Rekisteröidy

kouvostoliiton reilu meininki

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Viestit: 519
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 6:49 pm

kouvostoliiton reilu meininki

ViestiKirjoittaja ari 1 » La Joulu 23, 2017 4:33 pm

https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahe ... b99a98487d

Kouvolan kaupunki on linjannut, että se edellyttää työnantajana työpaikalla normaalia, hyvää käytöstä, eikä hyväksy minkäänlaista huonoa kohtelua, kiusaamista, sukupuolista häirintää, ahdistelua tai työsyrjintää. Jokaisen velvollisuutena on puuttua epäasialliseen kohteluun tai kiusaamiseen työpaikalla.

Meillä on ”Reilu meininki”-toimintamalli työpaikan ristiriitatilanteiden käsittelyyn. Tämän mallin mukaan käsitellään myös häirintään liittyvät ongelmat. Kehitämme järjestelmällisesti myös johtamista ja työyhteisötaitoja, Karhu toteaa

Viestit: 519
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 6:49 pm

Re: kouvostoliiton reilu meininki

ViestiKirjoittaja ari 1 » Su Tammi 14, 2018 11:14 am

https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahe ... bdf8d30557

Omien palkkioiden korotus on herkkä paikka Kouvolan kaupunginvaltuutetuille — Kouvolan Sanomien kyselyyn vastasi vain 24 valtuutettua

Kaupunginvaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajan mahdollisuutta osa-aikaiseen tehtävien hoitoon kannattavat suuret ryhmät. Pienet ryhmät ovat muutoksia vastaan.

Kouvolan luottamushenkilöiden palkkioista ja korvauksista on näkemyseroja niin valtuustoryhmien välillä kuin sisälläkin.
Vain SDP:n valtuustoryhmä kannattaa kaupungin hallintosäännön uudistusluonnosta sellaisenaan.

Ryhmäpuheenjohtaja Outi Kasurinen (sd.) vahvistaa, että ryhmällä ei ollut oleellisia muutosesityksiä luonnokseen.
Luottamushenkilöiden palkkiot ja korvaukset ovat yksi osa hallintosääntöä. Luonnoksessa esitetään muun muassa, että kaupunginvaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajilla olisi mahdollisuus hoitaa tehtäväänsä osa-aikaisena ja valtuutettujen kokouspalkkioiden nostamista 120 eurosta 140 euroon.

Kouvolan Sanomat kysyi valtuustoryhmien kantoja hallintosääntöluonnokseen.

kts myös kommentti kenttä:

Viestit: 519
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 6:49 pm

Re: kouvostoliiton reilu meininki

ViestiKirjoittaja ari 1 » To Tammi 18, 2018 8:22 am

https://kouvolansanomat.fi/mielipide/lu ... 2a3ff5704b

Lukijalta: Kouvolan hallintosääntöehdotus on kuntalain vastainen

Kouvolan kaupungin hallintosääntöehdotus on kuntalain vastainen. Kuntalaissa sanotaan selvästi (§33), että vain valtuusto voi päättää kunnanhallituksen puheenjohtajan toimimisesta päätoimisena tai osa-aikaisena luottamushenkilönä.

https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2015/20150410.

Viestit: 519
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 6:49 pm

Re: kouvostoliiton reilu meininki

ViestiKirjoittaja ari 1 » Pe Tammi 19, 2018 3:50 pm

https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahe ... e15c532f35

Kouvolan toimitilajohtajaksi ehdolla Senaatti-kiinteistöjen kiinteistöpäällikkö — kaupunginhallitus valitsee maanantaina
Kaupunginjohtaja Marita Toikka esittää, että Kouvolan toimitilajohtajaksi valitaan Juha Jormanainen. Jormanainen työskentelee tällä hetkellä valtion kiinteistövarallisuutta hoitavassa Senaatti-kiinteistöissä kiinteistö-, tila- ja projektipäällikkönä.

Kaupunginhallitus päättää asiasta maanantaina. Tehtävä vapautuu kun nykyinen toimitilajohtaja Timo Oksanen jää eläkkeelle 1.2. alkaen.

