Rekisteröidy

Vanhemmat ry

Tähän ryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä - sana on vapaa!Avatar
Viestit: 5264
Liittynyt: Pe Heinä 29, 2005 6:39 pm
Paikkakunta: Espoo

ViestiKirjoittaja vanhemmat » Su Loka 12, 2008 10:50 am

Kuva


  ero99, kaikki ehdotukset huomioidaan, parhaat myös toteutetaan!

  Muutakin on tulossa, esim. teemme jatkossa laajaa yhteistyötä internetin muiden keskustelufoorumeiden kanssa siten, että laadimme yhteisen mustalista tietokannan. Tietokantaan kerätään kaikki, muidenkin kuin tämänkin foorumin sellaiset ex jäsenet jotka häiritsevät tahallaan internetin keskustelufoorumeiden toimintaa.

  Asiasta on tehty periaatepäätös muutaman operoijan kanssa, he kaikki ovat kyllästyneitä kisaantuneiden ex jäsenten asiattomaan toimintaan.


  Tässä ollaan menossa:

  KuvaAri http://www.vanhemmat.com

Viestit: 8
Liittynyt: To Helmi 09, 2006 2:46 am

yhdistyksen nimestä yms

ViestiKirjoittaja Jarmo Haapala » Su Loka 12, 2008 3:38 pm

Hei palstan lukijat!

PRH:n yhdistysnetin tietojen mukaan maassamme on 96 erilaista yhdistystä, joissa mainitaan nimi "vanhemmat". Myös eräs Elatusvelvollisten liiton jäsenyhdistys on nimeltään "Tapaavat vanhemmat". Jäsenyhdistyksemme toimii Oulun talousaluella. Suurin osa vanhemmat yhdistyksistä on lähinnä maamme koulujen vanhempain yhdistystyksiä.

Joten ymmärrän hyvin PRH:n kannan perustettavan nimen tarkentavasta erittelystä.

Liittomme Kuopion yhdistys pitää yleisötilaisuuden huomenna klo 18 Siilinjärvellä (Asemakatu 12), jossa keskitymme eiryisesti uuden lastensuojelulain puitteisiin ja eroisän ongelmiin. Olen siellä paikalla.

Tilaisuus on avoin, joten tervetuloa mukaan vaan.

terveisin

Jarmo

Viestit: 152
Liittynyt: La Helmi 09, 2008 11:09 pm

ViestiKirjoittaja The Deer Hunter » Su Loka 12, 2008 9:13 pm

^
Eikö Elatusvelvollisten liiton foorumeilla käy riittävästi väkeä, kun pitää tulla mainostamaan omaa toimintaa uuden perustettavan kilpailevan yhdistyksen foorumille?

Viestit: 152
Liittynyt: La Helmi 09, 2008 11:09 pm

Re: yhdistyksen nimestä yms

ViestiKirjoittaja The Deer Hunter » Su Loka 12, 2008 9:16 pm

Jarmo Haapala kirjoitti:Liittomme Kuopion yhdistys pitää yleisötilaisuuden huomenna klo 18 Siilinjärvellä (Asemakatu 12), jossa keskitymme eiryisesti uuden lastensuojelulain puitteisiin ja eroisän ongelmiin. Olen siellä paikalla.

Tilaisuus on avoin, joten tervetuloa mukaan vaan.

terveisin

Jarmo


Eikö Elastusvelvollisten liiton omalla foorumilla riitä tarpeeksi lukijoita, kun pitää tulla mainostamaan omaa toimintaa perusteilla olevan kilpailevan yhdistyksen keskustelufoorumille?

Viestit: 2502
Liittynyt: Su Heinä 31, 2005 11:30 am
Paikkakunta: Lappeenranta

Ei kai yhteistyö

ViestiKirjoittaja Hannes » Ma Loka 13, 2008 11:54 pm

Ei kai yhteistyö

ole vahingollista? Jarmo Haapala vain informoi edellä meitä kaikkia koskevasta yhteisestä asia-aiheesta. Miksi ei hänen mainostamaansa tilaisuuteen voisi joku mennä ja kertoa sitten muillekin ilmenikö siellä meille jotain uutta ja olisiko sieltä aiheita yhteisiin parannusponnisteluihin?

Viestit: 1738
Liittynyt: Ti Syys 05, 2006 12:11 pm
Paikkakunta: Hki

ViestiKirjoittaja Moninainen » Ti Loka 14, 2008 12:42 am

Juuri näin, olisiko aiheita yhteisiin parannusponnisteluihin. Arin yhdistyksen linjasta tulee muuten liian "yksityinen omaisuus" ja silloin sillä ei ole innovatiivisia mahdollisuuksia kasvaa asiassaan.

Liian moneen suuntaan huiskiminenkaan ei ole järkevää, mutta haistella pitää, mitä muuallakin tapahtuu, muuallakin ajatellaan, muuallakin toimitaan ja jakaa tietoa taitoa sekä saaden tietoa ja taitoa.

Viestit: 8
Liittynyt: To Helmi 09, 2006 2:46 am

Kiitos

ViestiKirjoittaja Jarmo Haapala » Ti Loka 14, 2008 7:26 pm

Puhdas ajatukseni on aina ollut se, että järjestötoimijoita on maassamme liaan vähän. jotka ajattelevat lasten asiaa. Ei ole kilpailevia järjestöjä. Kaikille meille on varmasti omat paikkamme.

Me olemme aina kutsuneet kaikki tulijat vapaasti tilaisuuksiimme.

Elatusvelvollisten liitto 17 jäsenyhdistyksineen järjestää eri puolilla maata tilaisuuksia ja koskaan ei mitään jäsenyyksiä todellakaan kysytä.

Tavoitteemme on aina lastemme paras.

Olen saanut paljon positiivista palautetta toimintalinjastamme ja yhteistyöhalukkuudestamme. Tästä iso kiitos,mm. Hannekselle, sekä myös tämän sivuston ylläpitäjälle. Arille!

terv. jarmo

Viestit: 40
Liittynyt: Pe Heinä 25, 2008 6:28 pm
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu

Lasten sijaishullossa riittää järjestöjä

ViestiKirjoittaja LapsenEtu » Pe Marras 14, 2008 11:16 pm

Jarmo Haapala kirjoitti:Puhdas ajatukseni on aina ollut se, että järjestötoimijoita on maassamme liaan vähän. jotka ajattelevat lasten asiaa. Ei ole kilpailevia järjestöjä. Kaikille meille on varmasti omat paikkamme.terv. jarmo


Lasten sijaishuollolla itseään elättävillä tahoilla riiittää järjestöjä ja säätiöitä.

Vastapuolelle tulisi saada rekisteröityjä yhdistyksiä, joilla on sananvaltaa ja voimia tehdä yhteistyötä. Ne kaikki julkilausumat, jotka tulevat MLL, Pelastakaa Lapset ry... tahoilta saavat minun äidin vaistoni kasvamaan äärettömäksi vastaansanomisen tarpeeksi - ihan sillä järjestötasollakin.

Vanhemmat ry voisi ottaa samanlaisen kattojärjestön roolin kuin Perhehoitoliitto tai mikä sen nimi nyt olikaan?

(Mutta ilman tuota hirveää riitelyä!)

Viestit: 40
Liittynyt: Pe Heinä 25, 2008 6:28 pm
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu

Nyt se tuli mieleen tai jossain näkyviin

ViestiKirjoittaja LapsenEtu » Pe Marras 14, 2008 11:30 pm

Lastensuojelun keskusliitto!

Se liitto tarvitsee vahvan vastapoolin! Todella vahvan!

Ainakin näin sossu-sijaishuolto taakkaa kantavana tiedän tämän puolen erittäin hyvin. Huostaperheillä on se ongelma, että ei nimiä mainita. En ole työpaikallani edes voinut vihjata asiasta. Olen vain pelännyt, että asia tule jotenkin julki. Tai entisellä työpaikallani. En jaksanut enää töitä tehdä, kun lapsi ei päässytkään viikonlopuiksi kotiin. Nyt taas päättivät, että pääsee ja paluu työelämään on edessä.

Ihmiset ovat hirviöitä, jos saavat tietää tällaisen asian. Lakkaat olemasta ihminen - yksinkertaiseti muutut eläväksi sylkykupiksi kaikille. Ja kaikenkukkuraksi kyllä väitän, että viranomaist iskivät väärään henkilöön, kun iskivät meidän perheeseemme. (Näin aikki sanovat, sanoo joku. Näin on, sanon minä omasta puolestani)

Avatar
Viestit: 5264
Liittynyt: Pe Heinä 29, 2005 6:39 pm
Paikkakunta: Espoo

ViestiKirjoittaja vanhemmat » Ke Joulu 03, 2008 2:29 pm

Kuva


  Tervetuloa jäseneksi, Rauha!

  Myös yhdistykseen kunhan se on lainvoimainen. Jäsenmaksusta ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta puhumme kuitenkin määrästä alle 20e per vuosi - liittymismaksua ei ole.Ari http://www.vanhemmat.com

Viestit: 112
Liittynyt: La Syys 30, 2006 4:34 pm

Missä kohtaa mennään tällä hetkellä

ViestiKirjoittaja ero99 » La Tammi 10, 2009 5:44 pm

Onko jonkinasteista käsitystä siitä, milloin yhdistys on voimissaan ?

Ja miksei samalla jotain kertomaa siitä, miksi asia on viivästynyt ja mikä saattaisi olla seuraava kiintopiste tai oletetettu hetki jolloin "hetkinen" poistuu tuolta ylhäältä ?

(voi myös ilmoittaa mikäli tarvittaisiin yhteisömme eli foorumin jäseniltä tukea joissakin asioissa liittyen yhdistykseen ja sen perustamiseen tai jotain muuta)
..tanan sossutantat

Avatar
Viestit: 5264
Liittynyt: Pe Heinä 29, 2005 6:39 pm
Paikkakunta: Espoo

ViestiKirjoittaja vanhemmat » La Tammi 10, 2009 6:03 pm

Kuva


  Asia on vireillä ja yhdistys on pian lainvoimainen, tarkemmin en voi kertoa koska muutamat, ns. radanvarren pummit, alkoholistit ja lapsiin sekaantujat kyttäävät tilaisuutta tehdä kiusaa. Mutta sitten kun yhdistys on lainvoimainen, ei ole väliä mitä juoruja nuo radanvarren pummit ja muut internetissä - ja muualla toiminnastamme levittelevät.

  On ihan normaalia että tällainen toiminta saa tietyn tyyppiset persoonat kiemurtelemaan kateudesta ja katkeruudesta, esim. mainitsemani radanvarren pummit..

  Tällä hetkellä Espoon poliisi selvittää eräiden pummien ja alkoholistien rikollisia tekoja, jotka ovat kohdistuneet minuun ja syntyvään yhdistykseen.

  ero99, olet niiden ensimmäisten joukossa jotka saavat tiedotteen postiinsa sinä päivänä kun yhdistys on lainvoimainen.Ari http://www.vanhemmat.com

Viestit: 112
Liittynyt: La Syys 30, 2006 4:34 pm

ViestiKirjoittaja ero99 » La Tammi 10, 2009 6:56 pm

vanhemmat kirjoitti:Kuva


  Asia on vireillä ja yhdistys on pian lainvoimainen, tarkemmin en voi kertoa


Ari http://www.vanhemmat.com


Tämä selvä. Kiitos väliaikatiedosta.
..tanan sossutantat

Olen 180 Cm pitkä

Re:

ViestiKirjoittaja Olen 180 Cm pitkä » Pe Maalis 30, 2018 8:40 am

Narsisti valehteli meille kaikille

yhisäx3 kirjoitti:Olen ollut elämäni aikana rivijäsenenä tai luottamushenkilönä (pj, siht., rah.hoit., tiedottaja, tms) useissa kymmenissä eri yhdistyksissä. Lions-Club toiminnassa oli mukana 10 vuotta, Nuorkauppakamarin jäsen oli 7 vuotta, MLL :n toiminnassa olen ollut jo lähes 20 vuotta. Mm. MLL:ssä olen ollut paikallisyhdistyksen puheenjohtajanakin useita vuosia.yhisäx3

Edellinen

Paluu » Yhdistykset, liitot ja muu järjestötoiminta