Rekisteröidy

sosiaalihenkilöiden/perhe neuvolan/lastenpsylogin väärinkäyt

Tähän ryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä - sana on vapaa!


Viestit: 444
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 6:49 pm

ollako vai eikö olla ?

ViestiKirjoittaja ari 1 » Ke Helmi 21, 2018 2:08 pm

ilmoitus osiossa joillakin on päivämäärät päin mäntyä, jossa sosiaalityöntekijä kunnari on päivämäärän mukaan saanut ilmoituksen asiasta jota ei ole vielä ollutkaan olemassa.

kunnari on ottanut vastaan ilmoituksen 12.06.2017. ilmoituksen tekijäksi merkataan kuopion hätäkeskus on lähettänyt 18.06.2017 klo 02.30 kuopion sosiaalipäivystys on lähettäny 16.6.2017 hätäkeskukselta vastaanottamansa lastensuojeluilmoituksen kouvolan sosiaali ja kriisipäivystykseen.

16.6.2017 22.31 hätäkeskuksen ilmoitus jossa nuoria n.10kpl nuoria humalassa jossa myös alaikäisiä. ilmoituksen tehnyt kuopion hätäkeskus.

alan ammattilainen sos.tt ulla-maija huttunen arvioinut että tehtävä ei vaadi välittömiä toimenpiteitä.

onko lastensuojeluilmoituksesta ilmoitettu ?

onko tytölle ilmoitettu:: ei ole

onko ilmoitettu huoltajille:: ei isälle.

kumma kun ei kukaan muu osaa ilmoittaa kun kouvolan ns:: ammattilaiset ehkä.

eipä äitikään ole osannut ilmoittaa mitään noista tapahtumista isälle, mutta eipä uutta ole tuokaan,sillä onhan yrittänyt pitää koko ajan vieraannuttamista yllä kaikella mahdollisilla konsteilla ja neuvoilla. johon näemmä osallistuu kuka mitenkin ja missä rajoissa.

no sitten selvisikin että, kuka nyt loppujen lopuksi oli pyytänyt lähettämään 9.8.2017 tuon oppilaskortin
leppävirralle,ja

kukapa muukaan kun kun lastensuojelun opiskelija verna sydänmaanlakka, siitäkin huolimatta jossa tytön

asuinpaikka on kouvola jossa kirjoillakin.

Viestit: 444
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 6:49 pm

kouvostoliiton sostoimistö

ViestiKirjoittaja ari 1 » Ma Helmi 26, 2018 3:49 pm

niinpä ja näin miten noista tulikin vt. kun aikaisemmin nämä muutamat sos henkilöt olivat vielä vs ? tulipa kiire muuttaa jostakin
kumman syystä vt:ksi .no vaihtuuhan näillä tittelit tarvittaessa milloin mihinkin muotoon. välillä on opiskelijaa ohjaajaa sitten onkin jo ihan sos henkilökin.

mikä on vs. ja vt ero ? selviää alla olevasta linkistä.

http://www.kielitohtori.fi/suomen-kiele ... teit%C3%A4

Viestit: 444
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 6:49 pm

kouvostoliiton sos ammattilaiset hovioikeudenkatu

ViestiKirjoittaja ari 1 » To Maalis 01, 2018 1:26 pm

kouvolan lastensuojelun ammattilaiset yrittivät tehdä huoltajuusriitaa, jota ei ole eikä ole ollutkaan. Siitä lapsen äidin kirjallinen todistus josta on tieto myös tuolla inkeroisten yhteiskoulussa,vaikka joku niin väittääkin.

kun tuo ei onnistunut niin sitten alkoivat yhteistuumin tekemään asiaa tytön alkoholin käytöstä, kahdessa tiedossa pääasiallinen tietolähde on äiti sekä lapsi. kolmannessa tapauksessa on myös poliisi sekä aluehälytys keskuksen tekemä ilmoitus.

tuolloin lastensuojelu ilmoituksen oli tehnyt susanna mäkelä sekä vs. riikka kunnari ( vs. tuolloin )kun olivat jutelleet koululla psyykkarin ym kanssa. myöhemmin vs. riikka kunnari on lausunnossaan kirjannut jos lapsi muuttaa äidilleen niin silloin tehdään olosuhde selvitys, eipä missään papereissa ole tullut esiin onko tuota tehty .

lapsella on vakiintuneet olesuhteet niin asumiseen koulunkäyntiin kuin kavereihin ym normaaliin elämään kuuluvine asioihin yli 8 vuoden aikana, kun lapsi on asunut isän luona , ja vs riikka kunnarikin tietää tuon miksi lapsi aikoinaan siirtyi isän luokse asumaan,eikä se suinkaan ole tuo äidin työ-asiat mitä väitti eräässä palaverissa.( ei kirjannut myöskään pätilä sitä asiaa minkä äiti kertoi ja mitä lapsi oli pyytänyt ).

kun nämä veijarit( tuolloin opiskelija ) sydänmaanlakka v & leskinen m jättivät nämä juomiset ym asiat käsittelemättä ns:

vanhalla asialla n:2kk he sen sijaan keskittyivät vain siihen miten lapsen muutto-äidin luokse saadaan tehtyä
heidän

mielestään,tähän samaan saumaan sitten kuusaankosken perhetukikeskuksen ns: asioita ,joita ovat kirjanneet mm liukkosen

joka oli ainoastaan vain yhdenkerran palaverissa omine ajatuksineen ja olettamuksineen.

