Rekisteröidy

Marco Bjurströmin tanssikoulussa seksuaalirikoksia

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

Marco Bjurströmin tanssikoulussa seksuaalirikoksia

ViestiKirjoittaja Vieras » To Marras 15, 2018 9:39 am

ILTALEHTI

Viihde | Viihdeuutiset

STT ja Yle: Marco Bjurströmin perustaman tanssikoulun opettaja ahdisteli oppilaitaan ja harrasti seksiä yhden kanssa - poliisi tutkii alaikäisen seksuaalisena hyväksikäyttönä

Tänään klo 8:54

Tunnetun StepUp-tanssikoulun miesopettaja lähenteli oppilaitaan vuosien ajan. Poliisi tutkii nyt yhden oppilaan seksuaalista hyväksikäyttöä, kertovat STT ja Yle.

Kuva
StepUp-tanssikoulun 25v juhlia vietettiin vuonna 2012 Finlandiatalolla. Jenni Gästgivar

Tanssikoulu StepUpin entiset oppilaat kertovat nyt kokemuksistaan tanssikoulun miespuolisen opettajan kanssa. STT:n ja Ylen mukaan opettaja lähenteli oppilaitaan vuosien ajan. Mies kopeloi alaikäisiä oppilaitaan humalassa ja joi heidän kanssaan alkoholia tanssikoulun tiloissa.

STT:n haastattelemat 12 tanssikoulun oppilasta kertovat, että opettaja yritti saada oppilaitaan sänkyyn ainakin kahtena eri musikaaliproduktion viikonloppuleirinä. Mies pyysi oppilaat kahden kesken huoneeseensa, suuteli ja kosketteli.

Miesopettajalla oli tiettävästi seksisuhde yhden 17-vuotiaan oppilaansa kanssa. Tätä suhdetta poliisi tutkii nyt alaikäisen seksuaalisena hyväksikäyttönä. Seksisuhteen epäillään jatkuneen yli kaksi vuotta.

Entisten oppilaiden mukaan StepUpin hallituksen puheenjohtaja Marco Bjurström on ollut tietoinen ainakin osasta oppilaiden kertomista tapauksista.

Oppilaat kertovat sekä STT:n että Ylen jutuissa kokeneensa, että tanssikoulu viivytteli tilanteeseen puuttumista. Opettaja sai potkut tanssikoulusta noin vuosi sitten ja koulu palautti uhrille lukukausimaksut.

Lähde: STT, Yle.

IL https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/ ... 25080ca494

Paluu » Pedofiilit, ahdistelijat ja muut seksuaalirikolliset K-18