksi, nyt perään MV-Media. Potkikaa vittuun se jätkä, niin säilytätte arvostuksenne ja ihmisten kunnioituksen.

Google (Markus Jansson) https://www.google.com/search?ei=n7s1W8 ... HJeE6T-_Bc


Vieras

Re: MV-lehden perustaja Ilja Janitskin on tuotu Helsinkiin

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Heinä 15, 2018 8:54 am

Markus Janssonin kanssa ei pysty sopimaan mistään asiasta. Tässä se taas nähtiin. Älkää luottako siihen mieheen. Kaikki ovat aivan täysin vittuuntuneita kyseisen henkilön käytökseen.

Vieras

Re: MV-lehden perustaja Ilja Janitskin on tuotu Helsinkiin

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Heinä 29, 2018 12:38 pm

Juha Korhosen MV:ssä nykyään enää pelkkää roskaa ja ulkomaisista medioista kopioituja juttuja.

Vieras

Re: MV-lehden perustaja Ilja Janitskin on tuotu Helsinkiin

ViestiKirjoittaja Vieras » To Elo 09, 2018 4:39 pm

Maksuttomat VIP uutiset http://www.urkki.net

Vieras

Re: MV-lehden perustaja Ilja Janitskin on tuotu Helsinkiin

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Elo 21, 2018 4:30 pm

mv ssä valeuutinen

Marco de Witin kotisivut suljettiin! https://mvlehti.net/2018/08/21/marco-de ... suljettiin

Auki näyttää olevan https://marcodewit.fi

Vieras

Re: MV-lehden perustaja Ilja Janitskin on tuotu Helsinkiin

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Elo 31, 2018 8:46 am

Kuva

MV-medialle uusi vetäjä?

Juha Korhonen: Pyyhe lentää kehään 31. elokuuta 2018.

31.08.2018 08:17

Tässä jonkin aikaa eri vaihtoehtomedioita pyörittäneenä on pakko alkaa todeta tosiasiat. Ihminen ja media eivät elä pyhällä hengellä, joten on pakko siirtyä haasteissa eteenpäin. Rahat on loppu!

Jatkuvat talousongelmat on se suurin syy, miksi nyt pitää siirtyä eteenpäin tästä vaihtoehtomedioiden pyörittämisestä. Kun rahaa ei ole niin sitä ei ole. Resurssipula joka osa-alueella on toinen juttu, niistä on huutava pula koko aika, eli ei ole käsiä tarpeeksi tehdä mediaa, itse kun ei kaikkea millään pysty tekemään.

Lisäksi olen menossa kuulusteluihin 18. syyskuuta kolmesta eri asiakokonaisuudesta, missä on 9 eri rikosepäilyä. Nekin pitää nyt selvittää ja huhut kertovat, että niitä olisi reilusti tulossa lisää vielä? (En tiedä sitten mikä on totuus onko niitä tulossa lisää vai ei.) Kaikki rikosepäilyt liittyvät MV-mediaan.

Valitettavasti tässä maassa et saa vaihtoehtomediaa tehdä ”rauhassa”, sitä vaikeutetaan kaikilla mahdollisilla tavoilla.

MV-vip on lähtenyt kohtuullisesti käyntiin – ostakaa sitä! – ja siihen kannattaa tulevan vetäjän panostaa. Korostan: MV ei ole menossa kiinni, vaan sille etsitään uskottava uusi vetäjä.

Pyyhe lentää kehään 31. elokuuta 2018. Tästä päivästä eteenpäin en vastaa MV-median artikkeleista tai muista sen julkaisuista, niistä vastaa artikkelin kirjoittaja.

Jos sinulla on intoa jatkaa MV-mediaa, niin ota yhteyttä USKOTTAVALLA viestillä allekirjoittaneeseen, juhamvmedia@protonmail.com

Uuden vetäjän pitää ratkaista nämä edellä mainitut ongelmat, siinä sitä haastetta riittää. Mutta pidetään nyt yhdessä julkaisu auki siihen asti kun se uusi vetäjä löytyy.

Juha Korhonen

MV https://mvlehti.net/2018/08/31/mv-medialle-uusi-vetaja/

Vieras

Re: MV-lehden perustaja Ilja Janitskin on tuotu Helsinkiin

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Syys 25, 2018 6:09 pm

Ilja Janitskinin tuomion antopäivä
siirtyy liki kuukaudella


Helsingin käräjäoikeus on tänään siirtänyt Ilja Janitskinin ja kolmen
muun samassa asiakokonaisuudessa syytettyinä olevien tuomioiden
antopäivää. Uusi kansliatuomion antopäivä on torstai 18.10.2018.

urkki.net https://urkki.net/ilja-janitskinin-tuom ... uukaudella

Vieras

Re: MV-lehden perustaja Ilja Janitskin on tuotu Helsinkiin

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Loka 08, 2018 3:23 pm

MV on ollut muutaman päivän uuvahtaneessa tilassa, miksi. Onko syy Korhosen kuulustelumaratonissa vai jossain muualla.

EdellinenSeuraava

Paluu » Poliisin toimintaan liittyvät asiat