Rekisteröidy

KESKUSTELUALUE > YHDISTYKSEN VIRALLISET TIEDOTTEET JA PALAUTE

Alueen säännöt
Kuva

Lue tämä huolella ennen kuin tutustut tähän keskustelufoorumiin

Nämä käyttösäännöt koskevat vanhemmat.com keskustelufoorumia. Liittyessäsi keskustelufoorumin käyttäjäksi tai kirjoittaessasi kirjautumatta/anonyyminä sinun edellytetään hyväksyvän nämä säännöt ja toimivan niiden mukaisesti.

Tällä keskustelufoorumilla keskusteluja ei moderoida ennakolta, vaan puheenvuorot edustavat keskustelufoorumille liittyneiden käyttäjien tai kirjautumatta/anonyyminä esiintyvien ihmisten mielipiteitä sellaisina kuin he ovat ne kirjoittaneet. Jokainen käyttäjä vastaa siitä, että hänen kirjoittamansa kommentit ovat Suomen lakien, tämän foorumin sääntöjen ja yleisesti hyvien käytöstapojen mukaisia. Keskustelufoorumin ylläpito ei ole vastuussa käyttäjien kirjoittamien viestien sisällöstä.

Keskustelufoorumin käyttäjänä sinun oletetaan ymmärtävän, että juuri sinä itse olet omalta osaltasi vastuussa siitä, että tämä keskustelufoorumi säilyttää positiivisen, kaikkia huomaavaisesti kohtelevan, ystävällisen ja kannustavan ilmapiirin. Sinun vastuullinen toimintasi auttaa tätä sivustoa kehittymään yhä paremmaksi keskustelufoorumiksi, jossa kaikkien ihmisten on mieluisaa jakaa ajatuksiaan ja tietojaan.

Sitoudut olemaan kirjoittamatta seksuaalisesti loukkaavia, vihasisältöisiä, kansanryhmää vastaan kiihottavia, tai tasa-arvoa tai kansalaisoikeuksia loukkaavia tahi lainvastaisia viestejä. Etkä levitä tahallisesti perättömiä väittämiä, valheita, vahingollista tai yhteiskuntarauhaa vaarantavaa tietoa. Et levitä luvatta tai tahallisesti tekijänoikeuden suojaa nauttivaa materiaalia.

Ymmärrät ja hyväksyt, että ylläpitäjillä ja keskustelufoorumin jäsenillä on oikeus puolustaa sivuston keskustelukulttuurin tasoa. Tämän nimissä ylläpidolla on oikeus poistaa, muokata, siirtää tai sulkea viestejä, keskusteluketjuja tai mitä tahansa materiaalia, joka on ristiriidassa sivuston sääntöjen, yhdistyksen periaatteiden, lakien ja asetusten sekä yleisten hyvien tapojen kanssa. Käyttöoikeutesi keskustelufoorumille voidaan poistaa määräajaksi tai kokonaan, mikäli toimintasi sivustolla antaa siihen aihetta. Käyttämäsi IP osoitteesi kirjautuu palvelimen lokitietoihin. Jos koet, että suhtautumisesi sananvapauteen ei anna sinulle mahdollisuuksia ottaa näitä sääntöjä huomioon, suosittelemme että lopetat rekisteröitymisen tähän etkä myöskään viestittele täällä kirjautumatta/anonyyminä.

Kaikki nämä edellä esitetyt säännöt ja vaatimukset tähtäävät siihen, että vanhemmat.com keskustelufoorumi olisi turvallinen ja mukava paikka kaikille, myös mielensä pahoittajille. Jos jaat kanssamme tämän näkemyksen ja pidät sitä oikeana toimintaperiaatteena, toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi keskustelufoorumillemme!Kuva

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin

Sananvapaus ei pelkästään kata sellaisia tietoja ja ajatuksia, jotka otetaan myötämielisesti vastaan, joita pidetään vaarattomina tai joihin suhtaudutaan välinpitämättömästi. Sananvapaus kattaa myös sellaiset viestit, jotka loukkaavat, järkyttävät tai häiritsevät valtiota tai jotain sen väestön osaa. Tätä vaativat tuomioistuimen mukaan moniarvoisuus, suvaitsevaisuus ja avarakatseisuus, joita ilman ei ole kansanvaltaista yhteiskuntaa.
 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Syöte - » Lapset ja vanhemmat ry » Lapset ja vanhemmat ry
  Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!
  14 Aiheet
  47 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Vieras Näytä uusin viesti
  Ti Tammi 01, 2019 9:03 am
 • Syöte - » Palaute » Palaute
  Tähän keskusteluryhmään voit kirjoittaa ”anonyyminä” ilman rekisteröintiä ja ennakkosensuuria - sana on vapaa!
  4 Aiheet
  9 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Vieras Näytä uusin viesti
  Ti Tammi 01, 2019 9:03 am


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa