Rekisteröidy

kouvola erikoinen kaupunki

Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!


Viestit: 490
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 7:49 pm

kouvola erikoinen kaupunki

ViestiKirjoittaja ari 1 » Pe Tammi 05, 2018 9:31 am

https://kouvolansanomat.fi/mielipide/lu ... ce4de323c8

Lukijalta: Kouvola on erikoinen kaupunki

Jos hankit turvallista työpaikkaa, hakeudu Kouvolan kaupungin palvelukseen. Sieltä sinua ei todennäköisesti irtisanota koskaan. Pääset aikanaan eläkkeelle. Myös eläkkeellejäämisaikaakin voit sovitella.

kommentti kentässä on aivan asiaakin.

https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahe ... 1a190a7349

49 valtuutettua hyväksyi supistukset. Vain Jorma Liukkonen (vas.) oli väitteestä täysin eri mieltä. Kolme valtuutettua oli väitteestä jokseenkin eri mieltä.

https://kouvolansanomat.fi/mielipide/lu ... 19d8b63eed

Lukijalta: Sairaalaa ei saatu, koska sitä ei haluttu

Uutta sairaalaa ei Kouvolaan saatu, koska valtuusto ei vuonna 2011 päättänyt rakennuttaa sairaalaa lainkaan. Sairaalan sijaan valittiin kolme kertaa kalliimpi ja myös urakkana paljon vaativampi monipalvelukeskus eli Ratamokeskus. Paikaksi valittiin maapohjaltaan kutakuinkin huonoin paikka mikä Kouvolasta löytyy. Julkisuudessa hankkeen saamapuolelle arvioitiin mielikuvitukselliset 12 miljoonan euron vuotuiset toimintasäästöt keskuksen valmistuttua. Mitään laskelmaa säästöistä ei kukaan ole koskaan nähnyt

Viestit: 490
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 7:49 pm

Re: kouvola erikoinen kaupunki

ViestiKirjoittaja ari 1 » Pe Tammi 12, 2018 1:27 pm

https://kouvolansanomat.fi/uutiset/urhe ... a4e77099b9

Kouvolaan perustettiin uusi virka — kaupunki hakee liikuntapäällikköä

Työpaikkailmoituksen mukaan liikuntapäällikkö vastaa liikunnan ja urheilun järjestötyöstä sekä liikuntaverkostotoiminnasta Kouvolassa. Tehtävään kuuluu myös jakaa liikuntatilojen ja -paikkojen vakiovuorot yhteistyössä järjestöjen kanssa.

Aikuispalvelujen johtaja Vesa Toikka kertoo, että uuden viran perustaminen tuli ajankohtaiseksi, kun virkauransa viimeiset vuodet liikuntapaikka-asiantuntijana toiminut Arto Toukonen eläköityi 1.1.

Toukonen vaikutti vuodesta 1984 Kouvolan liikunta -ja urheiluelämässä. Hän työskenteli vanhan Kouvolan liikuntatoimenjohtajana.

kts: myös kommentti kenttä.

Paluu » Mitä missä milloin