Viestit: 444
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 6:49 pm

olosuhdeselvitys

ViestiKirjoittaja ari 1 » Su Maalis 04, 2018 2:45 pm

https://thl.fi/fi/web/lastensuojelun-ka ... e#otsikko1

Tuomioistuimet toivovat sosiaalitoimelta tosiseikkojen raportointia ja havaintoja, eivät niinkään arvioita perheen tilanteesta.
Pitkälle meneviä johtopäätöksiä ja tulkintoja vanhempien tai lasten käyttäytymisestä ja puheista on syytä välttää.


On tärkeää erottaa olosuhdeselvityksessä selkeästi toisistaan

vanhempien kertomukset ja mielipiteet

selvitetty tosiseikasto

työntekijän arviot ja johtopäätökset perheen tilanteesta.


Olosuhdeselvityksen tulee sisältää

selvityksen tarkoitus ja mistä seikkoista selvitystä on pyydetty

tiedot selvityksen teosta: selvityksen laatineet työntekijät, vanhempien ja lasten tapaamisajat ja -paikat läsnäolijoineen, kotikäynnit, mahdollinen tulkin käyttö, jne.

lyhyt kuvaus perheen taustasta ja nykytilanteesta

lapsen mielipiteen selvittäminen: mitä lapsi on kertonut ja miten lasta on kuultu (menetelmät)
vanhempien näkemykset perusteluineen

vanhempien ja muiden lasta tuntevien tahojen kuvaukset lapsesta


vanhempien mahdollisuudet toimia lapsen huoltajana ja kasvattajana sekä muu vanhemmuus (mm. lapsen kasvatus ja hoito käytännössä, kasvatusperiaatteet, näkemykset lapsen tarpeista, vanhempien välinen yhteistyö, lähi-/etävanhemmuuden tukeminen, lasten ja vanhempien suhteet vanhempien ja lapsen kuvaamana)

vanhempien olosuhteet (mm. työ-/ opiskelupaikka, työajat, taloudellinen tilanne, asuminen, harrastukset, verkostot, päihteet, terveydentila, rikollisuus tai muu asosiaalisuus)

muiden viranomaisten näkemykset tilanteesta (muilta viranomaisilta pyydetyt tiedot tai lausunnot)

johtopäätökset perusteluineen ja mahdolliset ehdotukset
liitteet


Selvityksen sitovuus

Olosuhdeselvitys ei velvoita tuomioistuinta, joten tuomioistuimen ratkaisu saattaa olla erilainen kuin olosuhdeselvityksen tulos. Maija Auvisen tutkimuksessa (2006) sosiaalitoimen ratkaisuehdotukset menestyivät tuomioistuimissa selvästi aiempaa heikommin. Ainakin joka neljäs ratkaisuista poikkesi sosiaalitoimen ehdotuksesta. Tasapelitilanteissa tuomioistuimet saattoivat arvioida kilpailevia vaihtoehtoja toisin kuin sosiaalitoimi.

Viestit: 444
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 6:49 pm

onneksi olkoon

ViestiKirjoittaja ari 1 » Pe Maalis 09, 2018 5:38 pm

kukahan puhuu omiaan ? ilmankos ei valviralta löytynyt tietoja verna sydänmaanlakasta,joka on papereiden mukaan sosiaalihenkilö ainakin niin väittää virallisissaan papereissa.

https://yle.fi/uutiset/3-9972859

Aiemmin kaupungin lastensuojelussa sekä opettajana työskennelleellä Verna Sydänmaanlakalla on hoidettavanaan myös

avoimen yliopiston opintoja Itä-Suomen yliopistossa.


– Sosiaalityön opinnot ovat juuri nyt kylläkin toissijaisia. Teen sen mihin aika ja rahkeet riittävät.

tuolloin 1.9.2017 onnittelin äidiksi tuloa ja lapsen syntymää, toivottavasti on aukaissut silmänsä kuten mainitsee,ja ehkä miettii mitä tekee muiden ihmisten lapsille kuten nämä muutkin sosiaalisesti pätevät ns tekevät.

ei ole kuulunut mitään#### riikka kunnarin mainitsemasta olosuhdeselvityksestä, joka piti tehdä jos tyttö muuttaa äidilleen."""" kouvolan lastensuojelu """""

Viestit: 444
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 6:49 pm

kouvolan sos toimi tai sinne päin .