Jormanainen on koulutukseltaan diplomi-insinööri. Valintatyöryhmä katsoo, että hän täyttää hakijoista parhaiten toimitilajohtajan viran kelpoisuusvaatimukset ja valintaperusteet.

Uuden toimitilajohtajan palkka päätetään myöhemmin.

— Se on samassa linjassa muiden palvelujohtajien kanssa, sanoo Kouvolan talous- ja rahoitusjohtaja Tuukka Forsell.

Valintatyöryhmään kuuluvat Toikan ja Forsellin lisäksi kaupunginhallituksen puheenjohtaja Harri Helminen (sd.), kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja Jani Heikari (kok.), 2. varapuheenjohtaja Jenny Hasu (kesk.), hallituksen jäsen Kaisa Spies (vihr.) sekä kaupungin henkilöstöjohtaja Päivi Karhu.

Ryhmä haastatteli yhteensä viisi hakijaa. Jormanaisen lisäksi haastatteluihin kutsuttiin joulukuun lopulla diplomi-insinööri Jouni Arola, arkkitehti Jarmo Raveala, diplomi-insinööri Arja Rinta-Jaskari ja diplomi-insinööri Katri Tolvanen.

Haastattelujen jälkeen henkilöarviointiin valittiin Arola, Jormalainen ja Raveala.

Toimitilajohtajan kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, alan tuntemus ja riittävä johtamistaito. Uudella johtajalla on kuuden kuukauden koeaika.

Virkaan tuli yhteensä 19 hakemusta.

Viestit: 519
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 6:49 pm

Re: kouvostoliiton reilu meininki

ViestiKirjoittaja ari 1 » Ma Tammi 22, 2018 8:41 pm

https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahe ... bfada85d85

Kouvolalle löytyi uusi toimitilajohtaja omasta kaupungista

Kouvolassa asuva Juha Jormanainen siirtyy kaupungin palvelukseen Senaatti-kiinteistöistä, joissa hän on työskennellyt kymmenen viime vuotta.

Kouvolan kaupungin uusi toimitilajohtaja on Juha Jormanainen, 50. Kaupunginhallitus päätti valinnasta maanantai-iltana.
Jormanainen on vuodesta 2008 lähtien työskennellyt Senaatti-kiinteistöissä kiinteistö-, tila- ja projektipäällikkönä. Senaatti-kiinteistöt huolehtii valtionhallinnon kiinteistövarallisuudesta. Jormanaisen vastuualueelle ovat kuuluneet muun muassa yhtiön Kouvolassa sijaitsevat tilat.

Kouvolassa asuva Jormanainen on koulutukseltaan diplomi-insinööri. Ennen Senaatti-kiinteistöjä hän työskenteli rakennuttajainsinöörinä ja teknisenä päällikkönä Puolustushallinnon rakennuslaitoksella sekä suunnittelijana RI-Plan oy:ssä ja Finnmap oy:ssä.

Uuden toimitilajohtajan palkka päätetään myöhemmin. Hänellä on kuuden kuukauden koeaika.
Vastuulla 500 000 neliömetriä

Nykyinen toimitilajohtaja Timo Oksanen jää eläkkeelle helmikuun alussa. Toimitilajohtaja vastaa Kouvolan kaupungin konsernipalvelujen tilapalvelujen johtamisesta, rakennuttamisesta, projektijohtamisesta ja osallistuu omalta osaltaan kaupungin kärkihankkeiden toteuttamiseen.

Kaupungin kiinteistökantaa kuuluu nykyään noin 500 kiinteistöä ja 500 000 kerrosneliömetriä. Konsernipalvelujen tilapalveluissa on henkilöstöä yhteensä 16.

Valintatyöryhmään kuuluivat kaupunginjohtaja Marita Toikan ja talous- ja rahoitusjohtaja Tuukka Forsellin lisäksi kaupunginhallituksen puheenjohtaja Harri Helminen (sd.), kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja Jani Heikari (kok.), 2. varapuheenjohtaja Jenny Hasu (kesk.), hallituksen jäsen Kaisa Spies (vihr.) ja kaupungin henkilöstöjohtaja Päivi Karhu.

Virkaan tuli yhteensä 19 hakemusta. Ryhmä haastatteli viisi hakijaa.

Valintatyöryhmä katsoo, että Jormanainen täyttää hakijoista parhaiten toimitilajohtajan viran kelpoisuusvaatimukset ja valintaperusteet.

Viestit: 519
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 6:49 pm

Re: kouvostoliiton reilu meininki

ViestiKirjoittaja ari 1 » Ma Tammi 29, 2018 2:16 pm

https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahe ... 936bebb24d

Yle: Kilpailuvirasto tutkii Kymijoen työterveyden myymisen Pihlajalinnalle

Kauppa vaikuttaa noin 12 000 kouvolalaisen työterveyspalveluihin.

Kilpailu- ja kuluttajavirasto selvittää, onko Kotkan kaupungin päätös Kymijoen työterveys oy:n myymisestä tehty oikein, kertoo Yle.

Kotkan kaupunginvaltuusto päättää työterveysyhtiön myymisestä terveyspalveluyritys Pihlajalinnalle tänään maanantaina. Kaupunginhallitus esittää kaupan hyväksymistä. Kauppahinta on noin kahdeksan miljoonaa euroa.

Pihlajalinnan kilpailijan Mehiläisen liiketoimintajohtaja Anssi Hartiala kertoi viime viikolla, että yritys tarjosi Kymijoen työterveydestä yhdeksän miljoonaa euroa.

— Näkemyksemme mukaan korkein tarjous on se, joka pitäisi hyväksyä, Hartiala sanoi.

Ylen mukaan kilpailuvirasto tutkii nyt esimerkiksi sitä, millä perusteella Pihlajalinna on valittu ostajaksi ja miten myynnin yhteydessä on sovittu kaupungin työterveyspalvelujen hankinnasta. Kotkalla on selvitysten antamiseen aikaa 8. helmikuuta asti.

Kymijoen työterveys toimii myös Kouvolassa, jossa se vastaa muun muassa Kouvolan kaupungin työterveyspalveluista. Yhtiön asiakkaista noin 12 000 eli vajaa puolet on Kouvolasta.

Jos kauppa hyväksytään, Kouvolalla on edessä työterveyspalvelujen kilpailuttaminen uudelleen, sanoi talous- ja rahoitusjohtaja Tuukka Forsell tammikuun puolivälissä.

— Kun kyseessä ei ole julkisomisteinen yhtiö, ei Kouvolalle jää muuta vaihtoehtoa kuin kilpailuttaa työterveyspalvelunsa. Hankintalaki tuo jatkossa reunaehdot kaupungin näkökulmasta.

Viestit: 519
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 6:49 pm

Re: kouvostoliiton reilu meininki

ViestiKirjoittaja ari 1 » Ti Maalis 13, 2018 7:43 am

https://kouvolansanomat.fi/

Kouvolan kaupunginvaltuusto äänesti täpärästi kaikki palkkioiden korotukset voimaan


https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahe ... 900435382d

Tuukka Forsell aloittaa huhtikuussa Kouvolan apulaiskaupunginjohtajana
Nykyinen taloussuunnittelupäällikkö Hellevi Kunnas siirtyy talousjohtajaksi.

Viestit: 519
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 6:49 pm

Re: kouvostoliiton reilu meininki

ViestiKirjoittaja ari 1 » To Maalis 15, 2018 6:22 pm


oolrait

Re: kouvostoliiton reilu meininki

ViestiKirjoittaja oolrait » Su Touko 06, 2018 7:37 am

Päättäjät hyväksyivät Kimolan kanavan kohonneet kustannukset Kouvolassa ja Heinolassa.

https://www.keskilaakso.fi/2018/04/23/k ... vinavetan/

https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahe ... af61791cd5

Valtuusto hyväksyi Nuorisokeskus Anjalan kivinavetan 3,2 miljoonan euron urakan— ”Jos avustusta ei haeta toukokuun loppuun mennessä, joudumme maksamaan jo myönnetyn avustuksen takaisin”

Kivinavetan kunnostusurakka voidaan aloittaa jo toukokuussa. Nuorisokeskus maksaa investoinnit 20 vuodessa vuokrina.

Paluu » Mitä missä milloin