Rekisteröidy

Jari-Kalevi Taipale

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


aakkonen

Jari-Kalevi Taipale

ViestiKirjoittaja aakkonen » Ke Syys 26, 2018 7:16 pm

HELSINGIN SANOMAT

Kotimaa

Miestä epäillään lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista – sama mies kuristi prostituoidun kuoliaaksi Helsingin Kalliossa 1990-luvulla

Epäilty on sama mies, joka tuomittiin 1990-luvulla paljon julkisuutta saaneessa puolalaisen prostituoidun tapossa Helsingin Kalliossa.

Jukka Harju HS
Julkaistu: 26.9.2018

Keski-Suomen käräjäoikeus vangitsi perjantaina 53-vuotiaan miehen, jota epäillään vakavista lapsiin kohdistuvista seksuaalirikoksista.

Mies vangittiin epäiltynä törkeästä raiskauksesta, törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja seksuaalipalvelujen ostamisen yrityksestä nuorelta.

Uhreja on poliisin mukaan kaksi, mutta muuten tutkinnanjohtaja on tapauksesta vielä vaitonainen uhrien suojelemiseksi. Tapahtumapaikka on pieni paikkakunta.

”Me tutkimme tänä ja viime vuonna tapahtuneita asioita”, sanoo rikoskomisario Markku Latvala Sisä-Suomen poliisista.

HS:n tiedon mukaan nyt vangittu mies on sama mies, joka tuomittiin taposta 1990-luvun alussa paljon julkisuutta saaneessa puolalaisen naisen tapauksessa Helsingin Kalliossa. Tuomio oli kymmenen vuotta ja kahdeksan kuukautta.

Mies kuristi helmikuussa 1991 prostituoidun tämän kotona naiselle kuuluneista rahoista syntyneen nujakoinnin päätteeksi. Mies myös varasti asunnosta naisen koruja ja pakoili muutaman viikon ennen kiinni jäämistään. Asiaa käsiteltiin tuolloin myös Yleisradion Poliisi-TV:ssä, mikä osaltaan auttoi jutun selvittämistä.

Latvala sanoo, ettei ole perehtynyt asiaan, koska se ei liity nyt ajankohtaiseen tutkintaan.

”Jos asia on silloin 90-luvun alkupuolella tapahtunut, niin varmaan on jo rangaistuksensa kärsinyt”, Latvala sanoo.

HS https://www.hs.fi/kotimaa/art-200000584 ... f1459a8cf3


urkki.net (Jari-Kalevi Taipale) https://urkki.net/tappomies-jari-kalevi ... rikoksista

Paluu » Pedofiilit, ahdistelijat ja muut seksuaalirikolliset K-18