Rekisteröidy

Poliisi ottanut kiinni Raisiossa tyttöjä ahdistelleen miehen

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Vieras

Poliisi ottanut kiinni Raisiossa tyttöjä ahdistelleen miehen

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Joulu 11, 2017 6:28 pm

Poliisi ottanut kiinni Raisiossa tyttöjä ahdistelleen miehen


Poliisi on ottanut kiinni Raision keskustan alueella kuluneen vuoden aikana nuoria tyttöjä seksuaalisesti häiritsevän miehen, kertoo Rannikkoseutu.

Poliisilla on tutkinnan alla kolme häirintätapausta ja useita vihjeitä, joiden epäillään liittyvän samaisen miehen toimiin. Teot ovat ilmeisesti tapahtuneet päihteiden vaikutuksen alaisena.

Poliisi on varoittanut raisiolaisia kouluja miehestä, ja viime viikolla koulut tiedottivat oppilaiden vanhempia Wilma-viesteillä asiasta. Poliisi kehoittaa vanhempia keskustelemaan asiasta lasten kanssa ja ilmoittamaan häirintäkokemuksista poliisille.

Jutun käsittely tulee tapahtumaan Turun käräjäoikeudessa alkuvuoden puolella suljetuin ovin.

Poliisi toivoo, että seksuaalista häirintää kokeneet lapset uskaltaisivat kertoa asiasta vanhemmilleen ja heidän avullaan myös poliisille.
http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/37 ... een+miehen

Vieras

Re: Poliisi ottanut kiinni Raisiossa tyttöjä ahdistelleen mi

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Joulu 11, 2017 9:11 pm

aihe ei pysy suoli24:lla raisio-osiossa?

Vieras

Re: Poliisi ottanut kiinni Raisiossa tyttöjä ahdistelleen mi

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Helmi 13, 2018 10:46 pm

Mies suuteli lapsia väkisin Raisiossa – lupasi ostaa uhrilleen jäätelöä, oli aiemmin saanut vastaavasta teosta ehdollista


Lähes kuusikymppinen mies ehti suudella väkisin kahta alaikäistä ennen kiinnijäämistään Raisiossa. Ensimmäisen uhrinsa hän oli houkutellut mukaansa kauppaan lupaamalla jäätelöä. Ostosten jälkeen mies oli pidellyt alle 16-vuotiasta sylissään kaupan ulkopuolella.

Seuraavan, samaten alle 16-vuotiaan uhrinsa tekijä oli yrittänyt vetää pusikkoon tarttumalla häntä kädestä. Uhri oli päässyt otteesta irti, mutta mies oli silti onnistunut suutelemaan lasta useita kertoja suulle ja poskille.

Kolmannen alaikäisen kohdalla mies oli istunut uhrinsa viereen puiston penkille ja tarrannut lasta ranteista kiinni. Mies oli suudellut lasta useaan kertaan poskelle. Kaikki kolme uhria olivat miehelle entuudestaan tuntemattomia.

Irtipyristellyt uhri ei ollut tunnistanut tekijää esitutkinnassa, mutta oli muuten pystynyt kuvailemaan miestä. Puiston penkillä väkisin suudeltu uhri puolestaan tunnisti miehen tekijäksi. Myös hän onnistui kuvailemaan tekijää ja hänen vaatetustaan. Kun mies lopulta saatiin otettua kiinni, hänen vaatteensa vastasivat uhrin kertomusta.

Asiaa viime viikolla käsitellyt Varsinais-Suomen käräjäoikeus piti molempien uhrien lausuntoja uskottavina. Oikeuden mukaan muun muassa uhrien kertomusten, rikoksen tekotavan ja tapahtumapaikkojen perusteella miehen syyllisyydestä ei jäänyt varteenotettavaa epäilystä.

Oikeuden mukaan mies oli jo aiemmin syyllistynyt vastaavankaltaiseen rikokseen, mistä hänet oli tuomittu neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Koska mies oli suudellut uusia uhrejaan tämän tuomion koeajalla, ehdollinen rangaistus määrättiin nyt täytäntöön pantavaksi.

Yhteensä Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi miehen yhdeksän kuukauden ehdottomaan vankeuteen. Lisäksi hänen on maksettava uhreilleen korvauksia.
Asia käsiteltiin suljetuin ovin uhrien yksityiselämään liittyvien seikkojen suojelemiseksi. Jutun asiakirjat ja miehen henkilöllisyys määrättiin salassa pidettäviksi määräajaksi.
Käräjäoikeuden tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/38 ... ehdollista

löytysköhän tälle nimeä?

Paluu » Pedofiilit, ahdistelijat ja muut seksuaalirikolliset K-18