Rekisteröidy

lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja petoksista tuomittu

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja petoksista tuomittu

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Huhti 04, 2018 10:15 pm

Hankki 50 grammaa amfetamiinia, ehti myydä seitsemän – aiemmin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja petoksista tuomittu euralaismies selvisi yhdyskuntapalvelulla

Euralaismies kertoi käyttäneensä itse kolme grammaa hankkimastaan 50 gramman amfetamiinierästä. Kuvituskuva.


Amfetamiinin kaupittelu toi euralaismiehelle maksimimäärän yhdyskuntapalvelua. Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi 42-vuotiaan miehen huumausainerikoksesta 8 kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen ja sen sijasta 240 tunniksi yhdyskuntapalveluun.

Mies hankki laittomasti levittämistarkoituksessa ja myös omaa käyttöään varten 50 grammaa amfetamiinia viime marraskuussa Turussa. Hän jakoi amfetamiinin pienempiin, 1-5 gramman myyntipakkauksiin ja ehti myydä 7 grammaa. Myyntihinta oli 40 euroa grammalta, joten rikoshyötyä mies tuomittiin menettämään valtiolle 280 euroa.

Poliisi takavarikoi mieheltä marraskuun lopulla 40 grammaa amfetamiinia. Hän kertoi itse käyttäneensä 3 grammaa.

Miehen tuomioon sisältyvät myös rattijuopumus ja vaarallisen esineen eli teleskooppipatukan hallussapito yleisellä paikalla.

Mies vetosi puolustuksekseen siihen, että hän käyttää amfetamiinia lääkinnällisesti. Käräjäoikeus totesi, ettei Suomen kansalaiselle voi olla epäselvää, että Suomessa on omaksuttu huumausaineiden käytön täyskielto, niin sanottu nollatoleranssi.

Mies on parin viime vuoden aikana tuomittu kahdesti pitkiin ehdollisiin vankeusrangaistuksiin sekä kerran yhdyskuntapalveluun lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja lukuisista petosrikoksista. Lisäksi hänet on aiemminkin tuomittu huumausainerikoksesta ja kaksi kertaa sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta.


https://www.satakunnankansa.fi/satakunt ... 200853893/

Paluu » Pedofiilit, ahdistelijat ja muut seksuaalirikolliset K-18