ViestiKirjoittaja ari 1 » Ke Maalis 14, 2018 3:32 pm

kirjoitin aikaisemmin:: huom pvm:
Ti Elo 01, 2017 9:42 am
(tässä keississä riittää naisia joista aikanaan kaikki ketkä osallistuneet tavalla tai toisella. )

uusi päivä uudet kujeet sanoo sananlaskukin.


palaverissa vierähti taasen tunti ja vähän toistakin. on se jännää, isä pyytänee tukihenkilöä lapselleen, niin kas kummaa
sosiaalityöntekijä maija leskinen toteaa isän tarvitsevan tukihenkilöä. no höh sentään, piti ihan toistamiseen kuunnella
nauhoite läpi ja todeta että, niin sanoi. ja ei vielä olla kun kolmanessa palaverissa, jossa edellisen palaverin tuotos
kirjoitetaan seuraavan palaverin aineistoon. Tyylillä, jossa isä leimataan huonoksi kuten jo kaikissa aikaisemmissakin. sitten
samaisessa palaverissa oli perhetyöntekijä sekä sos.tt.opiskelija verna sydänmaanlakka, joka tuumasi että, seuraavassa palaverissa taas pyöritetään samoja asioita. leskinen puhelee siinä kun tyttö on paikalla näistä tapaamisista päiväseltään ehkä yö kylään aivan sillä tarkoituksella jossa asia saadaan ns: virallisesti paperille ,mutta ei tajua että lapsi asuu isänluona. leskisen ajatuksen juoksu on mitä on.

näissä ns:muutamissa keskusteluissa mitä käyty niin ovat parivaljakko leskinen sydänmaanlakka jankanneet pääsääntöisesti äidille muuttoa,leskisen mukaan voi hakea väliaikais päätöstä muuttamisesta. ja tuosta tulikin mieleen

jotta pitänee katsoa mitä uusia yrityksiä on tullut 2018. alaan liittyviä.


https://www.linkedin.com/in/maija-leskinen-14098381

ihmeellistä selvänäkijän kykyjä. ehkä kannattaisi lotota, jos vaikka sattuisi voittamaan. onhan mielenkiintoista, jossa leskinen kyselee isältä asioita tai ennemmikin toteaa. Sydänmaanlakka taasen nuorelta itseltään ja tuumaa, että teillähän oli puhetta, että äiti menee huomenna oikeusaputoimistoon. no onhan tuokin asia, joka saadaan jossakin muodossa käännettyä isän sanomaksi. kas kummaa, kun äidistä ei löydä mitään sanomista. siitäkin huolimatta kun on tullut l ilmoituksia, silloin kun nuori on ollut äidin luona lomalla/viikonloppuna. itse asiassa nuori on ollut koko loman ja on edelleen. itse alkuperäinen asia on unohdettu ja keskitytään vain nuoren muuttamiseen äidille. niinpä se, 8vuotta meni mukavan seesteisesti isän luona asuen. yhteyden pidosta terävä havainto( puhelimella), sos.työntekijän huomio. voi jee, no äkkiäkös uuden kortin saa ja ups ei saakkaan numeroa.

onpas kumma asia, että asioista sovitaan ja yllätys yllätys, isälle unohdetaan niistä kertoa.

jo aikaisemmin tuota pvm on sydänmaanlakka ollut mukana 8.8.17.


nopeaa opiskelua: KOUVOLAN KAUPUNKI / SYDÄNMAANLAKKA VERNA MARIA


Sidonnaisuusilmoitus

YLEISET TIEDOT

Puolue
Sosiaalidemokraatit

Toimielin
Kaupunginvaltuusto, ikäihmisten lautakunta, kaupunginhallitus
VIRAT, TOIMET, AMMATIT, TEHTÄVÄT
Valtion, kunnan ja muiden julkisyhteisöjen virat

Sosiaalityöntekijän viransijaisuus Kouvolan kaupungin lapsiperhepalveluiden sosiaalipalveluissa lastensuojelun avohuollossa 8.8.2017-30.9.2017.

lähde:: https://asiointi.asiat.fi/Sidonnaisuusr ... joaL0PJNQ9

Viestit: 444
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 6:49 pm

Re: sosiaalihenkilöiden/perhe neuvolan/lastenpsylogin väärin

ViestiKirjoittaja ari 1 » Ma Maalis 19, 2018 11:36 am

asiaa myös toiselta kantilta katseltuna.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Heitteillepano

Edellinen

Paluu » KELA, TE-palvelut, Sosiaali- ja terveysviranomaiset